Σταύρος Πλουμιστός: Πως να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου - Η πρόθεση, η δράση και η ευθυγράμμιση

Σταύρος Πλουμιστός: Πως να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου - Η πρόθεση, η δράση και η ευθυγράμμιση

👉Καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής μας, τρέφουμε διάφορες ελπίδες, όνειρα και επιθυμίες - στόχους που φιλοδοξούμε να επιτύχουμε, επιθυμίες που λαχταρούμε να εκπληρώσουμε και αλλαγές που επιδιώκουμε να εκδηλώσουμε.
 
Το ξεκλείδωμα της υλοποίησης των επιθυμιών μας είναι ένα ενδυναμωτικό ταξίδι που απαιτεί συνδυασμό πρόθεσης, δράσης και ευθυγράμμισης. Περιλαμβάνει να αξιοποιήσουμε τη δύναμη του μυαλού μας, να κάνουμε συγκεκριμένα βήματα προς τους στόχους μας και να ευθυγραμμιστούμε με τις ενέργειες του σύμπαντος. 

Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζω τη διαδικασία μετατροπής των επιθυμιών μας σε πραγματικότητα, αποκαλύπτοντας τις αρχές και τις πρακτικές που μπορούν να μας οδηγήσουν στην εκδήλωση των βαθύτερων επιθυμιών μας.



Η δύναμη της πρόθεσης

Το πρώτο βήμα για το ξεκλείδωμα της υλοποίησης των επιθυμιών μας έγκειται στον καθορισμό σαφών και εστιασμένων προθέσεων. Η πρόθεση λειτουργεί ως μια ισχυρή δύναμη που μας ωθεί προς τους στόχους μας, ευθυγραμμίζοντας τις σκέψεις και τις ενέργειές μας με τα αποτελέσματα που επιδιώκουμε. Οραματίζοντας και επιβεβαιώνοντας τις επιθυμίες μας με ακλόνητη πίστη, ενεργοποιούμε τον Νόμο της Έλξης - μια καθολική αρχή που δηλώνει ότι προσελκύουμε στη ζωή μας αυτό στο οποίο εστιάζουμε περισσότερο.

Πρακτικά βήματα που προτείνω
  • Ημερολόγιο: Καταγράψτε τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας σε ένα ημερολόγιο, όντας όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι και λεπτομερείς. Εκφράστε τις προθέσεις σας σε ενεστώτα, σαν να γίνονται ήδη.
  • Οπτικοποίηση: Αφιερώστε χρόνο κάθε μέρα για να φανταστείτε τον εαυτό σας να ζείτε τις επιθυμίες σας σαν να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Βυθιστείτε στα συναισθήματα χαράς, ευγνωμοσύνης και πληρότητας που προκύπτουν από αυτές τις οπτικοποιήσεις. Ο πιο σύγχρονος τρόπος οπτικοποίησης είναι το Voice Healing με ειδική ηχητική συνεδρία που έχει δημιουργηθεί. Δείτε ΕΔΩ
  • Επιβεβαιώσεις αλλαγή πεποιθήσεων: Επαναλάβετε θετικές επιβεβαιώσεις που ενισχύουν τις προθέσεις και τις πεποιθήσεις σας για την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Οι επιβεβαιώσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητό σας και να αφαιρέσετε τυχόν περιοριστικές πεποιθήσεις που μπορεί να εμποδίσουν την πρόοδό σας. Ο πιο σύγχρονος τρόπος αλλαγής πεποιθήσεων είναι το Voice Healing με ειδικές ηχητικές συνεδρίες που έχουν δημιουργηθεί. Δείτε όλο τον κατάλογο ΕΔΩ
Ανάληψη εμπνευσμένης δράσης

Ενώ η πρόθεση είναι ένα κρίσιμο σημείο εκκίνησης, πρέπει να συμπληρώνεται από εμπνευσμένη δράση. Η λήψη συγκεκριμένων βημάτων προς τις επιθυμίες μας δείχνει τη δέσμευσή μας και την ετοιμότητά μας να καλωσορίσουμε την αλλαγή στη ζωή μας. Η εμπνευσμένη δράση περιλαμβάνει το να είμαστε ανοιχτοί σε ευκαιρίες, να παραμένουμε ευέλικτοι στην προσέγγισή μας και να αγκαλιάζουμε το ταξίδι ανάπτυξης που συνοδεύει την επιδίωξη των επιθυμιών μας.

