Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοήσει ο Δίας στον Ταύρο από τις 16/05/2023 – 25/05/2024;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοήσει ο Δίας στον Ταύρο από τις 16/05/2023 – 25/05/2024;

👉Ο Δίας είναι εκείνος ο πλανήτης που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία γιατί συμβολίζει την καλοτυχία, την επέκταση, την αφθονία και τις ευκαιρίες. Στις 16/05/2023 θα εγκαταλείψει το παρορμητικό ζώδιο του Κριού και θα εισέλθει στο γήινο και πρακτικό ζώδιο του Ταύρου όπου θα παραμείνει έως τις 25/05/2024. 

Ο Ταύρος, ως ζώδιο της Αφροδίτης, συμβολίζει τις απολαύσεις, την ηδονή, το χρήμα και τα υλικά αγαθά. Μας υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ηρεμία στη ζωή μας και μας καλεί να αναλογιστούμε τι έχει αξία για εμάς. Η παραμονή του Δία σε αυτό το ζώδιο για το επόμενο έτος θα βελτιώσει τα οικονομικά μας και τη σχέση μας με το χρήμα. Είναι πιθανό να αποκτήσουμε νέες πηγές εσόδων, να κάνουμε κερδοφόρες επενδύσεις ή να βρούμε τρόπους να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα μας. 

Επιπλέον, θα μας δώσει την ευκαιρία να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις στη ζωή μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο εκείνο που βιώνει τη ζωή μέσα από τις αισθήσεις, επομένως ο Δίας σε αυτή τη θέση θα μας βοηθήσει να αφεθούμε στις μικρές απολαύσεις της ζωής όπως είναι το καλό φαγητό, το ποτό, τα γλυκά και το σεξ, αλλά και οι ανέσεις κάθε είδους. Θα ευνοηθεί επίσης η επαφή με τη φύση αλλά και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσουμε και να αποκαταστήσουμε την ηρεμία στην καθημερινότητα μας, αρκεί βέβαια να μην φτάσουμε στο άλλο άκρο γιατί είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να τεμπελιάσουμε ή να κάνουμε υπερβολές που σχετίζονται με το φαγητό, τις αγορές και τις καταχρήσεις.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την είσοδο του Δία στον Ταύρο και με ποιο τρόπο

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο για το επόμενο έτος μετά από 12 χρόνια, επομένως καταλαβαίνετε ότι εσείς είστε εκείνοι που θα ευνοηθείτε στο έπακρο. Αρχικά, θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και τίποτα δεν είναι αρκετό για να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε. Εάν λοιπόν θέλετε να αναλάβετε δράση ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Θα νιώσετε ότι οι καταστάσεις λειτουργούν προς όφελος σας χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που προτιμά την ασφάλεια και τις δοκιμασμένες καταστάσεις, ο Δίας θα σας κάνει πιο τολμηρούς και δεν θα διστάσετε να ρισκάρετε. Οι άνθρωποι που θα συναντήσετε τώρα θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να προχωρήσετε παρακάτω και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν μέσα στο επόμενο έτος να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας σε επαγγελματικό επίπεδο ή να κάνετε μια πολύ σημαντική συνεργασία που θα σας ωφελήσει οικονομικά. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ο Δίας θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και θα κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας και θα δώσουν νόημα στην καθημερινότητα σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι πιθανό να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Προσέξτε μόνο τις υπερβολές και τις ατασθαλίες, γιατί δεν αποκλείεται η υπεραισιοδοξία να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο Δίας εισέρχεται στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο έτος θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι. Ο πλανήτης της τύχης σας καλεί να πάρετε ρίσκα, να πείτε ναι σε νέες εμπειρίες και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με κάθε τρόπο. Το επόμενο διάστημα θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα ταξίδια και τις επαφές με άτομα από το εξωτερικό, επομένως αν έχετε σκοπό να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες σας ή να εργαστείτε σε μια άλλη χώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να ξεκινήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα ή σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιπλέον δεξιότητες. Μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν τον ρόλο του μέντορα για εσάς, θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές και θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε με κάποιο τρόπο να βγείτε από τη ρουτίνα και την ασφάλεια της καθημερινότητας σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις νέες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ο Δίας στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον τρόπο σκέψης σας και να προσεγγίσετε τη ζωή μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Αφήστε λοιπόν τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις στην άκρη, δείξτε πίστη στον εαυτό σας και στο όραμα σας και να είστε σίγουροι ότι τα όνειρα σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις, είναι βέβαιο ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε σπουδαίες ευκαιρίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αρκετοί από εσάς μπορεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ανεβάσει στα ουράνια και θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σας. Θα πάψετε να βλέπετε τις αρνητικές πλευρές των ανθρώπων και των καταστάσεων -όπως συνηθίζετε να κάνετε- και θα δώσετε περισσότερες ευκαιρίες στους γύρω σας. Είναι μάλιστα πιθανό να δεσμευτείτε πιο εύκολα και να πάρετε ρίσκα που σε άλλες συνθήκες θα αποφεύγατε. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να σκεφτείτε το γάμο ή τη συμβίωση με ένα πρόσωπο που σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Γενικώς, θα νιώσετε την ανάγκη να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να βγείτε από τη στασιμότητα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Δίας στον Ταύρο θα ευνοήσει τις δημόσιες σχέσεις και θα κάνετε κάποιες πολύ σημαντικές γνωριμίες με άτομα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας αλλά και να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στο γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου θα ευνοήσει στο έπακρο την ερωτική σας ζωή και θα σας προσφέρει πολύ όμορφες και ανάλαφρες στιγμές. Αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας, αφού δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να αντισταθεί στο σεξαπίλ σας. Τολμήστε λοιπόν να πάρετε ρίσκα και να κάνετε την πρώτη κίνηση και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ ξεχωριστοί. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το πάθος μεταξύ σας θα αναζωπυρωθεί και μπορεί να αισθανθείτε ξανά όπως τον πρώτο καιρό στη σχέση σας. Θα λάβετε την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που επιθυμείτε και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου. Αν έχετε ήδη παιδιά, η σχέση σας θα βελτιωθεί αισθητά και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Στο επαγγελματικό κομμάτι, η δημιουργικότητα σας θα είναι στα ύψη και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Οι κόποι και οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν και θα πάρετε τα εύσημα για μια έμπνευση ή μια ιδέα που είχατε. Είναι επίσης το ιδανικό διάστημα για να κάνετε ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα που θα σας αποφέρει κέρδη και θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε και να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοήσει ο Δίας στον Ταύρο από τις 16/05/2023 – 25/05/2024;
Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοήσει ο Δίας στον Ταύρο από τις 16/05/2023 – 25/05/2024;
Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοήσει ο Δίας στον Ταύρο από τις 16/05/2023 – 25/05/2024;
https://www.oroskopos.tv/wp-content/uploads/2018/07/rendered-405.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/04/4-16052023-25052024.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/04/4-16052023-25052024.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content