Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας φέρνει εμβόλιο κατά της ανθρώπινης γονιμότητας

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας φέρνει εμβόλιο κατά της ανθρώπινης γονιμότητας

👉Δείτε τι αναφέρεται για την Ομάδα Κρούσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τα εμβόλια ρύθμισης της γονιμότητας αλλά και για το Ίδρυμα Ροκφέλλερ!

Προκειμένου να γίνει κατανοητό το τι είναι το εμβόλιο κατά της ανθρώπινης γονιμότητας και το πώς λειτουργεί, δείτε αναλυτικά στοιχεία από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ:

Τι είναι το εμβόλιο κατά της ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνης – εμβόλιο κατά της γονιμότητας

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ (δείτε ΕΔΩ) το εμβόλιο κατά της ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνης (εμβόλια κατά της hCG) είναι: “Ένα πεπτιδικό εμβόλιο που αποτελείται από ολόκληρη ή μερική β-υπομονάδα της ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνης ορμόνης (hCG), συνδεδεμένη με έναν έκδοχο φορέα βακτηριακής ή ιικής προέλευσης, με δράση κατά της γονιμότητας.

Το εμβόλιο κατά της ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνης μπλοκάρει τη δραστηριότητα της hCG που παράγεται φυσικά από το τροφεκτόδερμα του προεμφυτευτικού εμβρύου μέσα σε λίγες ημέρες από τη γονιμοποίηση. Η hCG απαιτείται για τη διατήρηση του ωχρού σωματίου στην ωοθήκη διασφαλίζοντας έτσι τη συνεχή παραγωγή της προγεστερόνης, η οποία απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση της εμφύτευσης της βλαστοκύστης. Χωρίς προγεστερόνη, το ωχρό σωμάτιο υποχωρεί και αρχίζει η έμμηνος ρύση.“

Το αναφερόμενο “αντισυλληπτικό εμβόλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας” και η “Ομάδα Κρούσης του ΠΟΥ για τα εμβόλια ρύθμισης της γονιμότητας”

Δείτε δημοσίευση στο National Library of Medicine, από τον P D Griffin (Ειδικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Έρευνας, Εκπαίδευσης Ανάπτυξης και Έρευνας στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Γενεύη, Ελβετία)

PMID: 1874951 DOI: 10.1093/oxfordjournals.humrep.a137252

Αναφέρεται ως έτος δημοσίευσης το 1991:

“Η Ομάδα Κρούσης του ΠΟΥ για τα εμβόλια ρύθμισης γονιμότητας. Η διαμόρφωση, οι στόχοι και οι ερευνητικές του δραστηριότητες (δείτε ΕΔΩ τη δημοσίευση)

Τα τελευταία 18 χρόνια, η Task Force του ΠΟΥ για τον Κανονισμό Εμβολίων για τη Γονιμότητα υποστηρίζει τη βασική και κλινική έρευνα για την ανάπτυξη εμβολίων ελέγχου των γεννήσεων που στρέφονται κατά των γαμετών ή του προεμφυτευτικού εμβρύου.

Αυτές οι μελέτες περιελάμβαναν τη χρήση προηγμένων διαδικασιών στη χημεία των πεπτιδίων, την τεχνολογία υβριδωμάτων και τη μοριακή γενετική, καθώς και την αξιολόγηση ενός αριθμού νέων προσεγγίσεων στη γενική εμβολιολογία. Ως αποτέλεσμα αυτής της διεθνούς, συλλογικής προσπάθειας, ένα πρωτότυπο εμβόλιο κατά του HCG υποβάλλεται τώρα σε κλινικές δοκιμές, αυξάνοντας την προοπτική ότι μια εντελώς νέα μέθοδος οικογενειακού προγραμματισμού μπορεί να είναι διαθέσιμη πριν από το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας.

Η Task Force του ΠΟΥ για τον Κανονισμό Εμβολίων για τη Γονιμότητα είναι μία από τις πολλές Task Forces, που αποτελείται από διεθνείς, πολυεπιστημονικές ομάδες επιστημόνων και κλινικών γιατρών που συνεργάζονται στην έρευνα για συγκεκριμένους στόχους, που ιδρύθηκε το 1972.“

Το 1992 δημοσιεύτηκε έκθεση από τον ΠΟΥ με τίτλο: ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ

Ο ΠΟΥ έβαλε το εμβόλιο κατά της γονιμότητας μέσα στο εμβόλιο του Τετάνου που χορηγήθηκε στην Κένυα;;;;;;

