Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".


"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

===========================================
CL-215 Canadair: Τα «γιατί» της συντριβής – Αεροπλάνα χωρίς σύστημα εκτίναξης – Δεν είχαν καμία ελπίδα οι πιλότοι
Μια ανεπανάληπτη τραγωδία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης (25/7) στην Κάρυστο, εκεί που ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215 Canadair συνετρίβη, οδηγώντας στο θάνατο τους δύο χειριστές του.

Το Canadair είχε παραληφθεί τον Δεκέμβριο του 1975 με σειριακό αριθμό 1055 και σήμερα απογειώθηκε για να επιχειρήσει από τη Νέα Αγχίαλο Βόλου ήταν δηλαδή ηλικίας 48 ετών!

Στα γιατί της τραγωδίας καλούνται πλέον να απαντήσουν οι εμπειρογνώμονες της Πολεμικής Αεροπορίας, δικαιώνοντας τους δύο ηρωικούς χειριστές.
Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο ΕΔΩ

==============================================
“TYFONA-TYPHOON”: Ένα ελληνικής κατασκευής σύστημα πυρόσβεσης που δεν τον ενέταξαν επιχειρησιακά
O Ιωάννης Κρεκούκης είναι ο εμπνευστής του “TYFONA-TYPHOON”, ενός νέου καινοτόμου συστήματος πυρόσβεσης που έρχεται να αλλάξει τα πυροσβεστικά δεδομένα, προσφέροντας πολλά στο περιβάλλον, την ανθρώπινη ζωή, αλλά και στις περιουσίες των πολιτών.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Ιωάννης Κρεκούκης παρουσιάζει το σύστημα επίσημα για πρώτη φορά στην Ζάκυνθο, με την παρουσία του Διοικητή και αξιωματικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου, οι οποίοι μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τ’ αποτελέσματα.

Το καλοκαίρι του 2017, το σύστημα του “TYFONA-TYPHOON” παίρνει ενεργό μέρος στις μεγάλες πυρκαγιές που σημειώθηκαν στην Ζάκυνθο με απόλυτη επιτυχία.


Νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο του 2016, ο εφευρέτης ζήτησε από τον Σταθμό Εθελοντών της Νέας Μάκρης να ενταχθεί στο σώμα τους και να επιχειρεί ως εθελοντής. Ουδέποτε τον ενέταξαν στην δύναμή τους.

Ζήτησε επίσης από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να του δώσουν μια ταυτότητα εθελοντή, ώστε να επιχειρεί νομίμως και με υποστήριξη. Ουδέποτε την έλαβε.

Την άνοιξη του 2017, απευθύνθηκε πολλές φορές στον Δήμο Μαραθώνος, διαθέτοντας τον εαυτό του και το όχημα, πάντα σε εθελοντική βάση.Φυσικά, τον έγραψαν, ξέρετε πού…

Τον χειμώνα του 2018, όλοι οι Δήμοι της περιοχής ενημερώθηκαν για την εθελοντική προσφορά του. Αδιαφόρησαν άπαντες…

Όταν, στην Ζάκυνθο, έμαθε για τις πρόσφατες πυρκαγιές, φόρτωσε με δικά του έξοδα τον “Τυφώνα” στο πλοίο, και το πρωί της Δευτέρας ήταν ετοιμοπόλεμος στον Βουτζά. Ζήτησε άδεια να επιχειρήσει όπου τον χρειάζονταν. Η απάντηση ήταν “Μείνε εκεί που είσαι, μην κινηθείς”. Έτσι, αναγκάστηκε να φύγει άπραγος…

αντί για την λήψη μέτρων, την πρόληψη και την εφαρμογή, για ακόμα μια φορά δεν ενδιαφέρθηκαν αυτοι που θα έπρεπε. οι Ελληνες εφευρέτες που έχουν έργο και προσφορά είναι στο περιθώριο την ώρα που ανίκανοι δήμαρχοι και άλλοι ενδιαφέρονται για το προφίλ τους στα κανάλια και ΜΜΕ…

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο ΕΔΩ

==============================================
Γιγαντώνονται οι BRICS: Αντιπροσωπεύουν ήδη το 42% του παγκόσμιου πληθυσμού – Αίτημα ένταξης και από Λευκορωσία - 25 κράτη έχουν ζητήσει να ενταχθούν

Αίτημα για να ενταχθεί στην ομάδα BRICS των πέντε κορυφαίων αναδυόμενων οικονομιών κατέθεσε αίτημα τον Μάιο η Λευκορωσία, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το ρωσικό RIA Novosti.

«Αυτή η απόφαση ήταν ένα απολύτως λογικό βήμα στο πλαίσιο της διεύρυνσης της συνεργασίας με παραδοσιακούς εταίρους και φιλικά κράτη», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Λευκορωσίας.

Η Βραζιλία, η Ινδία, η Κίνα και η Νότια Αφρική (ιδρυτικά μέλη των BRICS μαζί με τη Ρωσία) έχουν αρνηθεί να ακολουθήσουν τη Δύση στην επιβολή οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας.

