Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".


"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

=================================================
«Ήρθε η ώρα»! Ετοιμάζονται να αλλάξουν την οικονομία και τον τρόπο συναλλαγών
Στην ετήσια έκθεσή της, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) δημοσίευσε ένα προσχέδιο του μελλοντικού νομισματικού συστήματος στο οποίο στοχεύει η ίδια και οι κεντρικές τράπεζες.

Το προσχέδιο του BIS προτείνει ότι όλη η ιδιωτική περιουσία, όπως χρήματα, σπίτια, αυτοκίνητα κ.λπ., θα «συμπιέζεται» σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σε ένα παγκόσμιο ενοποιημένο καθολικό σύστημα – «όλα σε ένα μέρος» (σ.σ. Θυμίζει περιουσιολόγιο) και όλα θα ρυθμίζονται από το CDBC (Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας), δηλαδή μέσω ψηφιακών μονάδων!!!!

Με το θέμα ασχολήθηκε και το γερμανόφωνο Russia Today, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Το προβλέψιμο τελικό αποτέλεσμα θα ήταν ο λεπτομερής κεντρικός έλεγχος όλων των οικονομικών και χρηματοπιστωτικών διαδικασιών εντός μιας παγκόσμιας περιοχής χωρών που έχει συμφωνήσει σε ένα τέτοιο νομισματικό σύστημα».

Γίνεται δε λόγος για «πιθανότητα κατάχρησης εξουσίας με την μορφή ελέγχου συμπεριφοράς», όπερ σημαίνει ίσως πως όποιος δεν συμμορφώνεται με όσα εξαγγείλει η όποια εξουσία θα τιμωρείται ή ακόμα και θα αποκλείεται ή θα χάνει τα περιουσιακά του στοιχεία, τα οποία θα έχουν μεταβληθεί σε ψηφιακές μονάδες!

Το κείμενο συνοδεύεται από ένα σχετικά πρόσφατο βίντεο, στο οποίο γίνεται αναφορά στο ψηφιακό ευρώ, με την επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ να τονίζει πως «ήρθε η ώρα να γραφτεί το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του ευρώ», εννοώντας το ψηφιακό νόμισμα το οποίο θα χρησιμεύσει, προκειμένου να εφαρμοστούν τα παραπάνω!!!!

Δείτε τους όλους μαζί να αποθεώνουν το ψηφιακό ευρώ, δείγμα του ότι σύντομα θα μπούμε σε νέα εποχή:


===================================================
Ζούμε την έξυπνη δικτατορία…
Ζούμε, λοιπόν, ξεκάθαρα υπό ένα καθεστώς δικτατορίας της ομοιομορφίας της σκέψης.

Δεν έχουμε, βεβαίως, στρατιωτική δικτατορία για να βλέπουμε να περνούν τανκς στους δρόμους. Τα τανκς εντός εισαγωγικών έχουν εισβάλει ήδη μέσα στα σπίτια μας και μέσα στα αυτοκίνητά μας, χρησιμοποιώντας ως δούρειο ίππο την οθόνη, τα μεγάφωνα και το χαρτί, δηλαδή την τηλεόραση και το διαδίτκυο, το ραδιόφωνο και τον Τύπο.
  • Μπορώ να εκφραστώ κατά των ΛΟΑΤΚΙ; Όχι!
  • Μπορώ να εκφραστώ κατά των παράτυπων μεταναστών; Όχι! (Πού να τους πω και λαθρομετανάστες!)
  • Μπορώ να εκφραστώ κατά των εμβολίων και των μασκών; Όχι!
  • Μπορώ να εκφραστώ κατά του Ζελένσκι; Όχι
Δεν μπορώ, διότι αν εκφραστώ κατά όλων αυτών, θα μου κολλήσουν την ρετσινιά του ρατσιστή, του ομοφοβικού και του συνωμοσιολόγου!Μπορώ τώρα να εκφραστώ υπέρ του Χριστού; Όχι!
Μπορώ να εκφραστώ υπέρ της πατρίδος μου; Όχι!
Μπορώ να εκφραστώ υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας; Όχι!

Δεν μπορώ, διότι αν εκφραστώ υπέρ όλων αυτών, θα μου κολλήσουν την ρετσινιά του ακροδεξιού, του φασίστα, του θρησκόληπτου και του οπισθοδρομικού!

Όλες οι λεγόμενες μειονότητες μπορούν να παρελαύνουν και να διαλαλούν τις κάθε είδους προτιμήσεις τους, αλλά όποιοι έχουν αντίθετες πεποιθήσεις πρέπει να βγάζουν τον σκασμό, να σκύβουν το κεφάλι και να ανέχονται τα πάντα.

Όσοι μέχρι πρότινος θεωρούνταν φυσιολογικοί και πατριώτες, τώρα αντιμετωπίζονται ως μη φυσιολογικοί και ακροδεξιοί προδότες.

