Στ. Πλουμιστός: 5ήμερο Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης 23 έως 28 Ιουνίου 2023 στο Κορόπη Πηλίου (παραλία Μπούφα)

Στ. Πλουμιστός: 5ήμερο Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης 23 έως 28 Ιουνίου 2023 στο Κορόπη Πηλίου (παραλία Μπούφα)

👉Η Συναισθηματική Αποφόρτιση σε συνδυασμό με σεμινάρια αφύπνισης & αυτοβελτίωσης, είναι έμπνευση του Στ. Πλουμιστού, που γίνονται με εξαιρετική επιτυχία προσφέροντας ξεκούραση και πνευματική ανάταση στα άτομα που συμμετέχουν. Με σεμινάρια, βιωματικές εμπειρίες, δραστηριότητες αυτοβελτίωσης, ενώ ταυτόχρονα, προσφέρονται ποιοτικές υπηρεσίες και Εναλλακτικές θεραπευτικές συνεδρίες που αποβλέπουν στην εκ βαθέων συναισθηματική αποφόρτιση καθώς και στην σωματική ξεκούραση.

Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσουμε τον πόνο, την θλίψη, την κούραση, την μοναξιά και την απογοήτευση, σε θετικότητα που θα έλξει αυτά που πάντα επιθυμούσαμε. Η επίδραση της συναισθηματικής αποφόρτισης θα επηρεάσει όλες αυτές τις εσωτερικές διεργασίες στο ενεργειακό μας πεδίο και θα αναγνωρίσουμε και θα αλλάξουμε τις αρνητικές δονήσεις μέσα και γύρω μας, με την ευεργετική χαλάρωση στο σώμα μας.

Θα αποδεχτούμε και θα αγαπήσουμε το σώμα μας. Θα φροντίσουμε τον εαυτό μας και θα θρέψουμε τα αδύναμα κομμάτια μας. Θα ξεμπλοκάρουμε την καρδιά μας μεταμορφώνοντας την ενέργεια μας. Θα αφεθούμε στην ένωση ψυχής και σώματος. Θα εκπαιδευτούμε σε νέους τρόπους σκέψης και ενσυναίσθησης, που θα μας οδηγήσουν στην ηρεμία, την συγκρότηση, την αυτοπεποίθηση και την αυτογνωσία.

5ήμερο Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης
23 με 28 Ιουνίου 2023
στο Κορόπη Πηλίου
(παραλία Μπούφα)
***
ΜΟΝΟ 14 ΘΕΣΕΙΣ

Η φιλοσοφία της Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης
Όλοι συμμετέχοντες θα διαμένουν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια "Asteries". Η κατανόηση, η ενσυναίσθηση και η θετική προδιάθεση, είναι τα βασικά συστατικά για την επίτευξη του στόχου. Η συναισθηματική αποφόρτιση, η ξεκούραση και η αυτοβελτίωση είναι τα τελικά δώρα που θα πάρει ο καθένας που θα συμμετάσχει σε αυτή την 5ήμερη ουσιαστικά "συμβίωση".

Σκοπός του
Είναι να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να μοιραστούν αυτό που νιώθουν μέσα τους. Μέσα από έναν μοναδικό τρόπο που έχει ο Στ. Πλουμιστός με τους συνεργάτες του, απελευθερώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία που τους επιβαρύνουν καθημερινά, ώστε να ξεκινήσουν να λειτουργούν αποτελεσματικότερα στην ζωή τους.

Τι θα μάθω;
Οι συμμετέχοντες μέσα από μία βιωματική διαδικασία οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη και την συναισθηματική τους νοημοσύνη, να αξιοποιήσουν το εσωτερικό τους δυναμικό και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους σε όλους τους τομείς, κατανοώντας μέσω την εμψύχωσης, την θωράκιση που πρέπει να έχουν και τα όρια που πρέπει να βάζουν.

Στο 5νθημερο περιλαμβάνονται: Σεμινάρια, βιωματικές ασκήσεις, αποφορτίσεις και Εναλλακτικές θεραπευτικές θεραπείες  (Όλα μέσα στην τιμή)

