Το σύμπαν στέλνει ΣΗΜΑΔΙΑ ότι εισέρχεστε σε μια φάση Προσωπικής Ανάπτυξης

Το σύμπαν στέλνει ΣΗΜΑΔΙΑ ότι εισέρχεστε σε μια φάση Προσωπικής Ανάπτυξης

👉Καθώς κοιτάζετε τους νυχτερινούς ουρανούς στολισμένους με ατελείωτα αστέρια, μπορεί να αισθάνεστε μικροί και ασήμαντοι. Το ηλιακό σύστημα της γης είναι ένας από τους πιθανώς δισεκατομμύρια περισσότερους γαλαξίες στο εκτεταμένο σύμπαν. Ωστόσο, το ίδιο Σύμπαν που δημιούργησε τα αστέρια σου ψιθυρίζει με αγάπη στην καρδιά, ειδικά πριν από μια φάση προσωπικής ανάπτυξης.

Ανήκετε σε κάτι μεγαλύτερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Δεν χρειάζεται να είσαι θρησκευόμενος ή ακόμα και να πιστεύεις σε τέτοια πράγματα για να μιλήσει αυτή η φωνή στην καρδιά σου. Είναι καθαρό φως και αγάπη , και πιστεύει σε εσένα.

Έχετε σκεφτεί ποτέ κάποιον που δεν έχετε δει εδώ και χρόνια και ξαφνικά σας τηλεφώνησε; Ίσως είχατε μια περίεργη αίσθηση ότι δεν έπρεπε να κάνετε ένα ταξίδι και αργότερα να διαπιστώσετε ότι η καθυστέρηση σας έσωσε τη ζωή σας; Είναι αυτή η ακίνητη φωνή στην καρδιά σου που προσπαθεί απαλά να τραβήξει την προσοχή σου.



Η Κοσμική σας Σύνδεση

Δεν υπάρχει κανείς σε αυτόν τον κόσμο ακριβώς όπως εσύ, ούτε θα υπάρξει ποτέ. Ακόμη και ως ένα μικροσκοπικό σημείο σε έναν πλανήτη που στροβιλίζεται στο χώρο και το χρόνο, το Σύμπαν σας γνωρίζει με το όνομά σας. Σε γνώριζε πριν διαμορφωθούν οι γαλαξίες και έχει το καλύτερο συμφέρον σου.

Δεν είναι καθησυχαστικό να συνειδητοποιείς ότι η Πηγή των Όλων μπορεί να φωτίσει τρυφερά τα μονοπάτια προς την καλύτερη ζωή σου; Καθώς μπαίνεις σε μια φάση προσωπικής ανάπτυξης, η εσωτερική σου φωνή μπορεί να προσφέρει πολύτιμη καθοδήγηση. Το Σύμπαν δεν θα ξεπεράσει ποτέ την ελεύθερη βούλησή σας, αλλά είναι παρόν ως ένας ευγενικός μέντορας που σας δείχνει τα σωστά μονοπάτια.

Πνευματικοί πόνοι ανάπτυξης


Σύμφωνα με έναν οδηγό που δημοσίευσε το BBC , οι ζωντανοί οργανισμοί έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν από τα μη ζωντανά πράγματα. Αυτές περιλαμβάνουν την κίνηση, την αναπαραγωγή, την ευαισθησία, τη διατροφή, την απέκκριση, την αναπνοή και την ανάπτυξη. Για να είσαι ζωντανός, πρέπει να μεγαλώσεις.

Οι άνθρωποι είναι ένα σύνθετο σώμα, νου και πνεύματος, και καθεμία από αυτές τις πτυχές βιώνει ανάπτυξη. Πρώτα, το σώμα σας ωριμάζει από βρέφος σε παιδί και αργότερα μετατρέπεστε σε ενήλικα. Κατά τη διάρκεια αυτής της φυσικής ανάπτυξης, μαθαίνετε και βιώνετε πράγματα που παρέχουν ωρίμανση στο μυαλό και τα συναισθήματά σας.

