Αυτοκυριαρχία: Πως να γίνεις η δική σου αληθινή αγάπη για τον εαυτό σου

Αυτοκυριαρχία: Πως να γίνεις η δική σου αληθινή αγάπη για τον εαυτό σου

👉Μια σχέση δεν είναι ποτέ η απάντηση στη μοναξιά σου. Οποιαδήποτε αίσθηση κενού, δυστυχίας, κατάθλιψης ή μίσους για τον εαυτό σας μπορεί να υπάρχουν μέσα σας πριν συναντήσετε τον σύντροφό σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να δημιουργούν νέες σχέσεις με βάση όχι αυτό που θέλουν, αλλά ως απάντηση σε αυτό που αντιλαμβάνονται ότι τους λείπει. Κοιτάζουν έξω από τον εαυτό τους, λέγοντας: « Όταν βρω κάποιον, θα είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος».

Όταν βρίσκουν κάποιον να έχουν σχέση, είναι συναρπαστικό και ικανοποιητικό για μερικούς μήνες, ίσως και μερικά χρόνια.

Όταν ξαναεμφανιστούν τα αρχικά συναισθήματα, μπορούν να αρχίσουν να κατηγορούν το άλλο άτομο για τη μοναξιά, την κατάθλιψη, το μίσος για τον εαυτό του και τη δυστυχισμένη ζωή του. Το άλλο άτομο, με τη σειρά του, μπορεί να μειώσει το φως του, απαιτώντας την ενέργεια, τον χρόνο και την προσωπικότητά σας.

Είναι ο φόβος τους , ο πόνος και η κατάθλιψή τους που αρχίζει να σε κυνηγάει, να σου ρουφάει την ενέργειά σου και να φυλακίζει την όμορφη ελεύθερη ψυχή σου. Μπορεί να τους κάνεις το ίδιο λόγω της δικής σου κενότητας.

ΤΙΠΟΤΑ έξω από τον εαυτό σας, ούτε μια σχέση ή άλλο άτομο, δεν θα σας φέρει ποτέ αληθινή ευτυχία, πληρότητα ή γαλήνη καρδιάς, αν δεν είστε ήδη ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας.

Είστε ο ήρωας του εαυτού σας, ο εραστής του εαυτού σας, η δική σας απάντηση σε όλες τις προσευχές σας και η δική σας ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ.


Σήμερα είναι η μέρα να γίνετε η δική σας Αληθινή Αγάπη! Αρχίστε να αγαπάτε κάθε πτυχή του εαυτού σας, συμπεριλαμβανομένου του σκότους και του φωτός σας. Αρχίστε να εκτιμάτε και να αγαπάτε τη δική σας προσωπικότητα. γίνετε ο καλύτερος φίλος του εαυτού σας.

Μάθετε τι τρέφει την ψυχή σας και βρείτε την ιερότητα κάθε στιγμή: Κάντε μια βόλτα στο δάσος. Δείτε αστείες ταινίες στο κρεβάτι σας. Δημιουργήστε τέχνη ή γράψτε από τα βαθιά μέσα της ψυχής σας.

Αρχίστε να αγκαλιάζετε όλα όσα είστε στη θεϊκότητά σας. Σταματήστε να περιμένετε κάτι ή κάποιον έξω από εσάς.

ΕΣΥ είσαι αυτό που έψαχνες και περίμενες όλη την ώρα. Σταμάτα να ψάχνεις, σταμάτα να απαιτείς. Καθένας από εμάς είναι ένα ελεύθερο, κυρίαρχο πνεύμα, που προορίζεται μόνο για να μοιραστούμε και να γιορτάσουμε μαζί τις αληθινές μας αποστάσεις.

Φροντίστε τον εαυτό σας και ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Να σε γνωρίσω! Δώστε στον εαυτό σας όλα όσα χρειάζεστε και θέλετε καθώς αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τον εαυτό σας.

Αυτοκυριαρχία

Δεν μπορείς ποτέ να είσαι μόνος όταν πραγματικά ακούς, αναπνέεις, μιλάς και νιώθεις το δικό σου πνεύμα.

Πρέπει να είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποια βαθιά αναζήτηση ψυχής. Αυτό σημαίνει να αισθάνεστε τα συναισθήματα που έχουν κολλήσει στο ενεργειακό σας πεδίο, να τα αναγνωρίζετε και να τα απελευθερώνετε κλαίγοντας, αναπνέοντας και στην πραγματικότητα κάνοντας ενδοσκόπηση για το ποιοι είστε και γιατί κάνετε αυτό που κάνετε.

Ακούστε τη δική σας γνώση. Κάνε αλλαγές στη ζωή σου για να αρχίσεις να ζεις την αληθινή σου πορεία, αυτή που σε κάνει και τους άλλους να ζωντανεύεις! Σταματήστε να κατηγορείτε το παρελθόν και ζήστε το τώρα.

Βρείτε το πάθος και τον σκοπό σας και αρχίστε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή που δημιουργείτε. Αυτό είναι να βρεις τον δρόμο για το σπίτι σου, για ΕΣΑΣ!

Μια εξωτερική σχέση θα είναι ικανοποιητική μόνο όταν δύο άνθρωποι έχουν βρει τον εαυτό τους και εάν οι δύο άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δουν ότι είναι μεμονωμένες ψυχές που ήρθαν στη γη για το δικό τους ταξίδι, τις δικές τους ιδέες και τα δικά τους μαθήματα.

