Σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στις 31/03/2023: Ουρανοκατέβατες εξελίξεις για 4 ζώδια

Σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στις 31/03/2023: Ουρανοκατέβατες εξελίξεις για 4 ζώδια

👉Η Αφροδίτη βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στον Ταύρο (στο ζώδιο που κυβερνά), μια θέση η οποία είναι εξαιρετική τόσο για τις σχέσεις όσο και τα οικονομικά μας, αφού συνδέεται άμεσα με την ομορφιά, την ηρεμία, τη χάρη και τις απολαύσεις της ζωής. Ωστόσο, το αρμονικό αυτό κλίμα θα ανατραπεί, αφού την Παρασκευή στις 31/03/2023 η Αφροδίτη θα συναντήσει τον απρόβλεπτο Ουρανό στην 16η μοίρα του Ταύρου και θα μας φέρει αντιμέτωπους με εκπλήξεις και ξαφνικές αλλαγές. Από αυτή την εκρηκτική σύνοδο θα επηρεαστούν περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από τη 14η έως τη 18η μοίρα αυτών των ζωδίων. Μάλιστα, η επιρροή αυτής της όψης δεν περιορίζεται μόνο σε εκείνη την ημέρα, αλλά θα έχει διάρκεια περίπου μια εβδομάδα πριν και μετά.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες και σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Κεραυνοβόλοι έρωτες και αντισυμβατικές σχέσεις


Η Αφροδίτη συμβολίζει τον έρωτα, τη χαρά, τις απολαύσεις, τις ηδονές, αλλά και τη σχέση μας με το χρήμα, την ομορφιά και την ύλη. Από την άλλη πλευρά, ο Ουρανός συμβολίζει το σοκ, τις απρόσμενες αλλαγές και μας δημιουργεί μια ανήσυχη και επαναστατική διάθεση. Η σύνοδος αυτή λοιπόν θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες από εκεί που δεν το περιμένουμε ή θα βάλει στη ζωή μας ένα άτομο αντισυμβατικό που δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα μας έλκυε, αφού είναι εντελώς διαφορετικό από εμάς. Ο έρωτας τώρα δε λογαριάζει κανόνες, κλισέ και στερεότυπα. Σχέσεις από απόσταση, σχέσεις μέσα από το διαδίκτυο, σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια αυτής της όψης. Γενικώς, θα νιώσουμε την ανάγκη να πειραματιστούμε, να βγούμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να βάλουμε περισσότερη έξαψη στη ζωή μας. Θα επαναστατήσουμε ενάντια σε ένα πρόσωπο που μας καταπιέζει και μας περιορίζει και θα αποστασιοποιηθούμε από καταστάσεις που παραμένουν στάσιμες και δεν μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε. Άλλωστε, το συναίσθημα αυτό καθαυτό δεν είναι αρκετό τώρα για να μας κρατήσει σε μια κατάσταση που δεν μας ικανοποιεί και θα δώσουμε προτεραιότητα στην προσωπική μας ελευθερία. Γι’ αυτό και οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα χαρακτηρίζονται πάνω απ’ όλα από ισότητα και μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε ο εαυτός μας, αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων. Θα πρέπει, ωστόσο, να τιθασεύσουμε τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, αφού μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσουμε μια κατάσταση στα άκρα και να απομακρύνουμε από κοντά μας ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εμάς.

