Οι λομπίστες του Big Ag σε πανικό για το νομοσχέδιο για την απαίτηση επισήμανσης προϊόντων που αλλάζουν γονίδια («εμβόλια» mRNA στα βοοειδή)

Οι λομπίστες του Big Ag σε πανικό για το νομοσχέδιο για την απαίτηση επισήμανσης προϊόντων που αλλάζουν γονίδια («εμβόλια» mRNA στα βοοειδή)

👉Η ιστορία με μια ματιά:
  • Οι παραγωγοί χοιρινού κρέατος χρησιμοποιούν προσαρμόσιμα «εμβόλια» βασισμένα σε mRNA στα κοπάδια τους από το 2018, χωρίς να το πουν στο κοινό.
  • Όλα τα προσαρμοσμένα "εμβόλια" mRNA δεν έχουν δοκιμαστεί. Μόνο η ίδια η πλατφόρμα mRNA έχει εγκριθεί.
  • Σύμφωνα με την National Cattlemen's Beef Association, "Δεν υπάρχουν τρέχοντα εμβόλια mRNA με άδεια χρήσης σε βοοειδή στις Ηνωμένες Πολιτείες". Ωστόσο, ένας λομπίστες της ένωσης ισχυρίζεται ότι έχει «διπλό εμβολιάσει» το δικό του κοπάδι με ένα «εμβόλιο» mRNA κατά της αναπνευστικής νόσου των βοοειδών.
  • Το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αϊόβα άρχισε να δοκιμάζει ένα «εμβόλιο» mRNA κατά του συγκυτιακού αναπνευστικού ιού των βοοειδών την 1η Οκτωβρίου 2021.
  • Το Missouri House Bill 1169 θα απαιτούσε την επισήμανση προϊόντων που μπορούν να αλλάξουν τα γονίδιά σας. Οι λομπίστες του Big Ag αντιτίθενται σθεναρά σε αυτό.
Την περασμένη εβδομάδα, ότι οι παραγωγοί χοιρινού κρέατος χρησιμοποιούν προσαρμόσιμα «εμβόλια» βασισμένα σε mRNA στα κοπάδια τους από το 2018 — χωρίς να το πουν στο κοινό.

Αυτό το ζήτημα βγήκε στην επιφάνεια μόνο όταν ο δικηγόρος Thomas Renz άρχισε να προωθεί νέα νομοθεσία στο Μιζούρι ( House Bill 1169 , την οποία βοήθησε να γραφτεί) που θα απαιτούσε την επισήμανση των προϊόντων mRNA .

Σε ένα tweet της 1ης Απριλίου (και όχι, αυτό δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο), ο Renz δήλωσε :

«ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ: οι λομπίστες των ενώσεων κτηνοτρόφων και χοιρινού κρέατος σε πολλές πολιτείες επιβεβαίωσαν ότι θα χρησιμοποιούν εμβόλια mRNA σε χοίρους και αγελάδες ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ MISSOURI HB1169. Είναι κυριολεκτικά η ΜΟΝΗ ευκαιρία που έχουμε να αποτρέψουμε αυτό…

«ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει τις επιπτώσεις από αυτό, αλλά όλοι αντιμετωπίζουμε δυνητικά τον κίνδυνο να γίνουμε #DiedSuddenly αν δεν το σταματήσουμε».

Η υπερανθρωπιστική ατζέντα και η εστίασή της στο φαγητό

Μέσα σε λίγες μέρες, τα εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης γέμισαν με αυτή την ιστορία και ο Renz άρχισε να κάνει τον γύρο μοιράζοντας στοιχεία που δείχνουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ εργάζεται για την ενσωμάτωση εμβολίων στα τρόφιμα για τουλάχιστον δύο δεκαετίες.

Σε μια συνέντευξη στις 2 Απριλίου με τη Naomi Wolf, Ph.D., ο Renz είπε :

«[Μπιλ] Γκέιτς, ο ΠΟΥ [Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας], ένας τόνος από αυτά τα πανεπιστήμια: όλοι μιλούν για τη συμπερίληψη εμβολιασμών mRNA ως μέρος των τροφίμων. Θα τροποποιήσουν τα γονίδια αυτών των τροφίμων για να τα κάνουν εμβόλια mRNA».

