Σταύρος Πλουμιστός: "Αν σε αγαπούν πραγματικά, θα έβρισκαν έναν τρόπο να μιλήσουν στην καρδιά σου"

Σταύρος Πλουμιστός: "Αν σε αγαπούν πραγματικά, θα έβρισκαν έναν τρόπο να μιλήσουν στην καρδιά σου"

👉Μερικές φορές αναρωτιέσαι αν σε αγαπούν οι άνθρωποι. Φυσικά, ξέρεις ότι αξίζεις να σε αγαπήσουν, ότι αξίζεις να σε αγαπήσουν. Αλλά αναρωτιέσαι.

Αναρωτιέσαι αν ο σύντροφός σου σε αγαπάει πραγματικά, αν σε αγαπάει πραγματικά η οικογένειά σου, αν σε αγαπούν πραγματικά οι φίλοι σου.

Ξέρω ότι το κάνω. Αναρωτιέμαι. Αναρωτιέμαι πολύ συχνά. Και μερικές φορές δεν είμαι τόσο σίγουρος. Μπορεί να πουν ότι το κάνουν, αλλά κάτι δεν φαίνεται.

Και δεν χρειάζεται να με αγαπούν. Αλλά σίγουρα νιώθεις ωραία όταν κάποιος σε αγαπά, έτσι δεν είναι; Όταν κάποιος βγαίνει από το δρόμο του για να το δείξει.

Είναι ωραίο να σε βλέπω να έχεις σημασία για τους άλλους, όχι μόνο για το τι σημαίνεις ή αντιπροσωπεύεις γι' αυτούς, αλλά για το ότι είσαι εσύ. Έχεις σημασία για σένα, για το ποιος είσαι.

Δεν αντανακλούν και δεν προβάλλουν τίποτα πάνω σας, απλώς σας αγαπούν, τον πραγματικό σας, επειδή είστε εσείς. Είναι όμορφο έτσι δεν είναι;


Είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα.

Είναι όμορφο να βλέπεις κάποιον να εμφανίζεται στην πόρτα σου απροειδοποίητα με την αγαπημένη σου πίτσα, έτσι δεν είναι; Φυσικά είναι.

Είναι όμορφο να βλέπεις τον σύντροφό σου να έρχεται σπίτι με δύο φλιτζάνια από τον αγαπημένο σου καφέ ενώ εσύ ξυπνάς.

Είναι όμορφο να λαμβάνεις μια πρόσκληση για ένα πάρτι στο οποίο θα πάνε οι φίλοι σου γιατί ξέρουν ότι θα ήθελες να έρθεις μαζί τους.

Είναι όμορφο να ακούς κάποιον να λέει «έλα αύριο θα μαγειρέψω το αγαπημένο σου vegan γεύμα» παρόλο που δεν είναι vegans.

Είναι όμορφο να έχεις κάποιον να κάθεται μαζί σου όταν βλέπει ότι είσαι λυπημένος ή θυμωμένος και απλά κάθεται εκεί, σε ακούει και είναι εκεί για σένα.

Είναι όμορφο όταν κάποιος επιλέγει να περάσει χρόνο μαζί σου και να διασκεδάσει αντί να παρακολουθήσει κάποια ασήμαντη τηλεοπτική εκπομπή.

Είναι όμορφο να σε καλούν σε μια περιπέτεια αργά τη νύχτα, να πάρεις ένα όμορφο, αστείο, ρομαντικό μήνυμα στη μέση της νύχτας, να έρθει κάποιος από κοντά.

Είναι όμορφο για τους άλλους να γνωρίζουν τα αγαπημένα σας τραγούδια, τις αγαπημένες σας ταινίες, τα αγαπημένα σας βιβλία και ιστορίες.

Είναι όμορφο όταν κάποιος πιστεύει σε εσένα, στην αλήθεια σου. Είναι όμορφο να βλέπεις κάποιον να διαδίδει την αλήθεια σου επειδή πιστεύει σε αυτήν.

Είναι όμορφο όταν σου κάνουν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά σου ή σου βγάζουν εισιτήρια για το αγαπημένο σου συγκρότημα.

