Τα 3 πράγματα για τα οποία οι άνθρωποι σας κρίνουν αμέσως όταν τους συναντήσετε για πρώτη φορά

Τα 3 πράγματα για τα οποία οι άνθρωποι σας κρίνουν αμέσως όταν τους συναντήσετε για πρώτη φορά

👉Ανεξάρτητα από το πόσες εφαρμογές χρησιμοποιείτε ή πόσο προσεκτικά επιλέγετε άτομα, τα ραντεβού μπορεί να είναι ακόμα περίπλοκα.

Ίσως είναι επειδή δεν ξέρουμε πια πώς να βγαίνουμε ραντεβού. Το να γνωρίσεις κάποιον και να ξεκινήσεις μια σχέση μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Στο ντοκιμαντέρ του ABC News Swiped, οι άνθρωποι μιλούν με ειδικούς σε ραντεβού και νεαρούς singles για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς τα ραντεβού στον σύγχρονο κόσμο.

Ακόμη και με τόσες πολλές εφαρμογές όπως το Tinder, το Meetic και το Badoo, η εύρεση της αδελφής ψυχής σας δεν είναι εύκολη.

Η συγγραφέας και βιολογική ανθρωπολόγος Helen Fisher λέει: «Η αποπλάνηση έχει αλλάξει περισσότερο τα τελευταία 10 χρόνια από ό,τι τα τελευταία 10.000 χρόνια.

Οι πρόγονοί μας ζούσαν σε μια φάρμα και υπήρχαν πολλοί κανονισμένοι γάμοι, και σήμερα παντρευόμαστε για πλάκα και το κάνουμε στο διαδίκτυο. »

Η Helen Fisher μας δίνει μια εικόνα για το τι σε κρίνουν πρώτα οι άνθρωποι όταν σε συναντούν για πρώτη φορά.

1.Τα δόντια σας

«Τα δόντια σας λένε πολλά για την ηλικία και την υγεία σας», συμβουλεύει ο Fisher. Στην πραγματικότητα, η οδοντιατρική σας ταυτότητα υποδηλώνει την ηλικία και το φύλο μας και τα δόντια μας υποδηλώνουν επίσης ψυχολογικά χαρακτηριστικά, τον τρόπο ζωής και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας.

Για παράδειγμα, εάν καπνίζετε, πίνετε πολύ καφέ ή έχετε πολύ άγχος, απογοήτευση ή θυμό στη ζωή σας.

2. Η ορθογραφία σας

«Η ορθογραφία σου λέει πολλά για την κοινωνιολογική σου κατάρτιση και εκπαίδευσή σου», λέει.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι η κακή ορθογραφία είναι μια διαπραγμάτευση στο ραντεβού και πιστεύουν ότι αν δεν ξέρετε τη διαφορά μεταξύ "αυτό" και "αυτήν", δεν αξίζει τον χρόνο τους.

3. Η αυτοπεποίθησή σας

Ο Fisher εξηγεί, « Η αυτοπεποίθησή σας λέει πολλά για τη συναισθηματική σας σταθερότητα. »

Αυτό που σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις μας. Αν δεν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, δεν έχουμε θετική συναισθηματική ενέργεια για να επικεντρωθούμε σε άλλο άτομο.

Έχουμε χτιστεί με μια σειρά από ειδικές δεξιότητες γρήγορης δράσης που μπορούν να μας βοηθήσουν όταν συναντάμε κάποιον για πρώτη φορά. «Ο εγκέφαλος είναι πολύ καλά κατασκευασμένος για να προσπαθεί να μετρήσει κάποιον αμέσως», λέει ο Fisher.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να γνωρίσεις ανθρώπους;

Το να γνωρίσεις καλά τους ανθρώπους μπορεί να είναι δύσκολο για διάφορους λόγους. Πρώτα απ 'όλα, κάθε άτομο είναι μοναδικό και πολύπλοκο και μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσουμε όλες τις αποχρώσεις της προσωπικότητάς του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Επίσης, οι άνθρωποι μπορεί να είναι πολύ συγκρατημένοι και να κρατούν κρυφά μέρη της ιδιωτικής τους ζωής ή της προσωπικότητάς τους, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει τη γνωριμία τους.

Επιπλέον, οι ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να είναι περίπλοκες και να περιλαμβάνουν συναισθήματα δυσπιστίας, φόβου, ευαλωτότητας και αβεβαιότητας, που μπορεί να δυσκολέψει τους ανθρώπους να ανοιχτούν πλήρως. Οι παρεξηγήσεις, οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα μπορεί επίσης να δυσκολέψουν την κατανόηση των άλλων.

Τέλος, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η γνώση των άλλων είναι μια συνεχής και συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία, η οποία απαιτεί ακρόαση, ενσυναίσθηση και υπομονή.

Απαιτείται χρόνος και προσπάθεια για να γνωρίσουμε τους άλλους, και μπορεί να είναι δύσκολο αν αποσπαθούμε την προσοχή μας, μας απασχολούν τα δικά μας προβλήματα ή δεν θέλουμε να αφιερώσουμε χρόνο για να καταλάβουμε τους άλλους.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Τα 3 πράγματα για τα οποία οι άνθρωποι σας κρίνουν αμέσως όταν τους συναντήσετε για πρώτη φορά
Τα 3 πράγματα για τα οποία οι άνθρωποι σας κρίνουν αμέσως όταν τους συναντήσετε για πρώτη φορά
Τα 3 πράγματα για τα οποία οι άνθρωποι σας κρίνουν αμέσως όταν τους συναντήσετε για πρώτη φορά
https://www.espritsciencemetaphysiques.com/wp-content/uploads/2023/01/mysterious-ge731a3827_1280.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/03/3_15.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/03/3_15.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content