Δημοσίευμα του 2017 στο Scientific Research (DOI: 10.4236/oalib.1103937), ανέφερε τα εξής:

“To HCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) που βρέθηκε στο εμβόλιο του ΠΟΥ για τον τέτανο στην Κένυα προκαλεί ανησυχία στον αναπτυσσόμενο κόσμο

Το 1993, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ένα «εμβόλιο αντισύλληψης» για «οικογενειακό προγραμματισμό». Δημοσιευμένη έρευνα δείχνει ότι μέχρι το 1976 οι ερευνητές του ΠΟΥ είχαν συζευχθεί το τοξοειδές του τετάνου (TT) με την ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG) παράγοντας ένα εμβόλιο «ελέγχου των γεννήσεων». Η σύζευξη του ΤΤ με την hCG προκαλεί επίθεση των ορμονών της εγκυμοσύνης από το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα αναμενόμενα αποτελέσματα είναι οι εκτρώσεις σε γυναίκες που είναι ήδη έγκυες ή/και η υπογονιμότητα σε λήπτες που δεν έχουν ακόμη εμποτιστεί. Οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί παρατείνουν τη στειρότητα.

Επί του παρόντος, οι ερευνητές του ΠΟΥ εργάζονται σε πιο ισχυρά εμβόλια κατά της γονιμότητας χρησιμοποιώντας ανασυνδυασμένο DNA. Οι δημοσιεύσεις του ΠΟΥ δείχνουν έναν μεγάλου εύρους στόχο για μείωση της πληθυσμιακής αύξησης σε ασταθείς «λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες».

Τον Νοέμβριο του 1993 εμφανίστηκαν καθολικές δημοσιεύσεις που έλεγαν ότι ένα εμβόλιο για την αποβολή χρησιμοποιήθηκε ως προφυλακτικό για τον τέτανο. Τον Νοέμβριο του 2014, η Καθολική Εκκλησία ισχυρίστηκε ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα βρισκόταν σε εξέλιξη στην Κένυα. Τρία ανεξάρτητα διαπιστευμένα εργαστήρια βιοχημείας του Ναϊρόμπι εξέτασαν δείγματα από φιαλίδια του εμβολίου του ΠΟΥ κατά του τετάνου που χρησιμοποιούνταν τον Μάρτιο του 2014 και βρήκαν hCG όπου δεν έπρεπε να υπάρχει. Τον Οκτώβριο του 2014, 6 επιπλέον φιαλίδια αποκτήθηκαν από Καθολικούς γιατρούς και δοκιμάστηκαν σε 6 διαπιστευμένα εργαστήρια. Και πάλι, η hCG βρέθηκε στα μισά δείγματα. Στη συνέχεια, το εργαστήριο AgriQ Quest του Ναϊρόμπι, σε δύο σετ αναλύσεων, βρέθηκε και πάλι hCG στα ίδια φιαλίδια εμβολίου που ήταν θετικά νωρίτερα, αλλά δεν βρέθηκε hCG σε 52 δείγματα που ισχυρίστηκε ο ΠΟΥ ότι ήταν φιαλίδια του εμβολίου που χρησιμοποιήθηκε στην εκστρατεία στην Κένυα 40, με τους ίδιους αναγνωριστικούς αριθμούς παρτίδας με τα φιαλίδια που βρέθηκαν θετικά για hCG.

Δεδομένου ότι η hCG βρέθηκε σε τουλάχιστον τα μισά δείγματα εμβολίων του ΠΟΥ που είναι γνωστό από τους γιατρούς που εμπλέκονται στη χορήγηση των εμβολίων ότι χρησιμοποιήθηκαν στην Κένυα, η γνώμη μας είναι ότι η εκστρατεία «κατά του τετάνου» της Κένυας εύλογα αμφισβητήθηκε από την Ένωση Καθολικών Ιατρών της Κένυας ως μέτωπο για τη μείωση της πληθυσμιακής αύξησης.“

Το Ίδρυμα Ροκφέλλερ χρηματοδότησε εμβόλιο κατά της ανθρώπινης γονιμότητας;;;;

Δείτε δημοσίευση από τον GP Talwar (Διεθνές Κέντρο Γενετικής Μηχανικής και Βιοτεχνολογίας, Aruna Asaf Ali Marg, Νέο Δελχί, Ινδία) (έτος δημοσίευσης 1997)

DOI: 10.1093/humupd/3.4.301

“Ρύθμιση της γονιμότητας και ανοσοθεραπευτικά εμβόλια που φτάνουν στο στάδιο των δοκιμών σε ανθρώπους