Οικονομικές ανατροπές


Εκτός όμως από τις σχέσεις και τον έρωτα, η Αφροδίτη συμβολίζει τα κέρδη, τα υλικά αγαθά και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε το χρήμα. Αυτή η σύνοδος λοιπόν είναι πιθανό να φέρει απρόσμενα έσοδα ή έξοδα που θα μας δημιουργήσουν αστάθεια και ανασφάλεια και μπορεί να μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Είναι δύσκολο να κάνουμε προγραμματισμό κάτω από αυτή την επιρροή, αφού όλα είναι ρευστά και μπορεί να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Είναι όμως εξίσου πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που μπορεί να σας ωφελήσει, να κάνετε μια κερδοφόρα συμφωνία ή να βρείτε μια εναλλακτική λύση ή πλάνο που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Ουρανός είναι ο πιο απρόβλεπτος και αντισυμβατικός πλανήτης και είναι δύσκολο να προβλέψουμε ακριβώς τι μας περιμένει. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η αλλαγή είναι προ των πυλών και δεν θα πρέπει να συμβιβαστείτε με καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν πλέον.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έρθουν αντιμέτωπα με απρόσμενες εξελίξεις και θα βιώσουν πιο έντονα αυτές τις αλλαγές της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 31/03 πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και είστε εκείνοι που θα νιώσετε πιο έντονα από όλους την επιρροή αυτής της όψης. Θα έρθετε αντιμέτωποι με αλλαγές και ανατροπές οι οποίες θα επηρεάσουν τόσο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και τις επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε δραστικές αλλαγές στην εμφάνιση σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στη σχέση σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να διαλύσετε μια κατάσταση και να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις και τις γνώμες των άλλων. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να κεραυνοβοληθείτε από ένα άτομο εντελώς αντισυμβατικό και εκκεντρικό για τα δικά σας γούστα, το οποίο όμως θα σας ανανεώσει και θα καταφέρει να σας βγάλει από το τέλμα. Είναι γνωστό ότι ανήκετε σε ένα ζώδιο σταθερό που αγαπάει τη ρουτίνα και αντιπαθεί τις αλλαγές και τις εκπλήξεις, όμως έχετε φτάσει σε ένα σημείο που πρέπει να κάνετε την υπέρβαση και να καλωσορίσετε το διαφορετικό που έρχεται στη ζωή σας. Μάλιστα, όσο πιο πολύ αντιστέκεστε και επιμένετε να διατηρείτε τελειωμένες καταστάσεις, τόσο πιο δύσκολο θα είναι στην πορεία να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα στρέψει όλη σας την προσοχή στην καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις και αλλαγές που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να βρείτε το θάρρος να λήξετε μια συνεργασία ή να αποχωρήσετε από μια δουλειά που δεν σας προσφέρει ικανοποίηση και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας και να ξεδιπλώσετε τις ικανότητες σας. Επιπλέον, γύρω από αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις με ανωτέρους ή πρόσωπα εξουσίας που θα φέρουν νέα δεδομένα στο προσκήνιο ή ακόμα και μια νέα επαγγελματική πρόταση. Οι αλλαγές που έρχονται μπορεί να σας δημιουργήσουν ανησυχία και ανασφάλεια, όμως δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω ή να παραμερίσετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Αντιθέτως, θα πρέπει να σκεφτείτε πώς μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από όλο αυτό και με ποιο τρόπο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τις περιστάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητα και προωθήστε τις πρωτότυπες ιδέες που έχετε, αφού μπορεί να σας ανοίξουν δρόμους που δεν φανταζόσασταν. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, επομένως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και ετοιμοπόλεμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 31/03 θα φέρει ανατροπές και εκπλήξεις στις συνεργασίες σας, καθώς και στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις και θα τολμήσετε να κάνετε την επανάσταση σας και να διεκδικήσετε αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Δεν θα διστάσετε λοιπόν να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων ή ακόμα και να λήξετε μια σχέση που σας έχει απογοητεύσει και δεν σας προσφέρει αυτά που θέλετε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από το ταίρι σας ή από έναν συνεργάτη, κάτι που θα σας ταρακουνήσει και θα σας δημιουργήσει ανησυχία και ανασφάλεια. Προσπαθήστε λοιπόν να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τα νέα δεδομένα που θα έρθουν στο φως και μην βιαστείτε να αντιδράσετε σπασμωδικά. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή η σύνοδος μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Ακόμα κι αν αυτή η σχέση δεν έχει διάρκεια στον χρόνο, θα σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού που θα πραγματοποιηθεί στις 31/03 στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει νέα δεδομένα που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να προκύψει μια ξαφνική μετακόμιση ή να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στον χώρο του σπιτιού, γεγονός που θα σας αγχώσει και θα σας δημιουργήσει ένταση. Επιπλέον, η σχέση με τα άτομα της οικογένειας σας θα είναι τεταμένη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν τσακωμοί και διαφωνίες που θα σας απομακρύνουν. Προσπαθήστε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με τους αγαπημένους σας και αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές που δεν οδηγούν πουθενά. Με τη σύνοδο αυτή θα νιώσετε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε και να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία και αυτονομία μέσα στις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχουν λοιπόν πλέον θέση στη ζωή σας άτομα τα οποία δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε μπροστά, επομένως μη διστάσετε να κόψετε δεσμούς με το παρελθόν και να βγείτε οριστικά από φαύλους κύκλους που σας φθείρουν ψυχολογικά.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,567,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2199,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,834,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,210,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,968,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,224,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1104,ΒΙΝΤΕΟ,674,ΒΟΛΟΣ,130,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1866,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,302,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2162,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,91,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,143,Θεσσαλία,1318,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,125,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1401,Κόσμος,10341,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,63,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,897,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1732,Πολιτική,6961,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6307,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,95,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,75,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1328,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3415,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,107,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,831,Eco-News,2996,GP - info,5,voice healing therapy,97,
ltr
item
Ploumistos.com: Σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στις 31/03/2023: Ουρανοκατέβατες εξελίξεις για 4 ζώδια
Σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στις 31/03/2023: Ουρανοκατέβατες εξελίξεις για 4 ζώδια
Σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στις 31/03/2023: Ουρανοκατέβατες εξελίξεις για 4 ζώδια
https://cdn2.myastro.gr/files/images/content_thumb/astrologia-erotas-sinastria.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/03/31032023-4.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/03/31032023-4.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content