Η βιομηχανία δεν θέλει να ξέρεις τι κάνουν

Η αντίδραση από τους λομπίστες της Big Ag εναντίον αυτού του νομοσχεδίου για την απαίτηση διαφάνειας της βιομηχανίας σε αυτό το σημαντικό ζήτημα ήταν τεράστια, και ένας πιθανός λόγος γι' αυτό είναι επειδή θα έπρεπε να παραδεχτούν ότι όλα τα είδη τροφίμων μπορεί να έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια mRNA, έχουν γενετική τροποποιήσεις ή να τροποποιηθούν ώστε να χρησιμεύουν ως εμβολιασμοί για τον άνθρωπο.

Όχι μόνο αυτό μπορεί να καταστρέψει το Big Ag, αλλά θα επηρεάσει επίσης σοβαρά τυχόν κρυφές προσπάθειες της Big Pharma να χρησιμοποιήσει την προμήθεια τροφίμων ως εργαλείο για τη διανομή εμβολίων εν αγνοία των καταναλωτών.

Εν ολίγοις, ο Renz υποπτεύεται ότι η υπερανθρωπιστική ατζέντα των παγκοσμιοποιητών προωθείται κρυφά με τη χρήση γονιδιακής θεραπείας στην παραγωγή τροφίμων.

Δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι αν η βιομηχανία απλά δεν κατανοεί πώς η γονιδιακή θεραπεία mRNA στα ζώα μπορεί να επηρεάσει τους καταναλωτές ή αν θέλουν να κρύψουν το γεγονός ότι χρησιμοποιούν γονιδιακή θεραπεία επειδή ξέρουν ότι μπορεί να επηρεάσει και τους ανθρώπους.

Παγκοσμιοποιητές όπως ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab έχουν παραδεχτεί ανοιχτά ότι σκοπεύουν να αλλάξουν την ανθρωπότητα — τόσο σε γενετικό επίπεδο όσο και μέσω της ενσωμάτωσης της τεχνητής νοημοσύνης και της νανοτεχνολογίας στο ανθρώπινο σώμα.

Και, χρησιμοποιώντας το COVID-19 ως εξώφυλλο, κατάφεραν να μετατρέψουν ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό σε υποκείμενα δοκιμής για αυτόν τον επικίνδυνο πειραματισμό.

Όπως σημειώθηκε από τον Renz στη συνέντευξη της Real America's Voice παραπάνω, γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι οι λήψεις mRNA COVID-19 δεν έχουν ευεργετικό αντίκτυπο όσον αφορά την πρόληψη της μόλυνσης από COVID-19.

Τα «εμβόλια» mRNA στα ζώα δεν έχουν δοκιμαστεί

Εάν τα εμβόλια mRNA COVID-19 δεν αποτρέπουν τη μόλυνση, γιατί να υποθέσουμε ότι τα εμβόλια mRNA για ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις στους χοίρους λειτουργούν καλύτερα;

Μια από τις πιο ανησυχητικές πτυχές της χρήσης «εμβόλια» mRNA στους χοίρους είναι το γεγονός ότι όλα αυτά είναι εξ ορισμού μη ελεγμένα. Όπως εξηγεί η Merck στον ιστότοπό της, το «προσαρμοσμένο εμβόλιο χοίρων», το Sequivity, δεν είναι εμβόλιο αλλά, μάλλον, μια πλατφόρμα που επιτρέπει την ατελείωτη προσαρμογή των «εμβόλια mRNA».

