Στ. Πλουμιστός: Ένα "απρόβλεπτο" μέλλον ως το 2026 - Στο στόχαστρο η "μετάλλαξη" και η προσαρμογή μας

Στ. Πλουμιστός: Ένα "απρόβλεπτο" μέλλον ως το 2026 - Στο στόχαστρο η "μετάλλαξη" και η προσαρμογή μας

👉Ως άνθρωποι, είμαστε γοητευμένοι από το μέλλον. Ξοδεύουμε αμέτρητες ώρες φανταζόμαστε πώς θα είναι ο κόσμος τα επόμενα χρόνια και κάνουμε σχέδια και θέτουμε στόχους με βάση αυτές τις προβλέψεις. Αλλά τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι η πράξη της πρόβλεψης του μέλλοντος θα μπορούσε πραγματικά να σας αλλάξει;

Όταν κάνουμε προβλέψεις για το μέλλον, ουσιαστικά δημιουργούμε ένα νοητικό μοντέλο του τι πιστεύουμε ότι θα συμβεί. Αυτό το νοητικό μοντέλο μπορεί να διαμορφώσει τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και ενεργούμε στην παρούσα στιγμή. Για παράδειγμα, αν προβλέψουμε ότι θα έχουμε επιτυχία στην καριέρα μας, μπορεί να νιώθουμε περισσότερα κίνητρα να δουλέψουμε σκληρά και να ρισκάρουμε. Από την άλλη, αν προβλέψουμε ότι θα αποτύχουμε, μπορεί να νιώθουμε άγχος και να αποφύγουμε να αναλάβουμε δράση.

Δεν είναι όμως μόνο οι δικές μας προβλέψεις που μπορούν να μας αλλάξουν. Οι προβλέψεις των άλλων μπορούν επίσης να έχουν βαθύ αντίκτυπο στη συμπεριφορά μας. Αυτό συμβαίνει επειδή είμαστε κοινωνικά πλάσματα και επηρεαζόμαστε σε μεγάλο βαθμό από τις απόψεις και τις πεποιθήσεις των γύρω μας. Εάν είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι σε αρνητικές προβλέψεις για το μέλλον, μπορεί να αρχίσουμε να νιώθουμε απελπισία και απογοήτευση. Αντίθετα, εάν περιτριγυριζόμαστε από θετικές προβλέψεις, μπορεί να νιώθουμε πιο αισιόδοξοι και αισιόδοξοι.

Η δύναμη των προβλέψεων να μας αλλάξουν δεν περιορίζεται μόνο στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Οι προβλέψεις μπορούν επίσης να διαμορφώσουν τον κόσμο γύρω μας. Όταν κάνουμε προβλέψεις για το μέλλον, συχνά αναλαμβάνουμε ενέργειες για να πραγματοποιήσουμε αυτές τις προβλέψεις. Για παράδειγμα, εάν προβλέψουμε ότι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα είναι η κυρίαρχη πηγή ενέργειας στο μέλλον, μπορεί να επενδύσουμε σε ηλιακή ή αιολική ενέργεια. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να επιταχύνει τη μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και να αλλάξει τον ρου της ιστορίας.

Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό για εμάς ως άτομα; Σημαίνει ότι πρέπει να προσέχουμε τις προβλέψεις που κάνουμε και τις προβλέψεις στις οποίες είμαστε εκτεθειμένοι. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι πεποιθήσεις μας για το μέλλον μπορούν να διαμορφώσουν την πραγματικότητά μας και πρέπει να επιλέξουμε αυτές τις πεποιθήσεις με σύνεση.

Σημαίνει επίσης ότι έχουμε τη δύναμη να διαμορφώσουμε το μέλλον μέσω των προβλέψεων και των πράξεών μας. Εάν πιστεύουμε σε ένα θετικό μέλλον και λάβουμε μέτρα για να ζωντανέψουμε αυτό το μέλλον, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και τις μελλοντικές γενιές.

Πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι η πράξη της πρόβλεψης του μέλλοντος μπορεί να σας αλλάξει, αρκεί να πάρετε τον προβληματισμό μου, τροφή για σκέψη. Μπορεί να διαμορφώσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις σας και μπορεί να επηρεάσει τον κόσμο γύρω σας. Προσέχοντας τις προβλέψεις μου και επιλέγοντας να πιστεύετε σε ένα θετικό μέλλον, έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε έναν καλύτερο κόσμο για τον εαυτό σας και τους άλλους.