Η πρόοδος και η τρέχουσα κατάσταση των εμβολίων που επάγουν αντισώματα κατά της ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνης (HCG) και της ορμόνης απελευθέρωσης της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LHRH) εξετάζονται. Τρία εμβόλια που επινοήθηκαν κατά της HCG έχουν υποβληθεί σε κλινικές δοκιμές φάσης Ι που τεκμηριώνουν την ασφάλεια και την αναστρεψιμότητά τους. Ένα από αυτά, το εμβόλιο διμερούς ετεροειδών (HSD)-HCG έχει επίσης ολοκληρώσει δοκιμές αποτελεσματικότητας φάσης ΙΙ σε σεξουαλικά ενεργές γυναίκες με αποδεδειγμένη γονιμότητα. 

Η ανοσοποίηση με το εμβόλιο αποτρέπει την εγκυμοσύνη, εφόσον οι τίτλοι αντισωμάτων παραμένουν > ή =50 ng/ml ικανότητα βιοεξουδετέρωσης HCG. Δεν υπάρχει διαταραχή της κανονικότητας της εμμήνου ρύσεως και οι γυναίκες συνεχίζουν να έχουν φυσιολογική ωορρηξία. Η απόκριση αντισωμάτων είναι κυρίως έναντι ενός επιτόπου στο κεντρικό τμήμα της βήτα-HCG. 

γονιμότητα ανακτάται σε τίτλους <35 ng. Αυτές οι παρατηρήσεις έθεσαν τα επιστημονικά θεμέλια ενός αντισυλληπτικού εμβολίου. Η έρευνα προτείνει τη σκοπιμότητα κατασκευής ενός οικονομικά αποδοτικού ανασυνδυασμένου εμβολίου. Οι φορείς τοξοειδές τετάνου (ΤΤ) και τοξοειδές διφθερίτιδας (DT) μπορούν πλεονεκτικά να αντικατασταθούν από πεπτιδικούς καθοριστές που αναγνωρίζουν Τ, όχι Β κύτταρα. Εκτός από τον προαιρετικό έλεγχο γονιμότητας, τα εμβόλια HCG μπορεί να έχουν δυνατότητα αναστολής της ανάπτυξης όγκου σε καρκίνους του πνεύμονα που παράγουν HCG. 

Το εμβόλιο κατά της LHRH μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Δεδομένου ότι είναι ένα δομικά διατηρημένο μόριο, το ίδιο εμβόλιο ισχύει τόσο για ζώα όσο και για ανθρώπους. Τα αντισώματα κατά της LHRH εμποδίζουν τη δημιουργία γαμετών και στεροειδών φύλου, με αποτέλεσμα το εμβόλιο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της γονιμότητας (οικιακά κατοικίδια, παράταση της γαλουχίας αμηνόρροια) καθώς και για καρκίνους που εξαρτώνται από τις ορμόνες του φύλου. Κλινικές δοκιμές φάσης Ι/φάσης ΙΙ έχουν διεξαχθεί με το εμβόλιο LHRH σε προχωρημένο μεταστατικό καρκίνωμα ασθενών προστάτη με ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Έχουν αναπτυχθεί βιοαποτελεσματικά μονοκλωνικά αντισώματα έναντι τόσο της LHRH όσο και της HCG. Αυτά μπορούν να «εξανθρωπιστούν» και να παραχθούν οικονομικά σε βακτήρια και φυτά, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για παθητική χρήση τέτοιων αντισωμάτων για την ανοσοθεραπεία καρκίνων και τον έλεγχο της γονιμότητας.” Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον σε αυτή την επιστημονική δημοσίευση είναι ότι όπως φαίνεται στο αρχείο που επισυνάπτεται και ειδικότερα στη σελίδα 309, το εμβόλιο χρηματοδότησε μεταξύ άλλων και το Ίδρυμα Ρoκφέλλερ!!!! 

δείτε το αρχείο

EUROPEAN-SOCIETY-FOR-HUMAN-REPRODUCTION-AND-EMBRYOLOGY
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1093,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,267,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1260,ΒΙΝΤΕΟ,840,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1564,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,917,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας φέρνει εμβόλιο κατά της ανθρώπινης γονιμότητας
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας φέρνει εμβόλιο κατά της ανθρώπινης γονιμότητας
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας φέρνει εμβόλιο κατά της ανθρώπινης γονιμότητας
https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2022/01/26/embolio-7.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_74.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_74.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content