Σε ποιον τομέα θα είστε πιο τυχεροί σύμφωνα με το νέο έτος Δία από 16/05/2023 – 25/05/2024;

Σε ποιον τομέα θα είστε πιο τυχεροί σύμφωνα με το νέο έτος Δία από 16/05/2023 – 25/05/2024;

👉Ο Δίας προχωρά στις 16/05/2023 στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργώντας μια διαφορετική φάση στον κύκλο του στον ζωδιακό. Θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 25/05/2024 για έναν ολόκληρο χρόνο και θα ευνοήσει διαφορετικούς τομείς στη ζωή μας.

Οι κύκλοι του Δία συνδέονται με την ανάπτυξη, την πρόοδο, την επέκταση, το άνοιγμα των οριζόντων μας. Ανάλογα με το έτος Δία στο οποίο βρισκόμαστε κάθε χρονιά, έχουμε την ευκαιρία σε ένα τομέα να σημειώσουμε σημαντική πρόοδο ή να διακρίνουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε, ώστε να πάρουμε τις σημαντικές αποφάσεις μας. Φυσικά πέρα από τις δυνατότητες και το πλαίσιο, το έτος Δία δίνει και τη διάσταση που θα έχει ο παράγοντας τύχη στη ζωή μας. Το έτος Δία δεν αναφέρεται ούτε στο ζώδιο μας ούτε στη γενέθλια θέση του Δία. Είναι όμως ένας συνδυασμός σε σχέση με τη διέλευση του Δία.

Για να βρείτε σε ποιο έτος Δία θα βρίσκεστε από τη νέα του θέση πατήστε εδώ.

ΕΤΟΣ ΔΙΑ 1

Πρωτοβουλίες, ρίσκα, νέες ιδέες και νέοι στόχοι. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της χρονιάς. Μην περιμένετε τώρα τα αποτελέσματα όμως ή την ανταμοιβή για όσα θέλετε να χτίσετε. Τώρα σπέρνετε τους σπόρους της καλύτερης ζωής, της καλύτερης οικονομικής κατάστασης, της κοινωνικής αναγνώρισης, της καριέρας. Είναι η στιγμή που πρέπει να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε από τη ζωή σας και να αρχίσετε να δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση. Μέσα στα επόμενα χρόνια, ό,τι ξεκινήσει φέτος, θα δείξει την πορεία του κι αν μιλάμε για μια επιχείρηση ή ένα άνοιγμα επαγγελματικό, θα μπορέσετε να εισπράξετε και τα κέρδη. Κάποιοι μπορεί να έχετε επιτυχία σε μια προσωπική σχέση, άλλοι να αποκτήσετε έναν απόγονο.

ΕΤΟΣ ΔΙΑ 2

Αρχίζουν σιγά σιγά οι προσπάθειες που κάνατε στην προηγούμενη χρονιά να αποδίδουν καρπούς. Έτσι ξέρετε κατά πόσο μια καινούρια εργασία ή οτιδήποτε πειραματιστήκατε να ξεκινήσετε την προηγούμενη χρονιά μπορεί όντως να αποδειχθεί σημαντικό ή όχι στη ζωή σας. Αν βλέπετε ότι κάτι δεν πάει όπως το θέλετε, τώρα χρειάζεται να το σταματήσετε και να το αντικαταστήσετε με κάτι άλλο ή πιθανώς να το διαφοροποιήσετε. Είναι μια χρονιά που η ευκαιρία σας βρίσκεται στα οικονομικά και στη σταθεροποίηση των οικονομικών προοπτικών. Ακόμη, είναι μια χρονιά για να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας και να αποζητήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα γύρω σας σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΕΤΟΣ ΔΙΑ 3

