Ενίσχυση της προσωπικής σου ενέργειας – Επιρροή στα γεγονότα της ζωής σου

Ενίσχυση της προσωπικής σου ενέργειας – Επιρροή στα γεγονότα της ζωής σου

👉Η ζωή είναι ένα ταξίδι που ξεκινάμε όλοι και στην πορεία συναντάμε διάφορα σταυροδρόμια που απαιτούν από εμάς να πάρουμε αποφάσεις. Οι επιλογές και οι αποφάσεις μας τελικά διαμορφώνουν τη ζωή μας, επηρεάζοντας τα πάντα, από τις σχέσεις και την καριέρα μας μέχρι την υγεία και την ευτυχία μας. Επομένως, είναι σημαντικό να λαμβάνουμε συνειδητές και τεκμηριωμένες αποφάσεις που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή μας μακροπρόθεσμα.

Μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που παίρνουμε στη ζωή είναι η επιλογή της επαγγελματικής μας πορείας. Η επιλογή της σταδιοδρομίας μας μπορεί να επηρεάσει την οικονομική μας σταθερότητα, την ικανοποίηση από την εργασία και τη συνολική ποιότητα ζωής. Είναι σημαντικό να αφιερώσουμε χρόνο για να σκεφτούμε τα πάθη, τις δυνάμεις και τις αξίες μας για να πάρουμε μια καλά ενημερωμένη απόφαση που ευθυγραμμίζεται με τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους. Η επιλογή επαγγελματικής σταδιοδρομίας βασισμένη αποκλειστικά σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως οι κοινωνικές προσδοκίες ή το οικονομικό κέρδος, μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη ικανοποίησης και δυσαρέσκεια μακροπρόθεσμα.

Μια άλλη σημαντική απόφαση που μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή μας είναι η επιλογή του συντρόφου της ζωής μας. Η επιλογή του συντρόφου μας μπορεί να επηρεάσει τη συναισθηματική και ψυχική μας ευεξία, την προσωπική μας ανάπτυξη και τη συνολική μας ευτυχία. Είναι σημαντικό να επιλέγουμε έναν συνεργάτη που μοιράζεται παρόμοιες αξίες, στόχους και ενδιαφέροντα και που μας σέβεται και μας υποστηρίζει στις προσωπικές και επαγγελματικές μας αναζητήσεις. Το να βιαζόμαστε σε μια σχέση ή να συμβιβαζόμαστε με κάποιον που δεν ευθυγραμμίζεται με τις αξίες και τις φιλοδοξίες μας μπορεί να οδηγήσει σε λύπη και δυστυχία.

Η λήψη συνειδητών αποφάσεων για την υγεία μας είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τη συνολική μας ευημερία. Οι επιλογές μας σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση και την αυτοφροντίδα μπορούν να επηρεάσουν τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Είναι σημαντικό να δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία μας κάνοντας υγιεινές επιλογές, όπως η ισορροπημένη διατροφή, η τακτική σωματική δραστηριότητα και η αρκετή ξεκούραση. Η παραμέληση της υγείας μας μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας, επηρεάζοντας την ποιότητα ζωής μας και περιορίζοντας τις δυνατότητές μας.

Συμπερασματικά, οι αποφάσεις μας έχουν βαθύ αντίκτυπο στη ζωή μας και είναι σημαντικό να κάνουμε συνειδητές και ενημερωμένες επιλογές που ευθυγραμμίζονται με τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους, αξίες και φιλοδοξίες. Θα πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για να σκεφτούμε τις επιλογές μας και να εξετάσουμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες που μπορεί να έχουν στη ζωή μας. Λαμβάνοντας σκόπιμες αποφάσεις, μπορούμε να διαμορφώσουμε τη ζωή μας και να δημιουργήσουμε ένα μονοπάτι που οδηγεί σε ένα ικανοποιητικό και ευτυχισμένο μέλλον.

Επιρροή στα γεγονότα της ζωής σου – Διαλογισμός

Με την συγκεκριμένη συνεδρία που δημιουργήσαμε στο Voice Healing, επιφέρουμε νοητική χαλάρωση με χρωματική απεικόνιση λευκού χρώματος (σύνδεση με την πηγή), όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο για να καθησυχάσει και να σου δείξει ότι είσαι ενέργεια που επηρεάζει όλες τις καταστάσεις.

Σε αυτή η συνεδρία θα σας ζητηθεί να συμβάλετε με την κίνηση των χεριών σας. Επίσης έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ ισχυρές λέξεις κλειδιά που επιφέρουν δυνατές εσωτερικές δονήσεις. Οι μουσικές είναι σε φάσμα από 247hz εως και 417 hz ενώ έχει παράλληλα ήχους ASMR [Autonomous Sensory Meridian Response - Αυτόνομη Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσημβρινών] την τεχνική που έχει να κάνει με την ανταπόκριση του ανθρώπινου εγκεφάλου σε συγκεκριμένους ήχους. Κατά την διάρκεια που κάνετε την συνεδρία θα προκληθεί η κατάλληλη χημεία στον εγκέφαλο, ώστε να «λουστεί» από ορμόνες (σεροτονίνη – ντοπαμίνη - ωκυτοκίνη) και θα νιώσετε άμεσα την διαφορά.

Η συγκεκριμένη συνεδρία παρέχει μια πολύ δυνατή ενίσχυση της προσωπικής σου ενέργειας που είναι δυνατόν με την επανάληψη να επηρεάσει θετικά τα γεγονότα της ζωής σου. Προτείνεται για απεριόριστο χρονικό διάστημα έως δυο φορές την εβδομάδα.

Πατήστε ΕΔΩ για κάνετε την συνεδρία 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1080,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,817,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,903,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ενίσχυση της προσωπικής σου ενέργειας – Επιρροή στα γεγονότα της ζωής σου
Ενίσχυση της προσωπικής σου ενέργειας – Επιρροή στα γεγονότα της ζωής σου
Ενίσχυση της προσωπικής σου ενέργειας – Επιρροή στα γεγονότα της ζωής σου
https://www.mathgenie.com/hubfs/blog-files/memory.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/03/blog-post_29.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/03/blog-post_29.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content