Στ. Πλουμιστός: Η έννοια της συχνότητας δόνησης και η σημασία της για την κατανόηση του πνευματικού μας εαυτού

Στ. Πλουμιστός: Η έννοια της συχνότητας δόνησης και η σημασία της για την κατανόηση του πνευματικού μας εαυτού

👉Σε όλη την ιστορία, διάφορες πνευματικές παραδόσεις και συστήματα πεποιθήσεων έχουν δώσει έμφαση στην έννοια της συχνότητας δόνησης ως θεμελιώδη πτυχή της ύπαρξής μας. Από την αρχαία σοφία έως τις σύγχρονες πνευματικές διδασκαλίες, η ιδέα ότι τα πάντα στο σύμπαν βρίσκονται σε συνεχή κατάσταση δόνησης και ότι η δική μας συχνότητα δόνησης είναι στενά συνδεδεμένη με την πνευματική μας κατάσταση έχει αποκτήσει εξέχουσα θέση. Γι αυτό θεωρώ ότι η ανάλυση που σας παραθέτω για την έννοια της συχνότητας δόνησης και τη σημασία της για την κατανόηση του πνευματικού μας εαυτού, είναι εξαιρετικά σημαντική.


Κατανόηση της συχνότητας δόνησης

Στον πυρήνα της, η έννοια της συχνότητας δόνησης υποδηλώνει ότι τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών όντων, των άψυχων αντικειμένων και των σκέψεων, εκπέμπουν ένα μοναδικό ενεργειακό μοτίβο ή συχνότητα. Αυτή η συχνότητα καθορίζει την κατάσταση της οντότητας και τη διασύνδεσή της με το σύμπαν. Ενώ η ιδέα της συχνότητας δόνησης συζητείται συχνότερα σε πνευματικά και μεταφυσικά πλαίσια, βρίσκει επίσης απήχηση στο πεδίο της κβαντικής φυσικής, όπου συνδέεται με τη δυαδικότητα κύματος-σωματιδίου της ύλης.

Η πνευματική μας κατάσταση και η συχνότητα δόνησης


Οι επιστήμονες και ερευνητές, όπως εγώ, που ασχολούμαστε με την φιλοσοφία αυτή, υποστηρίζουμε ότι η συχνότητα δόνησης είναι ένας δείκτης της πνευματικής μας κατάστασης. Όταν βιώνουμε θετικά συναισθήματα όπως αγάπη, χαρά, συμπόνια και ευγνωμοσύνη, η συχνότητα δόνησης αποδεικνύεται ότι είναι υψηλότερη. Αντίθετα, αρνητικά συναισθήματα όπως ο φόβος, ο θυμός και η αγανάκτηση μειώνουν τη συχνότητα δόνησης μας. Οι σκέψεις, οι πράξεις και οι προθέσεις μας συμβάλλουν επίσης στη δονητική μας κατάσταση. Η ενασχόληση με πράξεις καλοσύνης, διαλογισμού και πρακτικές ενσυνειδητότητας αυξάνει τη συχνότητά μας, ενώ η ενασχόληση με επιβλαβείς συμπεριφορές ή το να έχουμε αρνητικά μοτίβα σκέψης μπορεί να τη μειώσει.

Συχνότητα δόνησης και νόμος της έλξης

Ο Νόμος της Έλξης, μια ευρέως συζητημένη έννοια στη σφαίρα της προσωπικής ανάπτυξης και της πνευματικότητας, σχετίζεται στενά με τη συχνότητα δόνησης. Υποθέτει ότι το όμοιο έλκει τους ομοίους, και έτσι, η συχνότητα δόνησης μας καθορίζει τι προσελκύουμε στη ζωή μας. Εάν διατηρούμε υψηλή συχνότητα δόνησης, είναι πιο πιθανό να προσελκύσουμε θετικές εμπειρίες, ευκαιρίες και ανθρώπους. Αντίθετα, μια χαμηλή συχνότητα δόνησης μπορεί να προσελκύει αρνητικές συνθήκες και προκλήσεις.