Τα επόμενα χρόνια ως το 2026, θα είναι ένα κοινωνικό, πολιτικό και περιβαλλοντικό σημείο καμπής που θα ωθήσει τους ανθρώπους να μεταρρυθμίσουν δραστικά και να ανανεώσουν τον κόσμο τους. Από την επανεφεύρεση της έννοιας της εργασίας και την αμφισβήτηση της τρέχουσας αφήγησης ανάπτυξης, έως την αναμόρφωση των κοινωνικών κανόνων και την ανάπτυξη εντελώς νέων ψηφιακών πραγματικοτήτων.

Διαισθητική πρόβλεψη ως το 2026

Το καλό σενάριο... 

Ευημερία Ζωής: Μια έκρηξη αποσταθεροποιητικών "κοινωνικών ανεπαρκειών" και ζητημάτων καθοδηγεί μια νέα ολιστική και συλλογική προσέγγιση στο συναίσθημα και τη θεραπεία. Νέες αναδυόμενες τάσεις, της συναισθηματικής υγιεινής, της οικονομικής ευημερίας, της υπερφυσικής, της αναμόρφωσης της πίστης, της ευεξίας των ανθρώπων και της ηχητικής θεραπείας, ξεπροβάλουν για να φέρουν νέες συνηθειες σε όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Meta-Worlds: Διαφημιζόμενο ως το επόμενο Διαδίκτυο, η αξία ευκαιρίας που ξεκλειδώνει το Metaverse είναι αρκετά τρισεκατομμύρια. Τον τελευταίο χρόνο, καθώς η κοινωνία μετακινήθηκε στο διαδίκτυο, μας προσφέρθηκε μια ματιά στο πώς θα είναι το επόμενο ψηφιακό μέλλον, όλων μας. Οι αναδυόμενες τάσεις, όπως η βελτίωση της εμπειρίας, οι ψηφιακοί πολίτες, το omniverse, το metro-verse, η έκρηξη του blockchain και η εξάπλωση NFT, είναι μερικά από τα οποία θα καθιερωθούν στις ζωές μας.

Ηλικία Επίγνωσης: Οι σημερινές δομές, δεν αντικατοπτρίζουν τις μεταβαλλόμενες αξίες του σημερινού κόσμου. Κυρίως νιώθω ότι από το 2024, οι εναλλακτικές φωνές θα αμφισβητήσουν το status quo, ενώ η έκκληση για δράση, για ένταξη και ισότητα θα είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι αναδυόμενες τάσεις, η ώθηση της ποπ κουλτούρας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της εταιρικής υπευθυνότητας των επιχειρήσεων, του καλλιτεχνικού-ακτιβισμού, της ενδοσκόπησης της οικειότητας και της υποκουλτούρας των δήθεν πνευματικών, θα επιφέρει σαρωτικές αλλαγές στην καθημερινότητα μας.

Εργασία εκ νέου - επεξ-εργασία: Οι νέοι άνθρωποι επανασχεδιάζουν τη σχέση τους με την εργασία, την ιεραρχία και την κουλτούρα των social media. Αναδυόμενες τάσεις, όπως η πολυεργασία, το αφεντικό του εαυτού σας (BYOB), η μικρο-επενέργεια, η 4ήμερη εβδομάδα εργασίας και η αύξηση της τηλεργασίας θα γίνουν τα αυτονόητα.

Η αναγέννηση μέσω των διακοπών: Παρά την τρέχουσα νοοτροπία που βιώνουν οι άνθρωποι με επίκεντρο το σπίτι, ξεκινάει μια νέα όρεξη για καθηλωτικές, μεταμορφωτικές και αναζωογονητικές εμπειρίες μέσω των διακοπών. Η άνθησης της ψυχαγωγίας, των εκτεταμένων ταξιδιών, των αναγεννητικών ταξιδιών, των μεταμορφωτικών ταξιδιών και της εναλλακτικής πολυτέλειας επιπέδου παροχών υπηρεσίας, θα είναι τα νέα δεδομένα στον τουριστικό τομέα.

Αναγέννηση αγορών: Το ηλεκτρονικό εμπόριο ήταν το επίκεντρο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά από εδώ και στο εξής νιώθω ότι τα φυσικά καταστήματα θα γίνουν στρατηγικοί κόμβοι (mall) για ευκολία, κοινότητα και επιμελημένη ευκολία. Οι στρατηγικές λιανικής πώλησης θα μεταβληθούν με επίκεντρο την ευκολία και την εξυπηρέτηση.

Η ανάπτυξη αλλάζει φιλοσοφία: Η επιτακτική ανάγκη ανάπτυξης βρίσκεται υπό κριτική αναθεώρηση, καθώς οι περισσότεροι αμφισβητούν το τρέχον οικονομικό σύστημα για τις επιβλαβείς επιπτώσεις του γενικά. Έρχεται η αμφισβήτηση του καπιταλισμού, εδραιώνεται η ανακύκλωση, η κλιματική τεχνολογία, η πλειοψηφία θα διατρέφετε χωρίς κρέας, θα ξεκινήσει η καινοτομία υλικών και η "μελλοντολογική γεωργία", με νέες τροφές.

