Σταύρος Πλουμιστός: Στην 5η Διάσταση η Γη και η ανθρωπότητα - Η βαθιά αλλαγή στη συνείδηση

Σταύρος Πλουμιστός: Στην 5η Διάσταση η Γη και η ανθρωπότητα - Η βαθιά αλλαγή στη συνείδηση

👉Η έννοια των διαστάσεων έχει ιντριγκάρει την ανθρωπότητα για αιώνες και η ιδέα των υψηλότερων διαστάσεων πέρα ​​από την τρισδιάστατη πραγματικότητά μας συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τη φαντασία πολλών.
 
Στους πνευματικούς κύκλους, η έννοια της 5ης διάστασης συνδέεται συχνά με μια βαθιά αλλαγή στη συνείδηση, που υπερβαίνει τους περιορισμούς του "εγωικού" εαυτού. 

Με το άρθρο μου αυτό, θέλω να σας εξηγήσω τη σημασία του «εγώ» στην 5η διάσταση, που δεν αναφέρεται στο ατομικιστικό εγώ αλλά ενσωματώνει την ουσία της ενότητας, της αγάπης, της αρμονίας, της ειρήνης, της ευδαιμονίας και της χαράς.


Κατανόηση των Διαστάσεων

Πριν εμβαθύνω στο «εγώ» της 5ης διάστασης, ας αγγίξουμε εν συντομία την έννοια των διαστάσεων. Με μια παραδοσιακή έννοια, οι διαστάσεις αναφέρονται σε χωρικές διαστάσεις - μήκος, πλάτος και ύψος - που καθορίζουν τον φυσικό κόσμο που κατοικούμε. Ωστόσο, σε μεταφυσικά και πνευματικά πλαίσια, οι διαστάσεις αντιπροσωπεύουν επίπεδα συνείδησης και επίγνωσης που υπάρχουν πέρα ​​από την άμεση αντίληψή μας.

Η μετατόπιση στην 5η διάσταση

Σύμφωνα με τις πνευματικές πεποιθήσεις, η Γη και η ανθρωπότητα υπόκεινται αυτήν τη στιγμή σε μια σημαντική αλλαγή στη συνείδηση ​​- μια μετάβαση από την 3ης διάστασης συνείδηση, που χαρακτηρίζεται από χωρισμό, φόβο και υλισμό, στην 5η διάσταση συνείδηση, που χαρακτηρίζεται από ενότητα, αγάπη και πνευματική αφύπνιση. Αυτή η μετάβαση συνεπάγεται μια βαθιά αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο τα άτομα αντιλαμβάνονται και βιώνουν την πραγματικότητα.

Το "εγώ" στην 5η διάσταση

Στην 5η διάσταση, το «εγώ» υπερβαίνει τον εγωικό εαυτό και αγκαλιάζει την ενότητα. Σημαίνει τη συνειδητοποίηση ότι όλα τα όντα, τα αντικείμενα και οι ενέργειες είναι αλληλένδετα και αποτελούν μέρος ενός ενοποιημένου συνόλου. Αυτή η διευρυμένη συνείδηση ​​αναδεικνύει ιδιότητες όπως:
  • Ενότητα: Η κατανόηση ότι τα πάντα είναι αλληλένδετα και αχώριστα, οδηγώντας σε μια βαθιά αίσθηση ενότητας και διασύνδεσης με όλη την ύπαρξη.
  • Αγάπη: Η άνευ όρων αγάπη γίνεται καθοδηγητική δύναμη, αντικαθιστώντας τον φόβο και την κρίση. Η αγάπη θεωρείται ως η θεμελιώδης ουσία του σύμπαντος και του Δημιουργού.
  • Αρμονία: Στην 5η διάσταση κυριαρχεί η αρμονία και τα άτομα προσπαθούν να ζουν σε ισορροπία και ευθυγράμμιση με τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους.
  • Ειρήνη: Η εσωτερική γαλήνη γίνεται μια φυσική κατάσταση, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Η ειρήνη καλλιεργείται μέσω της επίγνωσης και του εσωτερικού προβληματισμού.
  • Ευδαιμονία: Η ευδαιμονία δεν εξαρτάται από εξωτερικά επιτεύγματα ή αποκτήματα, αλλά προκύπτει από μια εσωτερική σύνδεση με ανώτερη συνείδηση.
  • Χαρά: Η χαρά γίνεται σταθερός σύντροφος καθώς τα άτομα γιορτάζουν την ομορφιά της ύπαρξης και βρίσκουν χαρά στις πιο απλές στιγμές.
Αγκαλιάζοντας την 5η Διάσταση Συνείδηση

