Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι"

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι"

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Απαγορευμένες ειδήσεις
Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" 

«Σας χειραγωγούν»!! Σήμα κινδύνου για όλα τα μεγάλα ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)
Και εκείνους που εξακολουθούν να "ενημερώνονται" από αυτά:


----------------------------------------------
«Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι μία ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ»! Παραδοχή «σταθμός» (ΒΙΝΤΕΟ)
Όλα ειπώνονται ανοιχτά…

Ο «προφήτης» και θεωρητικός του Great Reset και της νέας εποχής, Yuval Noah Harari, συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, δήλωσε μεταξύ άλλων, για τα ανθρώπινα δικαιώματα:

«Τώρα, μπορεί να είναι δυνατή η αποδοχή ότι στον θρησκευτικό τομέα, η συνεργασία βασίζεται στην μυθοπλασία. Ότι πολλοί άνθρωποι, πολλοί ξένοι συγκεντρώνονται για να χτίσουν έναν καθεδρικό ναό ή, μια συναγωγή ή, ένα τζαμί ή να πάνε μαζί στην Σταυροφορία, γιατί όλοι πιστεύουν τις ίδιες ιστορίες για τον Θεό, τον Παράδεισο, την Κόλαση και ούτω καθεξής (σ.σ. μπερδεύει ξανά τις θρησκείες με την Αλήθεια του Χριστού, η οποία δεν τονίζεται ούτε καν στην Ορθοδοξία).

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ακριβώς το ίδιο συμβαίνει σε όλους τους άλλους τομείς της ανθρώπινης συνεργασίας.

Στον νομικό τομέα, στον πολιτικό τομέα, όπως επίσης και στον οικονομικό τομέα.

Πάρτε το νομικό πεδίο ως παράδειγμα. Σήμερα στον κόσμο πολλά, ίσως τα περισσότερα νομικά συστήματα βασίζονται σε αυτή την ιδέα ή, αυτή την πίστη για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αλλά τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ακριβώς όπως ο παράδεισος και όπως ο Θεός (σ.σ. Η μοναδική… ‘αλήθεια’ που πλασάρει ο Χαράρι είναι ο παρών κόσμος της αδικίας και των φθαρτών σωμάτων). Είναι απλώς μια φανταστική ιστορία, την οποία έχουμε επινοήσει και διαδώσει (σ.σ. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι μία ψευδαίσθηση ελευθερίας στον πλανήτη φυλακή! Αυτό το παραδέχεται)».

Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

----------------------------------------------------
«Δολοφονήθηκε για την ιδεολογία του φύλου. Σταματήστε»!!! Μάνα θρηνεί το τρανς παιδί της! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ
«Δολοφονήθηκε από την ιδεολογία του φύλου. Σας ικετεύω, σταματήστε να πιέζετε την ιδεολογία του φύλου.»

Η Abigail Martinez μιλά για την νεαρή τρανς κόρη της, η οποία έπασχε από κατάθλιψη, αλλά, όπως λέει, αντί να της δοθεί ψυχολογική βοήθεια, ωθήθηκε, χωρίς την συγκατάθεση της μητέρας της, στην μετάβαση φύλου.

Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

--------------------------------------------------
Αποκάλυψη-σοκ στην Ιταλία: «Οι ασθενείς πέθαιναν από ιατρικά λάθη και απέδιδαν τους θανάτους στον Covid-19»!
Στο Ιταλικό κανάλι Rete4, διεξάγονται συνεχή ρεπορτάζ για την σκοτεινή περίοδο της πανδημίας και των αναγκαστικών εμβολιασμών και παρουσιάζονται πολλές μαρτυρίες από ανθρώπους που είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να πεθαίνουν στα νοσοκομεία από «αναποτελεσματικές και επιζήμιες θεραπείες» και μετά να χαρακτηρίζονται ως «θάνατοι από Covid»!

Θάνατοι μεταξύ των οποίων και η εξαναγκαστική οξυγόνωση, η πιθανή αιτία των πνευμονιών που στοίχισαν τις ζωές πολλών ασθενών.

Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

---------------------------------------------------
Τρίβει τα χέρια του ο Gates: Εγκρίθηκε το «καλλιεργημένο κοτόπουλο» για δημόσια κατανάλωση στις ΗΠΑ των εταιριών του
Ο Bill Gates χαιρέτησε την έγκριση του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) για το κρέας κοτόπουλου που καλλιεργείται στο εργαστήριο, μια «εφεύρεση» την οποία υποστηρίζει, καθώς επενδύει στις εταιρείες που το παρασκευάζουν και πλέον κάνει χώρο στις τσέπες του για τα επερχόμενα κέρδη.

Συνήθως αναφέρεται ως «καλλιεργημένο κοτόπουλο», το προϊόν παρασκευάζεται από εξαγόμενα κύτταρα από κοτόπουλα που εκτρέφονται μέσα σε βιοαντιδραστήρα χάλυβα. Μέσα στη δεξαμενή, τα κύτταρα συνδυάζονται με βιταμίνες, μέταλλα και άλλα πρόσθετα που προάγουν την ανάπτυξη.

