Άρης στον Λέοντα έως 10/07/2023: Ποιος τομέας γίνεται προτεραιότητα για κάθε ζώδιο

Άρης στον Λέοντα έως 10/07/2023: Ποιος τομέας γίνεται προτεραιότητα για κάθε ζώδιο

👉Ο Άρης, ο θεός του πολέμου, του θάρρους, της αποφασιστικότητας, της διεκδίκησης και της δράσης, που κυβερνά το ένστικτο επιβίωσης, αλλά και τις σεξουαλικές μας επιθυμίες, αποχωρεί από το συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου στις 20/05/2023 και προχωρά στον πύρινο Λέοντα, ένα ζώδιο που του ταιριάζει πολύ περισσότερο. Σε αυτή τη θέση θα μείνει μέχρι τις 10/07/2023, όπου για ένα μεγάλο διάστημα θα πορεύεται παράλληλα και η Αφροδίτη, η αιώνια ερωμένη του, κάνοντας το φετινό καλοκαίρι παθιασμένο και πολύ ερωτικό. Αυτά βέβαια σε προσωπικό επίπεδο, διότι η θέση του Άρη στον Λέοντα φέρνει εξελίξεις σε παγκόσμια κλίμακα και συνδέεται με εκρηκτικά γεγονότα, πυρκαγιές και έντονη σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα. Βέβαια και η Αφροδίτη δεν θα είναι «ήσυχη» σε αυτό το ζώδιο, καθώς την περίοδο που γυρίσει σε ανάδρομη πορεία, δηλαδή από τις 23/07/2023 μέχρι τις 04/09/2023, ίσως φέρει «επικίνδυνες» εξελίξεις στα οικονομικά και τραπεζικά δεδομένα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Φωτιά με φωτιά

Ο Άρης είναι κυβερνήτης του Κριού που είναι ζώδιο της φωτιάς και θα βρεθεί στον Λέοντα που ανήκει και αυτός στα ζώδια της φωτιάς και αναμένεται να κάψει καρδιές. Ο φλογερός πολεμιστής του Ηλιακού συστήματος σταματά πλέον να είναι ευαίσθητος και στοργικός, όπως ήταν στον Καρκίνο, και θα γίνει διεκδικητικός, δημιουργικός, με μία τάση προς στις σαρκικές απολαύσεις και ηδονές. Το ζώδιο του Λέοντα δίνει στον Άρη περισσότερη εσωτερική δύναμη, ενθουσιασμό και κυριαρχία και τον κάνει έναν ευγενή πολεμιστή με τεράστιες επιθυμίες και φιλοδοξίες. Με τον Άρη στον Λέοντα θα εξακολουθήσουμε να ψάχνουμε συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, όπως και στον Καρκίνο, αλλά νιώθοντας μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό μας. Οι ποιότητες που ψάχνει στις σχέσεις ο Άρης στον Λέοντα είναι η πίστη, η αφοσίωση, η αγάπη, ο σεβασμός, ο θαυμασμός, αλλά και το έντονο πάθος. Ο Λέων κρατά τους φίλους και την οικογένειά του κοντά και ξεχωρίζει για την υπερηφάνεια του, ενώ είναι πάντα σίγουρος για τον εαυτό του, αποφασιστικός, ειλικρινής και παραγωγικός. Είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος και εκτιμά τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα και του αρέσει να ξοδεύει και χρήματα και χαρά. Με τον Άρη σε αυτό το ζώδιο θα είμαστε όλοι πιο εξωστρεφείς και διεκδικητικοί. Θα θέλουμε να διασκεδάσουμε περισσότερο και θα αναζητούμε ευχαρίστηση σε ό,τι κάνουμε. Θα είμαστε πιο ενεργητικοί, ενθουσιώδεις και εκφραστικοί, αλλά και περισσότερο δραματικοί.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στον Λέοντα