Η χρονιά με κυρίαρχη επιρροή του έτους Δία 3, είναι μια χρονιά με έντονη κινητικότητα, με καινούριες ιδέες, με αρκετές προτάσεις που μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά, πιθανώς και με αρκετά ταξίδια. Η μεγαλύτερη έμφαση είναι στην επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων, τη γνώση, την εκπαίδευση, τη μετεκπαίδευση. Θα μπορούσε να είναι χρονιά πτυχίου για κάποιους από σας. Νέες γνωριμίες σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να βοηθήσουν να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Από την άλλη, θα αξιοποιήσετε περαιτέρω την πρόοδο της τεχνολογίας, προκειμένου να προωθήσετε τη δουλειά σας ή να τη διαφημίσετε. Το μάρκετινγκ, οι εμπορικές δοσοληψίες και η έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να βοηθήσουν να απογειωθεί η δουλειά σας. Θα είναι μια χρονιά με πνευματική διαύγεια, αλλά και ανησυχία σε νοητικό επίπεδο. Ακόμη, μπορεί να είναι μια σημαντική χρονιά για έναν στενό συγγενή (αδέρφια). Κάποιοι μπορεί να ενδιαφερθείτε για την αγορά ενός μεταφορικού μέσου.

ΕΤΟΣ ΔΙΑ 4

Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονιές στον κύκλο του Δία, όπου πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας. Κάποιες φορές οι αποφάσεις αυτές είναι επιτακτικές. Εδώ θα τραβήξετε τη γραμμή ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον σας. Αν είχατε κάνει λάθος επιλογή δουλειάς, σχέσης, σπιτιού, τώρα θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να περάσετε σε μια πιο δυναμική προσέγγιση στο μέλλον. Χτίζετε τα θεμέλια της νέας σας ζωής. Συνήθως η δημιουργία οικογένειας, μια καινούρια καριέρα, η αγορά ενός σπιτιού, το άνοιγμα της δικής σας επιχειρηματικής δραστηριότητας ακόμη και με έδρα το σπίτι σας, η ενασχόληση με τα μέλη της οικογένειας σας είναι κάποια από τα σενάρια αυτής της σημαντικής χρονιάς.

ΕΤΟΣ ΔΙΑ 5

Η χρονιά 5 στον κύκλο των ετών του Δία είναι μια θετική χρονιά, που θα αναπτύξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, θα επεκτείνετε τους κοινωνικούς, αλλά και προσωπικούς σας ορίζοντες. Είναι η χρονιά που μια νέα ερωτική σχέση, μια σημαντική φιλία ή η απόκτηση ενός απογόνου θα είναι μέσα στα σενάρια της και θα σας δώσουν ικανοποίηση και χαρά. Είναι η χρονιά που θα θελήσετε να ψυχαγωγηθείτε περισσότερο, να αποκτήσετε νέα χόμπι ή να κάνετε ίσως ένα ταλέντο ή ένα χόμπι σας δουλειά. Σε γενικές γραμμές κι αν δεν υπάρχουν αντιξοότητες στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας, θα είναι μια ιδιαίτερα αισιόδοξη και δημιουργική χρονιά. Ακόμη, για τους καλλιτέχνες, όσους ασχολούνται με τη σόουμπιζ, τον χώρο του αθλητισμού, τις επιχειρήσεις ή τα παιδιά, μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχείρηση.

ΕΤΟΣ ΔΙΑ 6

Είναι η χρονιά που οι συνθήκες θα σας οδηγήσουν να αποτινάξετε την εγωκεντρικότητα και κάθε είδους οπορτουνιστικής και ωφελιμιστικής διάθεσης από την πλευρά σας. Το μήνυμα του Δία εδώ είναι ετοιμάσου να μεγαλώσεις, να υπηρετήσεις τους άλλους και να υπακούσεις στους κανόνες. Θα χρειαστεί περισσότερη αποτελεσματικότητα και συγκέντρωση στα θέματα δουλειάς και προσοχή στη λεπτομέρεια. Θα δουλέψετε περισσότερες ώρες προκειμένου να εδραιώσετε τη δουλειά σας και να κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών ή των προϊσταμένων σας. Ακόμη, θα χρειαστεί να δείτε πιο καθαρά τις ανάγκες της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, να πειθαρχήσετε σε ένα μοτίβο διατροφής. Είναι η χρονιά που κάτι πρέπει να αλλάξετε σε σχέση με τη συμπεριφορά, τις συνήθειες σας ή ακόμη και τον τρόπο που σκέφτεστε. Μπορεί να είναι μην είναι η πιο γκλάμορους χρονιά σας για σας, αλλά θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