Δείτε την συνέχεια εδώ

-------------------------------------------------
Την αντικατάσταση των εικόνων στους ναούς με τάμπλετ ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης
Ο υπουργός έκανε την ανακοίνωση μετά την συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, με τον οποίο συμφωνήθηκε η αντικατάσταση των εικόνων με τάμπλετ και οθόνες LED τελευταίας τεχνολογίας στις εκκλησίες, στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού τους.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο επικεφαλής του τμήματος IT (Ιερών Τεχνολογιών) της Αρχιεπισκοπής, πάτερ Πλαιΐσιος, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι γνωστή η αγάπη της Εκκλησίας μας δια την τεχνολογίαν, την οποίαν ασπάζεται εγκαρδίως με κάθε ευκαιρίαν. Η απόφασις δια την τοποθέτησιν των ταμπλετών και οθονών αυτών ελήφθη δια την διευκόλυνσιν των πιστών, οι οποίοι θα ημπορούν μετά του δακτύλου τους να κάμουν κύλιση, ή σουάϊπ κατά το κοινώς λεγόμενον, εις την οθόνη και να επιλέξουν τον Άγιον που επιθυμούν να προσκυνήσουν.»

Δείτε την συνέχεια εδώ

--------------------------------------------------
Σ. Αραβία και Ρωσία συμφώνησαν να μειώσουν την παραγωγή πετρελαίου
Οι δύο χώρες με τις συντονισμένες τους κινήσεις φαίνεται ότι χαλάνε τα σχέδια των Ηνωμένων Πολιτειών που έχουν επανειλημμένα καλέσει τον ΟΠΕΚ σε αύξηση της παραγωγής και φυσικά έχουν εγκαλέσει την Σαουδική Αραβία για την συνεργασία της με μία χώρα που εισέβαλε στην Ουκρανία.

Όμως φαίνεται ότι στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης στρατηγικής του, το Ριαντ έχει αγνοήσει τις σχετικές εγκλήσεις με τον πρίγκιπα Αμπντουλαζίζ να δηλώνει ότι «οι νέες κοινές περικοπές στην παραγωγή πετρελαίου που συμφωνήθηκαν από τη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία αυτή την εβδομάδα απέδειξαν και πάλι ότι οι σκεπτικιστές έκαναν λάθος.»

Δείτε την συνέχεια εδώ

--------------------------------------------------
Ένταξη της Σουηδίας στο NATO: Ύστατες προσπάθειες να πειστεί η Τουρκία
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο σουηδός πρωθυπουργός Ουλφ Κρίστερσον συναντώνται σήμερα στο Βίλνιους για συνομιλίες in extremis γύρω από την ένταξη της Σουηδίας στο NATO, την παραμονή της ετήσιας συνόδου κορυφής της στρατιωτικής συμμαχίας.

Η συνάντηση, την οποία οργανώνει ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού του Συμφώνου του Βόρειου Ατλαντικού, ο Γενς Στόλτενμπεργκ, θα μπορούσε, ελπίζει, να επιτρέψει την άρση του βέτο της Άγκυρας, η οποία εμποδίζει από τον Μάιο του 2022 την εισδοχή της Στοκχόλμης στην ατλαντική συμμαχία.

Δείτε την συνέχεια εδώ

-------------------------------------------------
Παραδοχή Ζούκερμπεργκ για τα μπόλια : «Δεν ξέρουμε τις παρενέργειες στο DNA των ανθρώπων»!
Στη δημοσιότητα δόθηκε, μετά από έρευνα του Veritas Project, βίντεο που δείχνει τον CEO του Facebook που εκανε λογοκρισια και συνεργαζεται με αναρχο-μιασματα Μαρκ Ζούκερμπεργκ να μιλά για τις πιθανές παρενέργειες των μπολιων

Στο βίντεο βλέπουμε τον Μ.Ζούκερμπεργκ να μιλά στα στελέχη της εταιρείας τους και να τους λέει ότι «δεν ξέρουμε αν τα εμβόλια επηρεάζουν το DNA ή το RNA των ανθρώπων».

Την ίδια ώρα ο καρδιολόγος, Peter McCullough, αναφέρει πως οι Αρχές γνώριζαν εξαρχής πως τα εμβόλια θα αποτύχουν.

Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

------------------------------------------------
Διαβιβάστηκε δικογραφία στη Βουλή κατά του Καραμανλή έπειτα από μήνυση επιζήσασας του δυστυχήματος
Και τελικά, αυτή η στιγμή έφτασε! Χθες, όπως έγινε γνωστό, διαβιβάστηκε στη Βουλή δικογραφία κατά του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, για παράβαση καθήκοντος, έπειτα από μήνυση επιζήσασας του δυστυχήματος των Τεμπών για πράξεις και παραλείψεις, οι οποίες οδήγησαν στο δυστύχημα.

Και το ερώτημα είναι τι θα πράξει τώρα η Βουλή. Γιατί σε περίπτωση «συγκάλυψης», τότε θα αρχειοθετηθεί το μεγαλύτερο «έγκλημα» των τελευταίων χρόνων, με την πολύνεκρη σύγκρουση στα Τέμπη.

Και όλοι, μα όλοι, θα είναι έκθετοι στον ελληνικό λαό. Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι όπως έγινε γνωστό, περισσότεροι από 25 εμπλεκόμενοι με τη σύμβαση «717» της ΕΡΓΟΣΕ για τη σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση στο σιδηροδρομικό δίκτυο, έχουν κληθεί ως ύποπτοι σε κατάθεση από το ελληνικό γραφείο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας (EPPO).

Δείτε την συνέχεια εδώ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι"
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι"
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_10.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_10.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content