Οι προσαρμοσμένες λήψεις mRNA που δημιουργούνται με τη χρήση του είναι εντελώς μη δοκιμασμένες. Ετσι δουλευει:Ένα παθογόνο συλλέγεται και αποστέλλεται σε ένα διαγνωστικό εργαστήριο.
Το γονίδιο ενδιαφέροντος αναλύεται και αποστέλλεται ηλεκτρονικά στους αναλυτές Sequivity.
Μια συνθετική έκδοση του γονιδίου που μας ενδιαφέρει συντίθεται και εισάγεται στην πλατφόρμα παραγωγής RNA.
Τα σωματίδια RNA που απελευθερώνονται από τα επωασμένα κύτταρα παραγωγής συλλέγονται και διαμορφώνονται σε ένα προσαρμοσμένο «εμβόλιο».

Όπως σημειώνει η Zoetis, η μεγαλύτερη παραγωγός κτηνιατρικών φαρμάκων και εμβολίων :

"Το Sequivity έχει μελέτες ασφάλειας και αποτελεσματικότητας που βασίζονται στην πλατφόρμα με μια ιστορική αρχική απομόνωση, όχι πιθανή την απομόνωση που θα ζητούσαν οι πελάτες στο προϊόν τους."

Ποια ήταν αυτή η αρχική απομόνωση; Θα επηρεάσει το mRNA έναντι μιας βακτηριακής νόσου τα ζώα με τον ίδιο τρόπο που το mRNA έναντι μιας ιογενούς λοίμωξης;

Ποια «γονίδια ενδιαφέροντος» επιλέγονται; Εάν επιλεγούν πρωτεΐνες ακίδας, μπορεί να είναι τόσο παθογόνες όσο η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2;

Σε περιβάλλοντα CAFO με υψηλούς πληθυσμούς ζώων, οι μεταλλάξεις δεν θα γίνουν ανεξέλεγκτες καθώς τα βακτήρια και οι ιοί υπόκεινται σε συνεχή «προσαρμοσμένη» πίεση εμβολιασμού για να προσαρμοστούν και να γίνουν πιο επικίνδυνα; Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που χρειάζονται απαντήσεις.

Στο τέλος της ημέρας, το γεγονός ότι οι λήψεις mRNA μπορούν να προσαρμοστούν ατελείωτα χωρίς δοκιμές ασφαλείας δείχνει πόσο σπασμένα είναι το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ.

Απλώς δεν υπάρχει τρόπος να εγγυηθούν ότι οι προσαρμοσμένες λήψεις mRNA είναι ασφαλείς. Το γεγονός ότι η ίδια η πλατφόρμα λειτουργεί και επιτρέπει αυτήν την προσαρμογή ΔΕΝ αποδεικνύει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των πλάνων που μαγειρεύονται.

Η έγκριση της πλατφόρμας δεν αποδεικνύει επίσης ότι τα τρόφιμα είναι ασφαλή για κατανάλωση μετά την επεξεργασία τους με mRNA.

Αγελαδινό γάλα που χρησιμοποιείται για την ανοσοποίηση ποντικών

Όπως ανέφερε ο Δρ Peter McCullough , Κινέζοι ερευνητές απέδειξαν ότι τα τρόφιμα μπορούν πράγματι να μετατραπούν σε εμβόλιο .

«Η προσφορά τροφίμων του έθνους μπορεί να χειραγωγηθεί από φορείς δημόσιας υγείας για να επηρεάσει τα αποτελέσματα του πληθυσμού… Τώρα εξετάζεται μια από του στόματος οδός χορήγησης ειδικά για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 χρησιμοποιώντας mRNA στο αγελαδινό γάλα.

«Ο Zhang και οι συνεργάτες του απέδειξαν ότι ένας συντομευμένος κώδικας mRNA 675 ζευγών βάσεων θα μπορούσε να φορτωθεί σε πακέτα φωσφολιπιδίων που ονομάζονται εξωσώματα που προέρχονται από γάλα και στη συνέχεια να ταΐσουν τα ποντίκια χρησιμοποιώντας το ίδιο γάλα.

