Νιώθετε ότι οι άνθρωποι δεν σας σέβονται; Να γιατί, σύμφωνα με την επιστήμη

Νιώθετε ότι οι άνθρωποι δεν σας σέβονται; Να γιατί, σύμφωνα με την επιστήμη

👉Όλοι θέλουν φυσικά τον σεβασμό, αλλά οι άνθρωποι συχνά τον δίνουν μόνο αν τον κερδίσουν. Πρέπει να σας γνωρίσουν και να καταλάβουν τις προθέσεις σας πριν προσφέρουν τον θαυμασμό και την πίστη τους. Φυσικά, κάθε άνθρωπος αξίζει καλοσύνη και συμπόνια, ανεξάρτητα από το καθεστώς ή το υπόβαθρό του. Αλλά είναι πιο εύκολο για τους ανθρώπους να σέβονται όταν ξέρουν ότι έχετε τα καλύτερα συμφέροντά τους στην καρδιά.

Ο σεβασμός είναι αμφίδρομος, επομένως πρέπει πρώτα να δείξετε στους άλλους βασική ευπρέπεια και ανθρωπιά. Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά για την ευημερία των άλλων, φυσικά θα ανταποδώσουν τη χειρονομία τις περισσότερες φορές. Εάν αισθάνεστε ότι οι άνθρωποι δεν σας σέβονται, μπορεί να σας βοηθήσει να αναλύσετε τις συμπεριφορές και τη συμπεριφορά σας. Η ενδοσκόπηση μπορεί να σας επιτρέψει να εντοπίσετε ανεπιθύμητα σχέδια σκέψης και ενέργειες που μπορεί να επιδεινώσουν τους ανθρώπους.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες, οπότε μην κρίνετε τον εαυτό σας πολύ αυστηρά. Μερικές φορές, οι άνθρωποι μπορεί να μην σας σέβονται απλώς και μόνο επειδή έχουν αρνητική άποψη για τη ζωή. Ως εκ τούτου, βλέπουν τον κόσμο με γκρι γυαλιά και έχουν προβλήματα με όλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους.

Τούτου λεχθέντος, μπορείτε ακόμα να πάρετε την καλή πλευρά των ανθρώπων και να διαδώσετε αγάπη όπου είναι δυνατόν. Το να είστε γενναιόδωροι και με ενσυναίσθηση θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Έτσι, για να κερδίσετε τον σεβασμό των ανθρώπων, προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρακάτω επιζήμιες συμπεριφορές.

Να γιατί οι άνθρωποι δεν σε σέβονται


1. Είσαι ευχάριστος κόσμος.

Αν θέλετε να ευχαριστήσετε τους πάντες και να σκύψετε προς τα πίσω για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις τους, θα νιώσετε άδειοι μέσα σας. Το να προσφέρετε τόση πολλή ενέργεια στους άλλους, ενώ δεν αφήνετε τίποτα για τον εαυτό σας, σας προκαλεί μόνο απογοήτευση. Και οι άνθρωποι δεν θα σε σεβαστούν αν ξέρουν ότι θα κάνεις ό,τι ζητήσουν χωρίς δισταγμό. Δυστυχώς, οι καιροσκόποι συχνά εκμεταλλεύονται τους ωραιότερους, πιο φιλανθρωπικούς ανθρώπους που αναζητούν έναν εύκολο στόχο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείεστε από τον κόσμο και να αδιαφορείτε για τα βάσανα των ανθρώπων. Ωστόσο, αν βάζετε πάντα τους άλλους πρώτα και προσπαθείτε να μην μπερδεύετε τα φτερά, δεν θα έχετε τίποτα άλλο να δώσετε. Οι άνθρωποι μπορεί επίσης να σας εκλάβουν ως ανειλικρινή εάν σκύβετε συνεχώς στη θέλησή τους χωρίς να προσφέρετε τις απόψεις σας. Θα σας σεβαστούν περισσότερο αν εξετάσετε την προσέγγισή τους και δώσετε τη συμβολή σας.