Είναι όμορφο όταν τους βλέπεις να μιλούν για τα ανόητά σου πάθη με περηφάνια, λες και το να είσαι παθιασμένος, κάνει αυτά τα πράγματα δροσερά.

Είναι όμορφο όταν δεν χρειάζεται να προσποιείσαι ή να βελτιωθείς για να αξίζεις όλα τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο.

Είναι όμορφο όταν παίρνεις μια ειλικρινή συμβουλή από τον φίλο σου, όχι μια συμβουλή που θα σε βοηθήσει να είσαι περισσότερο όπως θέλει ο φίλος σου, αλλά να είσαι περισσότερο σαν τον εαυτό σου.

Είναι όμορφο να σου υπενθυμίζουν τα δυνατά σου σημεία παρά τα ελαττώματά σου, είναι όμορφο να σε ενθαρρύνουν, είναι όμορφο να σου δίνεται καλοσύνη.

Είναι όμορφο να σε αποδέχονται όταν έχεις αδύναμες μέρες, όταν δεν είσαι στα καλύτερά σου, όταν αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου.

Είναι όμορφο να σου δίνεται ένα κομμάτι σοφίας όταν νιώθεις χαμένος και μπερδεμένος, όταν δεν μπορείς να βρεις νόημα.

Είναι όμορφο όταν οι άλλοι σε γνωρίζουν καλύτερα από ό,τι εσύ τον εαυτό σου, και είναι μια από τις καλύτερες εκδοχές που έχεις ακούσει για τον εαυτό σου.

Είναι όμορφο όταν βλέπεις τους φίλους σου να θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σου, να τους βλέπεις να βλέπουν τα καλύτερα μέσα σου.

Είναι όμορφο να βλέπεις την οικογένειά σου να ζητωκραυγάζει άνευ όρων για σένα, χωρίς να σε κρίνουν, να πιστεύει στο καλύτερο από σένα.

Είναι όμορφο όταν ο σύντροφός σου σε αγαπά άνευ όρων, ακόμα και στα πιο περίεργα σου, μόνο και μόνο επειδή, για κανέναν άλλο λόγο εκτός από το γεγονός ότι το αξίζεις.

Είναι όμορφο να σε αγαπούν. Είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που υπάρχουν. Μα αγαπιόμαστε;
Είστε πραγματικά αγαπημένοι;

Οι άνθρωποι αυτές τις μέρες αγαπούν με μια φόρμουλα. Οικογένεια, φίλοι, σύντροφοι, η αγάπη τους είναι υπολογισμένη. Είναι μετρημένο. Συγκρίνεται με αυτό που δίνεις.

Δεν σου δείχνουν πώς να αγαπάς, σου δείχνουν πόση αγάπη αξίζεις σύμφωνα με τον φανταστικό τους πίνακα αποτελεσμάτων.

Αυτό δεν είναι αληθινή αγάπη. Αυτό δεν είναι τίποτα, είναι ακόμα χειρότερο από το να σε μισούν καθώς το να σε μισούν είναι τουλάχιστον ειλικρινές και αγνό.

Αυτό είναι επεξεργασμένη αγάπη, είναι αγάπη με βαθμολογία G φιλτραρισμένη μέσα από όλες τις αποδεκτές και μη αποδεκτές μεταβλητές. Είναι τεχνητό.

Η πραγματική αγάπη είναι ακατέργαστη. Είναι PG. Δεν είναι αντίστοιχο με αυτό που δόθηκε. Είναι άνευ όρων. Δεν βασίζεται σε τίποτα. Είναι μεγαλύτερο από αυτό που έδωσες.

Και επειδή είναι περισσότερα από όσα τους έχεις δώσει και επειδή δεν είναι καν αναμενόμενο, σε διδάσκει πώς να αγαπάς.

Σε διδάσκει ότι δεν χρειάζεται να αγαπάς για να σε αγαπούν, και αυτό είναι που μεταμορφώνεται. Αυτή είναι η μαγεία της αγάπης. Αυτό είναι που κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν από τους φίλους τους, την οικογένειά τους, τους συντρόφους τους, είναι αξιολύπητο. Είναι ντροπή να το αποκαλούμε αυτό αγάπη.

