Μόνο όσοι σε αγαπούν καταλαβαίνουν τους λόγους της σιωπής σου...

Μόνο όσοι σε αγαπούν καταλαβαίνουν τους λόγους της σιωπής σου...

👉Δεν αρκεί η αγάπη, αυτό που ψάχνουμε είναι μια αγάπη που να έχει «ένα αληθινό άρωμα». Μονιμότητα, αλλά και απρόβλεπτο. Ψάχνουμε την αγάπη στους ανθρώπους στους οποίους δίνουμε την αγάπη μας, την αναζητούμε και στους εαυτούς μας γιατί πρέπει να συντηρούμε τον εαυτό μας σε όλη μας τη ζωή.
 
Τι καλύτερο από το να το κάνεις με αγάπη;

Η αγάπη είναι συνδεδεμένη με όλα τα συναισθήματά μας. Είναι πηγή χαράς όταν τον βρίσκουμε, λύπης όταν είναι μακριά, θυμού όταν τον προδίδουν, φόβου μπροστά στην απώλεια, απογοήτευσης από την απουσία του και έκπληξης, ακόμα και με όλες μας τις εμπειρίες έχει πάντα κάτι νέο να μάθει.

Η αγάπη είναι ένα σύνθετο συναίσθημα που μπορεί να δημιουργήσει μια ολόκληρη σειρά συναισθημάτων, αλλά παρ' όλα αυτά παραμένει μια ισχυρή μηχανή στη ζωή μας, ικανή να μας δώσει τη δύναμη να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες.

Όσοι μας αγαπούν καταλαβαίνουν τον πόνο πίσω από το χαμόγελό μας.


Μερικοί άνθρωποι ήταν εκεί για να μας στηρίξουν σε δύσκολες στιγμές, βοηθώντας μας να κατέβουμε στα βάθη της ύπαρξής μας όταν όλα έμοιαζαν χαμένα. Πήραν τα χέρια μας και μοιράστηκαν το δρόμο μας, ακόμα κι όταν το παρόν φαινόταν να καταρρέει μπροστά στα μάτια μας και οι προηγούμενες επενδύσεις και οι μελλοντικές μας φιλοδοξίες έμοιαζαν αμφισβητούμενες.

Αυτοί οι άνθρωποι ξεπέρασαν όλες τις δοκιμασίες δίπλα μας, κουβαλώντας μαζί μας το βάρος της ελπίδας. Μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι μας έδωσαν την αληθινή τους αγάπη, χωρίς όρους και με απόλυτη εμπιστοσύνη. Η αγάπη τους είναι μια ισχυρή δύναμη, ικανή να μετακινήσει βουνά και να αγγίξει τις καρδιές μας με βαθύ τρόπο, χτυπώντας στο ρυθμό της διαρκώς μεταβαλλόμενης ζωής μας.

Γέλασαν μαζί μας και μοιράστηκαν τις ελπίδες μας για το μέλλον.

Έχουν δει την ιστορία μας και μοιράστηκαν μαζί μας στιγμές χαράς και λύπης. Είδαν τα δάκρυα της οργής μας, τις γροθιές μας σφιγμένες στον αέρα και να καλύπτουμε τα κεφάλια μας με μια κουβέρτα, προσπαθώντας να ξεφύγουμε από τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μας.

Ωστόσο, όσοι μας αγαπούν δεν ξεγελιούνται από τις μάσκες μας. Ένας άγνωστος μπορεί να μην ξέρει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα χαρούμενο χαμόγελο και ένα λυπημένο ή νοσταλγικό χαμόγελο, αλλά όσοι μας γνωρίζουν καλά μπορούν να διαβάσουν ανάμεσα στις γραμμές των συναισθημάτων μας.

Όσοι μας αγαπούν καταλαβαίνουν την αγάπη πίσω από τον θυμό

Οι άνθρωποι που νοιάζονται για εμάς γνωρίζουν τον θυμό που μπορούμε να συσσωρεύσουμε όταν νιώθουμε ότι μας κυριεύει η απογοήτευση ή όταν αισθανόμαστε προδομένοι. Είναι οι φίλοι και η οικογένεια που μαζεύονται γύρω μας όταν ο σύντροφός μας αποτυγχάνει, όπως ακριβώς κάνει ο σύντροφός μας όταν αποτυγχάνουν οι φίλοι ή η οικογένεια.

Όσοι μας αγαπούν είναι σε θέση να καταλάβουν τον θυμό και τις λύπες μας. Αντιλαμβάνονται τους λόγους που μας ωθούν να περάσουμε άγρυπνες νύχτες και να επισκεφτούμε το κενό του σκότους. Συχνά μοιράζονται τον θυμό μας γιατί όταν τους εμπιστευόμαστε, μας εμπιστεύονται πίσω. Η αγάπη μας χρησιμεύει ως οδηγός για τη δική τους αγάπη και τους δίνει τη δυνατότητα να οδηγούν με αυτοπεποίθηση.

