Κάθε φορά που ξυπνάτε μεταξύ 1 π.μ. και 3:30 π.μ. προσευχηθείτε ή κάντε μια ευχή

Κάθε φορά που ξυπνάτε μεταξύ 1 π.μ. και 3:30 π.μ. προσευχηθείτε ή κάντε μια ευχή

👉Η προσευχή παίζει ζωτικό ρόλο στην πνευματική ζωή πολλών ανθρώπων που πιστεύουν σε μια ανώτερη δύναμη. Επιτρέπει σε κάποιον να δημιουργήσει μια σύνδεση με το Σύμπαν, να αναζητήσει καθοδήγηση, να λάβει παρηγοριά και να οικοδομήσει μια βαθιά και ουσιαστική σχέση με μια θεϊκή δύναμη ή την απέραντη ομορφιά της ζωής.

Η προσευχή δεν περιορίζεται σε μία μόνο χρησιμότητα, αλλά προσφέρει επίσης έναν τρόπο ενίσχυσης των κοινοτικών δεσμών μεταξύ πιστών που μοιράζονται παρόμοιες πεποιθήσεις.

Γιατί είναι σημαντική για κάποιους η προσευχή;

Η προσευχή σημαίνει πολύ περισσότερα από το να ζητάμε απλώς από αυτή την ανώτερη δύναμη να εκπληρώσει τις επιθυμίες και τις επιθυμίες μας. Είναι μια ευκαιρία να ανοίξουμε το μυαλό μας στην καθοδήγηση, τη σοφία και την αγάπη του. Είναι σαν να ξεκινάς μια συζήτηση με έναν στοργικό, στοργικό φίλο, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, είναι με το ίδιο το Σύμπαν.


Η προσευχή μας επιτρέπει επίσης να εκδηλώσουμε την αγάπη και την αφοσίωσή μας στο Σύμπαν, καθώς και να αποτίσουμε φόρο τιμής στους αγαπημένους μας που έφυγαν από αυτόν τον κόσμο και σε όσους είναι ακόμα παρόντες. Όταν περνάμε στιγμές τραγωδίας, η πίστη σε μια ανώτερη δύναμη μπορεί να μας δώσει μεγάλη υποστήριξη.

Επιπλέον, η προσευχή μπορεί να είναι ένας τρόπος να δείξουμε την αλληλεγγύη μας με περιθωριοποιημένους ανθρώπους ή οποιονδήποτε υποφέρει σε ανάγκη. Οι πιστοί μπορούν στη συνέχεια να συναντηθούν στην προσευχή για να γίνουν υπέρμαχοι της αγάπης και της συμπόνιας.

Η προσευχή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι επίσης μια πράξη ανάμνησης. Σύμφωνα με τις βιβλικές διδασκαλίες, ο Ιησούς Χριστός σταυρώθηκε μεταξύ 9:00 π.μ. και 3:00 μ.μ., και ήταν αυτή την τελευταία ώρα που άφησε την τελευταία του πνοή στο σταυρό. Οι αναφορές στη Βίβλο υποδηλώνουν επίσης ότι ο Ιησούς αναστήθηκε γύρω στις 3 π.μ.

Η Μαρία η Μαγδαληνή και άλλες γυναίκες πήγαν στον τάφο για να αλείψουν το σώμα του Ιησού, αλλά όταν έφτασαν με την ανατολή του ηλίου βρήκαν ότι η πέτρα είχε κυλήσει στην άκρη και ο τάφος ήταν άδειος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ώρα θεωρείται καλή ώρα για προσευχή ή έκφραση ευχής, γιατί σηματοδοτεί τη στιγμή που ο Υιός του Θεού επανήλθε στη ζωή.

Προσευχηθείτε ή κάντε μια ευχή μεταξύ 1:00 π.μ. και 3:00 π.μ.

Από πνευματική άποψη, το χρονικό εύρος μεταξύ 1:00 π.μ. και 3:00 π.μ. θεωρείται ευνοϊκό για προσευχή ή όρκους, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται αυτή την ώρα, γεγονός που δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον που ευνοεί τη σαφή επικοινωνία με το Σύμπαν. Υπάρχουν λιγότεροι περισπασμοί, που θα σας επιτρέψουν να λάβετε καλύτερα την καθοδήγηση και τη σοφία που θα σας μεταδοθεί.