Αναπτύσσεσαι επίσης πνευματικά καθώς συνειδητοποιείς την αιώνια σύνδεσή σου με το Θείο. Θυμάστε όταν ήσασταν παιδί και αρχίσατε να νιώθετε ανεξήγητους πόνους στις αρθρώσεις και τα οστά σας; Μπορεί να νόμιζες ότι πεθαίνεις, αλλά οι γονείς σου σε διαβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για τυπικούς πόνους ανάπτυξης.

Καθώς τα οστά, οι μύες και τα όργανά σας έγιναν μεγαλύτερα και πιο γερά, ήταν άβολα και συχνά επώδυνα. Η ίδια διαδικασία ισχύει και για την πνευματική ανάπτυξη. Καθώς εισέρχεστε σε μια φάση προσωπικής ανάπτυξης, νιώθετε το τράβηγμα να αυξάνεται προς το Φως.

Μπορεί να είναι επώδυνο να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα πεποιθήσεών σας και να πετάτε πράγματα που δεν λειτουργούν πλέον για εσάς. Ωστόσο, ο καθαρισμός της αρνητικότητας είναι καλός για εσάς και αποτελεί ουσιαστικό μέρος της ανάπτυξης.

Το Σύμπαν Στέλνει ΣΗΜΑΔΙΑ

Ακριβώς όπως οι γονείς σας εξήγησαν υπομονετικά τους αυξανόμενους πόνους σας, το Σύμπαν θέλει να σας καθησυχάσει για ενοχλήσεις πνευματικής ανάπτυξης. Αυτά μπορεί να ραγίσουν την καρδιά σας και να βυθίσουν την ψυχή σας σε προσωρινή απόγνωση, αλλά θα είστε καλά. Από την άλλη πλευρά του πόνου, η πνευματική σας ωριμότητα θα είναι το τρόπαιό σας.

Δεν θα ήταν ευλογία εάν είχατε προειδοποιηθεί για αυτές τις αναπόφευκτες εκρήξεις ανάπτυξης εκ των προτέρων; Είναι δυνατό όταν είστε συντονισμένοι με την εσωτερική σας φωνή και ακολουθείτε τις λεπτές ενδείξεις της. Εδώ είναι οκτώ τρόποι με τους οποίους το Σύμπαν μπορεί να σηματοδοτεί μια φάση προσωπικής ανάπτυξης.

1. Τα συναισθήματά σας στο έντερο είναι εκτός λειτουργίας

Γνωρίζατε ότι το νευρικό και το πεπτικό σας σύστημα συνδέονται; Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από τη Σχολή Ιατρικής του Χάρβαρντ, συναισθήματα όπως η χαρά, ο θυμός, το άγχος και η λύπη έχουν άμεση επίδραση στο έντερο σας. Τα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να είναι κίνητρο για πεπτικά προβλήματα.

Ακούστε το έντερό σας εάν νιώθετε ζάλη στο στομάχι σας και όλα φαίνονται στραβά. Το Σύμπαν συνεργάζεται με το σώμα σας συστηματικά για να τραβήξει την προσοχή σας. Μια εποχή προσωπικής ανάπτυξης μπορεί να είναι στο εγγύς μέλλον σας.

2. Έχετε περισσότερα προβλήματα από ότι συνήθως

Είναι αδύνατο να ζεις χωρίς προβλήματα γιατί σε προκαλούν και παρέχουν ωριμότητα. Κανείς δεν περνάει μια μέρα χωρίς εκνευρισμό ή αναστάτωση που απαιτεί εξορθολογισμό και δράση. Ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίζετε περισσότερες προκλήσεις τον τελευταίο καιρό από ό,τι συνήθως.

Ενώ πολλά προβλήματα είναι τυπικά ή δικής σας δημιουργίας, μερικά μπορεί να σας σταματήσουν στο δρόμο σας. Είναι αυτές οι φορές που το Σύμπαν σας ενθαρρύνει να πάρετε μια ανάσα και να αναθεωρήσετε την πορεία σας. Οι φάσεις προσωπικής ανάπτυξης μπορούν να σας οδηγήσουν σε υψηλότερα επίπεδα κατανόησης και ικανοτήτων.

