Το ΝΑΤΟ εγκρίνει τον Ιούλιο τα σχέδια για έναν ολοκληρωτικό (πυρηνικό) πόλεμο με την Ρωσία!

Το ΝΑΤΟ εγκρίνει τον Ιούλιο τα σχέδια για έναν ολοκληρωτικό (πυρηνικό) πόλεμο με την Ρωσία!

👉To NATO έχει εκπονήσει και θα εγκρίνει μυστικά σχέδια για το ενδεχόμενο ενός πολέμου με την Ρωσία μέσα στον Ιούλιο, δημιουργώντας επισήμως για πρώτη φορά από τέλος του Ψυχρού Πολέμου το πλαίσιο για μία ολική πολεμική-πυρηνική αντιπαράθεση με την Μόσχα όπως αναφέρει το αμερικανικό Newsweek.

Kάτι τέτοιο θα εμπλέξει άμεσα και την Κίνα και η καταστροφή που θα συμβεί θα αφορά κάθε κάτοικο του πλανήτη.
To ρωσικό Ria Novosti αναφερόμενο στο δημοσίευμα του Newsweek λέει χαρακτηριστικά:

«Η συμμαχία πρόκειται να αντιμετωπίσει σοβαρά τη Ρωσία στο πεδίο των μαχών, και την ίδια στιγμή, ούτε ο πληθυσμός των ευρωπαϊκών χωρών, ούτε οι βουλευτές τους έχουν καταλάβει για το πώς ακριβώς θα συμβεί αυτό.

Είναι στο δικό τους κεφάλι που θα πέσουν οι βόμβες.

Και αυτό, φυσικά, είναι το πιο δυσάρεστο νέο για τους κατοίκους του Παρισιού και του Βερολίνου. Με δικά τους χρήματα (που σήμερα δεν είναι αρκετά), σχεδιάζουν να τους παρασύρουν σε πόλεμο και αυτή τη φορά όχι ενάντια σε μια μικρή ανυπεράσπιστη χώρα, αλλά ενάντια στη μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη στον κόσμο».

Η προτεινόμενη ενέργεια πραγματοποιείται καθώς κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ , ο ναύαρχος Ρομπ Μπάουερ, προειδοποίησε ότι απαιτούνται προετοιμασίες επειδή «μια σύγκρουση μπορεί να παρουσιαστεί ανά πάσα στιγμή».

Το ΝΑΤΟ, το οποίο έχει εμπλακεί σε μικρότερες συγκρούσεις όπως το Αφγανιστάν τα τελευταία χρόνια, δεν έχει καταρτίσει τόσο λεπτομερή σχέδια για την άμυνα έναντι μιας ρωσικής εμπλοκής από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Τα σχέδια, που εκτείνονται σε χιλιάδες σελίδες, θα καθοδηγήσουν επίσης τα 31 μέλη του για το πώς να αναβαθμίσουν τις δυνάμεις και την επιμελητεία.

Η συμμαχία καταρτίζει σχέδια για πόλεμο με τη Ρωσία για πρώτη φορά μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Η κίνηση, η οποία θα εγκριθεί στην ετήσια σύνοδο κορυφής της συμμαχίας στο Βίλνιους τον Ιούλιο, μπορεί να χρειαστεί αρκετά χρόνια για να εφαρμοστεί πλήρως, αν και οι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ δήλωσαν ότι θα μπορούσε να εφαρμοστεί αμέσως.

«Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε απόψε», δήλωσε ο αντιστράτηγος Hubert Cottereau, αντιπρόεδρος του Επιτελείου στο Ανώτατο Αρχηγείο του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη.

Είπε ότι η συμμαχία δεν πιστεύει ότι απαιτείται αύξηση του αριθμού των στρατευμάτων στα ανατολικά, κάτι που απαιτούν τα κράτη της Βαλτικής .

«Αν οι Ρώσοι συγκεντρώνουν στρατεύματα στα σύνορα, αυτό θα μας κάνει νευρικούς», είπε στο πρακτορείο, «αν συγκεντρώνουμε στρατεύματα στα σύνορα, αυτό θα τους κάνει νευρικούς».

Πέρυσι, το ΝΑΤΟ συμφώνησε να θέσει 300.000 στρατιώτες σε κατάσταση συναγερμού, από 40.000 που είχε σε ετοιμότητα μέχρι τότε.