«Η γαστρεντερική οδός των ποντικών απορρόφησε τα εξωσώματα και το mRNA πρέπει να εισήλθε στην κυκλοφορία του αίματος και στον λεμφικό ιστό επειδή παράχθηκαν αντισώματα σε ποντίκια που ταΐστηκαν κατά της πρωτεΐνης Spike SARS-CoV-2 (τομέας δέσμευσης υποδοχέα)…

«Δεδομένης της ζημίας που έχουν προκαλέσει τα εμβόλια mRNA όσον αφορά τους τραυματισμούς, τις αναπηρίες και τους θανάτους, αυτά τα δεδομένα εγείρουν σημαντικά ζητήματα ηθικής. Το έργο των πολιτειών COVID έδειξε ότι το 25% των Αμερικανών πέτυχαν να παραμείνουν μη εμβολιασμένοι.

«Αυτή η ομάδα θα είχε έντονες αντιρρήσεις για το mRNA στην προμήθεια τροφίμων, ιδιαίτερα αν γινόταν κρυφά ή με ελάχιστες ετικέτες/προειδοποιήσεις…

«Για όσους έχουν λάβει ένα από τα εμβόλια για τον COVID-19, η χρήση εμβολίων γάλακτος ως προσφορά EUA θα επέτρεπε ακόμη μεγαλύτερη φόρτωση του σώματος με συνθετικό mRNA που έχει αποδειχθεί ανθεκτικό στις ριβονουκλεάσες και μπορεί να παραμείνει μόνιμα στο ανθρώπινο σώμα.

«Αυτές οι παρατηρήσεις με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η τεχνολογία mRNA έχει μόλις εισέλθει σε μια εντελώς νέα, πολύ πιο σκοτεινή φάση ανάπτυξης. Αναμένετε περισσότερη έρευνα και αντίσταση στο mRNA στα τρόφιμα μας. Οι Κινέζοι μόλις έκαναν το πρώτο από αυτά που πιθανότατα θα είναι πολύ πιο επικίνδυνα βήματα για τον κόσμο».

Θα υποβληθεί και σε επεξεργασία με mRNA και το βόειο κρέας;

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι τα βόεια βοοειδή υποβάλλονται σε θεραπεία με προσαρμόσιμα «εμβόλια» mRNA, είτε στην Ευρώπη είτε στις ΗΠΑ. Η National Cattlemen's Beef Association το αρνήθηκε επίσης, λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν τρέχοντα εμβόλια mRNA με άδεια χρήσης σε βοοειδή στις Ηνωμένες Πολιτείες."

Τούτου λεχθέντος, η Ένωση Βοοειδών επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι, τελικά, σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν εμβόλια mRNA στα βοοειδή , τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τόσο τα γαλακτοκομικά όσο και το βόειο κρέας.

Ο χρόνος θα δείξει εάν η δημόσια οργή θα σταματήσει τέτοια σχέδια. Σαφώς, ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων ανησυχεί για τις φήμες στο Διαδίκτυο ότι είναι ήδη σε χρήση.

Στις 3 Απριλίου, ο επίτροπος του Υπουργείου Γεωργίας του Τέξας, Σιντ Μίλερ, εξέδωσε μια δήλωση υποσχόμενη να πραγματοποιήσει αξιολόγηση κινδύνου της τεχνολογίας πριν από την υιοθέτησή της:

«Από τη στιγμή που ήρθαν στην προσοχή του Υπουργείου Γεωργίας του Τέξας τα νέα για την ανάπτυξη εμβολίων mRNA και θεραπειών που σχετίζονται με το mRNA για τα ζώα, εργαζόμαστε για την ανάπτυξη μιας πραγματικής και επιστημονικής αξιολόγησης των κινδύνων που σχετίζονται με αυτήν την τεχνολογία.

«Η ανάλυσή μας θα περιλαμβάνει την κλινική έρευνα, τη δομή της υπάρχουσας νομοθεσίας του Τέξας και τον αντίκτυπο της δημόσιας πολιτικής, της οικονομίας και της παραγωγής των διαφορετικών πολιτικών που ενδέχεται να υιοθετήσουμε. Στόχος μου είναι να διασφαλίσω ότι η γεωργία του Τέξας παραμένει ασφαλής, αξιόπιστη, υγιής και εντελώς μη μολυσμένη από επικίνδυνη ή μη αποδεδειγμένη τεχνολογία.