3. Μπορεί να λάβετε αρνητικούς οιωνούς

Το Θείο λειτουργεί σε σημεία και σύμβολα που είναι ειδικά για κάθε άτομο. Αυτό που μπορεί να αντιλαμβάνεστε ως δυσοίωνη προειδοποίηση μπορεί να αγνοηθεί από τον φίλο σας. Το να έχετε μια εργασιακή σχέση με το Σύμπαν είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τη διαίσθησή σας.

Ίσως βλέπετε μια ανεξήγητη σχισμένη σελίδα στο ημερολόγιό σας ή το ρολόι σας έχει σταματήσει μυστηριωδώς. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται σαν δραστηριότητα poltergeist, αλλά ίσως αυτά τα σημάδια να μην είναι καθόλου αρνητικά. Ίσως το Σύμπαν σας λέει ότι το σημερινό σας επάγγελμα αλλάζει από μια φάση προσωπικής ανάπτυξης.

4. Νιώθετε μάλλον αδέξια τον τελευταίο καιρό

Σκεφτήκατε ποτέ ότι γεννηθήκατε με όλους τους αντίχειρες ή ότι μπορούσατε να σκοντάψετε στα πόδια σας; Η αδεξιότητα είναι ανθρώπινη και συχνά είναι προϊόν ενός απασχολημένου μυαλού. Θυμάσαι πόσο άβολα ένιωθες ως έφηβος;

Η κλασική αδεξιότητα των εφήβων είναι κατανοητή όταν εξετάζετε όλες τις αλλαγές στο σώμα και τα συναισθήματά τους. Ομοίως, μπορεί να έχετε ερεθιστικές περιπτώσεις βλαστοδακτυλίων, τριγμών και χτυπημάτων που προηγούνται μιας φάσης προσωπικής ανάπτυξης στην ενήλικη ζωή.

5. Το χρονοδιάγραμμα ύπνου σας γίνεται ασταθές


Τι θα μπορούσε να είναι πιο αναζωογονητικό από το ξύπνημα μετά από έναν υγιή ύπνο ; Αν γυρνάς όλη τη νύχτα, πληρώνεις το τίμημα το πρωί. Νιώθεις πόνος, γκρινιάρης και σε εκτυφλωτική ομίχλη του εγκεφάλου που ο καφές δεν μπορεί να διαλύσει.

Ενώ παρακολουθείτε το ρολόι να δείχνει μια άλλη άγρυπνη νύχτα, τι έχετε στο μυαλό σας; Το Σύμπαν μιλάει με την απαλότητα των φτερών αγγέλου και μια δύναμη τιτανίου που σας οδηγεί σε αλλαγές προσωπικής ανάπτυξης. Η ακρόαση και η παρακολούθηση μπορεί να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στον βαθύ ύπνο που χρειάζεται το σώμα σας.

6. Βιαστείτε και περιμένετε

Η υπομονή είναι μια αρετή που όλοι θέλουν αυτή τη στιγμή. Είναι η κυρίαρχη ιδέα που τροφοδοτείται από μια νοοτροπία οδήγησης και άμεση ικανοποίηση. Ωστόσο, πολλά πολύτιμα μαθήματα συγκεντρώνονται με αργή και σταθερή επιμονή.

Προτού μπορέσετε να βιώσετε μια προσωπική έκρηξη ανάπτυξης, το Σύμπαν μπορεί να σας δώσει σήμα να βγείτε από τη γρήγορη λωρίδα, να αναπνεύσετε και να σκεφτείτε. Πώς θα παρατηρήσετε τα πιο όμορφα μαθήματα που ξεθωριάζουν στη θολούρα αν βιαστείτε στη ζωή σας; Μπορεί να δείτε ασυνήθιστες καθυστερήσεις ή κλειδιά στα σχέδιά σας ως έναν τρόπο να χτυπά το Σύμπαν τον ώμο σας για να τραβήξει την προσοχή σας.

7. Σημεία του Χρόνου

Να θυμάστε ότι το Σύμπαν συχνά θα αναζητήσει την προσοχή σας χρησιμοποιώντας σημάδια και μοτίβα. Ορισμένα από αυτά μπορεί να είναι συγκεκριμένα για εσάς, όπως ένας σημαντικός αριθμός ή λέξη. Ενώ το Σύμπαν σπάνια θα γράψει το μήνυμά σας ασπρόμαυρο, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα άλλο άτομο για να δώσει αυτό που χρειάζεται να γνωρίζετε.

