Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".


**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".


ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ



Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

================================
Παγκόσμιο Ψηφιακό Νόμισμα, οικονομολόγος αποκαλύπτει: «Στο τέλος θα μείνει μόνο μία ΚΕΝΤΡΙΚΗ τράπεζα»

Έτσι θα φέρουν την κρίση και θα προτείνουν την «λύση»!!!

Ο καθηγητής Richard A. Werner είναι οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών. Είναι γνωστός ως ο εισηγητής μιας νέας νομισματικής πολιτικής μετά την κρίση που ονόμασε Ποσοτική Χαλάρωση (“QE”) – την οποία πρότεινε στην Ιαπωνία το 1995 ως επικεφαλής οικονομολόγος μιας βρετανικής επενδυτικής τράπεζας.

Έχει επίσης εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στην Τράπεζα της Ιαπωνίας, στην Τράπεζα Ανάπτυξης της Ιαπωνίας και στην Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης. Συμμετέχει στην υποστήριξη της ίδρυσης μη κερδοσκοπικών κοινοτικών τραπεζών μέσω μιας πρωτοβουλίας που ονομάζεται Local First CIC.

Μεταξύ άλλων δήλωσε για το μέλλον των τραπεζών και το παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα που φέρνουν οι διεθνιστές και το ΔΝΤ:

«Αν επιτρέψουμε τα Ψηφιακά Νομίσματα Κεντρικής Τράπεζας, αργά ή γρήγορα αυτά θα εκτοπίσουν τον ανταγωνισμό του ιδιωτικού τομέα, θα εκτοπίσουν τις τράπεζες.

Και φυσικά έχουμε επίσης το πρόβλημα των επαναλαμβανόμενων τραπεζικών κρίσεων… Όποτε συμβαίνει μια τραπεζική κρίση και μια οικονομική κρίση, οι ρυθμιστικές αρχές αποκτούν περισσότερη εξουσία…

Και μετά την κρίση του 2008 έλαβαν περισσότερες εξουσίες…

Τώρα, θέλουν να εισάγουν τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας.

Μιλούν για ακόμα μία κρίση και οι άνθρωποι θα θέλουν να μεταφέρουν τα χρήματά τους εκτός των τραπεζών επειδή ανησυχούν πραγματικά ότι θα είναι μια σημαντική κρίση!!!! Τα ΜΜΕ, ξέρεις, θα προκαλέσουν όλο αυτό τον πανικό… Και (θα πουν): ”Ω, υπάρχει επιλογή… Τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας..

Έχουμε ένα τεράστιο κίνητρο τώρα για τις ρυθμιστικές αρχές, για τους κεντρικούς σχεδιαστές να προκαλέσουν άλλη μια τεράστια οικονομική κρίση, έτσι ώστε να μπορέσουν στην συνέχεια να πάρουν τον έλεγχο!!!! Και φυσικά, έπειτα αυτό είναι το τέλος, επειδή το τραπεζικό σύστημα δεν πρόκειται να ανακάμψει από αυτό…

Ήδη, ο αριθμός των τραπεζών μειώνεται τόσο πολύ που απομένει στην πραγματικότητα μόνο μία τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα»!


================================
Ρώσοι για ΗΠΑ: Ρίχνουν τροπικές ασθένειες στην Ευρώπη! Εκτρέφουν έντομα

Σύμφωνα με τους Ρώσους στην εξάπλωση των τροπικών ασθενειών στην Ευρώπη, ενδεχομένως διαδραματίζουν ρόλο παίζουν τα βιοεργαστήρια των ΗΠΑ!

Σε ενημέρωση την Τρίτη, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι αυτή η «επιδείνωση της κατάστασης της επιδημίας» στην Ευρώπη συνδέεται με ορισμένες ερευνητικές δραστηριότητες από βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ.

Εκτρέφουν κουνούπια και τσιμπούρια με συγκεκριμένους ιούς με στόχο την εξάπλωση τέτοιων ασθενειών!