Την 21η Μαΐου 2023 σχηματίζεται η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, μια έντονη όψη που θα φέρει αντιπαραθέσεις στις σχέσεις μας και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τον «κακό» μας εαυτό και τα κατώτερα ένστικτά μας: βία, ζήλια, λαγνεία, σεξουαλικές επιθέσεις. Ίσως βρεθούμε αντιμέτωποι με συμπεριφορές ανεξέλεγκτες, επιθετικές, προσβλητικές, χυδαίες και με άτομα που είναι αδίστακτα, που παίζουν παιχνίδια εξουσίας και προκαλούν έντονες διαμάχες Η μέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι η ημέρα των βουλευτικών εκλογών για τη χώρα μας και μπορεί να υπάρξει πόλωση, αλλά και έντονες αντιπαραθέσεις για υποκειμενικούς και ιδεολογικούς λόγους. Επίσης, σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να έχουμε ανάφλεξη εστιών πολέμου, ατυχήματα ή έντονα γεωφυσικά φαινόμενα.

Στις 23 Μαΐου 2023 ο Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία και από τη μία μπορεί να μας κάνει δραστήριους και εργατικούς, από την άλλη όμως μπορεί να προκύψει σκεπτικισμός ή καχυποψία και να ξεσπάσουν εντάσεις, καβγάδες και να έχουμε την τάση να είμαστε πικρόχολοι και σκληροί.

Στις 21 Ιουνίου 2023 ο Ερμής από τους Διδύμους θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη στον Λέοντα και αυτή η όψη δίνει πρωτοτυπία στη σκέψη, νοητική διέγερση, πρακτική διάθεση, χάρισμα ρητορικής, αλλά και δεξιότητες σε χειρωνακτικές εργασίες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για οποιαδήποτε πνευματική εργασία και ίσως καταφέρετε να βρείτε έξυπνες λύσεις για προβλήματα που σας απασχολούν. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση, θα εντυπωσιάζετε τους άλλους με τα επιχειρήματα σας και θα έχετε εύνοια σε διαπραγματεύσεις.

Στις 26 Ιουνίου 2023 το τετράγωνο Άρη-Ουρανού θα φέρει ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέπουν το πρόγραμμα μας και θα μας χαλάνε την ψυχολογία. Θα είμαστε νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αρπαχτούμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε και προσεκτικοί πολύ, διότι θα υπάρχει τάση για ατυχήματα και πολλές εντάσεις. Ίσως κάποια προβλήματα που δεν έχουμε ξεπεράσει να τα βρούμε ξανά μπροστά μας και αυτό να συμβάλει στη συναισθηματική μας κατάρρευση.
Γενέθλιος Άρης στον Λέοντα

Αν έχετε γεννηθεί με τον Άρη στον Λέοντα, τώρα θα έχετε επιστροφή του Άρη σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Άρη σας πατήστε εδώ.