Η μετάβαση στην 5η-διάστατη συνείδηση ​​δεν είναι μια στιγμιαία διαδικασία αλλά ένα σταδιακό και ατομικό ταξίδι. Παρακάτω σας δίνω μερικές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν να αγκαλιάσετε κι εσείς το «εγώ» της 5ης διάστασης:
  1. Διαλογισμός και Ενσυνειδητότητα: Η εξάσκηση του διαλογισμού και της επίγνωσης βοηθά στην καλλιέργεια της επίγνωσης της παρούσας στιγμής και ενισχύει τη σύνδεση με την ανώτερη συνείδηση.
  2. Συμπόνια και ενσυναίσθηση: Η αγκαλιά της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης εμβαθύνει την κατανόηση της διασύνδεσης και καλλιεργεί την αίσθηση της ενότητας με όλα τα όντα.
  3. Αφήνοντας το Εγώ: Η απελευθέρωση της προσκόλλησης στον εγωικό εαυτό και η αγκαλιά της ταπεινότητας μπορούν να βοηθήσουν στην υπέρβαση των περιορισμών της ατομικής ταυτότητας.
  4. Αυτοστοχασμός και εσωτερική εργασία: Η ενασχόληση με τον αυτοστοχασμό και την εσωτερική εργασία επιτρέπει στα άτομα να αντιμετωπίσουν περιοριστικές πεποιθήσεις και τραύματα, ανοίγοντας το δρόμο για πνευματική ανάπτυξη.
Σημάδια ότι βρίσκεστε στην Πέμπτη Διάσταση Συνείδηση

Καθώς η ανθρωπότητα υφίσταται μια βαθιά αλλαγή στη συνείδηση, πολλά άτομα βιώνουν τη μετάβαση από τους περιορισμούς της τριτοδιάστατης επίγνωσης στην επεκτατικότητα της πέμπτης διάστασης. Η πέμπτη διάσταση συνδέεται με υψηλότερα επίπεδα επίγνωσης, πνευματική ανάπτυξη και βαθύτερη σύνδεση με το σύμπαν. Εάν αντιμετωπίζετε τα ακόλουθα σημάδια, μπορεί να υποδηλώνει ότι αγκαλιάζετε τη συνείδηση ​​της πέμπτης διάστασης:
  1. Αυξημένη αίσθηση της ενότητας: Αισθάνεστε μια βαθιά αίσθηση διασύνδεσης με όλα τα ζωντανά όντα και το περιβάλλον. Τα όρια ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους αρχίζουν να διαλύονται και αναγνωρίζετε την ενότητα που δεσμεύει όλη την ύπαρξη.
  2. Αγκαλιάζοντας την άνευ όρων αγάπη: Η αγάπη γίνεται το θεμέλιο των πράξεων και των αλληλεπιδράσεών σας. Βρίσκετε ευκολότερο να συγχωρείτε και να προσφέρετε συμπόνια χωρίς κρίση, καθώς καταλαβαίνετε ότι η αγάπη είναι η ουσία όλης της δημιουργίας.
  3. Απελευθέρωση Ταυτοποίησης Εγώ: Είστε λιγότερο συνδεδεμένοι με τον εγωικό εαυτό και την ανάγκη του για επικύρωση, αναγνώριση και υλικά αγαθά. Αντίθετα, δίνετε προτεραιότητα στην εσωτερική ολοκλήρωση και την πνευματική ανάπτυξη έναντι των εξωτερικών επιτευγμάτων.
  4. Διαχρονικότητα και Επίγνωση της Παρούσας Στιγμής: Βιώνετε μια αλλαγή στην αντίληψή σας για το χρόνο, όπου βρίσκεστε πιο ριζωμένοι στην παρούσα στιγμή. Οι τύψεις του παρελθόντος και οι μελλοντικές ανησυχίες χάνουν την ισχύ τους πάνω σας καθώς αγκαλιάζετε τη δύναμη του τώρα.
  5. Ζώντας από την καρδιά: Καθοδηγείστε από τη σοφία της καρδιάς σας, επιτρέποντας στη διαίσθηση και την εσωτερική καθοδήγηση να κατευθύνουν την πορεία σας. Οι αποφάσεις λαμβάνονται όχι μόνο με βάση τη λογική αλλά και με το πώς ευθυγραμμίζονται με τις βαθύτερες αξίες και επιθυμίες σας.
  6. Ενισχυμένη ενσυναίσθηση και συμπόνια: Η ικανότητά σας για ενσυναίσθηση και συμπόνια διευρύνεται καθώς αναγνωρίζετε τη διασύνδεση όλων των ζωντανών όντων. Νιώθετε μια βαθιά ενσυναίσθηση για τους αγώνες των άλλων και προσπαθείτε να έχετε θετικό αντίκτυπο στη ζωή τους.
  7. Αρμονικές σχέσεις: Προσελκύετε και καλλιεργείτε αρμονικές σχέσεις που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη. Οι τοξικές σχέσεις αναγνωρίζονται και απελευθερώνονται καθώς αναζητάτε συνδέσεις που ευθυγραμμίζονται με τον ανώτερο εαυτό σας.
  8. Ευθυγράμμιση με Ανώτερο Σκοπό: Αποκτάτε σαφήνεια σχετικά με το σκοπό της ζωής σας και αισθάνεστε μια αίσθηση ολοκλήρωσης όταν ευθυγραμμίζετε τις ενέργειές σας με αυτόν τον σκοπό. Σας οδηγεί η επιθυμία να συνεισφέρετε θετικά στον κόσμο.
  9. Συγχρονικότητες και Διαισθητικές ιδέες: Παρατηρείτε μια αύξηση στις συγχρονικότητες και τις ουσιαστικές συμπτώσεις που σας καθοδηγούν στο ταξίδι σας. Οι διαισθητικές ιδέες γίνονται πιο προσιτές, παρέχοντας πολύτιμη καθοδήγηση.
  10. Αγκαλιάζοντας τις υψηλότερες συχνότητες: Συντονίζεστε περισσότερο με υψηλότερες συχνότητες ενέργειας και δονήσεων, οδηγώντας σε στιγμές χαράς, ευδαιμονίας και μια αίσθηση ότι είστε συνδεδεμένοι με κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σας.