Ακριβώς επειδή κατανοούν τον θυμό μας ξέρουν πώς να μας ηρεμούν και να προκαλούν μια αίσθηση γαλήνης μέσα μας, που μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις απώλειες και τους πόνους μας. Γνωρίζουν τα ελατήρια του μυαλού μας και τις συνήθειές μας που μπορούν να μας βοηθήσουν να ανακτήσουμε την ισορροπία μας. Συχνά, όταν είμαστε θυμωμένοι, δεν είμαστε ευχάριστοι σύντροφοι, αλλά αυτοί οι άνθρωποι προτιμούν να συνεχίσουν να μας αγαπούν, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, παρά να μας αφήσουν στη μοίρα μας. Η αγάπη τους είναι άνευ όρων και η παρουσία τους μας βοηθά να βρούμε τη γαλήνη που αναζητούμε.

Όσοι μας αγαπούν καταλαβαίνουν τους λόγους της σιωπής μας

Το ότι κάποιος ξέρει να ερμηνεύει τη σιωπή μας είναι ίσως η πιο δυνατή, η πιο αγνή απόδειξη αγάπης, γιατί διαπερνά τη βαθύτερη γνώση. Αυτό της επικοινωνίας με ένα βλέμμα, ένα χάδι ή μια κίνηση του χεριού. Μόνο όσοι μας έχουν δώσει την αγάπη τους θα μπορούν να διαβάσουν όλα όσα λέμε χωρίς να προφέρουν λέξη.

Μερικές φορές δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και δεν μπορούμε να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις για να τα εκφράσουμε. Ωστόσο, οι αγαπημένοι μας, αυτοί που μας αγαπούν αληθινά, ξέρουν ποιοι είμαστε και κατανοούν τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε.

Βλέπουν τον πόνο που κρύβουμε πίσω από ένα χαμόγελο, την αγάπη πίσω από το θυμό μας και τους λόγους πίσω από τη σιωπή μας. Αυτός είναι ο λόγος που η αγάπη τους είναι τόσο πολύτιμη.

Μπορούν μερικές φορές να καταλάβουν τη σιωπή μας, ακόμα κι αν μπορεί να είναι δύσκολο για τους άλλους να την ερμηνεύσουν, γιατί μπορεί να έχει πολύ διαφορετικές έννοιες ανάλογα με την κατάσταση και τους ανθρώπους.


Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη σιωπή των ανθρώπων:
  • Οι άνθρωποι συχνά επικοινωνούν πολύ μέσω της γλώσσας του σώματός τους. Αν κάποιος είναι ήσυχος αλλά φαίνεται χαλαρός και άνετος, είναι πιθανό να είναι όλα καλά. Από την άλλη πλευρά, αν κάποιος είναι τεταμένος ή ανήσυχος, μπορεί να υποδηλώνει αδιαθεσία.
  • Η σιωπή μπορεί να έχει διαφορετικές έννοιες ανάλογα με την κατάσταση. Εάν συζητάτε ένα δύσκολο θέμα, για παράδειγμα, οι άνθρωποι μπορεί να είναι ήσυχοι επειδή σκέφτονται ή αναζητούν τις σωστές λέξεις.
  • Εάν ανησυχείτε για τη σιωπή κάποιου, δοκιμάστε να κάνετε ερωτήσεις ανοιχτού τύπου που επιτρέπουν στο άτομο να μιλήσει ελεύθερα. Αποφύγετε κλειστές ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν με ένα απλό ναι ή όχι.
  • Μερικές φορές οι άνθρωποι χρειάζονται απλώς χρόνο για να σκεφτούν ή να νιώσουν άνετα πριν μιλήσουν. Κάντε υπομονή και δώστε τους τον χρόνο που χρειάζονται.
  • Αποφύγετε να υποθέσετε ότι γνωρίζετε τι σημαίνει η σιωπή κάποιου. Είναι εύκολο να παρερμηνεύεις τις σιωπές και να βγάζεις λάθος συμπεράσματα.
  • Το κλειδί για την κατανόηση της σιωπής των ανθρώπων είναι να παραμείνετε ανοιχτοί και να ακούσετε. Δείχνοντας υπομονή, κατανόηση και σεβασμό, μπορείτε να συμβάλετε στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου οι άνθρωποι νιώθουν άνετα να μιλήσουν, ακόμα κι αν χρειάζονται λίγο χρόνο για να το κάνουν.
Σταύρος Πλουμιστός
Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε,
σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης,
ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση πολύ πιο γρήγορα.
 
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε,
βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση.
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Μόνο όσοι σε αγαπούν καταλαβαίνουν τους λόγους της σιωπής σου...
Μόνο όσοι σε αγαπούν καταλαβαίνουν τους λόγους της σιωπής σου...
Μόνο όσοι σε αγαπούν καταλαβαίνουν τους λόγους της σιωπής σου...
https://nb.bbend.net/media/news/2015/07/10/605772/figure/silence-stillness.jpg
https://i.ytimg.com/vi/9G0IEQPxzwQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/05/blog-post_72.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/05/blog-post_72.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content