Στ. Πλουμιστός: Δεν τα παρατάω εύκολα. Αλλά μόλις με χάσεις, είναι για πάντα

Στ. Πλουμιστός: Δεν τα παρατάω εύκολα. Αλλά μόλις με χάσεις, είναι για πάντα

👉Είμαι το είδος του ανθρώπου που δένομαι πολύ εύκολα και γρήγορα με τους ανθρώπους. Μου αρέσει να πιστεύω ότι έχω πολύ τρυφερή καρδιά. Μου αρέσει να σκέφτομαι τον εαυτό μου ως συνήγορο της αγάπης. ένας παθιασμένος πολεμιστής. Θα ήθελα να πιστεύω ότι είμαι το είδος του ανθρώπου που πραγματικά θα πάλευε να κρατήσει αυτή την αγάπη ζωντανή. Είμαι το είδος του ανθρώπου που δεν θα έπαιρνε ποτέ την αγάπη ως δεδομένη.

Και γι' αυτό παλεύω πραγματικά με τους χωρισμούς.

Πραγματικά δεν μου αρέσει η αίσθηση του τερματισμού μιας σχέσης. Πραγματικά μισώ να πρέπει να αποκλείω ανθρώπους από τη ζωή μου. Μισώ να πρέπει να αποσπώ τον εαυτό μου από ανθρώπους με τους οποίους είμαι οικεία.

Γι' αυτό τείνω να βλέπω πάντα τις καταστάσεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Κάνω πάντα ό,τι καλύτερο μπορώ για να εξετάζω όλες τις απόψεις πριν πάρω μια απόφαση για κάτι τόσο σημαντικό. Προσπαθώ να κατανοήσω το σκεπτικό πίσω από τις πράξεις, τις επιλογές και τις πεποιθήσεις των ανθρώπων.

Πάντα μου αρέσει να προσπαθώ να φτάσω στο βάθος των πραγμάτων γιατί έτσι αποφασίζω στη ζωή.

Πάντα μου αρέσει να δίνω στους ανθρώπους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας γιατί ξέρω πόσο περίπλοκη μπορεί να είναι η ανθρώπινη ζωή και δεν γνωρίζουν πάντα όλοι την όλη ιστορία. Πάντα μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες. Μου αρέσει να είμαι πάντα υπομονετικός.

Μου αρέσει πάντα να ασκώ τη μέγιστη ανεκτικότητα ειδικά για τους ανθρώπους που αγαπώ. Είμαι ο τύπος που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία, βλέπω μια τρίτη, μια τέταρτη, μια πέμπτη ακόμα και μια έκτη
Και γι' αυτό καταλήγω να κάνω πολύ κακό στον εαυτό μου.

Αυτός είναι ο λόγος που νιώθω τόσο πολύ πόνο στη ζωή μου. Γι' αυτό πάντα καταλήγω να πληγώνομαι. Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει εύκολα. Δεν είμαι πραγματικά το είδος του ανθρώπου που φεύγει όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα.

Δεν είμαι κάποιος που απλά θα φύγει όταν τα πράγματα αρχίσουν να γίνονται άβολα. Πάντα θα παλεύω για τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου, ειδικά αυτούς χωρίς τους οποίους δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου.

Πάντα προσπαθώ πολύ στις σχέσεις

Όταν κάτι σπάει στη σχέση, παλεύω σαν τρελός να το φτιάξω. Πάντα παλεύω για τις σχέσεις μου γιατί ξέρω ότι η αγάπη δεν είναι ποτέ κάτι που πρέπει να σπαταλάς ή να θεωρείς δεδομένο. Κάνω πάντα ό,τι καλύτερο μπορώ για να κάνω μια σχέση να λειτουργήσει, αρκεί να ξέρω ότι το άτομο από την άλλη πλευρά είναι εξίσου πρόθυμο.

Λοιπόν, θέλω απλώς να ξέρετε αυτό το απλό πράγμα: αν πήρα την απόφαση να σε αποκλείσω από τη ζωή μου, είναι πιθανώς επειδή έκανες κάτι απίστευτα ασυγχώρητο.

Πρέπει να είναι επειδή με πλήγωσες τόσο πολύ που δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. Πρέπει να είναι επειδή με πλήγωσες σε σημείο να χάσω κάθε ελπίδα. Γιατί αν ήταν λιγότερο σοβαρό, θα έκανα ό,τι μπορούσα για να διορθώσω τα πράγματα. Θα μάζεψα το μυαλό μου προσπαθώντας να βρω μια λύση στα προβλήματα στη σχέση μας.

Θα έδειχνα πάντα προθυμία να καταβάλω προσπάθεια. Θα έκανα πάντα ό,τι μπορούσα για να σώσω αυτό που έχουμε ως ζευγάρι. Και ξέρεις ότι μπορείς να με εμπιστευτείς. Ξέρεις ότι μπορείς να με πιστέψεις όταν λέω ότι θα έβαζα ακόμη και τις δικές μου επιθυμίες και ανάγκες για να έρθω σε συμβιβασμό μαζί σου.


Αλλά αποφάσισα να φύγω

Και αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο μπορείτε να είστε σίγουροι... είναι ότι μόλις φύγω, δεν θα επιστρέψω ποτέ. Προχωρώ με έναν σκοπό. Προχωρώ με πεποίθηση. Μπορεί να έχω αγωνιστεί για εμάς στο παρελθόν. Αλλά μόλις πήρα την απόφαση να τα παρατήσω, τελείωσε.

Έχω μεγάλη καρδιά με καλή ψυχή. Ξέρω όμως και την αξία μου. Ξέρω κι εγώ τα όριά μου. Και δεν έχω την πολυτέλεια να χάσω αυτό που είμαι εντελώς για χάρη κάποιου που δεν έχει δείξει τη θέληση να αγωνιστεί για μένα.

Παρακαλώ λοιπόν. Μην κάνετε αυτή τη διαδικασία πιο δύσκολη από ό,τι είναι ήδη. Μην προσπαθείς να με ενοχοποιήσεις που θα μείνω μαζί σου γιατί δεν θα πετύχει.

Μην ανατρέπετε τις ελπίδες σας γιατί μου αφαιρέσατε όλες τις ελπίδες μου εδώ και πολύ καιρό. Δεν το ήθελα ποτέ αυτό, αλλά δεν μου άφησες άλλη επιλογή. Ποτέ δεν ήθελα να σε αφήσω να φύγεις, αλλά ξεκόλλησες από τα χέρια μου. Ποτέ δεν ήθελα να είμαι μακριά σου, αλλά δεν μου έδωσες έναν καλό λόγο να μείνω.

Πάλεψε λοιπόν για μένα. Γιατί μόλις πάρω την απόφασή μου, δεν θα με ξαναδείς.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Δεν τα παρατάω εύκολα. Αλλά μόλις με χάσεις, είναι για πάντα
Στ. Πλουμιστός: Δεν τα παρατάω εύκολα. Αλλά μόλις με χάσεις, είναι για πάντα
Στ. Πλουμιστός: Δεν τα παρατάω εύκολα. Αλλά μόλις με χάσεις, είναι για πάντα
https://dete.gr/wp-content/uploads/2022/10/xorismos-850x460.jpg
https://i.ytimg.com/vi/BJtODetIZQI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/03/blog-post_63.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/03/blog-post_63.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content