Ωστόσο, έχει δυσκολευτεί να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις της Ουκρανίας για στρατιωτικό εξοπλισμό και θα πρέπει να αναβαθμίσει την επιμελητεία του για να μπορέσουν τα στρατεύματα να αναπτυχθούν γρήγορα μέσω σιδηροδρομικού ή οδικού δικτύου.

Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την ετοιμότητα του ΝΑΤΟ για σύγκρουση με τη Ρωσία. Τον Σεπτέμβριο του 2022, ένας πρώην ανώτερος διοικητής του ΝΑΤΟ, ο στρατηγός Sir Richard Shirreff, είπε στο Newsweek ότι η συμμαχία δεν ήταν έτοιμη να εμπλακεί σε πόλεμο με τη Μόσχα.

«Το να είσαι έτοιμος για τη χειρότερη περίπτωση σημαίνει κινητοποίηση εφεδρειών», είπε. «Σημαίνει την ανοικοδόμηση των χαμένων δυνατοτήτων που πετάχτηκαν στα χρόνια των αμυντικών περικοπών».

Τον περασμένο μήνα, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είπε ότι όλα τα κράτη μέλη συμφώνησαν ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στη συμμαχία, μόλις τελειώσει ο πόλεμος. Η συμμαχία έχει αυξηθεί σε μέγεθος σε 31 μέλη μετά την ένταξη της Φινλανδίας τον περασμένο μήνα, η οποία διπλασίασε τα σύνορα του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία στα 1.600 μίλια.

Όπως αναφέρει το Ria Novosti:

«Είναι γεγονός ότι το μπλοκ του ΝΑΤΟ επεκτείνεται σταθερά προς τα ανατολικά, πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στα σύνορα της Ρωσίας.

Ωστόσο, οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι που χρηματοδότησαν αυτές τις επιχειρήσεις σπάνια διαμαρτυρήθηκαν για την επιθετικότητα του ΝΑΤΟ.

Η μόνη εξαίρεση ήταν ο πόλεμος στο Ιράκ. Αν κάπου έπεφταν βόμβες, τότε αυτό γινόταν πάντα μακριά από τους κατοίκους του Παρισιού και του Βερολίνου. Ούτε η εισβολή των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία άλλαξε αυτή την πραγματικότητα.

Το πιο σημαντικό, όλοι οι αντίπαλοι του ΝΑΤΟ εν καιρώ πολέμου τις τελευταίες δεκαετίες ήταν φτωχές χώρες με πολύ μέτριες στρατιωτικές δυνατότητες. Δεν είχαν όπλα που θα μπορούσαν να φτάσουν στο Παρίσι ή στο Βερολίνο.

Αλλά τώρα το αμερικανικό περιοδικό Newsweek κάνει ρεπορτάζ για τα μυστικά σχέδια της συμμαχίας για πόλεμο εναντίον της Ρωσίας που θα πρέπει να εγκριθούν στην επόμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία θα διεξαχθεί στο Βίλνιους στις 11-12 Ιουλίου.

Επισήμως, το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής απαριθμεί μόνο έξι σημεία που σχετίζονται με την αντιπαράθεση με την Ρωσία.

Πρόκειται για την εναρμόνιση και τον συντονισμό των δυνάμεων της Συμμαχίας σε όλα τα πολεμικά πεδία, την μακροχρόνια συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες στρατιωτικού εξοπλισμού, την αύξηση της παραγωγής όπλων και πυρομαχικών και την δημιουργία αποθεμάτων σε περίπτωση μακροχρόνιου πολέμου. Μάλιστα, αναγνωρίζεται ανοιχτά ότι η επίτευξη αυτών των στόχων θα διαρκέσει αρκετά χρόνια».
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Το ΝΑΤΟ εγκρίνει τον Ιούλιο τα σχέδια για έναν ολοκληρωτικό (πυρηνικό) πόλεμο με την Ρωσία!
Το ΝΑΤΟ εγκρίνει τον Ιούλιο τα σχέδια για έναν ολοκληρωτικό (πυρηνικό) πόλεμο με την Ρωσία!
Το ΝΑΤΟ εγκρίνει τον Ιούλιο τα σχέδια για έναν ολοκληρωτικό (πυρηνικό) πόλεμο με την Ρωσία!
https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2023/06/12/plan-nuclear-war-simulation.png
https://i.ytimg.com/vi/O0J58paiXM0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_51.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_51.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content