ΕΤΟΣ ΔΙΑ 7

Μια πολύ σημαντική χρονιά στον κύκλο του Δία είναι η χρονιά 7, καθώς τώρα μπορεί το ξεκίνημα που κάνατε πριν από 7 χρόνια να φέρει σπουδαία αποτελέσματα. Είναι χρονιά μεγαλύτερης δικαίωσης για τον κόπο σας, κερδίζετε σε πρεστίζ, ενισχύετε την εικόνα σας, ενώ μπορεί να είναι χρονιά που θα μπείτε σε μια σημαντική συνεργασία, θα παντρευτείτε ή θα αποφασίσετε συμβίωση. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας ή να κάνετε σημαντικές γνωριμίες σε κοινωνικό επίπεδο που θα σας βοηθήσουν και στην καριέρα. Ακόμη, μπορεί να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο, δικηγόρο, συνέταιρο, που θα σας βοηθήσει περαιτέρω να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΕΤΟΣ ΔΙΑ 8

Μια χρονιά ιδιαίτερη στον κύκλο του Δία, είναι αυτή με τον αριθμό 8 που σας οδηγεί στα βαθιά των σχέσεων. Έτσι, οι προσδοκίες και τα όνειρα που κάνατε για τη σχέση σας, τώρα θα φανεί αν θα ικανοποιηθούν ή αν θα μείνουν για πάντα όνειρα. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά. Οι αποφάσεις του παρελθόντος τώρα θα δείξουν αν πρακτικά και κυρίως οικονομικά, αποδίδουν. Θα εστιάσετε περισσότερο στα οικονομικά με τη διάθεση ξεκαθαρίσματος, μπορεί να προκύψουν κέρδη όμως, από κληρονομιές, ασφάλειες, διατροφές ή από απόδοση των επενδύσεων σας κλπ. Ακόμη, αυτό το έτος Δία σας δίνει την ευκαιρία να αναγεννηθείτε είτε αυτό αφορά ζητήματα εμφάνισης και υγείας είτε αφορά τον τρόπο που σκέφτεστε και τις σχέσεις σας με το περιβάλλον. Μπορεί να έχετε πιο έντονες μεταφυσικές ανησυχίες αυτή τη χρονιά, ενώ θα υπάρχει και μεγαλύτερη έμφαση στη σεξουαλικότητα σας.

ΕΤΟΣ ΔΙΑ 9

Μια ιδιαίτερα θετική χρονιά με έμφαση στην κοινωνικότητα, τα ταξίδια, τη γνώση, το άνοιγμα των οριζόντων σας, τις σπουδές, τις σχέσεις με ξένους και εξωτερικό. Συνήθως η χρονιά 9 συνδέεται με την απόκτηση μεγαλύτερης κοινωνικής ισχύος, εύνοιας στον επαγγελματικό τομέα και είναι χρονιά που σχεδιάζουμε το μέλλον μας. Μπορεί να συνδεθούμε με ανθρώπους που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή να κάνουμε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό που το ονειρευόμασταν, αλλά δεν το είχαμε πραγματοποιήσει. Μπορεί ακόμη να δεσμευτούμε μετά από ένα διαζύγιο σε έναν δεύτερο γάμο ή να γνωρίσουμε ένα σημαντικό νέο σύντροφο που ενδέχεται να έχει άλλη κουλτούρα ή να προέρχεται από το εξωτερικό. Η απόκτηση ενός πτυχίου ή μια δουλειά στο δημόσιο είναι επίσης μέσα στα σενάρια της νέας χρονιάς.

