Σταύρος Πλουμιστός: Τρόποι για να εξασκηθείτε στην αφαίρεση της αρνητικότητας

Σταύρος Πλουμιστός: Τρόποι για να εξασκηθείτε στην αφαίρεση της αρνητικότητας

👉Ανοίγοντας τον εαυτό σας στις ατελείωτες δυνατότητες στη ζωή σημαίνει ότι θα προσελκύσετε αφθονία από το σύμπαν. Όταν βάζεις περιορισμούς στον εαυτό σου και αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου, σε αφήνει παράλυτο από φόβους. Για να αγκαλιάσετε όλα όσα προσφέρει ο κόσμος, πρέπει να αφήσετε αυτήν την αρνητικότητα και να πιστέψετε στον εαυτό σας.

Δυστυχώς, πολλοί μαθαίνουν από γονείς και συνομηλίκους να ζουν σύμφωνα με ένα προκαθορισμένο σχέδιο και να μην ξεφεύγουν ποτέ από την κανονικότητα. Θα βοηθούσε όμως αν θυμόσασταν ότι κανείς δεν μπορεί να σας καθορίσει εκτός από τον εαυτό σας. Κανένας άνθρωπος στη γη δεν μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κατώτεροι χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τους κανόνες για το πώς θα ζήσετε και ποιες ευκαιρίες θα εξερευνήσετε.

Οι σκέψεις και οι πράξεις σας συνθέτουν αυτό που είστε, επομένως η εξάσκηση της θετικής σκέψης είναι απαραίτητη. Εάν αφήσετε τους περιορισμούς που αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας και πιστεύετε στη δύναμη του σύμπαντος, μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σημασία της απελευθέρωσης της αρνητικότητας παρακάτω.


Γιατί πρέπει να αλλάξετε τη σκέψη σας από αρνητική σε θετική

Ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές, υπάρχει πάντα χώρος για ενθάρρυνση και ελπίδα ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Όταν ζείτε σε μια συνεχή κατάσταση φόβου και άγχους, εμποδίζει τις ευλογίες να σας φτάσουν. Έχετε ακούσει ποτέ το ρητό, «Δεν μπορείς ποτέ να ζήσεις μια θετική ζωή με αρνητικό μυαλό;» Πιο αληθινά λόγια δεν έχουν ειπωθεί ποτέ γιατί οι σκέψεις σου δημιουργούν την πραγματικότητά σου.

Το να εστιάσετε τόσο πολύ σε όλα όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή, προσελκύει περισσότερες από αυτές τις εμπειρίες σε εσάς. Ωστόσο, αν μάθετε να πιστεύετε στις δυνατότητες και να βλέπετε τον κόσμο με παιδικά μάτια, θα αρχίσετε να παρατηρείτε τα σύννεφα στο μυαλό σας να διαλύονται. Οι άνθρωποι βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά λόγω της ανατροφής, των συνηθειών και των προτύπων σκέψης τους. Ενώ δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν μας, μπορούμε να αλλάξουμε τη ρουτίνα και τη νοοτροπία μας για να απελευθερώσουμε την αρνητικότητα και να γίνουμε πιο θετικοί.

Για παράδειγμα, η εξάσκηση των θετικών επιβεβαιώσεων και ο στοργικός διαλογισμός καλοσύνης έχουν αυξήσει την ευημερία για πολλούς. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνικές ανοίγουν τα ενεργειακά τους πεδία στην πιθανότητα αγάπης και ευδαιμονίας. Όταν κλείνεσαι από τη ζωή, δεν μπορείς να βιώσεις τίποτα πέρα ​​από κάθε αμφιβολία, φόβο και εμπόδια μεταξύ του εαυτού σου και των άλλων.

Ο μόνος τρόπος για να αφήσετε αυτήν την αρνητικότητα είναι να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να αφαιρέσετε τα εμπόδια που σας κρατούν από την αγάπη. Όλοι έχουμε αυτά τα εμπόδια, σε κάποιο βαθμό, λόγω του κοινωνικού προγραμματισμού και του παιδικού τραύματος. Αλλά δεν προορίζεται να ζούμε με τόσο περιοριστικό, καταθλιπτικό τρόπο. Ο εγκέφαλός μας είναι καλωδιωμένος για να βιώνει μια ευτυχισμένη ένωση με το θείο, επομένως χρειάζεται μόνο να ξεφλουδίσουμε τα στρώματα που καλύπτουν τις ψυχές μας.


Εμπιστευτείτε το Σύμπαν για να σας ανοίξει σε νέες δυνατότητες και να αφήσετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις

Σε μικρότερη κλίμακα, το να αγκαλιάζετε τη χαρά και την αγάπη θα κάνει την καθημερινότητά σας να κυλά αβίαστα. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν μπλοκαρίσματα στο ενεργειακό τους πεδίο που προκαλούν απογοήτευση και σύγχυση. Αλλά όταν ζεις την παρούσα στιγμή και παραδίνεσαι στο σύμπαν , συμβαίνουν όμορφα πράγματα και γίνονται διαθέσιμες περισσότερες δυνατότητες.

