Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".



ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ




Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

========================================
Είναι «πόλεμος»: Έτσι καταστρέφουν την κτηνοτροφία και μας οδηγούν στα τρόφιμα εργαστηρίου
Είναι δυνατόν, σε μια εποχή που όλοι μιλούν για πιθανές ελλείψεις τροφίμων και ασταθείς αλυσίδες εφοδιασμού, η ολλανδική κυβέρνηση να ακολουθεί πολιτική, η οποία θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη εξάρτηση από τις διεθνείς αλυσίδες εφοδιασμού και συνεπώς σε αβεβαιότητα για τους Ολλανδούς καταναλωτές;

Όλα δείχνουν πως εκείνοι που υποτίθεται ότι κυβερνούν την χώρα ακολουθούν εντολές, προκειμένου να έρθει η Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

Ο πόλεμος κατά των αγροτών φουντώνει στην Ευρώπη και φυσικά και στην Ελλάδα!!!

Στόχος, λέγεται πως είναι η καταστροφή γεωργίας και κτηνοτροφίας, προκειμένου να κερδίσουν έδαφος τα τρόφιμα εργαστηρίου και τα άλευρα από έντομα!!!

Δείτε σε ένα σχετικά πρόσφατο βίντεο πως, με πρόσχημα δήθεν την μείωση του αζώτου καταστρέφουν την κτηνοτροφία στην Ολλανδία:


=============================================
Απίστευτο βίντεο από το Αίγιο: Η φωτιά πλησίαζε τα διόδια και αυτά λειτουργούσαν κανονικά – Ανεξέλεγκτο το μέτωπο

Βίντεο που πραγματικά δημιουργούν προβληματισμό έρχονται από το Αίγιο, εκεί που η φωτιά καίει ό,τι βρίσκει στο διάβα της.

Στα βίντεο βλέπουμε τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Δερβενάκι της Αχαΐας να έχει φτάσει στον δρόμο γι’ αυτό και η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στην παλιά Εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου.

Ωστόσο, στα διόδια της νέας εθνικής οδού πριν το Διακοφτό, όπου οι φλόγες βρέθηκαν/βρίσκονται αρκετά κοντά, σύμφωνα με καταγγελία, οι εργαζόμενοι βρίσκονται ακόμα εκεί και εργάζονται, με την εταιρεία να τους έχει χορηγήσει απλώς μάσκες για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο ΕΔΩ

=============================================
«ΒΟΜΒΑ» επιστήμονα για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία! Θα διαλύσουν όλα τα παιδάκια!
Μετά την αποφοίτησή της από το Albert Einstein College of Medicine (Νέα Υόρκη) το 1970, η Rima πήρε μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Ψυχιατρική Κοινότητα Ενηλίκων, Παιδιών και Εφήβων, καθώς και ψυχαναλυτική εκπαίδευση. Εντρύφησε τόσο σε νέες όσο και σε αρχαίες πρακτικές για την πρόληψη, την διόρθωση και την αποκατάσταση ασθενειών. Αυτά περιλαμβάνουν την ιατρική συχνοτήτων, την ενεργειακή θεραπεία, την ανθρώπινη βιοακουστική, την διατροφή και πολλά άλλα.

Όπως δήλωσε:

«Ας μιλήσουμε για το τι συμβαίνει όταν υπερσεξουαλικοποιείτε παιδιά, όταν παρενοχλείτε παιδιά, όταν εισβάλλετε στην ψυχοσεξουαλική τους ανάπτυξη.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κουτσουρεύετε, αποκόπτετε, παγώνετε την συναισθηματική τους ανάπτυξη. Αν παρενοχλείτε και αφήνετε τραύμα σε κάθε παιδί κι έπειτα αδιάκοπα τους αφήνετε νέα τραύματα…

Ολόκληρο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών παγκοσμίως εστιάζει στην σεξουαλικότητα. Τα μαθηματικά θα διδάσκονται μέσω της σεξουαλικότητας. Ναι, αυτή είναι ολόκληρη η θρησκεία τους. Είναι η σεξουαλική χειραγώγηση ενός παιδιού, η καταστροφή της ανάπτυξής τους, ο κατευθυνόμενος έλεγχος της ανάπτυξής τους.