Αυτό που παίρνουν οι περισσότεροι είναι μια συμβουλή, ένα δόλωμα, μια συμφωνία για να γίνεις ο άνθρωπος που θέλουν να είσαι. Δεν σε ξέρουν καν, τον αληθινό εσένα.

Δεν ξέρουν τα πράγματα που σου φέρνουν δάκρυα στα μάτια, ή αυτά που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι μπορείς να σκοτώσεις έναν τιτάνα.

Και μπορείς να αγαπάς τον εαυτό σου όσο θέλεις. Μπορείτε να συνδεθείτε με τον εαυτό σας και να είστε ο εαυτός σας και να ζήσετε με τον πιο αυθεντικό δυνατό τρόπο.

Αλλά οι άνθρωποι δεν θα αλλάξουν. Δεν θα σε αγαπήσουν όπως σου αξίζει να σε αγαπήσουν γιατί δεν ξέρουν να αγαπούν. Δεν αγαπήθηκαν ποτέ.

Αν οι άλλοι σε αγαπούν πραγματικά, δεν θα αμφισβητούσες καν αν είσαι ή όχι αγαπητός. Θα βρουν το δρόμο τους στην καρδιά σας.


Αυτό κάνει η αληθινή αγάπη.

Διαπερνά τα πάντα. Δεν νοιάζεται για κανόνες και τύπους. Είναι πέρα ​​από κάθε ψευδαίσθηση και φανταστικά παιχνίδια, πέρα ​​από όλα.

Και όταν κάποιος αγαπά, όταν κάποιος αγαπά πραγματικά χωρίς να κρατά τίποτα πίσω, αυτό το είδος αγάπης διαχέεται μέσα από οτιδήποτε.

Δεν υπάρχει εγώ, ούτε λόγος, ούτε νόμος, ούτε κανόνας ή άτομο που να μπορεί να σταματήσει αυτό το είδος αγάπης. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει αυτή την αγάπη να τους μεταμορφώσει.

Αν λοιπόν θέλετε να σας αγαπούν όπως σας αξίζει, είναι καλύτερο να διδάξετε στους άλλους πώς να αγαπούν. Δείξτε τους τη δύναμη της πραγματικής αγάπης.

Ξεχάστε πώς θα εμφανιζόσασταν, τι θα σκέφτονταν οι άλλοι, και τι είναι κατάλληλο, και απλώς εκπέμψτε την αγάπη σας με οποιαδήποτε δικαιολογία.

Αγαπήστε άνευ όρων, διεισδύστε μέσα από τις ψευδαισθήσεις ασφάλειας που έχουμε δημιουργήσει, δείξτε στους άλλους ότι δεν έχουν ιδέα πώς να αγαπήσουν.

Και με τον καιρό θα δείτε πώς η πραγματική αγάπη σας μεταμόρφωσε κάποιον. Θα δείτε πώς ενέπνευσε έναν καλύτερο κόσμο.

Αργά ή γρήγορα θα αγαπηθείς όπως σου αξίζει να σε αγαπήσουν. Μέσω της αγάπης σας θα διδάξετε στους άλλους πώς να αγαπούν.

Θα ζήσετε όλα τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο. Αλλά πρέπει να είσαι ο πρώτος που αγαπά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
Συγγραφέας της "Βίβλου της Θετικής Σκέψης"

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Για την αγορά του βιβλίου "Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης" εδώ www.vivlosthetikiskepsi.gr
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: "Αν σε αγαπούν πραγματικά, θα έβρισκαν έναν τρόπο να μιλήσουν στην καρδιά σου"
Σταύρος Πλουμιστός: "Αν σε αγαπούν πραγματικά, θα έβρισκαν έναν τρόπο να μιλήσουν στην καρδιά σου"
Σταύρος Πλουμιστός: "Αν σε αγαπούν πραγματικά, θα έβρισκαν έναν τρόπο να μιλήσουν στην καρδιά σου"
https://www.lifecoachcode.com/wp-content/uploads/2019/02/22If-they-really-love-you-dear-they-would-find-a-way-to-your-heart22.jpg
https://i.ytimg.com/vi/Rfj1OV_HORQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/05/blog-post_74.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/05/blog-post_74.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content