Η Λευκορωσία, στενός σύμμαχος της Ρωσίας, υπόκειται επίσης σε κυρώσεις από τη Δύση. Ο πρόεδρος Λουκασένκο επέτρεψε σε ρωσικά στρατεύματα να χρησιμοποιήσουν το έδαφός της χώρας του ως ορμητήριο για τον πόλεμο στην Ουκρανία.


Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών στο Μινσκ, 25 κράτη έχουν ήδη ζητήσει να ενταχθούν στην BRICS, η οποία εξετάζει εάν θα θέσει κριτήρια για την προσχώρηση νέων μελών ή ενδεχομένως για τη δημιουργία ενός παράλληλου φόρουμ με εταίρους των BRICS.

«Η σπουδαιότητα και η επιρροή των BRICS στον κόσμο θα αυξάνεται σταθερά», υπογραμμίζει το υπουργείο Εξωτερικών της Λευκορωσίας.

Η επόμενη σύνοδος κορυφής των BRICS είναι προγραμματισμένη για τις 22-24 Αυγούστου στο Γιοχάνεσμπουργκ και έχουν προσκληθεί να την παρακολουθήσουν 69 χώρες, μεταξύ των οποίων πολλές αφρικανικές.

=============================================
2024: Θα δοθεί το πράσινο φως για να ξεσπάσει η ψηφιακή λαίλαπα
Στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο έρχεται η ψηφιακή ταυτότητα, το ψηφιακό νόμισμα, το ψηφιακό πορτοφόλι και γενικά τα πάντα γίνονται ψηφιακά!

Όπως αναφέρει το SKYNEWS Αυστραλίας για το θέμα:

«Οι τράπεζες μπορούν πλέον να παγώσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, όπως συνέβη στον Καναδά (σ.σ. με τα πάντα ψηφιακά, η όποια εξουσία θα μπορεί να μεταβάλλει τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία κατά το δοκούν, ανάλογα με την συμπεριφορά του πολίτη).

Στόχος είναι να προωθήσουν τον σοσιαλιστή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Antonio Gutierrez.

Το όραμα του για το μέλλον θα μπορούσε κάλλιστα να δώσει το πράσινο φως (ώστε η ψηφιακή λαίλαπα να εξαπλωθεί παντού) τον Σεπτέμβριο του 2024, κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης που θα ονομάζεται ¨Σύνοδος Κορυφής για το Μέλλον”».


===============================================
Αν ο ελληνικός λαός δεν αφυπνιστεί, η Ελλάς θα είναι μια καμένη γη και τα όρια της θα είναι από τη Λάρισα έως τα Κύθηρα…
Δημοκρατία γι΄ αυτό το πολιτικό φαύλο προσωπικό, είναι η στέρηση προσωπικών ελευθεριών των Ελλήνων, είναι η δικτατορική απόφαση περί της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και της οδήγησης στην πυρά, όσων δεν ήθελαν να εμβολιαστούν! Είναι η στέρηση του δικαιώματος των Ελλήνων να ασκήσουν τα θρησκευτικά του καθήκοντα! Είναι η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων των Ελλήνων, αντίθετα από τους παράνομους μετανάστες που απολαμβάνουν όλων των πολιτικών ωφελημάτων, που τους παραχωρούν οι εκάστοτε κυβερνητικές Εξουσίες!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

==============================================
Ο Χαράρι «έκρυψε» τους πραγματικούς
Ο σύμβουλος/συνομιλητής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Yuval Noah Harari, εμφανίστηκε σε συνέντευξη για να καταρρίψει/αποκρύψει την ιδέα μιας ελίτ που συνεργάζεται υπό τον έναν παγκόσμιο ηγέτη της, για την επίτευξη μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, χαρακτηρίζοντάς την ως «ανοησία» και «φαντασία».

Ο Harari εμφανίστηκε στο podcast του Lex Fridman την περασμένη Δευτέρα για να θέσει υπό αμφισβήτηση την «θεωρία συνωμοσίας» της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος είναι πολύ «σύνθετος» για λίγα και ισχυρά άτομα για να χαράξουν μια παγκόσμια ατζέντα, αποκρύβοντας τους πραγματικούς κοσμοεξουσιαστές, οι οποίοι δεν κοιτάνε χρόνια ή μεγέθη!

Όπως δήλωσε:

«Λοιπόν, η θεωρία της παγκόσμιας κλίκας, έχει πολλές παραλλαγές, αλλά βασικά ”υπάρχει μια μικρή ομάδα ανθρώπων, μια μικρή κλίκα που ελέγχει μυστικά όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο.

Όλοι οι πόλεμοι, όλες οι επαναστάσεις, όλες οι επιδημίες, όλα όσα συμβαίνουν είναι ελεγχόμενα από αυτήν την πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι είναι φυσικά διαβολικοί και έχουν κακές προθέσεις.