Αυξάνοντας τη συχνότητα δόνησης
(Οπου θα βλέπετε διαφορετικό χρώμα πατήστε για περισσότερες πληροφορίες) 

Για όσους αναζητούν προσωπική και πνευματική ανάπτυξη, η αύξηση της συχνότητας δόνησης γίνεται μια κρίσιμη προσπάθεια. Υπάρχουν διάφορες πρακτικές και τεχνικές που πιστεύεται ότι βοηθούν σε αυτή τη διαδικασία:
Στα σεμινάρια μου αφύπνισης, τονίζω πάντα ότι η έννοια της συχνότητας δόνησης έχει μακρά ιστορία και είναι βαθιά ριζωμένη σε διάφορες πνευματικές και μεταφυσικές παραδόσεις. Ωστόσο η κατανόηση της συχνότητας δόνησης και η σύνδεσή της με την πνευματική μας κατάσταση μπορεί να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για τη ζωή και την προσωπική μας ανάπτυξη. Ανεβάζοντας ενεργά τη συχνότητα δόνησης μέσω θετικών πρακτικών και προθέσεων, μπορεί να βρούμε τον εαυτό μας να βιώνει μια βαθύτερη αίσθηση ολοκλήρωσης, αρμονίας και ευθυγράμμισης με το σύμπαν.

Η μέτρηση της συχνότητας δόνησης είναι δύσκολο να γίνει με ακρίβεια λόγω της προκατάληψης του εγώ

Η συχνότητα δόνησης αναφέρεται στις ενεργειακές ταλαντώσεις που εκπέμπονται από όλες τις μορφές ύλης και συνείδησης στο σύμπαν. Ενώ συχνά συζητείται σε πνευματικά πλαίσια, η ιδέα ευθυγραμμίζεται με τις επιστημονικές ανακαλύψεις στην κβαντική φυσική, όπου η ενέργεια και η ύλη θεωρούνται εναλλάξιμα μέσω της περίφημης εξίσωσης του Αϊνστάιν, E=mc². Σύμφωνα με πνευματικές πεποιθήσεις, η συχνότητα δόνησης μας είναι διασυνδεδεμένη με τη συμπαντική ενέργεια και καθορίζει την ευθυγράμμισή μας με θετικές ή αρνητικές δυνάμεις.

Η προκατάληψη του εγώ

Η προκατάληψη του εγώ, που έχει τις ρίζες της στην ψυχολογική μας σύνθεση, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα πέπλο που χρωματίζει την αντίληψή μας για την πραγματικότητα. Το εγώ αντιπροσωπεύει την αίσθηση του εαυτού μας, που περιλαμβάνει τις πεποιθήσεις, τις επιθυμίες και τις ταυτότητές μας. Συχνά εκδηλώνεται ως ανάγκη για επικύρωση, αυτοσυντήρηση και ανωτερότητα. Κατά συνέπεια, η προκατάληψη του εγώ τείνει να διαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύουμε τον κόσμο, επηρεάζοντας τις κρίσεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις μας.

Ο αντίκτυπος της προκατάληψης του εγώ στη μέτρηση της συχνότητας δόνησης

Όταν προσπαθείτε να μετρήσετε τη συχνότητα δόνησης, η προκατάληψη του εγώ μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές προκλήσεις. Το εγώ μπορεί να μας οδηγήσει να αντιληφθούμε την πνευματική μας κατάσταση με εξιδανικευμένο τρόπο, θολώνοντας την ικανότητά μας να αναγνωρίζουμε τις αρνητικές πτυχές μέσα μας. Αντίθετα, ένα ξεφουσκωμένο εγώ θα μπορούσε να οδηγήσει σε υποτίμηση του εαυτού μας, αποτρέποντάς μας από το να αναγνωρίσουμε τη θετική πνευματική ανάπτυξη.

Επιπλέον, η προκατάληψη του εγώ μπορεί να δημιουργήσει αντίσταση στην ίδια την πνευματική ανάπτυξη. Η επιθυμία του εγώ να διατηρήσει τον έλεγχο και την ταυτότητα του εαυτού μας μπορεί να αντισταθεί στις αλλαγές που αμφισβητούν το status quo, εμποδίζοντας την πρόοδο στο πνευματικό μας ταξίδι.