Πόσο ανάποδος ο κόσμος μας!

Ζούμε την έξυπνη δικτατορία της ομοιόμορφης σκέψης, διότι ελάχιστοι μπορούν να δουν τις αόρατες διανοητικές αλυσίδες με τις οποίες οι ινστρούχτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν αλυσοδέσει το μυαλό της συμπαγούς πλειοψηφίας.

Ζούμε την έξυπνη δικτατορία του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου μας, διότι αποδεικτικό στοιχείο της ύπαρξής της είναι ότι αυτός που φωνάζει ότι δεν μπορεί να έχει άποψη διαφορετική από το συστημικό-κυρίαρχο ρεύμα είναι κατ’ αρχήν ελεύθερος να την εκφράζει!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

====================================================
Πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ έχει “μάθημα” με θέμα: “Είναι ο θεός queer;” – “Queer και τρανς σπουδές”
Ο κατάλογος μαθημάτων 2023-2024 του Πανεπιστημίου του Σικάγο περιλαμβάνει ένα μάθημα θρησκευτικών σπουδών με θέμα "Queering God", το οποίο αναφέρεται ότι εφαρμόζει την ιδεολογία LGBTQ+ σε διαφορετικές θρησκείες και εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους το φύλο επαναπροσδιορίζεται στη θεολογία.

Τι αναφέρεται στην περιγραφή του μαθήματος!

“Μπορεί ο θεός να είναι σύμμαχος στη δημιουργία queer κόσμου; Είναι ο θεός queer; Τι σχέση έχει η queerness με τις θρησκείες; Αυτό το μάθημα εισάγει τους φοιτητές σε θεμελιώδεις έννοιες στις queer και trans σπουδές εστιάζοντας σε queer θρησκευτικές θεολογίες», αναφέρεται στην περιγραφή του μαθήματος .


«Θα αναλύσουμε τους τρόπους με τους οποίους οι σύγχρονοι καλλιτέχνες, ακτιβιστές και μελετητές χρησιμοποιούν τη θεολογία για να ξανασκεφτούν το φύλο και να πειραματιστούν με νέες σχεσιακές μορφές», συνεχίζει. “Οι αναγνώσεις μας θα περιλαμβάνουν μια ποικιλία ειδών: απομνημονεύματα, επιστολές, ερμηνεία γραφής και μυθιστόρημα. Δεν θα υπάρχει τεκμήριο προηγούμενης γνωριμίας με οποιοδήποτε από τα αναγνώσματα ή θέματα που συζητήθηκαν, ή με οποιαδήποτε ακαδημαϊκή θεολογία ή queer θεωρία. “

Από το φθινόπωρο του 2023, οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα που διδάσκει η Olivia Bustion, η οποία απέκτησε το πτυχίο Master of Divinity από το UChicago το 2014 και επί του παρόντος εργάζεται σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα στη θεολογία στο σχολείο.

=====================================================
Ο Η.Κασιδιάρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τη δημαρχεία Αθηναίων προκαλώντας...«εμφύλιο» στους «Σπαρτιάτες». Τι συμβαίνει πραγματικά;
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε, μέσω της δικηγόρου του, την υποψηφιότητα του για τη δημαρχεία Αθηναίων με τον συνδυασμό «Ελεύθεροι Αθηναίοι». – «Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να διατηρήσει την Ελληνική της ταυτότητα και τον ιστορικό της χαρακτήρα, να μην υποκύψει στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης και στον ορατό κίνδυνο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού της.»

Την ίδια στιγμή κρίση στη κονοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών μετά τη δήλωση Κ.Φλώρου για υποψηφιότητα Κασιδιάρη που προκάλεσε αντίδραση Β.Στίγκα, ακολουθούμενη από σενάρια περί διάσπασης που κάνουν το γύρο του διαδικτύου...

Στόχος του Ηλία Κασιδιάρη, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο ίδιος κι εξέδωσε η δικηγόρος του, είναι να περάσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και στη συνέχεια να αναλάβει την διοίκηση του δήμου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

====================================================
Το CDC τώρα λέει ότι μισό εκατομμύριο Αμερικανοί έχουν αλλεργία στο κρέας… λόγω τσιμπουριού
Και πάλι η λύση που θα δοθεί θα είναι τα "ηθικά τρόφιμα", όπως τα έντομα και οι κρεατόμαζες που δεν θα προκαλούν και αλλεργίες;;;

Υγειονομικοί αξιωματούχοι λένε ότι σχεδόν μισό εκατομμύριο άνθρωποι στην Αμερική έχουν αναπτύξει αλλεργία στο κρέας από το 2010 μετά από τσίμπημα από τσιμπούρι.
Τι λένε οι μελέτες του CDC