2. Οι άνθρωποι μπορεί να μην σας σέβονται αν δεν έχετε όρια.

Αν δεν βάζεις όρια με τους ανθρώπους, τους δείχνει ότι δεν εκτιμάς τον εαυτό σου . Αν αυτό σημαίνει να κερδίσετε τη φιλία ή την προσοχή τους, θα τους επιτρέψετε να σας περπατήσουν. Αλλά μια σχέση που βασίζεται στην ασέβεια και την απόγνωση δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Τελικά, θα νιώθετε αγανάκτηση και θα εύχεστε να είχατε θέσει πιο σταθερά όρια από την αρχή.

Συχνά, το να μην θέτεις όρια στις σχέσεις πηγάζει από ανασφάλεια και τάσεις εξάρτησης. Μπορεί να λαχταράτε τόσο πολύ τη στοργή και την επικύρωση κάποιου που να θέτετε σε κίνδυνο την αξιοπρέπειά σας. Σε αυτήν την ευάλωτη κατάσταση, μπορεί να παραβλέψετε σαφείς ενδείξεις κακοποίησης από άλλους επειδή φοβάστε μια αντιπαράθεση σχετικά με τη συμπεριφορά τους. Αλλά αν δεν έχετε αυτοεκτίμηση , οι άλλοι θα μάθουν ότι το να σας κακομεταχειρίζονται είναι εντάξει.

Έτσι, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις σχέσεις σας, δείτε πρώτα πώς βλέπετε τον εαυτό σας. Άλλοι είναι ένας καθρέφτης που αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό μας κόσμο και μπορούν να προσφέρουν πολύτιμη εικόνα για την κατάσταση της συνείδησής μας.

3. Έχουν δικαίωμα και εγωκεντρικό – δεν σέβονται τους άλλους.

Μερικές φορές, η έλλειψη σεβασμού δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητά σας ή το πώς προσεγγίζετε τους ανθρώπους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι τοξικές απόψεις και συμπεριφορές άλλων τους καθιστούν ανίκανους να καλλιεργήσουν υγιείς σχέσεις. Μπορεί να τρέφουν δυσαρέσκεια λόγω παρελθουσών δυσμενών εμπειριών ή σχέσεων, με αποτέλεσμα να μην εμπιστεύονται τους άλλους. Ή, μπορεί να έχουν ένα σύμπλεγμα ανωτερότητας και να αισθάνονται ότι οι άλλοι δεν αξίζουν τον σεβασμό τους.

Έτσι, αν κάποιος δεν βλέπει την αξία σας, να ξέρετε ότι δεν φταίτε πάντα εσείς. Μερικοί άνθρωποι έχουν εγωιστικές προσωπικότητες και δεν μπορούν να δουν πέρα ​​από τις περιορισμένες ιδέες τους για τον κόσμο. Άνθρωποι σαν κι αυτόν συνήθως έχουν προβλήματα με όλους λόγω της δικαιωμένης, αδιάφορης στάσης τους.

Μπορεί να μην ανταποκρίνονται καν στην άνευ όρων αγάπη ή καλοσύνη επειδή δεν εκτιμούν τον εαυτό τους αρκετά για να τη λάβουν. Ή, ίσως, έχουν υπομείνει τραυματικές εμπειρίες που τους έκαναν απόμακρους και απόμακρους γύρω από τους άλλους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείτε να προσφέρετε στους ανθρώπους συμπόνια χωρίς να το παίρνετε προσωπικά όταν δεν μπορούν να ανταποδώσουν το συναίσθημα.

4. Ποτέ δεν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου.

