Ανακοίνωση G7: Το 10% απειλεί το 90% του πλανήτη – Στο «στόχαστρο» Κίνα-Ινδία- Άραβες και Έλληνες πλοιοκτήτες!

Ανακοίνωση G7: Το 10% απειλεί το 90% του πλανήτη – Στο «στόχαστρο» Κίνα-Ινδία- Άραβες και Έλληνες πλοιοκτήτες!

👉Με μία άκρως πολεμική δήλωση που προμηνύει άσχημα πράγματα για τον πλανήτη οι G7 στο κοινό ανακοινωθέν των υπουργών των Εξωτερικών έπειτα από τη συνεδρίασή τους στην Ιαπωνία, απείλησαν ευθέως, Κίνα, Ινδία, Βραζιλία, αλλά και σχεδόν όλη την Αφρική, σχεδόν όλη τη Νότια Αμερική, την Κεντρική Αμερική και την πλειοψηφία των χωρών της Ασίας, δηλαδή το 90% του πλανήτη (!) ότι «θα πληρώσουν ακριβά», την οποιαδήποτε βοήθεια προσφέρουν στην Ρωσία και την μη τήρηση των κυρώσεων που αυτοί επέβαλαν!

Φυσικά, μέσα σε όλους αυτούς που απειλούν οι G7 είναι και οι Έλληνες πλοιοκτήτες οι οποίοι παραμένουν με διαφορά οι μεγαλύτεροι μεταφορείς του ρωσικού πετρελαίου.

Αρκεί να θυμίσουμε πως, οι Ρώσοι το 2022 εξήγαγαν 4 εκατ. βαρέλια την ημέρα και τώρα εξάγουν 5,3 εκατ. βαρέλια την ημέρα παρά το εμπάργκο και το πλαφόν που έχει επιβάλει η Δύση. Οι Έλληνες πλοιοκτήτες μεταφέραν το 2022 το 40% της συνολικής ποσότητας και φέτος το 33% και αυτό γιατί στο παιχνίδι έχουν μπει και ειδικές πλοιοκτήτριες εταιρείες από τα ΗΑΕ.

Φυσικά, μέσα στις υπό απειλή χώρες, βρίσκονται και Σ.Αραβία-ΗΑΕ που έχουν πραγματοποιήσει σαφέστατη γεωπολιτική στροφή προς Ρωσία.
Πρόκειται για πρωτοφανή δήλωση, που προκαλεί πολλές απορίες, καθώς είναι προσβλητική για την κυριαρχία των χωρών και για την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική τους.
Οι επικεφαλής της διπλωματίας των επτά πιο βιομηχανικά ανεπτυγμένων κρατών του κόσμου συμφώνησαν ακόμη να «ενταθούν» και να εφαρμοστούν «πλήρως» οι κυρώσεις στη Ρωσία, ενώ χαρακτήρισαν «απαράδεκτη» την αναγγελία της Μόσχας πως θα αναπτύξει πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία.

Και αυτή η δήλωση προκαλεί απορία καθώς, με βάση την πολιτική που ασκεί η Δύση έναντι της Ρωσίας, ήταν αναμενόμενο να προχωρήσει η Μόσχα σε μία τέτοια ενέργεια.

Επί της ουσίας, η Μόσχα θέλει να αναπτύξει τακτικά πυρηνικά όπλα για να τα έχει έτοιμα προς χρήση στην περίπτωση που απειληθεί η Κριμαία ή συμβεί κάτι άλλο εξίσου επώδυνο για την Ρωσία.


Τα στρατηγικά πυρηνικά όπλα, είναι πάντοτε έτοιμα προς χρήση, τα τακτικά πυρηνικά όπλα απαιτούν κάποιο χρονικό διάστημα για να αναπτυχθούν.

