Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".



ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

==================================
Προχωρά η αντικατάσταση των ανθρώπων στη Σιγκαπούρη
Ρομπότ στην πρώτη γραμμή των επειγόντων περιστατικών στα νοσοκομεία;; Κι όμως ήδη συμβαίνει.

Πρόκειται για μέτρο που εφαρμόζεται ήδη σε νοσοκομεία της Σιγκαπούρης, αντικαθιστώντας σε πολλά πράγματα τις νοσοκόμες, όπως για παράδειγμα στην παράδοση φαρμάκων στους ασθενείς.

Τώρα το πασάρουν ως κάτι…«καλό», γιατί λένε ότι τους γλιτώνει από χρόνο και κόπο.
Όπως πάντα όλοι βλέπουν το “τυράκι”, αλλά όχι τη “φάκα”. Εξάλλου ό,τι τεχνολογικά “προηγμένο” συμβαίνει στη Σιγκαπούρη, αργά ή γρήγορα επεκτείνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη.



«Κάνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο ό,τι κάνει η Σιγκαπούρη σε εθνικό», είχε πει σε προ μερικών ετών βίντεο ο Klaus Schwab του WEF!!

Θυμηθείτε:


=================================
«Δεν θα σας θέλουν ούτε για σκλάβους» – Χαράρι για τον ρόλο των ανθρώπινων σωμάτων σε αυτό που έρχεται
Ο «προφήτης» και θεωρητικός του Great Reset και της νέας εποχής αλλά και συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Yuval Noah Harari, δεν χάνει την ευκαιρία να μιλάει για όσα συμβαίνουν και θα συμβούν, πετάγοντας φυσικά μισές αλήθειες, προκειμένου ο κόσμος να είναι μπερδεμένος και αβέβαιος σε σχέση με αυτό που έρχεται!

Όπως έχει τονίσει σε παλαιότερες παρεμβάσεις του σε σχέση με τους ανθρώπους:

«Υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο από όλα, το οποίο είναι να είστε εντελώς ασήμαντοι.

Δεν θα σας χρειάζονται ούτε καν ως δουλοπάροικοι ή ως σκλάβοι!

Θα υπάρχουν απευθείας διεπαφές εγκεφάλου – υπολογιστή, αντικατάσταση των οργανικών χεριών με βιονικά, προσθήκη στο σώμα ενός δεύτερου ανοσοποιητικού συστήματος το οποίο δεν θα ‘ναι οργανικό αλλά ένα ανόργανο ανοσοποιητικό σύστημα φτιαγμένο από εκατομμύρια μικροσκοπικά νανορομπότ μέσα στο σώμα σας.

Κι αν χακάρουμε τον εγκέφαλο και κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι δισεκατομμύρια νευρώνες δημιουργούν υποκειμενικές εμπειρίες θυμού, αγάπης, πόνου και απόλαυσης, τότε δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο».

Δείτε το βίντεο και πως σχολιάζει το όλον θέμα ο Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής Jimmy Dore:


===================================
Οι «προάγγελοι» της πραγματικής ΑΙ τρομάζουν τους ανθρώπους: 3/5 φοβούνται την ανεργία
H εφαρμογή της «τεχνητής νοημοσύνης» (Artificial Intelligence, AI) επιταχύνεται μετά την καθιέρωση της εφαρμογής ChatGPT πέρυσι τον Νοέμβριο, με όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να τη χρησιμοποιούν ή να σχεδιάζουν να τη χρησιμοποιήσουν.

Θωρείται μία τεχνολογική επανάσταση, η οποία εκτός από τα οφέλη που έχει στην παραγωγικότητα των επιχειρήσεων, προκαλεί και ανησυχίες για πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην αγορά εργασίας, όπως στο ύψος της απασχόλησης και των μισθών ή στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων

Μελέτη του ΟΟΣΑ, η οποία βασίζεται στα αποτελέσματα έρευνας που έκανε το 2022 σε 2.000 εργοδότες και 5.300 εργαζόμενους στον μεταποιητικό και χρηματοπιστωτικό κλάδο επτά χωρών, οδηγεί σε ένα εκ πρώτης όψεως συμπέρασμα: «Οι ανησυχίες για σημαντική μείωση της απασχόλησης δεν έχουν επιβεβαιωθεί έως τώρα».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

===================================
Ο μαθητής βγήκε έξω από την τάξη επειδή επέμενε ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα
Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από την συντηρητική ομάδα δράσης Turning Point UK, δείχνει έναν εκνευρισμένο δάσκαλο να εξηγεί σε έναν μαθητή στην Σκωτία πως απομακρύνθηκε από την τάξη, επειδή εξέφρασε την άποψή του ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα.

Ο μαθητής ζητά να μάθει γιατί δεν μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του, παρά το γεγονός ότι είναι επιστημονικά έγκυρη.

Ο δάσκαλος λέει στον μαθητή ότι «αυτό είναι ένα σχολείο χωρίς αποκλεισμούς» και ότι η γνώμη του είναι ότι υπάρχουν «περισσότερα από δύο φύλα σε αυτή τη χώρα», προσθέτοντας «αυτή είναι μια άποψη που είναι αποδεκτή».