Δεν χρειάζεται να καταλάβετε όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, αρκεί απλά να καταλάβετε ένα πράγμα. Ο πόλεμος στην Ουκρανία, η Ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση, η τεχνολογία 5G, ο COVID-19… Είναι απλό. ”Υπάρχει αυτή η παγκόσμια κλίκα. Αυτοί τα κάνουν όλα!!!!”

Ως ιστορικός, το πιο σημαντικό που μπορώ να πω γι’ αυτές τις θεωρίες (είναι ότι) δεν έχουν ποτέ δίκιο, επειδή η θεωρία της παγκόσμιας κλίκας λέει 2 πράγματα:
  • Πρώτον, τα πάντα ελέγχονται από έναν πολύ μικρό αριθμό ανθρώπων.
  • Δεύτερον, αυτοί οι άνθρωποι κρύβονται. Το κάνουν κρυφά.
Και τα δύο είναι ανοησίες. Είναι αδύνατον μια μικρή ομάδα ανθρώπων να ελέγξει και να προβλέψει τα πάντα, επειδή ο κόσμος είναι υπερβολικά περίπλοκος»!

Δείτε το βίντεο με την προπαγάνδα των διεθνιστών:


=============================================
Είστε ο πληθυσμός που θέλουν να ελέγξουν. Ο Έλεγχος του παγκόσμιου πληθυσμού και ο Δυτικός τρόπος ζωής...
Υπό την παγκοσμιοποίηση, οι ετερογενείς πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο οπλίζονται ως τρόπος καταστροφής της διαφορετικότητας. Αυτή είναι μια πορεία προς τη δημιουργία μιας ενιαίας, παγκοσμιοποιημένης κυβέρνησης που θα ελέγχεται από τον ΟΗΕ και το WEF. Τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ δείχνουν ότι αυτό για το οποίο πραγματικά αγωνίζονται είναι μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, σύμφωνα με την οποία τα Ηνωμένα Έθνη γίνονται η κυρίαρχη δύναμη του κόσμου, με τα εθνικά κράτη φωλιασμένα κάτω από την οργανωτική τους δομή.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

=============================================
Αν δεν υπακούς, ΔΕΝ θα σε ξέρουν!!! Ούτε σκουπίδια δεν θα μπορείς να πετάς!!!
Οι διεθνιστές, είναι αποφασισμένοι να συγκεντρώσουν τις μάζες σε πόλεις 15 λεπτών που ουσιαστικά θα λειτουργήσουν ως αυστηρά ελεγχόμενες πληθυσμιακές φυλακές, σύμφωνα πλέον και με ευρωβουλευτές!

Όποιος δεν συμβιβάζεται με τους κανόνες δεν θα μπορεί ούτε να αγοράσει εντός ή εκτός των πόλεων των 15 λεπτών! Δε θα μπορεί καν να πετάς τα σκουπίδια σου αν δεν είσαι τακτοποιημένος από το σύστημα!

Περαιτέρω λόγια περισσεύουν!!!

Απλά δείτε το βίντεο:

========================================
«Δεν θα αγοράζεις τίποτα, αν δεν παίρνεις άδεια» – «Βόμβα» οικονομολόγου
Ο καθηγητής Richard A. Werner είναι οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών. Είναι γνωστός ως ο εισηγητής μιας νέας νομισματικής πολιτικής μετά την κρίση που ονόμασε Ποσοτική Χαλάρωση (“QE”) – την οποία πρότεινε στην Ιαπωνία το 1995 ως επικεφαλής οικονομολόγος μιας βρετανικής επενδυτικής τράπεζας.

Έχει επίσης εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στην Τράπεζα της Ιαπωνίας, στην Τράπεζα Ανάπτυξης της Ιαπωνίας και στην Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης. Συμμετέχει στην υποστήριξη της ίδρυσης μη κερδοσκοπικών κοινοτικών τραπεζών μέσω μιας πρωτοβουλίας που ονομάζεται Local First CIC.

Μεταξύ άλλων δήλωσε για το μέλλον των ανθρώπινων κοινωνιών, άπαξ και εισαχθεί το ψηφιακό χρήμα και φτιαχτούν οι κλειστές γειτονιές των 15 λεπτών, όπως σχεδιάζεται:

«’’Οι Ευρωπαίοι πολίτες υποπτεύονται ότι οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες προσπαθούν να ελέγχουν και να περιορίζουν τις συναλλαγές!!!!”

Αυτό είναι το αληθινό θέλγητρο των κεντρικών σχεδιαστών προς αυτήν την πανίσχυρη τεχνολογία. Είναι μια τεχνολογία όπου βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τι κάνουν οι πάντες, πού βρίσκονται, τι αγοράζουν….

Θα έχουν όμως και την εξουσία να επεμβαίνουν και να παρεμβαίνουν!!!!

Στην πραγματικότητα, πρέπει να σκέφτεστε τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας ως ένα σύστημα ελέγχου -όχι ως ένα νόμισμα- ή ως ένα σύστημα αδειοδότησης…

Επιστρέψαμε ξανά στην Σοβιετική Ένωση… Επειδή χρειάζεσαι άδεια για τα πάντα!!!!

Δείτε το βίντεο:

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_85.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_85.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content