Μη φοβάσαι ότι ο άλλος θα φύγει και θα σε αφήσει. Ένα άλλο άτομο μπορεί να μείνει μόνο λόγω ελεύθερης βούλησης. Ένας σκλάβος δεν μπορεί να έχει σχέση αγάπης με έναν ελεύθερο άνθρωπο. Δύο ελεύθεροι άνθρωποι σε σχέση αγάπης μπορούν να δώσουν ο ένας στον άλλο φτερά!

Εάν αγαπάτε ένα άτομο και δεν μπορεί να είναι ελεύθερο λόγω των φόβων σας, σταματήστε τον φόβο τώρα. Σταματήστε τις σκέψεις, εστιάστε στο τώρα. γειωθείτε. Σταματήστε να προβάλλετε πάνω τους τους φόβους, τους πόνους του παρελθόντος και τις χαμένες ελπίδες σας. Δείξτε στο άλλο άτομο ότι το αγαπάτε μεταμορφώνοντας τον πόνο και την ταλαιπωρία σε ευδαιμονία και ΑΓΑΠΗ κάνοντας τη δουλειά σας και βρίσκοντας το δρόμο για το σπίτι σας, για ΕΣΑΣ. Γίνετε ο ενεργητικός κύριος που είστε!

Γίνε ελεύθερος στις σχέσεις

Αφήστε τόσο εσάς όσο και τον άλλον σας να είστε ελεύθεροι. Αφήστε τους να λάμψουν. Αφήστε τους να πετάξουν. Είστε και οι δύο η μεταμόρφωση που πρέπει να δει ο κόσμος. Είστε και οι δύο «ο ένας» που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο ακολουθώντας το δικό σας επίγειο ταξίδι.

Μπορείτε να αγαπήσετε τον άλλον μόνο δίνοντάς του ελευθερία ψυχής και σταματώντας όλες τις συμπεριφορές ενεργειακής απαιτητικής, φόβου και εξάντλησης.

Μπορεί να είναι ένας άγγελος στο μονοπάτι σας, εάν σας έχουν οδηγήσει σε όλη αυτή την επίγνωση, ώστε τώρα, να μπορείτε τώρα να βρείτε τον δρόμο για το σπίτι σας. Αν είναι εκείνοι με αυτή τη συμπεριφορά, μπορεί να είστε ο άγγελος στο δρόμο τους που τους δίνει επίγνωση και γαλήνη κάποια μέρα.

Ο καθένας συγκεντρώνεται για έναν λόγο σε αυτή τη ζωή, αν και πολλές φορές δεν είναι ο λόγος που αρχικά σκεφτήκατε: να σας κάνει επιτέλους ευτυχισμένους και γεμάτους. Το θείο Σύμπαν σας οδήγησε να αποκαλύψετε το ΦΩΣ και την ΑΓΑΠΗ που βρίσκεστε μέσα από αυτές τις διαλυμένες συνδέσεις και την προκύπτουσα επίγνωση.

Συντονιστείτε με ανθρώπους που δονούνται σε υψηλότερο επίπεδο για να επαινέσουν τη ζωή σας

Εάν ο άλλος σας δεν είναι πρόθυμος να κάνει τη δουλειά του, να αναγνωρίσει ή να σταματήσει τις ενεργητικές του απαιτήσεις από εσάς, το πιο ευγενικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε και για τους δύο σας είναι να φύγετε . Περιβάλλετε τον εαυτό σας με συνειδητοποιημένους ανθρώπους που ακούν και τιμούν την ψυχή και την εσωτερική τους γνώση.

Περικυκλώστε τον εαυτό σας με ανθρώπους που έχουν υψηλούς κραδασμούς, που αντηχούν με την καρδιά τους, που δεν σας τραβούν και απαιτούν ενεργειακά, που σας αφήνουν να πετάξετε! Αυτοί οι άνθρωποι εκπέμπουν ΦΩΣ και ΑΓΑΠΗ λόγω του ενθουσιασμού τους για το δικό τους ταξίδι και του πάθους τους για τον εαυτό τους!

Αυτές είναι οι σχέσεις που θα σας ενδυναμώσουν και θα σας γαλουχήσουν καθώς μπαίνετε στη δική σας Αυτοκυριαρχία! Αυτές είναι οι συνδέσεις που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε με άλλους ανθρώπους, όλες δυνατές τώρα που βρήκατε ΕΣΑΣ!

Ζήστε τη ζωή των ονείρων σας. Τώρα. Σήμερα.
Είσαι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής σου!

Σταύρος Πλουμιστός

Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε,
σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης,
ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση πολύ πιο γρήγορα.
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε,
βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική,
συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση.
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,539,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2149,ΑΠΟΨΕΙΣ,115,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,194,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,943,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,219,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1015,ΒΙΝΤΕΟ,578,ΒΟΛΟΣ,103,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1865,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,283,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2059,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,88,ΖΩΗ,239,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,125,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,114,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1262,Κόσμος,10286,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,61,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,838,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1710,Πολιτική,6957,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6285,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,91,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,73,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1314,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3386,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,96,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,812,Eco-News,2962,GP - info,5,voice healing therapy,91,
ltr
item
Ploumistos.com: Αυτοκυριαρχία: Πως να γίνεις η δική σου αληθινή αγάπη για τον εαυτό σου
Αυτοκυριαρχία: Πως να γίνεις η δική σου αληθινή αγάπη για τον εαυτό σου
Αυτοκυριαρχία: Πως να γίνεις η δική σου αληθινή αγάπη για τον εαυτό σου
https://blog.sivanaspirit.com/wp-content/uploads/2020/03/3ef4ed5a52833d5a8e4953c217fb7fb6_featured.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/05/blog-post_61.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/05/blog-post_61.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content