Το «εγώ» στην 5η διάσταση αντιπροσωπεύει μια βαθιά αλλαγή στη συνείδηση ​​- μια αφύπνιση για την ενότητα όλης της ύπαρξης. Η υιοθέτηση αυτής της διευρυμένης επίγνωσης περιλαμβάνει την εγκατάλειψη του εγωικού εαυτού και την ευθυγράμμιση με ιδιότητες όπως η αγάπη, η αρμονία, η ειρήνη, η ευδαιμονία και η χαρά. Το ταξίδι προς την 5η-διάστατη συνείδηση ​​είναι μεταμορφωτικό και απαιτεί αφοσίωση.

Το να βιώνετε αυτά τα σημάδια μπορεί να υποδηλώνει ότι μεταβαίνετε σε συνείδηση ​​πέμπτης διάστασης. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτή η μετάβαση είναι μια διαδικασία και το ταξίδι κάθε ατόμου είναι μοναδικό. Αγκαλιάστε πρακτικές όπως ο διαλογισμός, ο αυτοστοχασμός και η εσωτερική εργασία για να συνεχίσετε να εμβαθύνετε τη σύνδεσή σας με τις υψηλότερες διαστάσεις. Καθώς ευθυγραμμίζεστε με τις ιδιότητες της ενότητας, της αγάπης, της συμπόνιας και της αρμονίας, συμβάλλετε στη συλλογική ανύψωση της συνείδησης και στη συνδημιουργία ενός πιο συμπονετικού και αρμονικού κόσμου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Στην 5η Διάσταση η Γη και η ανθρωπότητα - Η βαθιά αλλαγή στη συνείδηση
Σταύρος Πλουμιστός: Στην 5η Διάσταση η Γη και η ανθρωπότητα - Η βαθιά αλλαγή στη συνείδηση
Σταύρος Πλουμιστός: Στην 5η Διάσταση η Γη και η ανθρωπότητα - Η βαθιά αλλαγή στη συνείδηση
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkt7_ZqKHztiIFEDOC24iDQBzQXdqNVi9uyVvTLjCx9bdOIjqXvi43rjqI8anneeiCx18WcxqfH2wNYXxf8z_8gTCdCN7-3kPxMztVpFf6YFIpIDoJnuTB4HSx92aEonSRVg9A0NP22pdqMkbo9IB2rnc37epv2tXwURWMsfaYHTBOIzsDHYFyysdh2X_j/w400-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%A3%CF%84%CE%B7%CE%BD%205%CE%B7%20%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%20%CE%B7%20%CE%93%CE%B7%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%20%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%20%20%CE%97%20%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CE%AC%20%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%20%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B7.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkt7_ZqKHztiIFEDOC24iDQBzQXdqNVi9uyVvTLjCx9bdOIjqXvi43rjqI8anneeiCx18WcxqfH2wNYXxf8z_8gTCdCN7-3kPxMztVpFf6YFIpIDoJnuTB4HSx92aEonSRVg9A0NP22pdqMkbo9IB2rnc37epv2tXwURWMsfaYHTBOIzsDHYFyysdh2X_j/s72-w400-c-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%A3%CF%84%CE%B7%CE%BD%205%CE%B7%20%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%20%CE%B7%20%CE%93%CE%B7%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%20%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%20%20%CE%97%20%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CE%AC%20%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%20%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B7.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/5_24.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/5_24.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content