Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι ενεργειακή κάθαρση; - Πως να ευθυγραμμιστούμε με το πνεύμα μας

Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι ενεργειακή κάθαρση; - Πως να ευθυγραμμιστούμε με το πνεύμα μας

👉Όταν βιώνουμε επίπεδα πνευματικής αφύπνισης, υπάρχει τόση εσωτερική και εξωτερική σύγκρουση με την οποία πρέπει ξαφνικά να αντιμετωπίσουμε. Όπου δεν υπάρχει ισορροπία, πρέπει να την καλλιεργούμε.

Ξοδεύουμε τη ζωή μας βλέποντας τον κόσμο με έναν συγκεκριμένο τρόπο και πιστεύοντας ότι λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο, μόνο για να καταστραφούν αυτές οι πεποιθήσεις μπροστά στα μάτια μας.

Μπορεί επίσης να μην ζούμε σύμφωνα με το πνεύμα, τη διαίσθηση, την ψυχή μας κ.λπ. Για να ευθυγραμμιστούμε με το πνεύμα μας, πρέπει να απελευθερώσουμε τόσα πολλά παλιά μοτίβα, πεποιθήσεις, ενέργεια που έχει κολλήσει στο σώμα.

Είναι μέσω αυτής της μεταμόρφωσης του σώματος, του νου και της ψυχής που θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε μια συναισθηματική κάθαρση. Όλα αυτά τα παλιά πρέπει να φύγουν!

Τι είναι ενεργειακή κάθαρση;

Μιλάω συχνά για την επιρροή του περιβάλλοντός μας και πώς μερικές φορές απλά δεν έχουμε την ικανότητα να ευδοκιμήσουμε με τον τρόπο που θέλουμε – δεν είναι όλα δια-νοητικά.

Στη διαδικασία, πρέπει να ξοδέψετε επιπλέον ενέργεια για να παραμείνετε ισορροπημένοι. Κάθε φορά που κάνουμε ένα βήμα πίσω από μια δύσκολη περίοδο στη ζωή μας, υπάρχει πάντα αυτή η φάση κάθαρσης που ακολουθεί. Όταν επιτέλους μπορούμε να ξεκουραστούμε, να επιβραδύνουμε, να επιστρέψουμε στον εαυτό μας, υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να αντιμετωπίσουμε ξανά. Συχνά, αυτή η φάση κάθαρσης συμβαίνει εβδομάδες ή και μήνες αργότερα.

Κατά τη διάρκεια μιας πνευματικής αφύπνισης υπάρχει επίσης αυτή η φάση κάθαρσης! Όταν φτάνουμε σε μια βαθύτερη επίγνωση του εαυτού μας, της σύγκρουσης μεταξύ του εγώ και του πνεύματός μας, υπάρχουν πολλά που πρέπει να συμφιλιωθούμε. Ίσως χρειαστεί να επιβραδύνουμε και να ξεκουραστούμε, ίσως χρειαστεί να ζήσουμε μια περίοδο μοναξιάς, μπορεί να συνειδητοποιήσουμε τόσα πολλά αμέσως που κατακλύζουν το σύστημά μας.

Μια ενεργητική ή συναισθηματική κάθαρση επιτρέπει στη νέα μας επίγνωση να περάσει πιο συνεκτικά. Αντί να είναι όλα σε νοητικό ή ενεργειακό επίπεδο, βλέπουμε πώς αυτά τα μπλοκαρίσματα εκδηλώνονται σε φυσικό επίπεδο.

Είναι σύνηθες οι άνθρωποι να βιώνουν ένα ξαφνικό κρυολόγημα ή γρίπη μετά από μια πνευματική αφύπνιση ή όταν η επίγνωσή τους φτάνει σε μια συγκεκριμένη κορύφωση. Μπορείτε να σκεφτείτε το φυσικό σώμα σαν ένα μικρό σκάφος – υπάρχουν τόσα πολλά που μπορεί να περιέχει.

Όταν το πνεύμα μας ξυπνά, το σώμα μας γεμίζει με ενέργεια. Η πυκνότητα ή το βάρος που υπάρχει ήδη στο σώμα μας (που μπορεί να μην το γνωρίζουμε καν) μετατοπίζεται και απομακρύνεται.

Αυτό μπορεί να εμφανιστεί μέσω του φυσικού σώματος στο σύνολό του, μέσω των πνευμόνων ή του στομάχου ως γρίπη. Μπορεί να εμφανιστεί μέσω του δέρματος και των οστών ως εξανθήματα και πόνοι.