Αν έχετε λοιπόν Άρη στον Λέοντα ήρθε η ώρα να δράσετε και να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας. Να βγείτε μπροστά και να διαπρέψετε. Να κάνετε την ερωτική εξομολόγηση που τόσο καιρό σκεφτόσασταν, να τολμήσετε, να ξεχωρίσετε. Μέχρι τις 10/07/2023 θα τραβάτε όλα τα βλέμματα και θα λάμπετε. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια, θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση και θα κυριαρχείτε στον τομέα που επηρεάζεστε ανάλογα και με το ζώδιο σας. Μόνο προσέξτε λίγο, διότι μπορεί η συμπεριφορά σας να φαίνεται αρκετά αλαζονική στους άλλους.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Λέοντα τους εκπροσώπους του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης, που είναι και κυβερνήτης σας, παίρνει μια καλύτερη θέση για εσάς στο ζώδιο του Λέοντα από τις 20/05 και θα επηρεάσει τον 5ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και τα παιδιά. Έτσι, ετοιμαστείτε για ευχάριστα γεγονότα σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή και στις σχέσεις σας. Εάν το τελευταίο διάστημα είχατε διαφωνίες με το ταίρι σας, ίσως τώρα θα βρείτε τους τρόπους να επιλύσετε τις διαφορές σας και να έρθετε πιο κοντά. Επίσης, αν είστε μόνοι-ες μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που να σας εντυπωσιάσει και να το διεκδικήσετε. Καλά είναι τα νέα και στον τομέα παιδί, καθώς αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο ευνοήστε μέχρι τις 10/07, αλλά και αν είστε γονείς θα καταφέρετε να περάσετε πιο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας. Γενικά θα είστε πιο χαρούμενοι και πιο εξωστρεφείς και έχετε μεγαλύτερη όρεξη να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τους αγαπημένους σας ή τους φίλους σας ή μπορεί και να βγείτε μπροστά και να ασχοληθείτε με τα κοινά. Και στη δουλειά θα έχετε εύνοια, αφού θα είστε πιο δημιουργικοί και θα ξεχωρίζετε με τις ιδέες σας. Την επιθετικότητα σας ελέγξτε λίγο και την τάση σας να θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου, καθώς κοντά τις 21/05 θα αυξηθούν πολύ οι τόνοι και οι εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης από τον Λέοντα θα μετακινηθεί στον 4ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τα επαγγελματικά σας. Θα έρθετε σε επαφή με συγγενείς, γονείς ή μπορεί και να ετοιμάζετε να επισκεφθείτε τα πάτρια εδάφη. Μπορεί όμως να δεχτείτε και εσείς επισκέψεις σπίτι σας από συγγενικά σας πρόσωπα και να τους φιλοξενήσετε. Επίσης, μπορεί να προκύψουν θέματα ακίνητης περιούσιας και είτε να προβείτε σε κάποια αγοροπωλησία, είτε να ξεκινήσετε να κάνετε επισκευές σε κάποιο ακίνητο σας ή να μετακομίσετε. Ακόμη, μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποια εργασία με έδρα το σπίτι σας ή να συνεργαστείτε με τους γονείς ή κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή και να σας χρηματοδοτήσει κάποιος από αυτούς. Όμως, υπάρχει και η περίπτωση να χρειαστεί κάποιο δικό σας άτομο τη βοήθεια σας ή να νιώσετε πίεση σε κάποιες οικογενειακές κουβέντες, οι οποίες να καταλήξουν σε έντονες αντιπαραθέσεις… Αποφύγετε οι γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου τις συζητήσεις για οικογενειακές διαφορές κοντά τις 21/05.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης παίρνει μια πιο βοηθητική θέση για εσάς και θα σας κάνει ακόμη πιο επικοινωνιακούς! Από τη νέα του θέση στον Λέοντα επηρεάζει τον 3ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με την επικοινωνία και τα ταξίδια, δηλαδή το στοιχείο σας. Για τις επόμενες επτά εβδομάδες ο λόγος σας θα έχει βαρύτητα και θα είστε πιο εξωστρεφείς, αλλά και πιο πιεσμένοι γιατί οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο ασφυκτικοί. Ετοιμαστείτε για συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και νέες γνωριμίες. Θα είναι μια περίοδος που θα ταξιδέψετε, θα μάθετε, θα μαζέψετε πληροφορίες για να τις μοιραστείτε με τον κόσμο γύρω σας. Είναι ένα θετικό διάστημα για όσους ασχολούνται με τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση, την τεχνολογία και τους συγγραφείς. Μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας ιστολόγιο, να γράψετε το μυθιστόρημά σας, να μοιραστείτε τις γνώσεις σας και τις εμπειρίες σας. Θα έχετε όρεξη να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με αδέλφια, φίλους και γνωστούς και να κάνετε και νέες γνωριμίες. Και στα επαγγελματικά σας θα έχετε καλές προοπτικές, αφού θα ξεκαθαρίσει λίγο η ομίχλη που είχατε και θα καταφέρετε να λάβετε τις σωστές αποφάσεις για την καριέρα σας. Οι γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας, επειδή θα είστε πιο πεισματάρηδες και ισχυρογνώμονες, προσέξτε κοντά στις 21/05 τη συμπεριφορά σας διότι μπορεί να είναι πιο επιθετική. Προσοχή και στις μετακινήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στις 20/05 αφήνει το ζώδιο σας για να επισκεφθεί τον Λέοντα και από τη νέα του θέση επηρεάζει τον 2ο Ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας εξελίξεις στα οικονομικά σας θέματα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας, αλλά πρέπει να δείξετε προσοχή διότι το νόμισμα έχει δύο όψεις. Μπορεί να έχετε μεγαλύτερη όρεξη να ξοδέψετε χρήματα είτε για κάποια μεγάλη αγορά είτε για τη διασκέδαση σας και να τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα και να μην φτάνουν ούτε τα επιπλέον έσοδα που τυχόν εξασφαλίσατε. Θέλει μέτρο! Επίσης, είναι θετικό διάστημα να ζητήσετε κάποια αύξηση από τη δουλειά σας, αν το επιτρέπουν και οι συνθήκες, αλλά και να είστε πιο δημιουργικοί και εξωστρεφείς στον χώρο εργασίας. Μην είστε όμως εριστικοί, διότι δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε τους καβγάδες κοντά τις 21/05, ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