Αναλύοντας την προκατάληψη του Εγώ για ακριβείς μετρήσεις

Η αναγνώριση και η ανάλυση της προκατάληψης του εγώ είναι απαραίτητη για την απόκτηση ακριβών γνώσεων σχετικά με τη συχνότητα δόνησης και την πνευματική μας κατάσταση. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις μου για να ξεπεραστεί η προκατάληψη του εγώ:
  • Καλλιεργήστε την Αυτογνωσία: Αναπτύξτε την επίγνωση και την ενδοσκόπηση για να παρατηρήσετε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις σας χωρίς κρίση. Αυτή η πρακτική σάς επιτρέπει να αναγνωρίζετε στιγμές που η προκατάληψη του εγώ μπορεί να επηρεάζει τις αντιλήψεις σας.
  • Αναζητήστε ειλικρινή σχόλια: Ενθαρρύνετε τα σχόλια από έμπιστους φίλους, μέντορες ή πνευματικούς οδηγούς που μπορούν να προσφέρουν αντικειμενικές γνώσεις για το πνευματικό σας ταξίδι, παρακάμπτοντας πιθανά τυφλά σημεία του εγώ.
  • Αγκαλιάστε την ευαλωτότητα: Αγκαλιάστε την ευαλωτότητα και αναγνωρίστε τις ατέλειες, επιτρέποντας γνήσιο αυτοστοχασμό και ανάπτυξη πέρα ​​από εμπόδια που καθοδηγούνται από το εγώ.
  • Ασκηθείτε την ταπεινοφροσύνη: Καλλιεργήστε την ταπεινοφροσύνη αναγνωρίζοντας ότι η πνευματική ανάπτυξη είναι μια συνεχής διαδικασία και ότι κανείς δεν εξαιρείται από την επιρροή της προκατάληψης του εγώ.
  • Ασχοληθείτε με την εσωτερικότητα σας: Εμβαθύνετε σε πρακτικές όπως ο θεραπευτικός διαλογισμός Voice Healing, ή η συμβουλευτική θεραπεία, που μπορούν να βοηθήσουν στην αποκάλυψη προτύπων που καθοδηγούνται από το εγώ και στη διευκόλυνση της πνευματικής επέκτασης.

Η μέτρηση της συχνότητας δόνησης είναι μια περίπλοκη προσπάθεια, επηρεασμένη από την προκατάληψη του εγώ μας που χρωματίζει τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις μας. 

Η αναγνώριση και η ανάλυση της προκατάληψης του εγώ είναι ζωτικής σημασίας για την απόκτηση ακριβών γνώσεων για την πνευματική μας κατάσταση. Αναπτύσσοντας αυτογνωσία, αγκαλιάζοντας την ευαλωτότητα και ασκώντας ταπεινότητα, μπορούμε σταδιακά να άρουμε το πέπλο της προκατάληψης του εγώ, επιτρέποντάς μας να κατανοήσουμε καλύτερα τη συχνότητα δόνησης και την πρόοδό μας στο πνευματικό μας ταξίδι. Μέσω αυτής της διαδικασίας, ανοίγουμε τον εαυτό μας σε βαθύτερη αυτο-ανακάλυψη, προσωπική ανάπτυξη και ενισχυμένη σύνδεση με την παγκόσμια ενέργεια που μας περιβάλλει.

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Η έννοια της συχνότητας δόνησης και η σημασία της για την κατανόηση του πνευματικού μας εαυτού
Στ. Πλουμιστός: Η έννοια της συχνότητας δόνησης και η σημασία της για την κατανόηση του πνευματικού μας εαυτού
Στ. Πλουμιστός: Η έννοια της συχνότητας δόνησης και η σημασία της για την κατανόηση του πνευματικού μας εαυτού
https://thumbs.dreamstime.com/b/vague-c%C3%A9r%C3%A9brale-energie-de-la-pens%C3%A9e-composition-t%C3%AAte-humaine-et-des-structures-fractales-abstraites-pour-illustrer-le-163507368.jpg
https://i.ytimg.com/vi/NB-ER2oIQJA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_34.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_34.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content