Ένας άλλος λόγος που οι άνθρωποι μπορεί να μην σέβονται είναι λόγω του τρόπου με τον οποίο κουβαλάτε τον εαυτό σας . Δεν θα σας πάρουν στα σοβαρά εάν πάντα συμβιβάζετε τις αξίες σας ή επιτρέπετε στους άλλους να σας διακόπτουν στις συζητήσεις. Είναι απαραίτητο να παραμείνετε σταθεροί αλλά ευγενικοί όταν έχετε να κάνετε με ανθρώπους, ώστε να μην εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας. Επίσης, οι περισσότεροι άνθρωποι εκτιμούν την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια, ακόμα κι αν δεν συμφωνούν πάντα με τις απόψεις σας. Θα μάθουν να σας σέβονται όταν ξέρουν ότι δεν θα υποχωρήσετε σε βασικά ζητήματα.

5. Δεν σε γνωρίζουν ακόμα αρκετά καλά.

Όπως είπαμε και στην αρχή, ο σεβασμός κερδίζεται και δεν δίνεται. Επομένως, οι άνθρωποι μπορεί να δείχνουν πίστη και θαυμασμό για εσάς μόνο όταν σας γνωρίσουν καλύτερα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανέχεστε την κατάφωρη ασέβεια και τη σκληρότητα. Αλλά επίσης δεν πρέπει να περιμένετε από κάποιον να προσφέρει αμέσως τη φιλία του εάν δεν γνωρίζει τις προθέσεις σας.

Για παράδειγμα, εάν είστε νέος διευθυντής σε ένα εστιατόριο, οι υπάλληλοί σας μπορεί να είναι απρόθυμοι να ακολουθήσουν τις παραγγελίες σας στην αρχή. Χρειάζονται χρόνο για να σας ζεσταθούν και θέλουν επίσης να δουν αν θα τους φερθείτε δίκαια. Αφού δουλέψουν μαζί σας για λίγο και ξέρουν ότι είστε αξιόπιστοι, θα εκτιμήσουν τις ηγετικές σας ικανότητες και θα σας σέβονται περισσότερο.


Τελικές οι λόγοι που οι άνθρωποι δεν σας σέβονται

Νιώθετε ότι οι άνθρωποι δεν σας σέβονται στη δουλειά ή στις σχέσεις σας; Αν ναι, διατηρήστε την ελπίδα ότι τελικά θα κερδίσετε τη στοργή τους. Απλώς χρειάζεται χρόνος για τους περισσότερους ανθρώπους να έχουν πίστη στους άλλους μέχρι να τους γνωρίσουν πιο βαθιά. Σε τελική ανάλυση, δεν θα περιμένατε από τους υπαλλήλους να αναλάβουν πλήρως την εξουσία σας ως νέο διευθυντή.

Θα χρειαστεί να συνεργαστούν μαζί σας για λίγο για να μετρήσουν την ικανότητά σας και τη συμφωνία σας με τους άλλους. Αλλά θα πρέπει να προσφέρουν βασικό σεβασμό, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό σας ή άλλους παράγοντες. Εάν οι άνθρωποι δεν σας σέβονται ακόμη και αφού σας γνωρίσουν, ίσως χρειαστεί να θέσετε πιο σταθερά όρια.

Επίσης, πείτε την αλήθεια σας με σεβασμό, ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν πού βρίσκεστε. Αυτό τους δείχνει ότι δεν θα υποχωρήσετε ακόμη και μπροστά σε έντονη αντίθεση. Τέλος, αν συμπεριφέρεστε στους άλλους με ευγένεια, πιθανότατα θα σας ανταποδώσουν και θα σας σεβαστούν.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Νιώθετε ότι οι άνθρωποι δεν σας σέβονται; Να γιατί, σύμφωνα με την επιστήμη
Νιώθετε ότι οι άνθρωποι δεν σας σέβονται; Να γιατί, σύμφωνα με την επιστήμη
Νιώθετε ότι οι άνθρωποι δεν σας σέβονται; Να γιατί, σύμφωνα με την επιστήμη
https://www.ipsychologos.gr/wp-content/uploads/2021/08/signs-a-family-member-doesnt-like-you.jpg
https://i.ytimg.com/vi/UHcZjjlkW7U/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/04/blog-post_22.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/04/blog-post_22.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content