Δείτε το βίντεο:



================================
H Τουρκία διεκδικεί και η Ελλάδα παραχωρεί, μνημείο ανικανότητας – Η Χάγη θα ζημιώσει τα εθνικά συμφέροντα
Η συμφωνία του Αιγαίου θα είναι οι νέες Πρέσπες του Αιγαίου

Η Ελλάδα και η Τουρκία… ήδη έχουν προπαρασκευάσει τα βασικά θέματα και θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους σύντομα…
Η Τουρκία διεκδικεί και σίγουρα θα βγει κερδισμένη και η Ελλάδα ήδη ατύπως μιλάει για παραχωρήσεις…
Η ελληνική εξωτερική πολιτική είναι ενδοτική και στηρίζεται στις παραχωρήσεις…
Ακόμη και η Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης θα έχει αρνητικά αποτελέσματα…
Βέβαια θα υποστηρίξουν ορισμένοι ότι έτσι θα τελειώσει η μακροχρόνια ένταση με την Τουρκία αλλά δεν είμαστε καθόλου σίγουροι… ότι θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα…

Μια ακόμη εθνική ήττα… προδιαγράφεται… μόνο η Ελλάδα εξετάζει παραχωρήσεις… ούτε η Ουκρανία δεν παραχωρήσει που έχει χάσει το 22% των εδαφών της από τις ρωσικές δυνάμεις…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

=================================
Σχεδόν 4 εκατομμύρια Έλληνες στο «μάτι» του κράτους! Ποιοί θα ελεγχθούν και γιατί;
Πρόκειται για 3,8 εκατομμύρια φορολογούμενους, οι οποίοι θα υποστούν τη «βάσανο» των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων, καθώς, σύμφωνα με στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής υπάρχουν (άγνωστος ακόμη αριθμός) περιπτώσεις που υποκρύπτουν εκτεταμένη φοροδιαφυγή.

Για όσους εντοπιστούν υποψίες φοροδιαφυγής, θα ακολουθήσουν εξονυχιστικοί έλεγχοι το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΑΑΔΕ για τις φορολογικές δηλώσεις του 2021, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα, σχεδόν επτά στους δέκα επαγγελματίες- αυτοαπασχολούμενους, αλλά και έξι στα δέκα νοικοκυριά εμφανίζονται στην εφορία με εισοδήματα που δεν υπερβαίνουν τα 10.000 ευρώ.

Ο προβληματισμός των ελεγκτικών αρχών αφορά κυρίως στους ελεύθερους επαγγελματίες που δηλώνουν χαμηλά καθαρά κέρδη, με αποτέλεσμα ο φόρος που πληρώνουν να είναι εξαιρετικά μικρός.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες δήλωσαν το προηγούμενο έτος συνολικό φορολογητέο εισόδημα 4,3 δισ. ευρώ όταν, με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο τζίρος τους είναι σχεδόν δεκαπλάσιος, πράγμα βέβαια λογικό, γιατί άλλο ο τζίρος και άλλο το κέρδος, πράγμα που αγνοούν οι άσχετοι με την οικονομία.

Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, και αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη πληροφορία, η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει στις εξής διασταυρώσεις:

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

=================================
Αν δεν θέλατε να ξεπουλήσουμε το Αιγαίο, ας μην μας δίνατε 40%.
Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...
Εάν αναρωτιέστε γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τέτοιο θράσος και κάνει λόγο ανοιχτά για εθνική υποχώρηση στο θέμα του Αιγαίου, της ανατολικής Μεσογείου και φυσικά της Κύπρου, ένα παλαιότερο βίντεο του Μάκη Βορίδη, από την προηγούμενη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, θα λύσει κάθε απορία.

Ήταν μετά τις εκλογές του 2019, όπου η Νέα Δημοκρατία και οι πολιτευτές της θριάμβευσαν φορώντας περικεφαλαίες και παριστάνοντας τους μακεδονομάχους. Έπειτα λοιπόν από εκείνο τον εκλογικό θρίαμβο, ήρθε στη Βουλή η πρόταση Βελόπουλου για την διενέργεια εξεταστικής για την Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του τότε εκπροσώπου του διαβεβαίωνε ότι θα καταργήσει και ο ίδιος δεσμευόταν ότι θα βάλει βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων.

Η απάντηση του Μάκη Βορίδη, ήταν αφοπλιστική: Εσείς που θέλετε την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, πήρατε μόλις 3%!


Αυτή η ιστορική παρέμβαση Βορίδη, δείχνει το άμεσο μέλλον: Εμείς που αφήσαμε την Αγία Σοφία να γίνει τζαμί, που επιτρέψαμε αλλαγή συνόρων μέσω του παράνομου μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης, που δώσαμε το όνομα του Αιγαίου στην Τουρκία μέσω του TurkAegean, που φέραμε τους Τούρκους μέχρι τα ανοιχτά της Σητείας και τους αφήσαμε να εισβάλλουν στα Βαρώσια, πήραμε 40%. Άρα, δικαιούμαστε να δώσουμε ακόμα και τα Κύθηρα, άμα γουστάρουμε.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_77.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_77.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content