Αρχίζεις να βλέπεις τον εαυτό σου ως ένα ελαφρύ ον, ικανό για τα πάντα και απαλλαγμένο από αυτοκαταστροφικές σκέψεις. Αντί να βλέπετε τον κόσμο ως πρόβλημα προς επίλυση, μπορείτε να ζήσετε από στιγμή σε στιγμή χωρίς να νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τα πράγματα. Θα σταματήσετε να ανησυχείτε για ολόκληρο τον κόσμο και θα επικεντρωθείτε μόνο στο να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Ήρθαμε εδώ για να μάθουμε μαθήματα και να μεταδώσουμε αγάπη ο ένας στον άλλο ζώντας αρμονικά με το σύμπαν. Ο μόνος λόγος που δεν μπορούμε να βιώσουμε αυτό το συναίσθημα προέρχεται από το παρελθόν κάρμα και την ψευδαίσθηση ότι είμαστε χωρισμένοι ο ένας από τον άλλον. Αλλά αυτή η ψευδαίσθηση διαλύεται όταν έρθετε σε επαφή με την ψυχή σας, πέρα ​​από το σώμα και το μυαλό.

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, πολλοί άνθρωποι στον σημερινό κόσμο έχουν ξεχάσει τι είναι δυνατό με μια θετική νοοτροπία. Τα ειδησεογραφικά προγράμματα και οι λογαριασμοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από αρνητική, καταστροφική γλώσσα και πληροφορίες. Πρέπει να μάθουμε να κινούμε τους φόβους του παρελθόντος και τα πρωταρχικά ένστικτα αν θέλουμε να εξερευνήσουμε τις τεράστιες δυνατότητες στο σύμπαν. Η ανθρώπινη φύση μας θέλει να διαφυλάξουμε τον εαυτό μας, αλλά ο πνευματικός μας εαυτός λαχταρά να απελευθερωθεί από αυτούς τους περιορισμούς.

Είμαστε πολύ περισσότερα από το μυαλό και το σώμα, αλλά μπορούμε να το γνωρίζουμε αυτό μόνο με την παράδοση σε άπειρες δυνατότητες. Το σύμπαν δεν θέλει να ζούμε σε αναταραχή και άγχος για αιώνες και να παραμελούμε τη θεϊκή μας φύση. Όταν αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και τη θέση σας εδώ, θυμηθείτε ότι είστε ήδη τέλειοι και δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα. Χρειάζεται μόνο να αφαιρέσετε τα στρώματα ανάμεσα σε εσάς και το άπειρο για να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητες μέσα σας.

Τρόποι για να εξασκηθείτε στην αφαίρεση της αρνητικότητας

Εκτός από τις θετικές επιβεβαιώσεις και τον διαλογισμό, μπορείτε να εξερευνήσετε άλλες μεθόδους για να καθαρίσετε το μυαλό σας. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Αφήστε την ανάγκη για έλεγχο. Στον σύγχρονο κόσμο, έχουμε χάσει την επαφή με τη διαίσθησή μας και έχουμε γίνει υπερβολικά λογικοί. Αυτή η εξάρτηση από τη λογική μας έχει κάνει υπερβολικά ελεγκτικούς και άκαμπτους στις πράξεις μας. Με την παράδοση σε μια ανώτερη δύναμη, μπορείτε να αφαιρέσετε αυτό το βάρος από την ψυχή σας και να νιώσετε πιο ελεύθεροι.

Ζήστε την παρούσα στιγμή. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε προσοχή και υπομονή στη ζωή μας. Μελέτες δείχνουν ότι η επίγνωση μπορεί να βελτιώσει την ψυχική υγεία, να αυξήσει την εστίαση και να μειώσει τα επίπεδα κορτιζόλης. Τελικά, πού αλλού μπορείς να είσαι εκτός από το εδώ και τώρα; Υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας αυτό το απλό γεγονός, είναι πολύ πιο εύκολο να παραμείνετε ριζωμένοι στο παρόν.

Βάλτε τον εαυτό σας πρώτο. Μην αισθάνεστε ένοχοι που ασκείτε αυτοφροντίδα και αφιερώνετε χρόνο για θεραπεία. Δεν μπορείτε να εξερευνήσετε τις ατελείωτες δυνατότητες που προκύπτουν από την αυτο-ανάπτυξη εάν δεν κάνετε τη δουλειά. Το να βάζεις τον εαυτό σου πρώτο δεν είναι εγωιστικό. είναι η μεγαλύτερη πράξη αγάπης που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας.


Αγκαλιάστε τις Δυνατότητες και αφήστε την Αρνητικότητα

Θέλατε ποτέ να ζήσετε περισσότερες δυνατότητες στη ζωή αλλά δεν ξέρατε από πού να ξεκινήσετε; Το ανθρώπινο ταξίδι μπορεί μερικές φορές να φαίνεται μπερδεμένο και συντριπτικό, και είναι εύκολο να το πετάξεις. Αλλά όταν προσυπογράφεις την αρνητική σκέψη, εμποδίζει τη ροή της αγάπης και της ευδαιμονίας να φτάσει στην ψυχή σου. Μόνο με το να θυμάστε τη θεϊκή σας φύση μέσω του διαλογισμού και να παραδοθείτε στο σύμπαν μπορείτε να βιώσετε αυτές τις δυνατότητες.

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες, σεμινάρια και συνεδρίες στο https://www.ploumistos.com/
Για ηχητικές συνεδρίες εξ΄αποστάσεως Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Διαλογισμού και Ίασης επισκεφτείτε το https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Τρόποι για να εξασκηθείτε στην αφαίρεση της αρνητικότητας
Σταύρος Πλουμιστός: Τρόποι για να εξασκηθείτε στην αφαίρεση της αρνητικότητας
Σταύρος Πλουμιστός: Τρόποι για να εξασκηθείτε στην αφαίρεση της αρνητικότητας
https://www.itspossible.gr/wp-content/uploads/2020/01/nadine-shaabana-ZPP-zP8HYG0-unsplash-1200x800.jpg
https://i.ytimg.com/vi/bdQgtqgZkcw/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_18.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_18.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content