Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Λέοντα από 05/06/2023 – 08/10/2023

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Λέοντα από 05/06/2023 – 08/10/2023

👉Η Αφροδίτη θα περάσει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα από τις 05/06/2023 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 08/10/2023. Ο λόγος για την παρατεταμένη παραμονή της σε αυτό το ζώδιο είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της που θα ξεκινήσει από τις 22/07/2023 και μέχρι τις 04/09/2023. Η θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα θα βγάλει προς τα έξω την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά μας και μας καλεί να ρισκάρουμε και να τολμήσουμε στο ερωτικό κομμάτι. Άλλωστε η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση μας θα βρίσκεται στα ύψη και θα νιώσουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες μας. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα επιδιώξουμε παθιασμένες καταστάσεις και θα νιώσουμε έντονη την ανάγκη να είμαστε στο επίκεντρο της προσοχής του άλλου. Δεν θα αρκεστούμε λοιπόν σε σχέσεις όπου ο άλλος δεν μας δίνει την προσοχή και την αφοσίωση που θέλουμε και δεν μας κάνει να νιώθουμε ξεχωριστοί.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι άκρως απαιτητική, όμως είναι και εκείνη με τη σειρά της γενναιόδωρη και δοτική προς τους άλλους. Θα είμαστε λοιπόν πιο εκδηλωτικοί μέσα στο επόμενο διάστημα και θα βρούμε το θάρρος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στο ταίρι μας ή στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Ο τρόπος που προσεγγίζουμε τους άλλους θα είναι πιο τολμηρός και θα καταφέρουμε εύκολα να ξεχωρίσουμε και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα στη ζωή μας, αφού έχουμε μεγάλη ανάγκη για επιβεβαίωση. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα καλοκαίρι με νέους, φλογερούς έρωτες και παθιασμένες στιγμές.

Ακόμα όμως κι αν είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή ή μακροχρόνια σχέση, μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, οι οποίες θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε καρδιά σας ο ένας στον άλλον και να κάνετε εξομολογήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά, αρκεί να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό και να μην τα θέλετε όλα δικά σας.

Η γενναιοδωρία της Αφροδίτης στον Λέοντα θα φανεί και στον οικονομικό τομέα, αφού ευνοούνται οι επενδύσεις και τα ανοίγματα, ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε την υποστήριξη και τη βοήθεια των γύρω μας. Επιπλέον, ευνοούνται οι αγοραπωλησίες και σταθεροποιούνται τα σχέδια μας, αρκεί να μην παρασυρθούμε από υπερβολές οι οποίες θα μας οδηγήσουν σε άσκοπα έξοδα.

Όλα τα παραπάνω βέβαια ευνοούνται στη διάρκεια της ορθής πορείας της και όχι όταν βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά φάση. Όταν είναι ανάδρομη η Αφροδίτη δηλαδή από τις 22/07/2023 μέχρι τις 04/09/2023 είναι βοηθητική αν θέλουμε να κάνουμε τους απολογισμούς μας, να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο σε θέματα σχέσεων και οικονομικών, να κάνουμε την προσπάθεια μας να τα ξαναβρούμε σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή να κλείσουμε οριστικά κεφάλαια με το παρελθόν. Δεν είναι μια καλή περίοδος για νέες σχέσεις καθώς ο αρχικός ενθουσιασμός μπορεί να εξανεμιστεί μέσα σε μικρό διάστημα. Ακόμη είναι απαγορευτικό διάστημα για ρίσκο και νέες οικονομικές επενδύσεις. Επειδή η Αφροδίτη συνδέεται και με θέματα εμφάνισης και ομορφιάς καλό είναι στο συγκεκριμένο διάστημα να αποφύγουμε πειραματισμούς με το στυλ αλλά και αισθητικές επεμβάσεις.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τη θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στο διάστημα της ορθής πορείας της. Για την ανάδρομη πορεία της θα υπάρξει ξεχωριστό άρθρο.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα βάλει φωτιά στην ερωτική σας ζωή και θα εμπλουτίσει τις σχέσεις σας με έξαψη και ενθουσιασμό. Η θέση αυτή θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και τόλμη και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον με αμεσότητα. Μπορεί τώρα να μην είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε και να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση, όμως θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να φλερτάρετε, να περάσετε καλά και να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας επιθυμίες. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να ζήσετε έντονες στιγμές και να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας χαροποιήσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ποθητοί. Δεν αποκλείεται ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα μέσα σε αυτό το διάστημα ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, αλλά και τα παιδιά σας, αφού το κλίμα θα είναι χαρούμενο και ανάλαφρο. Επιπλέον, εάν είστε καλλιτέχνες αυτό το διάστημα θα είναι πολύ δημιουργικό για εσάς και θα έχετε επιτυχίες.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σας ζώδιο από τις 05/06 μέχρι τις 08/10 και είστε εκείνοι που θα ευνοηθούν στο έπακρο και θα απολαύσουν τα δώρα της. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε τις ερωτικές σας σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα που θα σας ανανεώσει. Ο πλανήτης του έρωτα και των απολαύσεων θα σας χαρίσει γοητεία, χάρη και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε ότι όλα κυλάνε πολύ αρμονικά μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα νιώσετε επίσης την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε ίσως κάποιες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμφάνιση σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να κατακτήσετε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας, αφού δεν θα μπορεί κάποιος να σας αντισταθεί εύκολα ή να μείνει ασυγκίνητος από τη γοητεία σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την Αφροδίτη στο ζώδιο σας για να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και κυρίως για να δώσετε προτεραιότητα στις επιθυμίες και τα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τον εαυτό σας, αφού έρχεται για να σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Η θέση αυτή της Αφροδίτης αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, να ταξιδέψετε ή να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας παρακολουθώντας κάποιο επιμορφωτικό πρόγραμμα. Επιπλέον, ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό και μάλιστα αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Κάποιοι άλλοι ίσως ερωτευτείτε ένα άτομο το οποίο μπορεί να έχει διαφορετική κοσμοθεωρία από εσάς, όμως με κάποιο τρόπο θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όσα πιστεύατε για τον έρωτα αλλά και την ίδια τη ζωή. Σε κάθε περίπτωση, η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και θα επιδιώξετε να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Επιπλέον, ευνοούνται ιδιαίτερα θέματα σπουδών ή νομικές υποθέσεις, επομένως μπορεί να έχετε πολύ ευχάριστες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα και ομορφαίνει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται η Αφροδίτη να φέρει στη ζωή σας ένα νέο έρωτα ή ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχετε ακαταμάχητη έλξη. Δώστε λοιπόν μεγάλη σημασία στα πρόσωπα που συναντάτε τώρα, αφού μια γνωριμία ή μια συνάντηση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό, ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να έχετε μια επανασύνδεση με ένα άτομο με το οποίο είχατε απομακρυνθεί. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το κοινό σας μέλλον. Η Αφροδίτη στον Λέοντα τονίζει την ανάγκη για αρμονία και ισορροπία μέσα στις σχέσεις και γι’ αυτό θα είστε πρόθυμοι να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις προκειμένου να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Θα αποφύγετε με κάθε κόστος τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις και θα προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες του ατόμου που έχετε δίπλα σας. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, μια νέα συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να πάτε ένα βήμα παρακάτω.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Λέοντα από 05/06/2023 – 08/10/2023
Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Λέοντα από 05/06/2023 – 08/10/2023
Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Λέοντα από 05/06/2023 – 08/10/2023
https://www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/202305/afroditi_leon.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/06/4-05062023-08102023.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/06/4-05062023-08102023.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content