Πρακτικά βήματα που προτείνω
  • Επιλογή στόχου: Αναλύστε τις επιθυμίες σας σε μικρότερους, εφικτούς στόχους. Δημιουργήστε ένα σχέδιο βήμα προς βήμα που περιγράφει τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε τις επιθυμίες σας.
  • Ανάληψη ρίσκου: Αγκαλιάστε τους υπολογισμένους κινδύνους και βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας όταν είναι απαραίτητο. Η πρόοδος απαιτεί συχνά να αντιμετωπίζουμε την αβεβαιότητα και να ξεπερνάμε τις προκλήσεις.
  • Αδράξτε τις ευκαιρίες: Παραμείνετε σε εγρήγορση για ευκαιρίες που ευθυγραμμίζονται με τις επιθυμίες σας. Να είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέους δρόμους και να αδράξετε τις σωστές ευκαιρίες όταν προκύψουν.
Ευθυγράμμιση με τη Ροή του Σύμπαντος - Θεϊκό "σήμα"

Το να ευθυγραμμιζόμαστε με τη ροή του σύμπαντος δηλαδή το Θεϊκό "σήμα", σημαίνει να είμαστε δεκτικοί στη διασύνδεση της ζωής και των ενεργειών που μας περιβάλλουν. Όταν είμαστε σε αρμονία με το σύμπαν και την εσωτερική πίστη, βιώνουμε συγχρονισμούς και σημάδια που μας οδηγούν προς την υλοποίηση των επιθυμιών μας. Αυτή η ευθυγράμμιση περιλαμβάνει την καλλιέργεια της ευγνωμοσύνης, την παράδοση στο ξετύλιγμα της ζωής και την εύρεση ειρήνης στην παρούσα στιγμή.

Πρακτικά βήματα που προτείνω
  • Πρακτική ευγνωμοσύνης: Καλλιεργήστε μια καθημερινή πρακτική ευγνωμοσύνης, αναγνωρίζοντας τις ευλογίες και την αφθονία στη ζωή σας. Η ευγνωμοσύνη ανοίγει τις καρδιές και το μυαλό μας στη ροή της θετικής ενέργειας.
  • Αφήνοντας την προσκόλληση: Αποφύγετε να προσκολληθείτε σε συγκεκριμένα αποτελέσματα ή άκαμπτα χρονοδιαγράμματα. Εμπιστευτείτε ότι το σύμπαν (ένστικτο)  έχει το δικό του χρονοδιάγραμμα και ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως είναι προορισμένα.
  • Ενσυνειδητότητα και Παρουσία: Εξασκηθείτε στην ενσυνειδητότητα για να είστε πλήρως παρόντες κάθε στιγμή. Να είστε ανοιχτοί στα σημάδια και τις συγχρονίες που μπορεί να σας καθοδηγήσουν στο δρόμο σας.
Ξεπερνώντας τα εμπόδια και καλλιεργείστε την ανθεκτικότητα

Στο ταξίδι προς την πραγματοποίηση των επιθυμιών μας, τα εμπόδια και οι προκλήσεις είναι αναπόφευκτες. Το κλειδί έγκειται στην καλλιέργεια της ανθεκτικότητας δηλαδή στην ικανότητα να αναπηδάτε από τις αναποδιές, να μαθαίνετε από τις εμπειρίες και να συνεχίζετε να προχωράτε με αποφασιστικότητα.


Πρακτικά βήματα που προτείνω
  • Διαμορφώστε ξανά την προοπτική σας: Αντί να βλέπετε τις προκλήσεις ως αναποδιές, δείτε τις ως ευκαιρίες για ανάπτυξη και μάθηση. Διαμορφώστε ξανά την προοπτική σας για να βρείτε τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε σε δύσκολες καταστάσεις.
  • Αυτοσυμπόνια: Να είστε ευγενικοί και συμπονετικοί με τον εαυτό σας όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις. Αναγνωρίστε τις προσπάθειες και την πρόοδό σας και αποφύγετε την αυτοκριτική.
  • Αναζήτηση υποστήριξης: Απευθυνθείτε σε φίλους, μέντορες ή επαγγελματίες που μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση και ενθάρρυνση σε δύσκολες στιγμές.
Αναζητώντας τα ορόσημα και την πρόοδο

Καθώς προχωράτε στην πορεία σας προς την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας, αφιερώστε χρόνο για να γιορτάσετε κάθε ορόσημο και κάθε πρόοδο που έχετε πραγματοποιήσει. Ο εορτασμός των επιτευγμάτων σας ενισχύει την αίσθηση της ολοκλήρωσης και σας παρακινεί να συνεχίσετε να επιδιώκετε τις επιθυμίες σας με ενθουσιασμό.