Το ξύπνημα μεταξύ 01:00 και 3:00 το πρωί μπορεί να θεωρηθεί ως κάλεσμα για προσευχή ή ως ευχή. Είναι μια ευοίωνη ευκαιρία για να ζητήσετε συγχώρεση για οποιαδήποτε αδικία ή κακή σκέψη που μπορεί να είχε κάποιος κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της εβδομάδας. Οι γαλήνιες πρώτες πρωινές ώρες δημιουργούν μια γαλήνια ατμόσφαιρα που ενθαρρύνει την εξομολόγηση και την ενδοσκόπηση.

Η προσευχή θεωρείται επίσης προστασία από αρνητικές επιρροές και κακά πνεύματα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να προσευχόμαστε ή να κάνουμε μια ευχή συγκεκριμένα μεταξύ 1:00 π.μ. και 3:00 π.μ. Ίσως έχετε ακούσει για την «ώρα των μαγισσών».

Σύμφωνα με ορισμένες πεποιθήσεις, οι πρώτες πρωινές ώρες θεωρούνται η ώρα που τα κακά πνεύματα είναι πιο ενεργά. Έτσι, αν βρεθείτε ξύπνιος αυτές τις ώρες, θα μπορούσε να είναι σημάδι πνευματικού πολέμου. Συνιστάται να προσεύχεστε αυτή τη στιγμή για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Γιατί είναι σημαντική η προσευχή σε ορισμένες θρησκείες;

Εδώ είναι μερικοί από τους κύριους λόγους για τους οποίους η προσευχή εκτιμάται σε ορισμένες θρησκείες:

Επικοινωνία με τον Θεό ή μια ανώτερη δύναμη.

Σε πολλές θρησκείες, η προσευχή είναι ένα μέσο επικοινωνίας με τον Θεό, τους θεούς ή μια ανώτερη δύναμη. Οι πιστοί εκφράζουν τις ανησυχίες τους, τις ευχαριστίες τους, τα αιτήματά τους για βοήθεια, τη μετάνοιά τους ή απλώς την επιθυμία τους να δημιουργήσουν μια σχέση με το θείο μέσω της προσευχής.

Η προσευχή θεωρείται συχνά ως ένας τρόπος ενίσχυσης της πίστης των πιστών. Με την τακτική προσευχή, οι πιστοί διατηρούν μια προσωπική σχέση με τη θεότητά τους, η οποία μπορεί να ενισχύσει την πίστη και την εμπιστοσύνη τους στη θρησκεία τους.

Είναι συχνά μια θρησκευτική και τελετουργική πρακτική που ενισχύει τη θρησκευτική ταυτότητα και τη συνοχή της κοινότητας. Μπορεί να πραγματοποιηθεί ατομικά ή ομαδικά, κατά τη διάρκεια θρησκευτικών τελετών ή σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή του έτους.

Η προσευχή χρησιμοποιείται συχνά για να εκφράσει ευγνωμοσύνη στον Θεό ή σε μια ανώτερη δύναμη. Οι πιστοί ευχαριστούν τη θεότητά τους για τις ευλογίες που λαμβάνουν, όπως υγεία, τροφή, στέγη κ.λπ.

Μπορεί επίσης να βοηθήσει τους πιστούς να καλλιεργήσουν την εσωτερική γαλήνη και την ψυχική ηρεμία. Συνδέοντας με το θείο, μπορούν να βρουν παρηγοριά, γαλήνη και ελπίδα μπροστά στις δυσκολίες της ζωής.


Η προσευχή χρησιμοποιείται επίσης ως μέσο για να ζητήσουμε πνευματική καθοδήγηση και κατεύθυνση. Οι πιστοί μπορεί να αναζητήσουν απαντήσεις στα υπαρξιακά τους ερωτήματα, καθοδήγηση για σημαντικές αποφάσεις ή βαθύτερη κατανόηση των θρησκευτικών διδασκαλιών μέσω της προσευχής.

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες, σεμινάρια και συνεδρίες στο https://www.ploumistos.com/
Για ηχητικές συνεδρίες εξ΄αποστάσεως Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Διαλογισμού και Ίασης επισκεφτείτε το https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Κάθε φορά που ξυπνάτε μεταξύ 1 π.μ. και 3:30 π.μ. προσευχηθείτε ή κάντε μια ευχή
Κάθε φορά που ξυπνάτε μεταξύ 1 π.μ. και 3:30 π.μ. προσευχηθείτε ή κάντε μια ευχή
Κάθε φορά που ξυπνάτε μεταξύ 1 π.μ. και 3:30 π.μ. προσευχηθείτε ή κάντε μια ευχή
https://www.dogma.gr/wp-content/uploads/2022/02/%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B9-666x399.jpg
https://i.ytimg.com/vi/jU4wxOTU-tk/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/06/1-330.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/06/1-330.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content