Δείτε το βίντεο:


=================================
Ο ΠΟΥ, το CDC και ο Γκέιτς πιέζουν να ταχυδρομηθούν τα «μπαλώματα εμβολίου»

Για να κάνει περισσότερους ανθρώπους να δεχτούν τις χημικές του ενέσεις, ο Μπιλ Γκέιτς, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), εργάζονται σε μια νέα τεχνολογία ένεσης. To έμπλαστρο εμβολίου με μικροβελόνες μέσω το οποίο οι άνθρωποι μπορούν να το λάβουν μέσω ταχυδρομείου και να εφαρμόσουν οι ίδιοι το patch.

Ο προφανής στόχος είναι η συνεχής ένεση στο σώμα των ανθρώπων μπεεε με χημικές ουσίες που με την πάροδο του χρόνου, θα αλλάξουν τις σωματικές τους λειτουργίες και θα αλλάξουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Φαίνεται να είναι ένα είδος ατζέντας του Humanity.

Τα έμπλαστρα εμβολίου απευθείας στον καταναλωτή της Big Pharma.Αυτή τη στιγμή, ο μόνος τρόπος για να εμβολιαστείτε είναι να επισκεφτείτε ένα ιατρείο ή ένα τοπικό φαρμακείο. Ένας καταναλωτής δεν μπορεί απλώς να πάει να πάρει ένα εμβόλιο από το ράφι και να το χορηγήσει απευθείας.


Ο στόχος είναι να διατεθούν στην αγορά επιθέματα εμβολίου μικροβελόνας απευθείας στους καταναλωτές, επιτρέποντάς τους να παραγγείλουν ηλεκτρονικά και να τα παραλάβουν μέσω ταχυδρομείου.

Εάν τα έμπλαστρα εμβολίων τυποποιηθούν και ενσωματωθούν, οι ορδες που διαβαζουν εγκυρες πηγες τους και βλεπουν δελτια των 8 σε όλο τον κόσμο θα «τρυπηθούν» κατά βούληση μέσω του ταχυδρομείου.

«Αν κοιτάξετε την ιατρική βιβλιογραφία που περιγράφει τα έμπλαστρα εμβολίου μικροβελόνας, αυτό που βλέπετε είναι πολλή διαφημιστική εκστρατεία σχετικά με το πόσο εύκολο θα είναι για τους εμβολιαστές να βάλουν ένα έμπλαστρο στο δέρμα ενός παιδιού αντί να χρησιμοποιούν βελόνα και πόσο ανώδυνο είναι. Το έμπλαστρο μπορεί να μειώσει τον δισταγμό στο εμβολίου.

Ο Fisher θα συνεχίσει να εξηγεί σε μια δήλωση στο The Defender ότι είναι λάθος για τους παγκοσμιοποιητές να λένε ότι οι άνθρωποι αμφιβάλλουν για το εμβόλιο λόγω της μεθόδου χορήγησης και όχι του προϊόντος που παραδίδεται .

«Ποτέ δεν αφορούσε το πώς παραδίδεται το προϊόν», είπε ο Fisher. «Πάντα αφορούσε την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για την ασφάλεια».

Ο Brian Hooker, PhD, PE, ανώτερος διευθυντής επιστήμης και έρευνας στο Children's Health Defense, πρόσθεσε ότι το να το αποκαλούμε "έμπλαστρο εμβολίου" είναι παραπλανητικό, επειδή πολλοί άνθρωποι τα μπερδεύουν ψευδώς με επιθέματα νικοτίνης όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι καπνιστές.

==================================
Αποφασίζομεν και διατάσσομεν: Κλειστά ΟΛΑ τα πάρκα και άλση


Όπως με τον covid, έτσι και εδώ ανακοινώνουν περιοριστικά μέτρα για τον πληθυσμό:
===============================
Συμφωνία για τα σιτηρά: Η αναστολή της φέρνει στην Ευρώπη λαίλαπα παράνομων μεταναστών

Η Ευρώπη θα πλημμυρίσει από παράνομους μετανάστες από χώρες χαμηλού εισοδήματος που βασίζονται στις εξαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία και τη Ρωσία λόγω της αναστολής της συμφωνίας για τα σιτηρά, τόνισαν διεθνείς αναλυτές στο Sputnik.

Την Δευτέρα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η συμμετοχή της Ρωσίας στην συμφωνία σιτηρών τερματίζεται με άμεση ισχύ και η χώρα θα επιστρέψει σε αυτή ΜΟΝΟ εάν εκπληρωθούν οι δεσμεύσεις έναντι της Μόσχας.

