Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...


=================================
«Μωρέ πάτε καλά;;;»! Ξεκίνησαν τα ΜΜΕ να προωθούν την ψηφιακή ταυτότητα – ΒΙΝΤΕΟ
Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού στο Action24 ο στόχος είναι οι ταυτότητες να παρουσιαστούν στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο, ενώ το κόστος τους θα είναι στα 10 ευρώ, σύμφωνα με την σχετική πρόβλεψη του 2018.

Με πρόσχημα, τώρα, πραγματικές γραφικότητες που ειπώθηκαν σε σχέση με την ψηφιακή ταυτότητα τα ΜΜΕ ξεκίνησαν να προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη πως, όπως με τα εμβόλια, έτσι και με τις καινούριες ψηφιακές ταυτότητες-πορτοφόλι, όλα είναι καλά και ασφαλή!!!

Μάλιστα σχολίασαν αρνητικά το γεγονός πως παλαιότερα η τότε Κάρτα του Πολίτη είχε καταπέσει από την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων, λέγοντας πως προσφέρει ευκολία η ψηφιακή ταυτότητα: «Είναι τόσο εύχρηστη, σε βάζει σε μία διαδικασία να έχει όλους τους αριθμούς σου μαζεμένους, να μην έχει ταυτότητες, διαβατήρια, ασφάλεια, υγεία να τα έχεις όλα σε ένα και να τελειώνει η ιστορία! Αλλά όχι δεν θέλουν! Μωρέ πάτε καλά;;;», είπε δημοσιογράφος καναλιού.
Δείτε το βίντεο:


Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

================================
Η ΥΠΕΡ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΔΩΝΗ.... 
Δείτε το απόσπασμα:


Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

================================
Καίτη Φίνου: «Τόσοι αγώνες γυναικών για να βγει Μις Ολλανδία τρανς με ανδρικό μόριο;»
«Υπάρχουν και όρια, χειροκροτούν οι πολλοί για να μην χαρακτηρισθούν ομοφοβικοί, φασίστες» έγραψε μεταξύ άλλων.

Η Rikkie Valerie Kollé έγινε το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που κέρδισε τον τίτλο Μις Ολλανδία 2023

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

================================
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Αποστρατικοποίηση, «Γαλάζια Πατρίδα», 2 κράτη στην Κύπρο & συνδιαχείριση στο Αιγαίο ζητάει η Άγκυρα
Τι προτίθεται να διαπραγματευθεί ακριβώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απέναντι στις θέσεις αυτές; Διότι κάθε μία από αυτές αποτελεί παραβίαση της ελληνικής κυριαρχίας.

Αποστρατικοποίηση των νησιών σημαίνει αυτομάτως αδυναμία υπεράσπισης σημαντικού μέρους του ελληνικού εδάφους.

Επιβολή της «Γαλάζιας Πατρίδας» σημαίνει πως η Τουρκία θα αποκτήσει την απόλυτη κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο και θα «εξαφανίσει» επί του πρακτέου το σύμπλεγμα της Μεγίστης, ενώ θα «εξαφανίσει» γιατί συναντάται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μέρος των θαλάσσιων ζωνών νοτίως της Κρήτης.

Εκεί που όλοι ξέρουν πως βρίσκονται τεράστιες ποσότητες υδρογονανθράκων.

«Συνδιαχείριση» στο Αιγαίο σημαίνει ότι η Τουρκία θα επεκτείνει την κυριαρχία της μέχρι τον 25ο μεσημβρινό. Φυσικά αυτό σημαίνει και καθορισμό θαλάσσιων ζωνών όπως ακριβώς τις επιθυμεί η Τουρκία. Δηλαδή χωρίς να αναγνωρίζεται ότι τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα και άρα ότι οι ελληνικές-με βάση το διεθνές Δίκαιο- θαλάσσιες ζώνες θα γίνουν μέρος των τουρκικών.

Θαλάσσιες ζώνες βέβαια σημαίνει και υδρογονάνθρακες και κυρίως εκμετάλλευση υδρογονανθράκων…

Για τα «Δύο κράτη» στην Κύπρο δε χρειάζεται να πούμε και πολλά.

Σημαίνει οριστική διχοτόμηση του νησιού, ουσιαστική κατάργηση της κυπριακής Δημοκρατίας και νομιμοποίηση ενός κρατικού μορφώματος το οποίο δημιουργήθηκε μετά από εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων.

Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

============================
Νόμος για την επίταξη ατόμων και περιουσιών στη Γαλλία - Ανήσυχοι οι πολίτες
Οι συζητήσεις στα social media δίνουν και παίρνουν αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το γαλλικό κράτος θα μπορεί να επιτάσσει ό,τι θέλει από ιδιωτικές περιουσίες σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Κλασσική τακτική στις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες (το ζήσαμε και επί πανδημίας) είναι να περνάνε απίστευτα χουντομέτρα μέσα σε φαινομενικά…αθώους νόμους εκατοντάδων σελίδων.

Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

============================
ΟΟΣΑ: Τουλάχιστον ένας στους τέσσερις Έλληνες έχουν λόγο να «φοβούνται» την τεχνητή νοημοσύνη
Η τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Intelligence – AI) εισβάλει, πλέον, με όλο και πιο γοργούς ρυθμούς στην καθημερινότητά μας, σε σημείο που πολύ σύντομα -αν δεν έχει γίνει ήδη- θα αρχίσουν να απειλούνται και θέσεις εργασίας.

Μάλιστα, με βάση νέα έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), εκτιμάται πως, όσον αφορά στη χώρα μας, από την επικείμενη «επανάσταση» της τεχνητής νοημοσύνης απειλούνται άμεσα περισσότερες από μία στις τέσσερις θέσεις εργασίας. Ειδικότερα, η Ελλάδα βρίσκεται κοντά στον μέσο όρο του 26,8% μεταξύ των 38 χωρών-μελών του ΟΟΣΑ -κυρίως πλούσια κράτη αλλά και ορισμένες αναδυόμενες οικονομίες όπως το Μεξικό και η Εσθονία- καθώς, ένεκα της αυτοματοποίησης, απειλείται το 27,6% του εργατικού δυναμικού της.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

=============================
Ρεσιτάλ γελοιότητας από τον Άδωνι: «Όλες οι αυξήσεις στα σούπερ μάρκετ έγιναν το μήνα που λείπαμε»!
«Μόλις λείψαμε, έγιναν γενικευμένες αυξήσεις», είπε με θράσος ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην ακρίβεια και τον ένα μήνα που διήρκησαν οι ενδιάμεσες εκλογές, υπονοώντας ότι όσο δεν ήταν στην Κυβέρνηση η ΝΔ, αλλά η υπηρεσιακή, βρήκαν ευκαιρία τα σούπερ μάρκετ να ανεβάσουν τις τιμές!

Την τελευταία διετία που έχει αρχίσει η ανιούσα στις τιμές των τροφίμων την «ξέχασε» ο κ.Γεωργιάδης; Ποιος ήταν άραγε αρμόδιος Υπουργός και ποια ήταν η Κυβέρνηση εκείνο το διάστημα;

Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

=============================
Επώνυμη επιστολή στον Άρειο Πάγο: Πέντε πρόεδροι ΠΑΕ SL1 στοιχημάτιζαν σε στημένα ματς των ομάδων τους!
Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο προστέθηκε στη δικαστική έρευνα για το διεθνές κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού.

Η «Δίκη» αποκαλύπτει την ύπαρξη επώνυμης επιστολής που εστάλη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο πέντε πρόεδροι ΠΑΕ της SL1 στοιχημάτιζαν σε στημένα ματς των ομάδων τους!

Ο συντάκτης είναι ποδοσφαιρικός παράγοντας και αναφέρεται στην προηγούμενη σεζόν και στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

==============================
Βρέθηκαν συντρίμμια εξωγήινου σκάφους στον πυθμένα του Ειρηνικού Ωκεανού
O διάσημος αλλά και με πολλές αμφιλεγόμενες τοποθετήσεις και απόψεις αστροφυσικός του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ Άβι Λεμπ υποστηρίζει εδώ και χρόνια ότι υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί που όχι μόνο γνωρίζουν την ύπαρξη της Γης και του ανθρώπινου πολιτισμού αλλά έχουν με κάποιο τρόπο φθάσει μέχρι τον πλανήτη μας.

Σε μια προσπάθεια να αποδείξει τους ισχυρισμούς του ο Λεμπ οργάνωσε μια ερευνητική αποστολή στον Ειρηνικό Ωκεανό.

H ερευνητική αποστολή έφερε στο φως από τον πυθμένα του ωκεανού στο σημείο που πιστεύεται ότι έπεσε το φλεγόμενο αντικείμενο περίπου 50 μικρά σφαιρίδια που αποτελούνται από σίδηρο, μαγνήσιο και τιτάνιο. Ο Λεμπ υποστηρίζει ότι αυτά τα σφαιρίδια είναι θραύσματα ενός εξωγήινου διαστημοπλοίου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

================================
«Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έρχεται πιο κοντά» δήλωσε ο Μεντβέντεφ
Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έρχεται πιο κοντά, δηλώνει ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, χαρακτηρίζοντας «εντελώς παλαβή τη Δύση», και κρίνοντας ότι η βοήθεια της Δύσης στην Ουκρανία δεν θα εμποδίσει την επίτευξη των στόχων της Μόσχας.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και σήμερα αντιπρόεδρος του ισχυρού συμβουλίου εθνικής ασφαλείας της Ρωσίας, έκρινε χθες Τρίτη το βράδυ ότι η αύξηση της στρατιωτικής βοήθειας του NATO στην Ουκρανία μεγεθύνει την απειλή να ξεσπάσει Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_40.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_40.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content