Σεμινάρια 
 1. Τα σημάδια του σύμπαντος ότι είσαι ενεργειακός άνθρωπος – Τι πρέπει να γνωρίζεις και τι πρέπει να κάνεις (Βιωματικό Σεμινάριο με τον Στ. Πλουμιστό) 
 2. Πως οι σκέψεις σου επηρεάζουν το σώμα σου - κατάθλιψη - άγχος - ασθένειες. Πως να κατευθύνεις τις σκέψεις σου. (Βιωματικό Σεμινάριο με τον Στ. Πλουμιστό)
 3. Εμψύχωση - Θωράκιση - Όρια. Οι τρόποι μεθοδολογίας και εφαρμογής τους (Βιωματικό Σεμινάριο με τον Στ. Πλουμιστό)
 4. Αναγνώριση της Θηλυκής Ενέργειας - Κατεύθυνση (Δίωρο Σεμινάριο με την Ειρήνη Καραμπατζάκη)
 5. Σύστημα αποφόρτισης με την Hatha yoga (Σεμινάριο με την Βίκυ Βαγενά)
 6. Τα οφέλη του Βελονισμού & της Ρεφλεξολογίας (Σεμινάριο με τον Λευτέρη Πλαβό)
Βιωματικές ασκήσεις, αποφορτίσεις
 • Διαμοιρασμός συναισθημάτων μέσα από μια συμβίωση. (Αναγνώριση του εαυτού μου μέσα από βιωματικές ασκήσεις)
 • Βραδινός διαλογισμός απελευθέρωσης "Οδήγησε το πνεύμα σου στο Φως" (Voice Healing) στη θαλασσα.
 • Καθημερινά Hatha yoga από την yoga instructor - 200hr Ryt - (Βαγενά Βίκυ)
 • Προσωπικές εκτιμήσεις και απελευθερώσεις κάθε βράδυ με τον Στ. Πλουμιστό.
 • Καθημερινές πρακτικές χορού και κίνησης για την αποφόρτιση και την αναζωπύρωση της ζωτικής ενέργειας. (Belly Dance, embodied practices, θηλυκή κίνηση, απλευθέρωση φωνής κ.ά) με την (Ειρήνη Καραμπατζάκη)
 • Περίπατος θεραπείας & δυο κοντινές εκδρομές - σύνδεση με την φύση. 
Εναλλακτικές θεραπευτικές θεραπείες 
 1. Ένα Χαλαρωτικό μασάζ από μασέρ σε συνδυασμό με Voice Healing
 2. Μια συνεδρία Βελονισμού ανακούφισης (προαιρετικά) σε συνδυασμό με Voice Healing 
 3. Μια συνεδρία Ρεφλεξολογίας σε συνδυασμό με Voice Healing 
Τι πρέπει να ξέρετε 
 • Να έχετε δικές σας πετσέτες θαλάσσης & ατομικό στρώμα γυμναστικής.
 • Να έχετε κάνει εγγραφή (Δωρεάν) μέσω του κινητού σας στο www.voicehealing.gr για να κάνετε τον διαλογισμό στην θαλασσα. (Η συνεδρία διαλογισμού επιβαρύνει τον συμμετέχοντα - 33 ευρώ και ισχύει η χρήση της συνεδρίας για έναν ολόκληρο μήνα).
 • Μπορείτε να έχετε δικά σας τρόφιμα αν θέλετε να μαγειρέψετε, στο δωμάτιο σας, με εξοπλισμένη κουζίνα, μαγειρικά σκεύη και ψυγείο.
Που θα γίνει 
Το 5ήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης θα πραγματοποιηθεί στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων "Αστερίες" στο Κορόπη Πηλίου (παραλία Μπούφα) με ιδιωτική αυλή και ακριβώς μπροστά στην παραλία.

Η παραλία της Κορόπης απέχει από το Βόλο 21 χιλιόμετρα μόλις 30 λεπτά από το Κορόπη.
Υπάρχουν και δρομολόγια από το κτελ Βόλου.

Δείτε εδώ την Διαδρομή


Το κόστος 

Στην τιμή περιλαμβάνετε: 
 • η διαμονή σας (5 βραδιές) σε δίκλινο δωμάτιο με ένα μονό κρεβάτι κι ένα διπλό, 
 • όλα τα σεμινάρια, 
 • τις βιωματικές ασκήσεις, 
 • ένα θεραπευτικό μασάζ 30 λεπτών, 
 • μια συνεδρία βελονισμού, 
 • μια συνεδρία ρεφλεξολογίας, 
 • τους διαλογισμούς
 • τα μαθήματα yoga
 • ομαδικές συνεδρίες θεραπευτικού χορού
 • συνεδρία Voice Healing
 • και την επιμέλεια του προγράμματος.
Η συνολική τιμή συμπεριλαμβανομένου και φπα είναι 490 ευρώ (έως 30 Απριλίου)
 • Η τιμή διαμορφώνεται (1η Μάϊου) στα 500 ευρώ (έως 31 Μάϊου)
 • Η τιμή διαμορφώνεται (1 Ιουνίου) στα 550 ευρώ (έως 20 Ιουνίου)
 • Η προκαταβολή αφαιρείτε από την συνολική τιμή 
 • σε περίπτωση ακυρώσεως μετά τις 30 Μάϊου η προκαταβολή παρακρατείται.
Για την συμμετοχή σας
Τα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι τα εξής:
 • Τηλεφωνήστε για να ενημερωθείτε αν υπάρχει θέση. Εφόσον υπάρχει, τότε στέλνετε μήνυμα, ότι θέλετε να συμμετάσχετε στο 5νθήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης, στο mail: radio.politismos@gmail.com
 • θα σας σταλεί ο τραπεζικός λογαριασμός κατάθεσης προκαταβολής 150 ευρώ για την διασφάλιση της θέσης.
 • Όταν η κατάθεση σας πραγματοποιηθεί θα σας σταλεί μήνυμα στο mail σας με την επιβεβαίωση κράτησης με το απαραίτητο παραστατικό. Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής 6945 723 523