«Παραμένουμε δεσμευμένοι να εντείνουμε τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, στον συντονισμό και στην πλήρη εφαρμογή τους (…) και στην καταπολέμηση των προσπαθειών της Ρωσίας και τρίτων μερών να αποφύγουν και να υπονομεύσουν τα τιμωρητικά μέτρα μας», ανέφεραν οι ΥΠΕΞ στο ανακοινωθέν μετά το πέρας της συνόδου στην Καρουιζάουα της Ιαπωνίας.

«Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας προς τρίτα μέρη να σταματήσουν τη βοήθεια στον πόλεμο της Ρωσίας» διότι σε διαφορετική περίπτωση «θα πληρώσουν ακριβά», συνεχίζει το κείμενο των επικεφαλής της διπλωματίας των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, του Καναδά και της Ιαπωνίας, που ασκεί την εναλλασσόμενη προεδρία της G7.

«Θα ενισχύσουμε τον συντονισμό μας για να αποτρέψουμε και για να αντιδράσουμε την προμήθεια όπλων στη Ρωσία από τρίτα μέρη και θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε μέτρα σε βάρος εκείνων που παρέχουν υλική υποστήριξη στον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας», προστίθεται.

Η G7 απαιτεί για ακόμα μια φορά τη Μόσχα να αποσύρει αμέσως και άνευ όρων τα στρατεύματά της από την επικράτεια της Ουκρανίας, ενώ καταδικάζει τη ρητορική του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν περί χρήσης πυρηνικών όπλων.

Μετά το κοινό ανακοινωθέν των G7 προκύπτουν και άλλα ερωτήματα:

Δεν γνωρίζουν ότι με αυτή τη στάση απλώς κάνουν την συμμαχία Ρωσία-Κίνας ακόμα πιο συμπαγή;

Δεν γνωρίζουν ότι η συνδυασμένη στρατιωτική και πυρηνική ισχύς των δύο υπερδυνάμεων είναι πολλαπλάσια αυτής του ΝΑΤΟ;

Επίσης, δεν γνωρίζουν πως οι δύο υπερδυνάμεις αλλά και χώρες που συντάσσονται μαζί τους ελέγχουν ουσιαστικά όλη την ενέργεια και τις πρώτες ύλες του πλανήτη; Ποιος θα υποστεί αληθινό οικονομικό πλήγμα; Αυτοί που κατέχουν πρώτες ύλες και ενέργεια ή αυτοί που διαθέτουν… χρηματιστήρια;

Να θυμίσουμε επίσης πως η Δύση έχει ως επί το πλείστον έναν γηρασμένο πληθυσμό που οδεύει προς μείωση σε αντίθεση με αυτούς που απειλεί (οι οποίοι έχουν «γεμίσει» και τις δυτικές κοινωνίες, με τις παράνομες μεταναστευτικές ροές).

Στην Δύση πολλοί φοβούνται ότι σχηματίζεται ένα αντίπαλο «μπλοκ» εναντίον της. Με τις ενέργειες αυτές δε γνωρίζουν ότι εξασφαλίζουν ακριβώς αυτό; Την δημιουργία ενός αντιπάλου δέους το οποίο όμως θα διαθέτει πολλαπλάσια ισχύ;

Δεν μπορεί να μην ξέρουν.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Ανακοίνωση G7: Το 10% απειλεί το 90% του πλανήτη – Στο «στόχαστρο» Κίνα-Ινδία- Άραβες και Έλληνες πλοιοκτήτες!
Ανακοίνωση G7: Το 10% απειλεί το 90% του πλανήτη – Στο «στόχαστρο» Κίνα-Ινδία- Άραβες και Έλληνες πλοιοκτήτες!
Ανακοίνωση G7: Το 10% απειλεί το 90% του πλανήτη – Στο «στόχαστρο» Κίνα-Ινδία- Άραβες και Έλληνες πλοιοκτήτες!
https://www.newmoney.gr/wp-content/uploads/2020/03/g7-600x314.jpg
https://i.ytimg.com/vi/JERUpgwfnlA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/04/g7-10-90.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/04/g7-10-90.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content