“Η Ευρώπη μπορεί σύντομα να βιώσει μια καταστροφική μεταναστευτική κρίση μετά την απόφαση της Ρωσίας να αποχωρήσει από την συμφωνία. Το μεγαλύτερο θύμα των υψηλότερων τιμών σιτηρών και των ελλείψεων στις αναπτυσσόμενες χώρες θα είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση”, δήλωσε στο Sputnik ο Yusuf Alabarda, Τούρκος πολιτικός εμπειρογνώμονας και εκπρόσωπος της M5 Strategy Journal. “Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Αίγυπτος, το Σουδάν, η Αιθιοπία και μερικές άλλες αφρικανικές χώρες εξαρτώνται κυρίως από τις εισαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία και τη Ρωσία. Η Ευρώπη θα κατακλυστεί από μετανάστες που θα θελήσουν να ξεφύγουν από την πείνα”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

==================================
Το λόμπι των αιολικών και οι λομπίστες της οικογένειας Μητσοτάκη

Σε λόμπι των αιολικών μετατρέπεται το Πράσινο Ταμείο, εφόσον προ ημερών εγκρίθηκε κονδύλι ύψους 130.000 ευρώ, προκειμένου να προωθηθεί η κάμψη των αντιδράσεων στις τοπικές κοινωνίες σε μέρη που δρομολογείται η ανέγερση χιλιάδων αιολικών. Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί ότι μία εκ των δύο εταιρειών που ανέλαβαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Ταμείου, αποτελεί φόρουμ που ιδρύθηκε από την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, αδερφή του πρωθυπουργού.

Στόχος του προγράμματος είναι να αποφευχθεί η παραπομπή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, για τις παρανομίες που έχουν καταγγελθεί αναφορικά με τη χωροθέτηση των αιολικών πάρκων στη χώρα.

Το Πράσινο Ταμείο ενέκρινε προσφάτως πρόγραμμα ύψους 130.000€ ώστε να καμφθούν οι αντιστάσεις που προβάλλουν οι πολίτες των περιοχών όπου δρομολογούνται να στηθούν Βιομηχανικά Αιολικά Πάρκα. Ενώ λοιπόν πλήθος περιβαλλοντικών εκθέσεων απορρίπτει την αιολική ενέργεια ως επαρκή πηγή ενέργειας, με το περιβαλλοντικό αποτύπωμα να είναι δυσανάλογα μεγάλο μπροστά στα οφέλη, η κυβέρνηση προχωρά πάραυτα την υλοποίηση του σχεδίου.

Το ρόλο του λομπίστα που έλαβε τα 130.000 ευρώ για να πείσει τις τοπικές κοινωνίες για τα οφέλη και την ειδυλλιακότητα των χιλιάδων ανεμογεννητριών, ανέλαβαν το Ινστιτούτο για τη Μεσόγειο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO), το οποίο και κατέθεσε τη σχετική πρόταση στο Πράσινο Ταμείο και το Convergences Greece Forum- «Συγκλίσεις», το οποίο ιδρύθηκε από την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, την αδελφή δηλαδή του νυν πρωθυπουργού.

Το Πράσινο Ταμείο λοιπόν με την συγκεκριμένη απόφαση, θα λειτουργήσει σε δύο επίπεδα. Πρώτον θα επιχειρήσει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα των τοπικών κοινωνιών για τα αιολικά πάρκα και δεύτερον θα προσπαθήσει να εξαλείψει το ενδεχόμενο παραπομπής της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, εξαιτίας των παρανομιών που έχουν καταγγελθεί σε σχέση με τη χωροθέτηση των αιολικών στη χώρα. Ουσιαστικά δηλαδή, αν και το Πράσινο Ταμείο αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, αναμένεται να μετατραπεί σε κανονικό λόμπι.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου, που έλαβε και τη σχετική απόφαση, πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου και σύμφωνα με τα πρακτικά, σημείο των οποίων δημοσίευσε το «Documento», ο σκοπός της ανάθεσης περιγράφεται, ως εξής:



Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

==============================
«Στα καμένα στην Ανατολική Αττική έχουν δοθεί ήδη άδειες για 50 ανεμογεννήτριες! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !»
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_55.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_55.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content