Μελέτες που δημοσιεύθηκαν από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων σήμερα λένε ότι τουλάχιστον 100.000 ασθενείς έχουν πέσει θύματα της πάθησης, αλλά οι ερευνητές υπολογίζουν ότι πάσχουν έως και 450.000. Ειδικότερα, οι υγειονομικοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι περισσότεροι έχουν το πρόβλημα και δεν το γνωρίζουν, και ο πραγματικός αριθμός είναι περισσότερο από τέσσερις φορές υψηλότερος. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 δημοσίευσαν δύο αναφορές σχετικά με το αυξανόμενο πρόβλημα αλλεργίας που μεταδίδεται από κρότωνες. (James Gathany/CDC μέσω AP)

Η αντίδραση, την οποία έχουν ονομάσει σύνδρομο alpha-gal, ισχυρίζονται ότι εμφανίζεται όταν ένα μολυσμένο άτομο τρώει βοδινό, χοιρινό, ελάφι ή άλλο κόκκινο κρέας. Αλλά μπορεί επίσης να προκληθεί από γάλα, ζελατίνη ή άλλα ζωικά προϊόντα.

Όπως λένε, προκαλείται από ένα σάκχαρο, το alpha-gal, που βρίσκεται στο κρέας από θηλαστικά – και στη σούβλα κροτώνων.

Όταν η ζάχαρη εισέρχεται στο σώμα μέσω του δέρματος, προκαλεί μια ανοσολογική απόκριση και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή αλλεργική αντίδραση.

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν κανέναν επιβεβαιωμένο θάνατο, αλλά τα άτομα με αλλεργία την έχουν περιγράψει ως σύγχυση και ως κάτι τρομακτικό.

«Ποτέ δεν το συνέδεσα με κανένα φαγητό γιατί ήταν ώρες μετά το φαγητό», είπε μια ασθενής, η Bernadine Heller-Greenman.

Οι επιστήμονες είχαν δει αντιδράσεις σε ασθενείς που έπαιρναν ένα αντικαρκινικό φάρμακο που παρασκευαζόταν σε κύτταρα ποντικού που περιείχε το σάκχαρο άλφα-γαλ.

Αλλά το 2011, οι ερευνητές ανέφεραν για πρώτη φορά ότι θα μπορούσε να εξαπλωθεί και μέσω τσιμπήματος τσιμπουριών.

Το συνέδεσαν με ένα τσιμπούρι που ονομάζεται Lone Star, το οποίο είναι πιο συνηθισμένο στις ανατολικές και νότιες ΗΠΑ

Περίπου το 4 τοις εκατό όλων των κρουσμάτων στις ΗΠΑ, αναφέρεται ότι ήταν στο ανατολικό άκρο του Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης.

Μία από τις μελέτες που κυκλοφόρησε την Πέμπτη εξέτασε τα αποτελέσματα δοκιμών 2017-2022 από το κύριο εμπορικό εργαστήριο των ΗΠΑ που αναζητούσε αντισώματα alpha-gal. Σημείωσαν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί αυξήθηκε από περίπου 13.000 το 2017 σε 19.000 το 2022.


Τα άτομα με το σύνδρομο, όπως αναφέρεται, μπορεί να εμφανίσουν συμπτώματα όπως κνίδωση, ναυτία, έμετο, διάρροια, έντονο πόνο στο στομάχι, δυσκολία στην αναπνοή, ζάλη και πρήξιμο των χειλιών, του λαιμού, της γλώσσας ή των βλεφάρων. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες τροφικές αλλεργίες, που εμφανίζονται αμέσως μετά το φαγητό, αυτές οι αντιδράσεις εμφανίζονται ώρες αργότερα.

Μερικοί ασθενείς έχουν μόνο στομαχικά συμπτώματα και η Αμερικανική Γαστρεντερολογική Εταιρεία λέει ότι άτομα με ανεξήγητη διάρροια, ναυτία και κοιλιακό άλγος θα πρέπει να ελέγχονται για το σύνδρομο.

Οι γιατροί συμβουλεύουν τα άτομα με αλλεργία να αλλάξουν τη διατροφή τους, να φέρουν επινεφρίνη και να αποφύγουν τα τσιμπήματα από τσιμπούρια.

Η αλλεργία μπορεί να εξαφανιστεί σε μερικούς ανθρώπους – ο Commins έχει δει ότι αυτό συμβαίνει σε περίπου 15% έως 20% των ασθενών του. Αλλά ένα κλειδί είναι η αποφυγή του εκ νέου δαγκώματος.

=====================================================
Το βιβλίο με τις «προφητείες» του Jacques Attali για την Νέα Παγκόσμια Τάξη
Στο «Μια Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος» ο Attali προβλέπει ότι αυτός ο αιώνας θα ξεδιπλωθεί μέσα από τρεις διαφορετικές φράσεις.