Βιογραφικά

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Πνευματικής Αφύπνισης του Νου - Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας (Spiritual Energy Healingman) δηλαδή Σύμβουλος ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αυτοβελτίωσης & Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θεραπευτικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης, συμβουλευτικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
===========================================
Οι συνεργάτες 

Η Ειρήνη Καραμπατζάκη είναι Οriental Dance Artist και Feminine Embodiment Coach, δημιουργός του Graceful Embodiment καθοδηγεί τις γυναίκες στο να βιώσουν την αληθινή θηλυκή τους φύση και να συνδεθούν με τα αρχέτυπα της Θεάς και της Βασίλισσας. Συντονίζει σεμινάρια με διάφορες θεματικές καθώς και κύκλους γυναικών.

Η Ειρήνη θα προσφέρει ένα μέρος της μεθοδολογίας της για την αφύπνιση της θηλυκής ενέργειας με  διάλεξη για την θηλυκή ενέργεια και ομαδικές συνεδρίες ανατολίτικου χορού για την αποφόρτιση της περιοχής της λεκάνης, πρακτικές embodiment, feminine movement, απελευθέρωσης φωνής κ.ά.
============================================
Η Βαγενά Βίκυ είναι yoga instructor και πιστοποιημένη από την Yoga Alliance της Αμερικής
(Hatha yoga- prenatal-kids yoga) και διδάσκει σε ολιγομελή τμήματα.
Είναι πιστοποιημένη μου στο χαλαρωτικό μασάζ, το αυχενικο σύνδρομο και την τεχνική με τις βεντούζες από την «Ολιστική Θεραπευτική».

Η Βίκυ θα προσφέρει καθημερινά μαθήματα Hatha yoga στην παραλία και μαζί της θα απολαύσετε ένα θεραπευτικό χαλαρωτικό μασάζ.
============================================
Ο Λευτέρης Πλαβός έχει σπουδάσει στο 3ετές τμήμα Βελονισμού και στο 2ετές τμήμα της Ρεφλεξολογίας της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Είναι μέλος του ΕΛ.ΣΥ.ΒΕ.Κ.Ι. και του Σ.Ε.Ρ. Είναι βοηθός Φυσικοθεραπείας.

Ο Λευτέρης θα προσφέρει συνεδρίες βελονισμού και ρεφλεξολογίας ενώ θα μας εισάγει με ομιλία του "Τα οφέλη του Βελονισμού & της Ρεφλεξολογίας ".
===========================================
\

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής 6945 723 523
ΜΟΝΟ 14 ΘΕΣΕΙΣ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1082,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,819,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,904,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: 5ήμερο Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης 23 έως 28 Ιουνίου 2023 στο Κορόπη Πηλίου (παραλία Μπούφα)
Στ. Πλουμιστός: 5ήμερο Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης 23 έως 28 Ιουνίου 2023 στο Κορόπη Πηλίου (παραλία Μπούφα)
Στ. Πλουμιστός: 5ήμερο Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης 23 έως 28 Ιουνίου 2023 στο Κορόπη Πηλίου (παραλία Μπούφα)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhF1_S5UpiBIQDQj9NiR6OVyOKrZPkzAVLbxRN6fjfPFrD2GAYM7FADST8QeGNfCxvfmS_FPu7wq8KrxlLUFtTSlC1yl8qdncUoOn5X4mIBKfFAPqHR2TyuOfVgP7qQ429yoaijYu3Mf1Nu5_TFH0nRb9JUil75O1TXJfItH5wmB-Tq1tmU-4a-02YwlA/w400-h239/%CE%A3%CF%84.%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%205%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%20%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82%20&%20%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82%2030%20%CE%99%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85%20%CE%AD%CF%89%CF%82%205%20%CE%99%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85%202023%20%CF%83%CF%84%CE%BF%20%CE%9A%CE%BF%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%B7%20%CE%A0%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1%20%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%86%CE%B1%201%20%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A7%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%97%20%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%A1%CE%9F.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhF1_S5UpiBIQDQj9NiR6OVyOKrZPkzAVLbxRN6fjfPFrD2GAYM7FADST8QeGNfCxvfmS_FPu7wq8KrxlLUFtTSlC1yl8qdncUoOn5X4mIBKfFAPqHR2TyuOfVgP7qQ429yoaijYu3Mf1Nu5_TFH0nRb9JUil75O1TXJfItH5wmB-Tq1tmU-4a-02YwlA/s72-w400-c-h239/%CE%A3%CF%84.%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%205%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%20%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82%20&%20%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82%2030%20%CE%99%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85%20%CE%AD%CF%89%CF%82%205%20%CE%99%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85%202023%20%CF%83%CF%84%CE%BF%20%CE%9A%CE%BF%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%B7%20%CE%A0%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1%20%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%86%CE%B1%201%20%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A7%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%97%20%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%A1%CE%9F.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/03/5-30-5-2023.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/03/5-30-5-2023.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content