ΛΕΩΝ

Καλώς τα δεχτήκατε! Ο Άρης θα κατοικοεδρεύσει στο ζώδιο σας για τις επόμενες επτά εβδομάδες και θα είστε πιο φιλόδοξοι, δημιουργικοί και δυναμικοί. Θα έχετε εξελίξεις σε πολλούς τομείς και θετικές προοπτικές. Στη δουλειά θα είστε διεκδικητικοί και προσηλωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε υψηλά επίπεδα ενέργειας και πολύ τρέξιμο. Ο Άρης φέρνει πίεση και δράση και είναι στο χέρι σας να τα διοχετεύεστε δημιουργικά και όχι να αναλωθείτε σε καβγάδες και ίντριγκες. Είναι η περίοδος να ανανεωθείτε και να τρέξετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Αν το προηγούμενο διάστημα τα πράγματα ήταν «κολλημένα», με τον Άρη στο πλευρό σας θα μπορέσετε να έχετε τις εξελίξεις που θέλετε. Και στα ερωτικά σας θα έχετε εξελίξεις και όσοι είστε σε μια υγιή σχέση θα έρθετε πιο κοντά, αλλά και όσοι είστε μόνες-οι θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες. Υπάρχει βέβαια και ένα αγκαθάκι, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα στις 21/05 που για τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου μπορεί να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις στις σχέσεις τους ή θέματα στην υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης θα μετακομίσει σε έναν πιο κρυφό και εσωτερικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο οίκο των φόβων, των συναισθημάτων, της ψυχής, της απομόνωσης, της πνευματικότητας και της φιλανθρωπίας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείτε με την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση και να δώσετε στο σώμα και την ψυχή σας φροντίδα. Ίσως να θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε ποιον δρόμο έχετε πάρει στη ζωή σας και να κάνετε μια επανεκκίνηση. Μπορεί και κάποιοι δικοί σας άνθρωποι να χρειαστούν τη βοήθεια σας και να τρέξετε να τους βοηθήσετε. Από την άλλη, είναι μια περίοδος που το παρασκήνιο θα βασιλεύει και ίσως θα πρέπει να προσέχετε τυχόν… σκάνδαλα. Μπορεί να εμπλακείτε σε έναν παράνομο δεσμό που θα ξυπνήσει κρυμμένα πάθη ή σε μια παρασκηνιακή δράση στη δουλειά σας. Ίσως έχετε κρυφές συναντήσεις, μυστικές συμφωνίες και κινήστε στις… σκιές. Να θυμάστε πάντως ότι είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ξεκουράζεστε και να προσέχετε, διότι θα είστε επιρρεπείς σε τραυματισμούς, εγκαύματα, δηλητηριάσεις ή μολύνσεις, οπότε προσέξτε τι τρώτε και πίνετε!