«Προσωπικά παίρνω αυτό το θέμα πολύ σοβαρά. Καμία πολιτική καυτή λήψη. Απλώς μια καλά αιτιολογημένη και καλά μελετημένη πρόταση που βασίζεται σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών από ενδιαφερόμενους φορείς, επιστήμονες, γεωπόνους και άλλους ειδικούς. Εξετάζουμε αυτό το θέμα στο TDA και θα μοιραστούμε τις ανησυχίες σας. Παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι."

Σύγχυση που προκάλεσε στους λομπίστες της ένωσης κτηνοτρόφωνΑυτό που προκαλεί σημαντική σύγχυση σε αυτό το θέμα είναι μια δήλωση που έκανε ο λόμπις του National Cattlemen's Beef Association, Shannon Cooper , ενώπιον του Μισούρι .

Ο Κούπερ είπε στα μέλη της Βουλής ότι πρόσφατα είχε «διπλοεμβολιάσει» το κοπάδι του με «εμβόλια που έχουν αυτό το mRNA». Σύμφωνα με τον Cooper, το «εμβόλιο» mRNA που χορηγήθηκε ήταν για αναπνευστική νόσο των βοοειδών.

Είναι μπερδεμένος; Πίστεψε κατά λάθος ότι το εμβόλιο που έδωσε είχε mRNA; Ή μήπως η National Cattlemen's Beef Association είναι εσφαλμένη όταν δηλώνει ότι δεν υπάρχουν εγκεκριμένα εμβόλια mRNA για βοοειδή στις ΗΠΑ; Ή, χρησιμοποιούνται πειραματικά πλάνα mRNA χωρίς έγκριση; Ποιος ξέρει σε αυτό το σημείο;

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αναπτύσσονται «εμβόλια» mRNA κατά της αναπνευστικής νόσου των βοοειδών. Το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αϊόβα άρχισε να δοκιμάζει ένα «εμβόλιο» mRNA κατά του συγκυτιακού αναπνευστικού ιού των βοοειδών την 1η Οκτωβρίου 2021.

Η ημερομηνία λήξης του έργου αναφέρεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2026. Σύμφωνα με την υποβολή της δοκιμής, τα ποντίκια θα χρησιμοποιηθούν για την απόδειξη της ιδέας. Οι αγελάδες θα χρησιμοποιηθούν στο δεύτερο έτος της δοκιμής. Υποθέτοντας ότι είναι εντός προγράμματος, αυτό σημαίνει ότι οι αγελάδες θα πειραματιστούν κάπου στα τέλη του 2023 ή/και το 2024.

Είναι ασφαλές να τρώγονται ζώα με τρύπημα mRNA;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι υγειονομικές αρχές επιμένουν ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι ασφαλή, δεν είναι περίεργο που επιμένουν επίσης ότι δεν υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με την κατανάλωση κρέατος που έχει υποστεί επεξεργασία με mRNA. Μπορούμε όμως να τους εμπιστευτούμε;

Τι γίνεται με τα κύτταρα που καταλαμβάνονται τώρα από την οδηγία ξένου mRNA για τη δημιουργία νέων πρωτεϊνών; Είναι ασφαλείς να καταναλωθούν αυτές οι πρωτεΐνες; Πόσο καιρό διατηρούνται τα νανολιπιδικά σωματίδια στον ιστό;

Τα ζώα όπως οι χοίροι εμβολιάζονται τακτικά κατά πολλών ασθενειών και πολλά από αυτά τα εμβόλια πρέπει να χορηγούνται σε συγκεκριμένες ώρες για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα στο κρέας.