Μιλάω για έλεγχο του νου βασισμένο στο τραύμα.

Ως ψυχίατρος παίδων και εφήβων, ως μητέρα, ως ένα ανθρώπινο ον, ως ένα λογικό άτομο επισημαίνω ότι τα παιδιά δεν έχουν σεξουαλική ζωή!!!!!! Τα παιδιά έχουν μια βιωματική ζωή στην οποία βιώνουν συναισθήματα από κάθε μέρος του σώματός τους, σωστά και κατάλληλα.

Ωστόσο, στις 8 Μαρτίου φέτος, το κακόβουλα ελεεινό σώμα γνωστό ως Ηνωμένα Έθνη είπε: ”Διδάκτορες νομικής, εισαγγελείς, νομοθέτες από ολόκληρο τον πλανήτη, ας μεταρρυθμίσουμε κι ας αναδιαμορφώσουμε ολόκληρη την νομική μας δομή κι ας αποποινικοποιήσουμε το σεξ με οποιονδήποτε αρκεί αυτός ο οποιοσδήποτε να συμφωνήσει…”».

Δείτε το βίντεο:


==========================================
Δεν είναι «θεωρία συνωμοσίας», είναι ατζέντα των Σβαμπ, Μπάιντεν και άλλων για να έρθει το «χάραγμα»
Ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σβαμπ, είχε υποδεχθεί τον Αμερικανό Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, το 2016 στο Νταβός.

Όπως είχε πει:

«Πρέπει να πω, από όσο θυμάμαι ήσασταν ένας από τους πιο αφοσιωμένους και πιο σκληρά εργαζόμενους συμμετέχοντες εδώ, στην ετήσια συνάντηση».

Με τον Μπάιντεν να δηλώνει:

«Έχετε γράψει εκτενώς σχετικά με το θέμα το οποίο μου ζητήσατε να μιλήσω.

Να ηγηθώ της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Αυτό το φόρουμ αποφασίζει -ορίζει, την αλλαγή που τροφοδοτείται από μια ψηφιακή επανάσταση.

Θα μπορούσε αυτή η επανάσταση πραγματικά να μεταμορφώσει την παγκόσμια οικονομία;».


Δείτε στο βίντεο την απάντηση, καθώς δεν πρόκειται πλέον για «θεωρία συνωμοσίας» αλλά για ατζέντα που εφαρμόζεται και στόχο έχει να φτάσει στο λεγόμενο «χάραγμα»:


==========================================
Ο ΠΟΥ συνεργάζεται με τους Rockefellers για την εφαρμογή του παγκόσμιου σχεδίου για την Υγεία
Με στόχο να φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη για να ανιχνεύσει μολυσματικές ασθένειες, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ενώνει τις δυνάμεις του με βασικές χώρες σε κάθε ήπειρο και ιδιωτικούς φορείς, όπως το Ίδρυμα Rockefeller, για να δημιουργήσει έναν νέο παγκόσμιο οργανισμό παρακολούθησης, για την διαμόρφωση αναγνώρισης και παρακολούθησης ασθενειών.

Ο ΠΟΥ στερείται διαφάνειας και δεν αποκαλύπτει ποιοι είναι οι εταίροι του σε συγκεκριμένα έργα και αυτό ισχύει και για το Ίδρυμα Rockefeller.

Υπάρχει ωστόσο, η ανακοινωθείσα συνεργασία του Ιδρύματος Ροκφέλερ με τον ΠΟΥ για την ανίχνευση παθογόνων. Αν και το Ίδρυμα Ροκφέλερ δεν έδωσε όνομα, αυτή η συνεργασία ονομάζεται Διεθνές Δίκτυο Παρακολούθησης Παθογόνων (“IPSN”).