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να κινείται από τις 20/05 έως τις 10/07 στον τομέα της φιλίας, των ομάδων, της συλλογικότητας και των προσδοκιών, ετοιμαστείτε να βγείτε, να φλερτάρετε και να ανανεώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η νέα θέση του Άρη είναι σαν να παίρνει ένα βάρος από τους ώμους σας και θα το καταλάβετε αμέσως, αφού θα νιώθετε να μειώνεται το άγχος που είχατε το προηγούμενο διάστημα για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας. Τα πράγματα πλέον είναι πιο θετικά για εσάς και μπορεί να έχετε οικονομικά κέρδη, να αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας παρακάτω και να δεσμευτείτε ή αν είστε μόνες-οι να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μπορεί βέβαια και μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική. Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες επτά εβδομάδες θα αυξηθούν οι φιλοδοξίες σας και θα έχετε περισσότερη ενέργεια και χαρά. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι να μην δανείσετε και να μην δανειστείτε χρήματα κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Και βέβαια οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές ή φιλικές σχέσεις κοντά στις 21/05.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης, ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας, θα κινείται από τις 20/05 μέχρι τις 10/07 στον τομέα της καριέρας, των φιλοδοξιών, της κοινωνικής καταξίωσης και του γάμου και όπως καταλαβαίνετε το μυαλό σας θα είναι απορροφημένο μόνο σε αυτά. Οι αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και να εξετάσετε όλες τις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι. Τα σενάρια είναι πολλά, ίσως αλλάξετε συνεργάτες, ίσως κάποιος ανώτερος σας προτείνει να αλλάξετε πόστο και να πάρετε μια προαγωγή ή κι εσείς οι ίδιοι να αποφασίσετε να μετακινηθείτε σε νέο επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν θα είναι μία εύκολη περίοδος, καθώς θα έχει πολλή πίεση και απαιτήσεις από τους άλλους και εσείς καλείστε να λάβετε τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας που θα σας απογειώσουν. Να έχετε πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι οι αλλαγές μπορεί να αφορούν και τον γάμο σας ή μπορεί να έχετε κάποια χωροταξική αλλαγή στο σπίτι που να επηρεάσει όλη την οικογένεια. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου προσέξτε κοντά στις 21/05 τις εντάσεις με προϊσταμένους και όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στις 20/05 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι τις 10/07 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση σάς κλείνει το μάτι και συνωμοτεί να βρείτε ξανά τον αισιόδοξο εαυτό σας. Θα σας δώσει ενέργεια, θα σας γεμίσει ενθουσιασμό και όρεξη για δράση, αλλά και τις ευκαιρίες να βάλετε μπροστά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας. Είναι η περίοδος που ευνοούνται πολύ τα ταξίδια, οι σπουδές, οι σχέσεις με ξένους και εξωτερικό. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να κάνετε ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο ή να εκδώσετε ένα βιβλίο ή και να κάνετε ένα δικό σας ιστολόγιο στο διαδίκτυο για να επικοινωνείτε τις εμπειρίες σας. Μπορεί να κανονίσετε ένα ταξίδι, να πιάσετε δουλειά στο εξωτερικό ή να συνεργαστείτε με μια εταιρεία πολυεθνική. Οι ευκαιρίες που θα έχετε σχετικά με τη σταδιοδρομία σας θα είναι πολλές και ίσως να αλλάξει η ζωή σας. Εξάλλου, έχετε και εσείς την ανάγκη, αλλά και την όρεξη να κάνετε μια επανεκκίνηση. Σε ό,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε θα βρείτε συμμάχους και υποστηρικτές και από τον οικογενειακό σας κύκλο. Ετοιμαστείτε, το ταξίδι για το μέλλον σας ξεκινάει, απλώστε τα φτερά σας! Όσοι έχετε γενέθλια στην αρχή του ζωδίου μην μπλέκετε σε καβγάδες και προσέξτε στις μετακινήσεις σας κοντά στις 21/05.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο ο Άρης βρισκόταν στον Καρκίνο η πίεση που δεχόσασταν σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα ήταν μεγάλη. Τώρα όμως που θα μπει στο ζώδιο του Λέοντα θα πάρετε μια ανάσα σε αυτούς τους τομείς και μέχρι τις 10/07 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά για εσάς. Ωστόσο σε αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσει έντονα ο τομέας των οικονομικών σας. Επενδύσεις, φόροι, ασφάλειες, διατροφές, χρέη και δάνεια, έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν σύνεση και λύσεις. Πρέπει να τα παρακολουθείτε στενά και να έχετε το κοντρόλ εσόδων – εξόδων. Επίσης θα είναι ένα διάστημα με συζητήσεις, διαπραγματεύσεις για συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες και μια καλή περίοδος για οικονομικές διεκδικήσεις. Μπορεί να έχετε και καρμικές συναντήσεις με άτομα που ενδεχομένως με κάποιο τρόπο να αλλάξουν τη ζωή σας. Παράλληλα θα πρέπει να δείξετε τη δέουσα προσοχή στην υγεία σας και να αποφεύγετε δραστηριότητες επικίνδυνες, διότι το ενδεχόμενο τραυματισμών και εγκαυμάτων είναι πιθανό. Όσοι έχετε γενέθλια στην αρχή του ζωδίου αποφύγετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα κοντά στις 21/05.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης περνά στον Λέοντα, δηλαδή απέναντί σας και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα σας απασχολήσουν πολύ ο γάμος σας, οι σχέσεις με τον σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας, αλλά και τα συμβόλαια και οι συμφωνίες που έχετε υπογράψει. Το πρόγραμμα σας θα είναι πιεστικό, σχεδόν ασφυκτικό και η ξεκούραση θα είναι είδος πολυτελείας. Θα είστε επαναστάτες χωρίς αιτία, τα νεύρα σας θα είναι στο κόκκινο και η συμπεριφορά σας λίγο εριστική, κάτι που δε βοηθά και πάρα πολύ στις σχέσεις σας. Θα πρέπει να βρείτε το κουράγιο και την υπομονή να αποφεύγετε τις εντάσεις, να μην είστε επιθετικοί και να μην ξεσπάτε στα λάθος άτομα. Καλύτερα να μιλήσετε ειλικρινά στον άνθρωπο σας και να του εξηγήσετε ότι πιέζεστε, για να μην φτάσετε την κατάσταση στα άκρα. Όπως καταλαβαίνετε, σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές που δεν έχουν το σωστό υπόβαθρο θα περάσουν μεγάλη κρίση ιδιαίτερα κοντά τις 21/05. Όσες όμως αντέξουν θα δεθούν ακόμη περισσότερο. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσω φίλων, που μπορεί να εξελιχθούν σε ρομαντικά ειδύλλια.

