Ανασύσταση του Νου – Ρύθμιση των Ενεργειακών κέντρων

Ανασύσταση του Νου – Ρύθμιση των Ενεργειακών κέντρων

👉Το ανθρώπινο μυαλό είναι ένα πολύπλοκο σύστημα σκέψεων, συναισθημάτων και αισθήσεων που επηρεάζουν τη συμπεριφορά και τις πράξεις μας. Είναι ικανό για απίστευτα κατορθώματα δημιουργικότητας, επίλυσης προβλημάτων και αυτοστοχασμού, αλλά μπορεί επίσης να υπόκειται σε αρνητικά πρότυπα σκέψης και συμπεριφοράς που μπορεί να είναι επιζήμια για την ψυχική υγεία και την ευημερία μας. Μια προσέγγιση για τη διαχείριση αυτών των αρνητικών προτύπων είναι η Ανασύσταση του νου ρυθμίζοντας τα ενεργειακά κέντρα.

Τα ενεργειακά κέντρα, γνωστά και ως τσάκρα, βρίσκονται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και συνδέονται με διαφορετικές πτυχές του φυσικού, συναισθηματικού και πνευματικού εαυτού μας. Υπάρχουν επτά κύρια τσάκρα, το καθένα με τις μοναδικές του ιδιότητες και λειτουργίες. Όταν αυτά τα κέντρα είναι ισορροπημένα και αρμονικά, βιώνουμε μια αίσθηση ευεξίας και ζωτικότητας. Ωστόσο, όταν είναι μπλοκαρισμένα ή ανισορροπημένα, μπορούμε να εμφανίσουμε σωματικά, συναισθηματικά και ψυχικά συμπτώματα.

Ένας τρόπος για να αναδομήσετε το μυαλό ρυθμίζοντας τα ενεργειακά κέντρα είναι μέσω πρακτικών όπως το Voice Healing και η επίγνωση. Αυτές οι πρακτικές έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην ισορροπία των τσάκρα και προάγουν τη συνολική ψυχική υγεία και ευεξία. Για παράδειγμα, ο διαλογισμός Voice Healing μπορεί να βοηθήσει να ηρεμήσει το μυαλό και να βελτιώσει την εστίαση, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των κατώτερων τσάκρα, όπως τα τσάκρα της ρίζας και του ιερού, τα οποία σχετίζονται με αισθήματα ασφάλειας, ασφάλειας και ευχαρίστησης.

Η ενσυνειδητότητα είναι ένα άλλο ισχυρό εργαλείο για τη ρύθμιση των ενεργειακών κέντρων. Η ενσυνειδητότητα περιλαμβάνει το να είσαι παρών τη στιγμή και να συμμετέχεις πλήρως στο έργο που εκκρεμεί. Εστιάζοντας την προσοχή μας στην παρούσα στιγμή, μπορούμε να μειώσουμε το στρες και το άγχος, που μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των ανώτερων τσάκρα, όπως το τρίτο μάτι και τα τσάκρα του στέμματος, που σχετίζονται με τη διαίσθηση, τη σοφία και την πνευματικότητα.

Εκτός από αυτές τις πρακτικές, υπάρχουν και συγκεκριμένες τεχνικές για την εξισορρόπηση του καθενός από τα τσάκρα. Για παράδειγμα, για το τσάκρα της ρίζας, μπορούμε να επικεντρωθούμε σε δραστηριότητες γείωσης όπως να περνάμε χρόνο στη φύση ή να περπατάμε ξυπόλητοι στη γη. Για το ιερό τσάκρα, μπορούμε να ασχοληθούμε με δημιουργικές δραστηριότητες όπως η ζωγραφική ή ο χορός. Για το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, μπορούμε να ασκήσουμε ασκήσεις βαθιάς αναπνοής ή να εμπλακούμε σε δραστηριότητες που προάγουν την αυτοπεποίθηση και την ενδυνάμωση.

Συμπερασματικά, η αναδιάρθρωση του νου με τη ρύθμιση των ενεργειακών κέντρων είναι ένας ισχυρός τρόπος για την προώθηση της ψυχικής υγείας και ευεξίας. Ασκώντας τεχνικές όπως το Voice Healing, μπορούμε να εξισορροπήσουμε τα ενεργειακά κέντρα και να προωθήσουμε μια αίσθηση εσωτερικής ειρήνης και αρμονίας. Με συνεπή πρακτική και αφοσίωση, μπορούμε να αναδομήσουμε το μυαλό μας ώστε να είναι πιο ανθεκτικό, προσαρμοστικό και θετικό.

Ρύθμιση των Ενεργειακών κέντρων

Με την συγκεκριμένη ηχητική συνεδρία του Voice Healing, επιφέρουμε νοητική χαλάρωση όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο για να καθησυχάσει και να μπει στην διαδικασία ρύθμισης των Ενεργειακών κέντρων του σώματος χρησιμοποιώντας την χρωματική παλέτα ίασης και να αλλάξει ή να διατηρήσεις τις δονήσεις του σώματος σε μια τέτοια συχνότητα που να εκδηλώνει υγεία, ευεξία και αρμονία.

Με την συγκεκριμένη συνεδρία ο νους σας θα υιοθετήσει την χρωματική παλέτα ίασης που θα σε οδηγήσει στην απόλυτη χαλάρωση ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει την ανασύσταση των κυττάρων του σώματος έως και την πλήρη απαλλαγή από έντονο στρες η άγχος.

Η συνεδρία μέσω χρώματος είναι μια μέθοδος της ίδιας της φύσης και μια επινόηση για να διατηρεί ο οργανισμός το σωστό ρυθμό και την ισορροπία του.

Η συνεδρία συνιστάται 1 έως 2 φορές την εβδομάδα, κυρίως βράδυ πριν κοιμηθείτε για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το έχετε ανάγκη ή να την επαναλαμβάνετε όταν νιώθετε ότι είστε πιεσμένοι από διάφορα γεγονότα που σας συμβαίνουν.

Πατήστε ΕΔΩ για την Ρύθμιση των Ενεργειακών κέντρων
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ανασύσταση του Νου – Ρύθμιση των Ενεργειακών κέντρων
Ανασύσταση του Νου – Ρύθμιση των Ενεργειακών κέντρων
Ανασύσταση του Νου – Ρύθμιση των Ενεργειακών κέντρων
https://1.bp.blogspot.com/-H6pv0hSEmBg/X3YVSm9Xc0I/AAAAAAAIZ8k/YLDmba3gO_IOIQlJXaYMPga8SeO00KC5wCPcBGAsYHg/w400-h248/1341G54GG234GLJ6L62_jpg_638%25C3%2597363_.png
https://1.bp.blogspot.com/-H6pv0hSEmBg/X3YVSm9Xc0I/AAAAAAAIZ8k/YLDmba3gO_IOIQlJXaYMPga8SeO00KC5wCPcBGAsYHg/s72-w400-c-h248/1341G54GG234GLJ6L62_jpg_638%25C3%2597363_.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/03/blog-post_53.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/03/blog-post_53.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content