Μερικά πράγματα που νιώθω ότι θα ζήσουμε
  • Σημαντικές εξελίξεις στα ολογράμματα, τη νανοτεχνολογία και τη ρομποτική
  • Η βιομηχανική επανάσταση θα τρομάξει περισσότερο τους ανθρώπους 
  • Ένα κύμα πολιτικού προοδευτισμού και άνοδο αριστερών καθεστώτων υψηλότερο από το συνηθισμένο.
  • Η εξουσία μάχεται γύρω από νέους ορισμούς της πνευματικής ιδιοκτησίας
  • Πολιτικές επαναστάσεις φέρνουν ανατροπές (όχι αναίμακτες)
  • Η εμφάνιση νέων κυρίαρχων πολιτικών κομμάτων (ειδικά στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες)
  • Σημαντικές εξελίξεις σχετικά με το διάστημα και τα διαστημικά ταξίδια (εμφάνιση εξωγήινου πολιτισμού)
  • Νέες τεχνολογίες που θα μειώσουν την εξάρτησή μας από το πετρέλαιο (και θα πρωτοστατήσουν σε οικολογικές ανακαλύψεις)
  • Αποκέντρωση των παραδοσιακών εξουσιών καθώς όσοι έχουν καταπιεστεί αποκτούν περισσότερη ισότητα και δύναμη
  • Σημαντικές εξελίξεις στην επιγεννετική και τη διατροφο-γονιδιωματική
  • Διεθνείς συγκρούσεις σχετικά με την πρόσβαση στο νερό και τα δικαιώματα του νερού
  • Ένα νέο σύνορο εξερεύνησης και ανακάλυψης ωκεανών που δεν το χωράει ο νους του ανθρωπου
  • Επιθετική ώθηση για παροχή και ιεράρχηση πόρων ψυχικής υγείας στον γενικό πληθυσμό
Οικονομική ανάπτυξη: Η παγκόσμια οικονομία αναμένεται να συνεχίσει να αναπτύσσεται, με χαμηλότερο ρυθμό από ό,τι τα τελευταία χρόνια. Η ανάπτυξη θα οδηγηθεί από αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία και η Βραζιλία, καθώς και από τομείς που βασίζονται στην τεχνολογία, όπως το fintech και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Κλιματική Αλλαγή: Το θέμα της κλιματικής αλλαγής θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλημα για τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Θα είναι αυξημένες οι προσπάθειες επιβολής για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα και τη μετάβαση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και αυξημένη ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του κοινού σχετικά με το θέμα.

Τεχνολογικές εξελίξεις: Ο ρυθμός της τεχνολογικής καινοτομίας αναμένεται να συνεχίσει να επιταχύνεται, ιδιαίτερα σε τομείς όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η βιοτεχνολογία και η κβαντική πληροφορική. Αυτό θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, καθώς και ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη.

Υγειονομική περίθαλψη: Μετά την ψευτο-πανδημία θα υπάρξουν αυξημένες επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη αλλά και δέσμευση των προσωπικών προφίλ υγείας. Θα ανακοινωθούν νέες ανακαλύψεις στη θεραπεία και την πρόληψη ασθενειών, καθώς και σε αυξημένη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για υποεξυπηρετούμενους πληθυσμούς.

Πολιτική αστάθεια: Η πολιτική αστάθεια θα παραμείνει πρόκληση σε πολλές περιοχές του κόσμου, με συνεχείς συγκρούσεις, διαμαρτυρίες και κοινωνικές αναταραχές. Αυτό θα επηρεάσει το παγκόσμιο εμπόριο και την οικονομική ανάπτυξη, και θα δημιουργήσει προκλήσεις για τη διεθνή συνεργασία και τη διπλωματία.

Εκπαίδευση: Η εκπαίδευση θα συνεχίσει να εξελίσσεται, με μεγαλύτερη έμφαση στη δια βίου μάθηση, την ηλεκτρονική και εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τον ψηφιακό γραμματισμό. Θα υπάρξουν αυξημένες επενδύσεις στην εκπαιδευτική τεχνολογία και υποδομές, καθώς και προσπάθειες για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων στην πρόσβαση στην εκπαίδευση.

To κακό σενάριο...