Λοιπόν, πότε ακριβώς οι χοίροι λαμβάνουν αυτές τις προσαρμοσμένες λήψεις mRNA; Και θα μπορούσαν να υπάρχουν υπολείμματα εμβολίου mRNA στο χοιρινό κρέας που αγοράζετε ;
  • Τα εμβόλια γίνονται σχεδόν πάντα στο οπίσθιο τέταρτο του ζώου και σύμφωνα με τους υπεύθυνους ανάπτυξης εμβόλων mRNA, το mRNA παραμένει στο σημείο της ένεσης.
  • Αυτή η θεωρία έχει από καιρό αποδειχθεί ψευδής, καθώς το mRNA στο εμβόλιο COVID-19 έχει αποδειχθεί ότι κατανέμεται σε όλο το ανθρώπινο σώμα.
  • Αλλά είναι λογικό ότι το mRNA μπορεί να είναι πιο συγκεντρωμένο στο σημείο της ένεσης. Στην κτηνοτροφία, αυτό θα μπορούσε να είναι άσχημα νέα, βλέποντας πώς τα πίσω τέταρτα είναι συνήθως από όπου προέρχονται τα κύρια κομμάτια κρέατος.
Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε εάν υπάρχει κάποιο mRNA στο ζώο τη στιγμή της σφαγής. Προς το παρόν, δεν έχουμε τρόπο να το γνωρίζουμε αυτό. Δεν γνωρίζουμε καν πόσο καιρό παραμένει στο σώμα το συνθετικό mRNA με περίβλημα λιπιδίων.

Δεν γνωρίζουμε επίσης πόσο καιρό παραμένει το αντιγόνο που παράγεται από τα κύτταρα του ζώου ως απόκριση σε μια προσαρμοσμένη λήψη mRNA και εάν η κατάποση αυτού του αντιγόνου μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία.

Οι ερευνητές του Stanford ανακάλυψαν ότι η πρωτεΐνη ακίδας που παράγεται ως απόκριση στο εμβόλιο COVID-19 παραμένει στο ανθρώπινο σώμα για τουλάχιστον 60 ημέρες και η πρωτεΐνη ακίδας είναι αυτή που προκαλεί τα περισσότερα από τα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το τρύπημα.

Θα μπορούσε να ισχύει το ίδιο για τα jabs mRNA που χρησιμοποιούνται σε ζώα;

Τα γουρούνια μπορούν να θανατωθούν οπουδήποτε από την ηλικία των 6 εβδομάδων έως τους 10 μήνες, γεγονός που δεν αφήνει πολύ χρόνο στο mRNA και/ή στο αντιγόνο να ξεπλυθούν.

Το διαβόητο επιστόμιο της βιομηχανίας υπερασπίζεται τις εγκοπές mRNA των ζώων

Εκτός από τα πολλά ανοιχτά ερωτήματα, το γεγονός ότι τα περιβόητα επιστόμια της Big Pharma είναι αυτά που αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, διασφαλίζοντας ότι τα ζώα με τρυπήματα mRNA είναι ασφαλή για κατανάλωση είναι μια ακόμη κόκκινη σημαία. Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε τον Δρ Kevin Folta που επιμένει ότι το mRNA είναι αβλαβές.

Ο Folta, καθηγητής κηπουρικής στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, είναι εδώ και καιρό υπέρμαχος των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών. Υποστήριξε επίσης την ασφάλεια της γλυφοσάτης και το 2015 πιάστηκε να λέει ψέματα για τους οικονομικούς δεσμούς του με τη Monsanto. Τώρα, έχει αναλάβει την υπεράσπιση των λήψεων mRNA στα ζώα.

Όπως αναφέρει η Cowboy State Daily :

«Οι νομοθέτες στην Αριζόνα, το Αϊντάχο και το Μιζούρι έχουν εισαγάγει νομοθεσία που σχετίζεται με τη χρήση εμβολίων mRNA στα τρόφιμα. Το νομοσχέδιο της Αριζόνα περιορίζει μόνο την επισήμανση τέτοιων τροφίμων ως βιολογικών. Το νομοσχέδιο του Αϊντάχο τροποποιεί την πολιτειακή νομοθεσία για να απαγορεύσει την πώληση τέτοιων τροφίμων εκτός εάν επισημαίνεται εμφανώς ότι η παρουσία του εμβολίου βρίσκεται στα τρόφιμα.

