Πρωτοφανές: Στην Γερμανία θα μειώσουν την κατανάλωση κρέατος στα 3,6 κιλά… ετησίως!

Πρωτοφανές: Στην Γερμανία θα μειώσουν την κατανάλωση κρέατος στα 3,6 κιλά… ετησίως!

👉Η γερμανική κλινική Acura αποκάλυψε τα σχέδια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να μειώσει την κατανάλωση κρέατος στα 3,6 κιλά ετησίως, με ότι επιπτώσεις έχει αυτό στην υγεία των πολιτών!

Τέτοιες ποσότητες έτρωγαν οι άνθρωποι μετά τον Β’ ΠΠ σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και εξαθλίωσης με τα γνωστά αποτελέσματα για την ανάπτυξή τους και την διαβίωσή τους.

Σε μια ανάρτηση του στο Facebook, ο διευθύνων σύμβουλος της κλινικής, Dirk Schmitz, καταφέρθηκε εναντίον της Γερμανικής Εταιρείας Διατροφής (DGE), της οποίας οι συστάσεις πρόκειται να ενσωματωθούν στην διατροφική στρατηγική που θα αναπτυχθεί από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Τροφίμων και Γεωργίας της Γερμανίας, κάτι που εν συνεχεία θα γίνει και στις άλλες χώρες της ΕΕ καθώς ότι συμβαίνει στην Γερμανία μεταδίδεται στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Schmitz, η DGE δεν λειτουργεί ανεξάρτητα. Αντίθετα, είναι μια «κοινότητα που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση:


“Στην πραγματικότητα, αυτή η πολιτική ομάδα ασχολείται με τον συνολικό έλεγχο της γερμανικής διατροφής. Εν ολίγοις: είναι ένας καταπατητικός πατερναλιστικός θεσμός.”

Ο εν λόγω οργανισμός ορίζει ως ανώτατο όριο κατανάλωσης κρέατος τα 3,6 κιλα ετησίως. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου δέκα γραμμάρια την ημέρα!

«Αυτό δεν ισοδυναμεί καν με μια ολόκληρη φέτα μορταδέλα (15 γραμμάρια)! Ή για να το θέσουμε αλλιώς: θα υπήρχε μόνο ένα λουκάνικο τον μήνα ανά πολίτη», αναφέρει η BILD!

Ο Schmitz αξιολογεί αυτή την σύσταση ως εξής: «Για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους αυτή η σύσταση είναι τραγική».

Συγκρίνει δε την σύσταση με την οικονομική έλλειψη που προκλήθηκε από την φτώχεια που είχε φέρει ο αποκλεισμός της Γερμανίας στην διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου!

«Εμείς στην κλινική Acura προσφέρουμε ένα ειδικό πρόγραμμα κετογονικής διατροφής ειδικά για υπέρβαρους ασθενείς με σημαντική επιτυχία όσον αφορά την υγεία και την απώλεια βάρους. Λόγω της έλλειψης υδατανθράκων, αυτό βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο κρέας», αναφέρει ο επιστήμονας, ο οποίος βλέπει φονικές επιπτώσεις σε περίπτωση μείωσης του κρέατος στα επίπεδα που προτείνει η DGE.

«Θα απορρίψουμε τις συστάσεις της DGE, δεν θα τις εφαρμόσουμε ποτέ και θα τις καταπολεμήσουμε στις επιτροπές του συλλόγου μας- ως αντιεπιστημονικές και με πολιτικά κίνητρα», τονίζει.

Πού αποσκοπούν όλα αυτά;

Προφανώς, θα ακολουθήσει η «λύση» του προβλήματος που είναι τι άλλο; Η παραγωγή και κατανάλωση του… συνθετικού κρέατος όπως και των εντόμων.

Δεν είναι πλέον ανέκδοτο, αυτή θα είναι η αυριανή διατροφική πραγματικότητα.
Εκπρόσωποι της εταιρείας «Prairie Cricket Farms» βάζουν τα μικρά παιδάκια να τρώνε…γρύλους, δίνοντάς όχι μόνο σακουλάκια αλλά και οδηγίες για το πως μπορούν να αλλάξουν τις διατροφικές τους επιλογές φυσικά για το καλό του… περιβάλλοντος και του… δυτικού τρόπου ζωής.

Μάλιστα τα επιχειρήματα τα οποία χρησιμοποιούν κάποιοι για να μας πείσουν ότι είναι καλό να γίνουμε εντομοφάγοι είναι τα εξής:

– υψηλή απόδοση μετατροπής τροφής των εντόμων
– λιγότερες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου
– λιγότερη χρήση νερού και καλλιεργήσιμων εκτάσεων
– χρήση βιομετατροπής με βάση τα έντομα για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων
Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε ως τροφή των Ευρωπαίων πολιτών την κατανάλωση γρύλων, σκουληκιών και ακριδών προκειμένου να αντέξει την μείωση της γεωργικής παραγωγής που προκάλεσαν οι κυρώσεις της στην Ρωσία!

Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για την Ανθρωπότητα καθώς οι εξτρεμιστικοί διεθνείς κύκλοι που επί της ουσίας ελέγχουν τον πλανήτη (τουλάχιστον στην Δύση) θέλουν να επιβάλουν στους ανθρώπους και την βρώση του λεγόμενου «συνθετικού κρέατος» που έχει δημιουργηθεί στο εργαστήριο και ήδη 90 εταιρείες το «καλλιεργούν».
Μία εξέλιξη που μέχρι τώρα υπήρχε ως προοπτική μόνο σε ταινίες του κινηματογράφου, αλλά τελικά επρόκειτο για προδιαγεγραμμένες εξελίξεις που έπρεπε με κάποιο τρόπο να προαναγγελθούν για να τις αποδεχτούν πιο εύκολα τα κοινωνικά στρώματα.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πρωτοφανές: Στην Γερμανία θα μειώσουν την κατανάλωση κρέατος στα 3,6 κιλά… ετησίως!
Πρωτοφανές: Στην Γερμανία θα μειώσουν την κατανάλωση κρέατος στα 3,6 κιλά… ετησίως!
Πρωτοφανές: Στην Γερμανία θα μειώσουν την κατανάλωση κρέατος στα 3,6 κιλά… ετησίως!
https://iskra.gr/wp-content/uploads/2023/05/Raw-meat.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/05/36.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/05/36.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content