ΙΧΘΥΕΣ

Εργασία και υγεία θα επηρεάζει ο Άρης από τη νέα του θέση στον Λέοντα, όπου και θα παραμείνει από τις 20/05 έως τις 10/07. Ήρθε ο καιρός λοιπόν να κάνετε κάτι για εσάς και να δώσετε σημασία στον εαυτό σας και στο σώμα σας. Ξεκινήστε γυμναστική, διατροφή, δραστηριότητες, χόμπι και κάντε και εκείνες τις εξετάσεις για την υγεία σας που όλο λέτε και ποτέ δεν αποφασίζετε. Επίσης, θα έχετε περισσότερη πίεση στη δουλειά και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα σας κουράζει και θα σας δυσκολεύει. Οι συνάδελφοι σας μπορεί να έχουν κάποιες δικές τους ανησυχίες και προβλήματα ή και να στήνουν κάποιο παρασκήνιο για να σας υποτιμήσουν. Μην μπλέκετε σε θέματα που δεν σας αφορούν, κοιτάξτε μόνο τη δουλειά σας και τις υποχρεώσεις σας και αντιμετωπίστε τους με διπλωματία, ευγένεια και εξυπνάδα. Μην πέσετε στην παγίδα τους και δείξτε τους ότι εσάς σας ενδιαφέρει μόνο το να είστε δημιουργικοί και θα βγείτε κερδισμένοι, καθώς η στάση σας θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας. Όσοι έχετε γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου προσέξτε πάρα πολύ τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ιδιαίτερα κοντά στις 21/05.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Άρης στον Λέοντα έως 10/07/2023: Ποιος τομέας γίνεται προτεραιότητα για κάθε ζώδιο
Άρης στον Λέοντα έως 10/07/2023: Ποιος τομέας γίνεται προτεραιότητα για κάθε ζώδιο
Άρης στον Λέοντα έως 10/07/2023: Ποιος τομέας γίνεται προτεραιότητα για κάθε ζώδιο
https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2023/05/20/leo.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/05/10072023.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/05/10072023.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content