1 .Υπερ- αυτοκρατορία (Super-empire) = μια εποχή της ιδιωτικοποίησης, όπου θα κυβερνούν οι εταιρείες. Γράφει: «το κεφάλαιο θα απαλλαγεί επιτέλους από κάθε τι που το απειλεί -συμπεριλαμβανομένων των εθνικών κρατών, τα οποία σταδιακά θα διαλυθούν». Ο νόμος των “αγορών” θα αποτελέσει το μόνο αναγνωρισμένο παγκόσμιο δίκαιο. Ένα σύστημα εξουσίας του οποίου οι «δομές παραμένουν ασαφείς, αλλά ο στόχος του είναι παγκόσμιος».

2. Υπερ-συγκρούση (Hyperconflict) = η υπερ-αυτοκρατορία θα συρρικνωθεί και θα υπάρξει μια περίοδος παγκόσμιου χάους. Ξεκινώντας περίπου από το 2030, ο Attali προβλέπει «καταστρεπτικούς πολέμους, όπου έθνη, θρησκευτικές ομάδες, τρομοκρατικές οντοτήτες και πειρατές της ελεύθερης αγοράς θα στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου».

3. Υπερ-δημοκρατία (Hyperdemocracy) (έτος 2060) = έχοντας εξαντληθεί από τους πολέμους και τις κοινωνικές αναταραχές η παγκόσμια κοινότητα θα υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες» τη δημιουργία μιας δημοκρατικής παγκόσμιας κυβέρνησης». Θα είναι ένα κολεκτιβιστικό σύστημα, όπου ο καθένας θα εργάζεται για το «κοινό καλό».



Ιδού ορισμένα θέματα για να πάρουμε μια γεύση του βιβλίου.

Νεοταξική Σεξουαλικότητα

Στο μέλλον, οι άνθρωποι δεν θα δεσμεύονται πλέον και δεν θα δημιουργούν οικογένειες. «Το ζευγάρι δεν θα είναι πλέον η κύρια βάση για τη ζωή και τη σεξουαλικότητα. Οι άνθρωποι θα προτιμούν να επιλέγουν, με πλήρη διαφάνεια, πολυγαμικές ή polyandrous αγάπες».

Η κινητήρια δύναμη αυτής της τάσης θα είναι η τεχνολογία που απελευθερώνει τη νεολαία από το γονικό έλεγχο. Η πρώτη ήταν το ραδιόφωνο, το οποίο επέτρεψε στους νέους: «Να χορεύουν έξω από τις αίθουσες και, επομένως, να είναι απαλλαγμένοι από την γονική επίβλεψη, έχοντας μία ‘απελευθερωμένη’ σεξουαλικότητα, ανοίγοντάς τους την πόρτα σε κάθε είδους μουσικής, από τζαζ μέχρι ροκ και, συνεπώς, εισάγοντάς τους στον κόσμο της κατανάλωσης, της επιθυμίας και της ανταρσίας».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο ΕΔΩ

======================================================
Φάκελος «εξωγήινοι»: «Ζουν ανάμεσά μας»!!! Ο Μεντβέντεφ το είπε ξανά
Οι εξελίξεις με επίκεντρο τις ΗΠΑ σχετικά με τους «εξωγήινους» δεν άφησαν ασυγκίνητο τον πρώην πρόεδρο της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος έκανε ένα καυστικό σχόλιο από την πλατφόρμα Telegram.

Με έξυπνο τρόπο πέρασε το μήνυμα κατά των πολιτικών-«μαριονετών» της Δύσης, ενώ παράλληλα μίλησε ξανά για το ότι…«μη ανθρώπινα όντα ζουν ανάμεσά μας».

«Στις ΗΠΑ άρχισε πάλι η παρανοϊκή αναζήτηση για εξωγήινους. Ισχυρισμοί σχετικά με «κρυφά «υπολείμματα μη ανθρώπινης βιολογίας». Χα, κοιτάξτε αυτά τα πρόσωπα!
Αυτές οι βιολογικές ουσίες είναι ζωντανές! Ζουν ανάμεσά μας! Και αυτά τα ερπετά προφανώς δεν είναι άνθρωποι!».



Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ θίγει το θέμα των «εξωγήινων», λέγοντας με νόημα ότι «ζουν ανάμεσά μας»!!

Μόνο που πριν χρόνια τα είχε πει πολύ πιο «χύμα» σε δημοσιογράφο μπροστά στην κάμερα, σε ένα απόσπασμα που πολλοί σήμερα μπορεί να έχουν ξεχάσει:

«Θα σας το πω για πρώτη και τελευταία φορά», έλεγε τότε ο Μεντβέντεφ, πριν ρίξει τις «βόμβες» του:

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_61.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_61.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content