Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

================================
Αδιανόητες εικόνες σε μέταλ συναυλία στις ΗΠΑ: Τραγουδίστρια ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή επάνω στη σκηνή
Το αμερικανικό μέταλ συγκρότημα Brass Against ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του, αφού η τραγουδίστριά του Sophia Urista ούρησε στο πρόσωπο ενός θαυμαστή στη σκηνή κατά την τελευταία συναυλία τους στο Welcome to Rockville Festival στη Ντεϊτόνα.

Να σημειωθεί ότι όλα συνέβησαν οικειοθελώς, καθώς στη μέση της εκτέλεσης του τραγουδιού Wake Up, μια διασκευή των Rage Against the Machine, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι ένιωσε την ανάγκη να ουρήσει και ρώτησε το κοινό αν κάποιος ήθελε να ουρήσει στο πρόσωπό της.


Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

==============================
Καύσωνας και εμμονή της κυβέρνησης με τις… ανεμογεννήτριες φέρνουν μπλακ άουτ: Δεν κουνιέται έλικας
Την «στρατηγική» αλλά κυριότερα την εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη για «πράσινη μετάβαση» και ομοίου χρώματος άλογα, ετοιμάζεται να πληρώσει πάλι η χώρα, καθώς παραμένει άγνωστο αν θα αντέξει το σύστημα ηλεκτροδότησης, αφού οι ανεμογεννήτριες στις οποίες τόσο πολύ έχει επενδύσει η κυβέρνηση, αυτή τη στιγμή δεν κουνούν ούτε έλικα, καθώς λόγω καύσωνα υπάρχει πλήρης άπνοια.

Η χώρα αυτή τη στιγμή βρίσκεται προ των πυλών ενός ενεργειακού Αρμαγεδδών, καθώς ανά πάσα στιγμή το δίκτυο μπορεί να πέσει, αφήνοντας εκατομμύρια πολίτες στο έλεος του καύσωνα χωρίς να μπορούν να ανάψουν ούτε ανεμιστήρα, κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο ειδικά για τους ηλικιωμένους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

===============================
Ο Τζο Μπάιντεν πάλι πήγε να ακουμπήσει ανήλικο κοριτσάκι: Επιχείρησε να το δαγκώσει στην πλάτη!
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατάφερε για μια ακόμα φορά να γίνει αντικείμενο σφοδρής κριτικής λόγω της έφεσης που παρουσιάζει να πλησιάζει ανήλικά παιδιά.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδίκτυο ο «πλανητάρχης» γνωστός και ως ο «ανατριχιαστικός θείος Τζό» (Creepy uncle Joe) φαίνεται να παριστάνει πως δαγκώνει τον ώμο ενός τρομαγμένου μικρού κοριτσιού κατά την αναχώρησή του από το Ελσίνκι της Φινλανδίας, την Πέμπτη, με σκοπό υποτίθεται «να παίξει μαζί του».


Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

================================
Παπαστεργίου: Πιο πολύ ανησυχώ για την ανθρώπινη ανοησία, παρά για την τεχνητή νοημοσύνη
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μιλώντας στο Action 24 και στους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθινού, αναφέρθηκε στις νέες αλλαγές που έρχονται στο gov.gr, λέγοντας πως δεν φοβάται την τεχνητή νοημοσύνη, «ανησυχώ πιο πολύ για την ανθρώπινη ανοησία παρά για την τεχνητή νοημοσύνη», όταν ερωτήθηκε αν «κινδυνεύουμε από τις μηχανές».

Απλά δείτε το βίντεο:


===============================
Χόλιγουντ: Ιστορική απεργία – Απέχουν από την εργασία τους 160.000 ηθοποιοί
Ιστορική απεργία ξεκίνησε στο Χόλιγουντ όπου 160 χιλιάδες ηθοποιοί σταμάτησαν να εργάζονται σε ταινίες και σειρές, από κοινού με τους 11.500 σεναριογράφους – που απεργούν ήδη από τις 2 Μαΐου.

