Σταύρος Πλουμιστός: Αυτές είναι οι προσδοκίες που μας τιμωρούν πολύ στη ζωή

Σταύρος Πλουμιστός: Αυτές είναι οι προσδοκίες που μας τιμωρούν πολύ στη ζωή

👉"Σας υπόσχομαι, τίποτα δεν είναι τόσο χαοτικό όσο φαίνεται. Τίποτα δεν αξίζει να βλάψετε την υγεία σας. Τίποτα δεν αξίζει να δηλητηριάζεστε με το άγχος και το φόβο.

Η ευτυχία είναι αυτό που όλοι θέλουμε στη ζωή μας. Η σημασία του στο ταξίδι μας έχει μελετηθεί από πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο.

Αλλά υπάρχουν "πνευματικά δηλητήρια" που μπορούν να αφαιρέσουν την ευτυχία μας και να μας τιμωρούν στη ζωή μας. 

Σε αυτό το άρθρο μου, θα βρείτε τους τις προσδοκίες μιας πιο δυστυχισμένης ζωής. 


Αυτές οι προσδοκίες που μας τιμωρούν πολύ στη ζωή είναι:

1. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες

Συμφωνώ ότι ο Νόμος της Έλξης μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα πράγματα που επιθυμείτε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τα αποκτήσετε χωρίς καμία προσπάθεια. Ένας ορισμένος βαθμός προσωπικής επένδυσης είναι απολύτως απαραίτητος.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την εύρεση ευκαιριών: 
  • Να είστε περίεργοι για τη ζωή γενικά
  • Δοκιμάστε νέα πράγματα μια στο τόσο
  • Γνωρίστε άτομα εκτός του τομέα σας (και άλλων χωρών/πολιτισμών)
2. Πρέπει να με αγαπούν όλοι

Είναι μια πικρή αλήθεια της ζωής ότι δεν θα αρέσεις σε όλους, όσο καλός κι αν είσαι. Τις περισσότερες φορές είναι προκαταλήψεις, ιστορία, ανασφάλειες που εμποδίζουν τους άλλους να δουν το καλό μέσα σου.

Σταματήστε να περιμένετε αγάπη και αναγνώριση από όλους. Επικεντρωθείτε στη ζωή και τις φιλοδοξίες σας.

3. Η ζωή θα είναι δίκαιη

Όλοι ξέρουμε ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη για όλους, αλλά μερικές φορές απλά καθόμαστε και περιμένουμε από τη ζωή να ισορροπήσει τα πράγματα για εμάς.

Εάν νιώθετε το ίδιο, τότε πρέπει να πάρετε τον έλεγχο των πράξεών σας και να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε αυτό που θέλετε.

4. Οι άνθρωποι μπορούν να διαβάσουν το μυαλό μου


Αυτή η προσδοκία δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις. Όταν περιμένεις από τον σύντροφό σου να ξέρει τα πάντα χωρίς να πει αυτό που θέλεις, μόνο πρόβλημα προκαλείς σε όλους.

Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του συντρόφου σας και να κατανοήσετε την κατάστασή του.5. Τα υλικά αγαθά θα με κάνουν ευτυχισμένο άνθρωπο

Ναι, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Ναι, υπάρχουν πράγματα με τα οποία μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ. Αλλά μην πέσετε στην παγίδα ότι αυτά τα πράγματα μπορούν να σας δώσουν αληθινή ευτυχία.

Αν θέλετε να ζήσετε ευτυχισμένοι σε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να βρείτε τον σκοπό σας και μετά να εργαστείτε σκληρά για να τον δείτε να παίρνει μορφή.

Θέστε στόχους και έχετε θετική νοοτροπία για να τους πετύχετε.

6. Αυτοαμφιβολία

Όσοι έχουν παγιδευτεί σε αυτόν τον φόβο έχουν βάλει τον εαυτό τους σε μια καθοδική πορεία. Είναι καλό να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια. Ωστόσο, όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι δεν μπορείς ποτέ να κερδίσεις. τότε έχεις χάσει πραγματικά τη θέλησή σου να κερδίσεις.

Άρχισε να πιστεύεις στον εαυτό σου. Πρέπει να πιστεύετε ότι η απώλεια είναι στην πραγματικότητα ένας τρόπος για να μάθετε νέα πράγματα. Ξεκινήστε να προετοιμάζεστε για μια νέα δράση κάθε φορά με ενθουσιασμό. Μόλις υιοθετήσετε τον δρόμο της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης, θα έχετε κερδίσει τη μισή μάχη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1082,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,819,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,904,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Αυτές είναι οι προσδοκίες που μας τιμωρούν πολύ στη ζωή
Σταύρος Πλουμιστός: Αυτές είναι οι προσδοκίες που μας τιμωρούν πολύ στη ζωή
Σταύρος Πλουμιστός: Αυτές είναι οι προσδοκίες που μας τιμωρούν πολύ στη ζωή
https://nospensees.fr/wp-content/uploads/2017/08/femme-oiseaux-qui-sechappent-de-sa-tete.jpg
https://i.ytimg.com/vi/4uAog1Bvo_Y/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_99.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_99.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content