«Ο ΠΟΥ και οι εταίροι του εγκαινιάζουν ένα παγκόσμιο δίκτυο για την χρήση γονιδιωματικών παθογόνων για την προστασία των ανθρώπων από την απειλή μολυσματικών ασθενειών. Το Διεθνές Δίκτυο Παρακολούθησης Παθογόνων (IPSN) θα παρέχει μια πλατφόρμα για την σύνδεση χωρών και περιοχών, την βελτίωση των συστημάτων συλλογής και ανάλυσης δειγμάτων, την χρήση αυτών των δεδομένων για την λήψη αποφάσεων για την δημόσια υγεία και την διάδοση αυτών των πληροφοριών ευρύτερα», αναφέρει ο ΠΟΥ και συνεχίζει:

«Το IPSN, του οποίου την γραμματεία διαχειρίζεται το Κέντρο Ευαισθητοποίησης για την Πανδημία και την Επιδημία του ΠΟΥ, συγκεντρώνει εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο από κυβερνήσεις, φιλανθρωπικά ιδρύματα, πολυμερείς οργανισμούς, την κοινωνία των πολιτών, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τον ιδιωτικό τομέα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Όλοι μοιράζονται έναν κοινό στόχο: να εντοπίσουν και να ανταποκριθούν στις απειλές ασθενειών πριν γίνουν επιδημίες και πανδημίες, και να εξορθολογίσουν την συνήθη επιτήρηση ασθενειών».

Το IPSN εγκαινιάστηκε κατά την διάρκεια της Προεδρίας της G7 του Ηνωμένου Βασιλείου το 2021. Εκείνη την εποχή, ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον το χαρακτήρισε «παγκόσμιο ραντάρ πανδημίας».

Τον Μάιο του 2021, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε ότι ανέθεσε στον Sir Jeremy Farrar, Πρόεδρο του Wellcome Trust, να συντάξει μια έκθεση που να περιγράφει λεπτομερώς τους μηχανισμούς για ένα παγκόσμιο σύστημα επιτήρησης παθογόνων που θα χρησιμοποιούνταν για τον εντοπισμό νέων παραλλαγών Covid που εντοπίστηκαν και άλλες ασθένειες που είχαν εντοπιστεί πριν γίνουν πανδημίες.

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ χαιρέτισε την ανακοίνωση του Τζόνσον, δηλώνοντας: «Σε διεθνή συνεργασία με το Ίδρυμα Rockefeller, το Κέντρο Πανδημίας και Επιδημίας του ΠΟΥ στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και το Παγκόσμιο Ραντάρ Πανδημίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την υποστήριξη του Wellcome Trust και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, θα επεκτείνουμε την παγκόσμια ικανότητα περιορισμού ασθενειών».

Η σύνοδος κορυφής της G7 στο Carbis Bay αποφάσισε να βελτιώσει τα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης για πανδημίες: «Θα προωθήσουμε την παγκόσμια επιτήρηση, τον προσδιορισμό της αλληλουχίας του γονιδιώματος και την ταχεία ανταλλαγή πληροφοριών που απαιτούνται για τον γρήγορο εντοπισμό και τον έλεγχο του ιού και των αναδυόμενων παραλλαγών του. [σελ. 5] Υποστηρίζουμε την δημιουργία του διεθνούς δικτύου επιτήρησης παθογόνων – ένα παγκόσμιο ραντάρ πανδημίας… Για τον σκοπό αυτό, καλωσορίζουμε το Παγκόσμιο Κέντρο Ευαισθητοποίησης για την Πανδημία και την Επιδημία του ΠΟΥ. [σελ. 7]».

Η σύνοδος κορυφής της G7 ολοκληρώθηκε στις 13 Ιουνίου 2021. Την επόμενη μέρα, το Ίδρυμα Ροκφέλερ εξέδωσε μια δήλωση αναγνωρίζοντας «την δέσμευση της G7 για την πρόληψη πανδημιών: «Το Ίδρυμα [αναπτύσσει] ένα Ινστιτούτο Πρόληψης Πανδημίας για να συνεργαστεί στενά με την G7 και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας».

Στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, ο ΠΟΥ ίδρυσε επίσης το Global Health Emergency Corps μαζί με τον Γερμανό Ομοσπονδιακό Υπουργό Υγείας Karl Lauterbach και τον Chris Elias από το Ίδρυμα Gates.

Το Global Health Emergency Corps στοχεύει να συγκεντρώσει τα δίκτυα που αναφέρονται παρακάτω, ώστε να είναι «συνδεδεμένα και διαλειτουργικά» (σ.σ. Όλα συγχωνεύονται, έτσι να υπάρξει ένα κέντρο διαχείρισης που θα επιβάλλει αυτά που θέλει):
  • Παγκόσμιο Δίκτυο Ειδοποιήσεων και Απόκρισης για Επιδημίες («GOARN») με τους περισσότερους από 270 οργανισμούς-εταίρους του.
  • Ιατρικές ομάδες έκτακτης ανάγκης (“EMT”);
  • Health Cluster με τους περισσότερους από 900 συνεργάτες του.
  • Η TEPHINET, με τα 76 επιτόπια εκπαιδευτικά προγράμματα επιδημιολογίας.
  • IANPHI, ένα δίκτυο 115 εθνικών ινστιτούτων δημόσιας υγείας σε 98 χώρες.
  • Περιφερειακά δίκτυα όπως το Αφρικανικό Σώμα Εθελοντών Υγείας της Αφρικανικής Ένωσης, το Σώμα Υγείας της Αμερικής και η Ειδική Ομάδα Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης
==============================================
Ο Ναζισμός επιστρέφει στην Ευρώπη: Η Ολλανδική Κυβέρνηση, προτείνει ευθανασία σε άτομα με αυτισμό, αναπηρίες και αλκοολισμό
Η ολλανδική κυβέρνηση στα βήματα του Καναδά, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει με σχέδιο για τη νομιμοποίηση της ευθανασίας σε παιδιά με αυτισμό, ή και μικρόαναπηρίες ακόμα και κάτω και των 12 ετών, προκαλώντας κριτική από ηθικολόγους του δικαιώματος στη ζωή καθώς η ευθανασία έχει γίνει μια αυξανόμενη επιλογή στη χώρα.

Η Ολλανδία είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το Νταβός έθνη στον κόσμο και η σημερινή κυβέρνηση έχει αγκαλιάσει το όραμα του Klaus Schwab για τη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και της μείωσης του πληθυσμού, με κάθε μέσο.

Οι γιατροί στην Ολλανδία έχουν λάβει εντολή να κάνουν ευθανασία σε πολίτες με αυτισμό και άλλες μικρές αναπηρίες, χωρίς φόβο δίωξης – προτείνεται ακόμα κι αν ο ασθενής δεν εκφράζει επί του παρόντος καμία επιθυμία να πεθάνει.

Περίπου 40 άτομα που αναγνωρίστηκαν ως αυτιστικοί ή με διανοητική αναπηρία υπέστησαν αναγκαστική ευθανασία στην Ολλανδία μεταξύ 2012 και 2021, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Kingston για περιπτώσεις ολλανδικής ευθανασίας.

Τα ποσοστά αυτισμού εκτοξεύονται σε όλο τον ανεπτυγμένο κόσμο, με πολλούς ειδικούς να κατηγορούν το εντατικό πρόγραμμα εμβολίων που επιβάλλεται στους νέους και πολύ νέους.

Με αυτές τις περιπτώσεις, οι ειδικοί αμφισβήτησαν το νόμο που επιτρέπει στους γιατρούς να σκοτώνουν ασθενείς για λογαριασμό του κράτους μέσω θανατηφόρων ενέσεων πλησιάζει πολύ όπως είπαν τα προγράμματα ευγονικής ναζιστικού τύπου του Τρίτου Ράιχ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_22.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_22.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content