ΕΤΟΣ ΔΙΑ 10

Περίοδος αναπροσαρμογής στα νέα δεδομένα, αλλά και αποφάσεων σε σχέση με την καριέρα, είναι η ουσία του έτους Δία 10 ανάπτυξης στη ζωή σας. Αν βλέπετε ότι το επάγγελμα σας δεν σας ικανοποιεί πια, αν νιώθετε ότι τα ταλέντα σας δεν αναγνωρίζονται στην συγκεκριμένη δουλειά που επιλέξατε να κάνετε, τότε θα προχωρήσετε σε αλλαγές και δεν θα είναι δύσκολο μέσα στην χρονιά αυτή να κάνετε μια νέα αρχή σε ένα πιο ικανοποιητικό επάγγελμα. Πέρα από αυτό θα σας απασχολήσει η κοινωνική σας θέση, ενώ δεν είναι απίθανο να προκύψει ένα γάμος που με κάποιο τρόπο θα συμβάλλει και στην αλλαγή του κοινωνικού σας στάτους. Μπορεί να έχετε μεγαλύτερη εύνοια από τη μητέρα ή από μια γυναίκα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κάποιοι μπορεί να πάρετε μια προαγωγή μέσα στη χρονιά ή αν είστε νέοι και δεν έχετε ξαναεργαστεί να πιάσετε την πρώτη σας δουλειά.

ΕΤΟΣ ΔΙΑ 11

Είναι η χρονιά που θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν συνέβη κάτι αρνητικό στην καριέρα την προηγούμενη χρονιά. Θα έχετε μεγαλύτερη αναγνώριση στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο. Θα διευρύνετε επίσης τον φιλικό σας κύκλο γνωρίζοντας ενδιαφέροντα άτομα. Πιθανώς να ασχοληθείτε με τα κοινά ή να ηγηθείτε μιας ομάδας με κοινούς στόχους. Μπορεί ακόμη να οργανώσετε μόνοι σας έναν σύλλογο ή ένα γκρουπ που θα ασχοληθεί με τη στήριξη πιο αδύναμων ομάδων. Είναι ακόμη η χρονιά που θα σκεφτείτε τους νέους σας στόχους για να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον. Η αξιοποίηση της τεχνολογίας, προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας, θα σας δώσει ώθηση. Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαφημίσετε το έργο σας.

ΕΤΟΣ ΔΙΑ 12

Ένας κύκλος Δία κλείνει με αυτό το έτος κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προετοιμαστείτε για τις αλλαγές που θα έρθουν την επόμενη χρονιά στη ζωή σας. Καιρός λοιπόν να απαλλαχθείτε από ό,τι είναι άχρηστο και ανώφελο στη ζωή σας. Να μετρήσετε καλύτερα τις σχέσεις σας, τις καταστάσεις τις οποίες βιώνετε και να διώξετε μακριά φόβους και κολλήματα. Για να έρθει το νέο πρέπει να φύγει το παλιό κι αυτό δεν αφορά μόνο μια δουλειά, ένα πρόσωπο, αλλά και τις συνήθειες και τη συμπεριφορά μας. Αυτό το έτος Δία ενδείκνυται για να διαχωρίσετε, από αυτά που έχετε ήδη στη ζωή σας, τα σημαντικά και ωφέλιμα. Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα πανιά σας προς μια νέα κατεύθυνση κι ακόμη κι αν τώρα δεν φαίνεται τι θα γίνει παρακάτω, πολύ σύντομα θα το δείτε. Εστιάστε ακόμη και σε θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, για να ενισχύσετε τον οργανισμό σας και να τον προετοιμάσετε για μια πολύ δυναμική χρονιά που θα είναι η επόμενη δηλαδή το έτος Δία 1.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σε ποιον τομέα θα είστε πιο τυχεροί σύμφωνα με το νέο έτος Δία από 16/05/2023 – 25/05/2024;
Σε ποιον τομέα θα είστε πιο τυχεροί σύμφωνα με το νέο έτος Δία από 16/05/2023 – 25/05/2024;
Σε ποιον τομέα θα είστε πιο τυχεροί σύμφωνα με το νέο έτος Δία από 16/05/2023 – 25/05/2024;
https://www.forwoman.gr/images/2017/ZODIA_17-18/ddia.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/05/16052023-25052024.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/05/16052023-25052024.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content