Σκεφτείτε μερικά από τα ασυνήθιστα μοτίβα που συνεχίζουν να εμφανίζονται πρόσφατα. Ίσως είναι ένας συγκεκριμένος αριθμός ή βλέπετε συνέχεια πεταλούδες monarch σε πολλά μέρη που πηγαίνετε. Είναι σύμπτωση ή αυτό το επαναλαμβανόμενο μοτίβο είναι μια προειδοποίηση για να κοιτάξουμε προς τα πάνω;

Οι αλλαγές στην προσωπική ανάπτυξη δεν συμβαίνουν πάντα ταυτόχρονα. Μπορεί να είναι σταδιακά και μπορεί να σας πιάσουν απρόοπτα. Συνειδητοποιήστε ότι αποτελούν ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας ωρίμανσης σας. Τα σημάδια και τα σχέδια που βλέπετε είναι αντανακλάσεις του Σύμπαντος και πιθανώς προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας.

8. Μπορεί να νιώσετε μια αποσύνδεση

Σας έχει ερεθίσει ποτέ μια λάμπα που τρεμοπαίζει συνεχώς; Μάλλον επειδή πρέπει να σφίξει και να συνδεθεί καλύτερα με την πρίζα. Όταν οι αγώνες της ζωής σας έχουν ταρακουνήσει μέχρι το μεδούλι, μπορεί να νιώσετε μια αποσύνδεση από το Σύμπαν.

Η αναγνώριση αυτής της αποσύνδεσης είναι το πρώτο σας βήμα για να αναζωογονήσετε το πνεύμα σας και να επωφεληθείτε από μια φάση προσωπικής ανάπτυξης. Νιώθετε πιο ενοχλημένος από το συνηθισμένο και τσακίζετε την οικογένεια και τους φίλους σας; Η δυσαρμονία σας σας κάνει να αισθάνεστε άβολα και το Σύμπαν σας καθοδηγεί απαλά πίσω στην πορεία σας.

Μερικές φορές, δεν θέλετε να είστε κοντά σε κανέναν και αποσύρεστε στον ιερό σας τόπο. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να στοχαστείτε, να θεραπεύσετε και να επανασυνδεθείτε με την εσωτερική σας φωνή. Η ωριμότητά σας θα εκδηλωθεί με καλύτερα συναισθήματα και περισσότερη εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας.


Το Σύμπαν στη φάση της προσωπικής σας ανάπτυξης

Είναι παρήγορο να ξέρεις ότι ποτέ δεν έπρεπε να ταξιδέψεις μόνος σε αυτή τη ζωή. Το Σύμπαν σε επισκίασε πριν γεννηθείς και θα είναι δίπλα σου μέχρι να μπεις στην αιωνιότητα. Μπορεί να σηματοδοτήσει μια φάση προσωπικής ανάπτυξης, φέρνοντάς σας πιο δυνατό και σοφότερο άτομο.

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι χάνουν τα σήματα ή τα αγνοούν επειδή δεν συνειδητοποιούν τι συμβαίνει. Η σύνδεση με την αγάπη και το φως και τα πνευματικά σας όντα μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας και τους γύρω σας. Μην είστε λοιπόν τόσο πρόθυμοι να απορρίψετε τα περίεργα περιστατικά ή τους αυξανόμενους πόνους ως κακή τύχη, καθώς μπορεί να σας κατευθύνει μια απαλή ώθηση από τους ουρανούς .

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Το σύμπαν στέλνει ΣΗΜΑΔΙΑ ότι εισέρχεστε σε μια φάση Προσωπικής Ανάπτυξης
Το σύμπαν στέλνει ΣΗΜΑΔΙΑ ότι εισέρχεστε σε μια φάση Προσωπικής Ανάπτυξης
Το σύμπαν στέλνει ΣΗΜΑΔΙΑ ότι εισέρχεστε σε μια φάση Προσωπικής Ανάπτυξης
https://www.espritsciencemetaphysiques.com/wp-content/uploads/2022/02/Depositphotos_339528298_s-2019-1024x597.jpg
https://i.ytimg.com/vi/9G0IEQPxzwQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_14.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_14.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content