«Το νομοσχέδιο του Μιζούρι απαιτεί μια εμφανή ετικέτα «Προϊόν γονιδιακής θεραπείας». Ο Δρ Kevin Folta είπε στην Cowboy State Daily ότι η προτεινόμενη ετικέτα «γονιδιακή θεραπεία» είναι ανακριβής.

«Σημαίνει ότι δεν έχουν ιδέα τι προσπαθούν να ρυθμίσουν», είπε ο Φόλτα, επειδή «δεν υπάρχει ενσωμάτωση στο DNA. Είναι ένα παροδικό σύνολο οδηγιών, όπως μια μονάδα USB. Όχι σκληρός δίσκος»… Το αγγελιοφόρο RNA εμφανίζεται φυσικά ως μέρος της λειτουργίας των κυττάρων στο σώμα. «Το mRNA είναι παντού και δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς mRNA», είπε ο Φόλτα…

«Ο Φόλτα είπε ότι τα εμβόλια δεν μπορούν να μπουν στο φαγητό που τρώνε οι άνθρωποι. Το mRNA είναι ένα εξαιρετικά ασταθές μόριο. Γι' αυτό λειτουργεί. Είναι πολύ προσωρινό. Έτσι, όταν ένα ζώο σφάζεται ή όταν ένα φυτό πεθαίνει, το mRNA είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να πάει», είπε ο Folta».

Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε ακριβώς τι είναι λάθος με τα επιχειρήματα του Folta ότι το mRNA είναι «παντού» και επομένως αβλαβές και ότι η δραστηριότητά του είναι προσωρινή επειδή είναι τόσο ασταθής. Το mRNA στα πλάνα είναι συνθετικό και ΔΕΝ διασπάται όπως το κανονικό mRNA.

Σαφώς παραπλανά τους ανθρώπους και είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν είναι σκόπιμα, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι όλοι όσοι γνωρίζουν έστω και το παραμικρό για την τεχνολογία jab mRNA γνωρίζουν ότι το συνθετικό mRNA έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την ταχεία διάσπαση και σταθεροποιείται περαιτέρω από το νανολιπίδιο. Έτσι, τα επιχειρήματα του Folta είναι άκυρα από την αρχή.

Τελικές σκέψεις

Προχωρώντας προς τα εμπρός, θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνουμε στην κορυφή του τι συμβαίνει με την προσφορά τροφίμων μας. Πολλοί από εμάς εξεπλάγησαν όταν συνειδητοποίησαν ότι οι λήψεις mRNA χρησιμοποιούνται σε χοίρους εδώ και αρκετά χρόνια.

Σύντομα, τα βοοειδή ενδέχεται να λάβουν επίσης αυτές τις προσαρμόσιμες λήψεις mRNA, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τόσο το βόειο κρέας όσο και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Προς το παρόν, συνιστώ ανεπιφύλακτα την αποφυγή προϊόντων χοιρινού κρέατος. Εκτός από την αβεβαιότητα που περιβάλλει αυτά τα μη δοκιμασμένα «εμβόλια» mRNA, το χοιρινό είναι επίσης πολύ υψηλό σε λινολεϊκό οξύ , ένα επιβλαβές ωμέγα-6 λιπαρό που οδηγεί σε χρόνιες ασθένειες.

Ας ελπίσουμε ότι οι κτηνοτρόφοι βοοειδών θα συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο που εγκυμονεί αυτή η πλατφόρμα mRNA για την κατώτατη γραμμή τους και θα τον απορρίψουν. Εάν δεν βρουν βόειο κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα που δεν έχουν υποβληθεί σε «γονιδιακή θεραπεία», θα μπορούσε να γίνει μια μεγάλη πρόκληση.