Τα δια-νοητικά μας μπλοκαρίσματα μπορεί να προκαλέσουν προσωρινή ομίχλη του εγκεφάλου ή σύγχυση. Τα συναισθηματικά μας μπλοκαρίσματα μπορούν να προκαλέσουν ανησυχία και να προκαλέσουν εναλλαγές στη διάθεση. Όπως μπορείτε να δείτε, όλα επηρεάζονται με κάποιο τρόπο.

Σημάδια συναισθηματικής  κάθαρσης
  • Λήθαργος & δυσκολία στον ύπνο
  • Μια επίμονη αίσθηση ανησυχίας
  • Ισχυρές ενεργητικές κινήσεις στο σώμα
  • Πόνοι & πόνοι
  • Κρυολόγημα ή γρίπη
  • Αλλαγές διάθεσης
  • Σχέσεις ή δουλειές που τελειώνουν απότομα
  • Αίσθημα απώλειας, ανισορροπίας και σύγχυσης
Η κάθαρση μας επηρεάζει σε όλα τα επίπεδα, μερικά από τα πιο εμφανή σημάδια που θα είναι σωματικά, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να εξαγνιστούμε (όπως μέσω των σχέσεών μας).

Παρόλο που η ενέργειά μας επηρεάζει τη σωματική μας υγεία, συχνά αυτά τα συμπτώματα εμφανίζονται για να μας προειδοποιήσουν για προβλήματα σωματικής υγείας που αγνοούμε εδώ και αρκετό καιρό. Είναι σημαντικό να διατηρούμε επίσης καλή σωματική υγεία και να είμαστε προνοητικοί για να λάβουμε οποιαδήποτε ιατρική θεραπεία χρειαζόμαστε.

Όπου παρατηρείτε τον εαυτό σας σε φάση κάθαρσης, προσπαθήστε να επιτρέψετε τα πάντα να βγουν στην επιφάνεια. Είναι εύκολο να πιστεύουμε ότι κάνουμε κάτι λάθος, όταν στην πραγματικότητα επιτρέπουμε στο σώμα μας να κάνει αυτό που κάνει φυσικά – να έρθει σε κατάσταση ηρεμίας.

Με κάθε είδους κάθαρση, πάντα χειροτερεύει πριν βελτιωθεί. Επομένως, δείτε μια ενεργειακή κάθαρση ως σημάδι ότι κάνετε κάτι σωστά και να έχετε επίγνωση του τι φέρνει στην προσοχή σας η κάθαρση – ώστε να μπορείτε πραγματικά να εργαστείτε σε αυτήν, αντί να επιτρέψετε σε αυτή την ενέργεια να φουσκώσει και να επανέλθει στο αργότερα.


Τι συμβαίνει μετά από μια πνευματική κάθαρση;

Είναι πιθανό να βιώσουμε πολλές τέτοιες ενεργητικές εκκαθαρίσεις στο πνευματικό μονοπάτι (στη γενική ζωή) επειδή επιστρέφουμε συνεχώς σε παλιά μαθήματα για να τα ενσωματώσουμε πιο βαθιά.

Ωστόσο, υπάρχουν πιο προφανείς περίοδοι εκκαθάρισης που φαίνεται να έχουν ένα καθορισμένο τελικό σημείο. Η διαίσθησή σας γίνεται πιο ξεκάθαρη, το σώμα σας γίνεται πιο χαλαρό, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα κυλούν λίγο πιο εύκολα γενικά. Σε αυτό το πνευματικό μονοπάτι ο στόχος μας – αν θέλετε να το πείτε έτσι – είναι να φέρουμε το πνεύμα μας στο σώμα, και αυτή η διαδικασία κάθαρσης επιτρέπει να συμβεί αυτό.

Καθώς η πυκνότητα ρέει έξω και το φως ρέει μέσα, θα νιώθουμε μια βαθύτερη σύνδεση με το πνεύμα μας και το Σύμπαν γενικότερα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι ενεργειακή κάθαρση; - Πως να ευθυγραμμιστούμε με το πνεύμα μας
Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι ενεργειακή κάθαρση; - Πως να ευθυγραμμιστούμε με το πνεύμα μας
Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι ενεργειακή κάθαρση; - Πως να ευθυγραμμιστούμε με το πνεύμα μας
https://i0.wp.com/troyerstling.com/wp-content/uploads/2018/11/shutterstock_116810017.jpg?fit=3300%2C2550&ssl=1
https://i.ytimg.com/vi/KJAhkSpPtmI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/05/blog-post_35.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/05/blog-post_35.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content