Διεκδικούν καλύτερο καταμερισμό κερδών, καλύτερες εργασιακές συνθήκες και εγγυήσεις ότι δεν θα τους αντικαταστήσει η τεχνητή νοημοσύνη.

Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

===============================
Η Ροζάν Τσέρι Μπαρ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας, πρώην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ και παραγωγός: «Ξυπνήστε, είμαστε το θήραμά τους»
Όπως δήλωσε με αοφρμή το κυνήγι Αμερικανών πατριωτών για τα λεγόμενα γεγονότα που φέρονται να οδήγησαν σε οργή μέσα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου, όταν ένας όχλος μπήκε στον χώρο του κτιρίου, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν ενδείξεις πως είχε διοργανωθεί ενδεχομένως από τον ίδιο τον Λευκό Οίκο:

«Δεν θα είμαι σιωπηλή, δεν θα σιωπήσω, καθώς προσπαθούν να βάλουν τους συμπολίτες μου στα τρένα.

Όταν προσπαθούν να φυλακίσουν τους συμπολίτες μου χωρίς κατηγορίες για την ψεύτικη «6η Ιανουαρίου». Δεν θα σιωπήσω, δεν μπορώ να σιωπήσω, λόγω της οικογένειάς μου που σκοτώθηκε στο Ολοκαύτωμα από τον Χίτλερ.

Αν χρειαστεί να πάω μόνη μου από πόρτα σε πόρτα να τους χτυπήσω στο κεφάλι με ένα σφυρί, για να τους ξυπνήσω έτσι ώστε να αφήσουν να μπει λίγο φως στα κρανία τους, στα οποία το “MK Ultra”-(πειραματικό πρόγραμμα) έκανε στον Αμερικανικό λαό τα τελευταία 40 χρόνια, είμαι έτοιμη να το κάνω.

Θα κάνω ό,τι μπορώ να αφυπνίσω τον Αμερικανικό λαό, σχετικά με το τι συμβαίνει σ’ αυτούς.

Οι άνθρωποι καλά θα κάνουν να ξυπνήσουν και να το συνειδητοποιήσουν και να πάρουν πίσω (τα δικαιώματα)! Δεν μπορείτε να κάθεστε και να το περιμένετε, γιατί οι ηγέτες σας, που μοιάζουν σαν εσάς, (νομίζετε) ότι είναι με το μέρος σας. Λοιπόν δεν είναι»!


=============================
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ... Ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε τις "Πρέσπες του Αιγαίου"
Με την γνωστή ειλικρίνεια που χαρακτηριζει πάντα την πολιτική οικογένεια Μητσοτάκη, ο Πρωθυπουργός προανήγγειλε "υποχωρήσεις" προς την Τουρκία, εξαγγέλοντας κατ' ουσίαν τις περίφημες "Πρέσπες του Αιγαίου"... (Σκάι, 13-7-2023)


ΑΦΟΥ Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΛΑΛΗΣΕ ΔΙΣ...
Επιβεβαιώνεται έτσι άμεσα η μεγάλη ανησυχία του Ν από τις πρόσφατες επίσημες δηλώσεις στην Βουλή του νέου ΥΠΕΞ κ. Γεραπετρίτη (8-7-2023), ο οποίος και ανέφερε ωμά ότι τάχα η κυριαρχία της Ελλάδας είναι μόλις 6 μίλια, ξεχνώντας τα 10 του ενάεριου χώρου, τα οποία επίσης αποτελούν εθνική κυριαρχία, την οποία παραβιάζει επί χρόνια η Τουρκία, ώστε να καταργήσει στην πράξη "τα +4 μίλια μας στον αέρα" (δείτε εδώ το βίντεο - ντοκουμέντο των δηλώσεων του ΥΠΕΞ).

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

==============================
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_15.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_15.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content