Πρακτικά βήματα που προτείνω
  • Δημιουργήστε δείκτες ορόσημων: Ρυθμίστε δείκτες ορόσημων για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας προς τις επιθυμίες σας. Γιορτάστε κάθε δείκτη καθώς τον φτάσετε.
  •  Αυτοστοχασμός: Αφιερώστε στιγμές για να σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει στο ταξίδι σας. Αναγνωρίστε την ανάπτυξη και τις θετικές αλλαγές που έχετε βιώσει.
Η προσωπική μου εκτίμηση για την πραγματοποίηση των επιθυμιών μας

Η πραγματοποίηση των επιθυμιών μας είναι μια δυναμική και μεταμορφωτική διαδικασία που απαιτεί συνδυασμό πρόθεσης, δράσης και ευθυγράμμισης. Καθώς θέτουμε σαφείς προθέσεις και ευθυγραμμιζόμαστε με τις ενέργειες του σύμπαντος, ενεργοποιούμε τον Νόμο της Έλξης, φέρνοντας τις επιθυμίες μας πιο κοντά μας. Η εμπνευσμένη δράση είναι η γέφυρα που μεταφράζει την πρόθεση σε απτά βήματα προς τους στόχους μας, ενώ η ευθυγράμμιση με τη ροή του σύμπαντος μας ανοίγει σε σημεία και συγχρονισμούς που μας καθοδηγούν στην πορεία μας.

Σε όλο αυτό το ταξίδι, συναντάμε εμπόδια και προκλήσεις που δοκιμάζουν την ανθεκτικότητά μας. Η αποδοχή των προκλήσεων με νοοτροπία ανάπτυξης μάς επιτρέπει να μαθαίνουμε, να προσαρμοστούμε και να συνεχίσουμε να προχωράμε με αποφασιστικότητα. Καθώς γιορτάζουμε κάθε ορόσημο και αναγνωρίζουμε την πρόοδό μας, τροφοδοτούμε τα κίνητρα και τον ενθουσιασμό μας για την υλοποίηση των επιθυμιών μας.


Η δύναμη της πρόθεσης, της δράσης και της ευθυγράμμισης είναι ένα ισχυρό τρίο που μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή μας και να μας οδηγήσει να ζούμε με σκοπό και εκπλήρωση. Θέτοντας ξεκάθαρες προθέσεις, αναλαμβάνοντας συνεπή δράση και διασφαλίζοντας την αρμονία μεταξύ του εσωτερικού μας κόσμου και των εξωτερικών μας ενεργειών, μπορούμε να απελευθερώσουμε πλήρως τις δυνατότητές μας και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Καθώς ξεκινάμε αυτό το ταξίδι σκόπιμης ζωής, ας θυμόμαστε ότι κάθε μέρα μας προσφέρει την ευκαιρία να ευθυγραμμίσουμε τις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις μας με τη ζωή που πραγματικά επιθυμούμε.

Το ξεκλείδωμα της υλοποίησης των επιθυμιών μας είναι ένα βαθύ και ικανοποιητικό ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και μεταμόρφωσης. Αξιοποιώντας τη δύναμη της πρόθεσης, αναλαμβάνοντας εμπνευσμένη δράση και ευθυγραμμιζόμενοι με τη ροή του σύμπαντος, ζωντανεύουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας, μετατρέποντας τα όνειρα σε πραγματικότητα και αγκαλιάζοντας την πληρότητα των δυνατοτήτων μας.

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Πως να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου - Η πρόθεση, η δράση και η ευθυγράμμιση
Σταύρος Πλουμιστός: Πως να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου - Η πρόθεση, η δράση και η ευθυγράμμιση
Σταύρος Πλουμιστός: Πως να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου - Η πρόθεση, η δράση και η ευθυγράμμιση
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhi1EGqaxu9oZvzyh0mN5408cGhVIpkOUbWN5y84uhqll42zegDvwm69Rco0Blq_iIhIJUHTFah8vIHsFD2_VbPz4sThGpypkT6T3zw9w6uCDIAWgWLTt41065akWH4CcUuZXnaLZp4StmwQfDpdeKxSo3xkIjqPPmm7d1O0pojvEv5B0yNFWAwPl7jVOmY/w400-h360/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%84%CE%B9%CF%82%20%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CF%83%CE%BF%CF%85%20%20%CE%97%20%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7,%20%CE%B7%20%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%20%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhi1EGqaxu9oZvzyh0mN5408cGhVIpkOUbWN5y84uhqll42zegDvwm69Rco0Blq_iIhIJUHTFah8vIHsFD2_VbPz4sThGpypkT6T3zw9w6uCDIAWgWLTt41065akWH4CcUuZXnaLZp4StmwQfDpdeKxSo3xkIjqPPmm7d1O0pojvEv5B0yNFWAwPl7jVOmY/s72-w400-c-h360/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%84%CE%B9%CF%82%20%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CF%83%CE%BF%CF%85%20%20%CE%97%20%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7,%20%CE%B7%20%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%20%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_935.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_935.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content