Ο Will Harris , από το White Oak Pasture στο Bluffton Georgia, είναι ένας κτηνοτρόφος που έχει ήδη καταδικάσει τα «εμβόλια» mRNA στα βοοειδή .

Ένα tweet στις 10 Απριλίου, White Oak Pastures ανέφερε:

«Γίνεται λόγος για εξημερωμένα τροφικά ζώα που σύντομα θα εμβολιαστούν με mRNA. Θέλουμε οι πελάτες μας να γνωρίζουν ότι δεν θα εμβολιάζουμε τα ζώα μας με εμβόλια mRNA. Πιστεύουμε ότι υπάρχει χρόνος και τόπος για εμβολιασμούς, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ.

«Εάν τα ζώα εκτρέφονται σε ένα περιβάλλον όπου μπορούν να εκφράσουν τα φυσικά τους ένστικτα, πιθανότατα δεν θα χρειαστούν πολλά (αν υπάρχουν) εμβόλια. Ελπίζουμε μια μέρα να απομακρυνθούμε από όλα τα εμβόλια στο αγρόκτημά μας - είμαστε κοντά, αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί.

«Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι πάνω από το 80% των αντιβιοτικών που παράγονται σήμερα καταναλώνονται από οικόσιτα ζώα διατροφής… Θα ήταν λογικό για να περάσουν οι εταιρείες εμβολίων από «πολύ κερδοφόρες» σε «άσεμνα κερδοφόρες» θα ήταν να αιχμαλωτίσουν τη κτηνοτροφία αγορά.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό θα περνούσε ποτέ νομοθεσία, αλλά νόμος ή όχι, η Big Ag επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη Big Pharma. Οι πολυεθνικές εταιρείες κρέατος σίγουρα θα επέλεγαν να το επιβάλουν, εάν υπήρχε η ευκαιρία για ένα κοινό κέρδος.

«Κλείνοντας, σας παρακαλώ να ξέρετε: Δεν πιστεύουμε σε μια γενική, ενιαία προσέγγιση για την υγεία μας ή τα ζώα μας. Δεν θα προσθέσουμε εμβόλια για τα ζώα μας — κινούμαστε προς την άλλη κατεύθυνση ελπίζοντας να δώσουμε λιγότερα. (Και, ήδη δίνουμε πολύ λίγα).

«Εάν αυτό υιοθετηθεί και υπάρξει «πανικός» για τροφή από ζώα που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο mRNA, θα επιλέξουμε να τιμήσουμε πρώτα τη ζήτηση από τα μέλη της πίστης και τους υπαλλήλους μας. Εάν δεν είστε μέλος αυτής της ομάδας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχουμε κάποιο προϊόν για εσάς.

«Σίγουρα δεν προσπαθούμε να προωθήσουμε τον πανικό — αλλά, σκοπεύουμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας για το πώς θα λειτουργούμε σε περιόδους αυξανόμενης ζήτησης. Τα καταστρέψαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας - δεν θα το κάνουμε ξανά».

Το διάβασα στο childrenshealthdefense.org
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1079,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,261,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1245,ΒΙΝΤΕΟ,814,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,327,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1545,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,901,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι λομπίστες του Big Ag σε πανικό για το νομοσχέδιο για την απαίτηση επισήμανσης προϊόντων που αλλάζουν γονίδια («εμβόλια» mRNA στα βοοειδή)
Οι λομπίστες του Big Ag σε πανικό για το νομοσχέδιο για την απαίτηση επισήμανσης προϊόντων που αλλάζουν γονίδια («εμβόλια» mRNA στα βοοειδή)
Οι λομπίστες του Big Ag σε πανικό για το νομοσχέδιο για την απαίτηση επισήμανσης προϊόντων που αλλάζουν γονίδια («εμβόλια» mRNA στα βοοειδή)
https://childrenshealthdefense.org/wp-content/uploads/big-ag-gene-mrna-vaccines-livestock-feature-800x417.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/04/big-ag-mrna.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/04/big-ag-mrna.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content