Οικονομικές αλλαγές 2023 - 2026 
  • Συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις, που θα απειλήσουν την ατομική βούληση (περιορισμός ή έλεγχος αγορών μέσω ηλεκτρονικής παρακολουθησης σε όλο τον πληθυσμό - τσιπ) 
  • Μεγάλη πιθανότητα συγκρούσεων (πολεμικές συρράξεις) σε ευρωπαϊκά κράτη... 
  • Οικονομική ανάπτυξη με τρομερές αναταράξεις (νέο σύστημα πληρωμών
  • Παγκόσμιες προκλήσεις όπως η κλιματική αλλαγή και η πολιτική αστάθεια
  • Τρομοκρατικό τυφλό χτύπημα και στην Ελλάδα
  • Σεισμός σε Τουρκία και Ελλάδα πάνω από 6,5 ρίχτερ 
  • Θα δούμε το Καθολικό Βασικό Εισόδημα να εισάγεται σε πολλές χώρες. Θα ονομάζεται εν συντομία UBI.
  • Ένα παγκόσμιο νόμισμα θα είναι επίσης εδώ για τον ίδιο λόγο.  Δεν νομίζω ότι θα είναι το Bitcoin. Αναμένετε ένα νέο ψηφιακό νόμισμα....
  • Επίσης ΠΑΓΚΣΟΣΜΙΑ φορολογική μεταρρύθμιση έως τις 22 Μαΐου 2024 που θα σταματήσει την απληστία στην κορυφή. Θα υπάρξουν συλλήψεις για ξέπλυμα χρήματος που έχουν ως αποτέλεσμα την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων αξίας δισεκατομμυρίων, προς όφελός μας.
Οι θρησκείες στο στόχαστρο μέχρι το 2026

Οι άνθρωποι θα χάσουν την παραδοσιακή πίστη τους και θα οδηγηθούν σε πολλές περιπτώσεις σε λάθος επιλογές. Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ετοιμάζετε πυρετωδώς 

Θρησκευτική ποικιλομορφία: Η τάση προς τη θρησκευτική ποικιλομορφία θα συνεχιστεί, με περισσότερα άτομα να ταυτίζονται με μη παραδοσιακές ή εναλλακτικές πνευματικές πρακτικές. Αυτό θα περιλαμβάνει μια αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που ταυτίζονται ως πνευματικοί αλλά όχι θρησκευόμενοι ή που ακολουθούν πνευματικές πρακτικές που δεν συνδέονται παραδοσιακά με μια συγκεκριμένη θρησκεία.

Αύξηση της μουσουλμανικής πίστης: Ο παγκόσμιος μουσουλμανικός πληθυσμός αναμένεται να αυξηθεί κατά περίπου 35% σε 2,2 δισεκατομμύρια έως το 2030 και αυτό θα σημάνει μια τρομερή αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που ταυτίζονται με την μουσουλμανική πίστη.

Τεχνολογία και θρησκεία: Η τεχνολογία θα διαδραματίζει όλο και πιο σημαντικό ρόλο στις θρησκευτικές πρακτικές και κοινότητες, με περισσότερες θρησκευτικές οργανώσεις να χρησιμοποιούν ψηφιακά εργαλεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να συνδεθούν με τους οπαδούς τους. Αυτό θα οδηγήσει τους ανθρώπους σε νέα δόγματα με επιθυμία για προσέγγιση και δέσμευση, αλλά επίσης θέτει προκλήσεις που σχετίζονται με το απόρρητο και την ασφάλεια.

Διαθρησκειακός διάλογος: Θα γίνουν αυξημένες προσπάθειες για την προώθηση του διαθρησκευτικού διαλόγου και της συνεργασίας, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου οι θρησκευτικές συγκρούσεις αποτελούν πρόκληση. Αυτό θα περιλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη συγκέντρωση ηγετών από διαφορετικές θρησκείες για την επίτευξη κοινών στόχων ή προσπάθειες για την προώθηση μεγαλύτερης κατανόησης και ανεκτικότητας μεταξύ διαφορετικών θρησκευτικών κοινοτήτων, προκειμένου να επιτευχθεί η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ. 

Μεταβαλλόμενα δημογραφικά στοιχεία: Ο παγκόσμιος πληθυσμός χάνει την πίστη του και αυτό θα επηρεάσει το θρησκευτικό τοπίο. Ορισμένες νέες θρησκείες μπορεί να έχουν ανάπτυξη σε ορισμένες περιοχές, ενώ άλλες μπορεί να παρακμάζουν. Αυτό θα οδηγήσει σε αλλαγές στα θρησκευτικά δημογραφικά στοιχεία, με περισσότερα άτομα να ταυτίζονται ως μη θρησκευτικά ή να ταυτίζονται με εναλλακτικές πνευματικές πρακτικές ή ακόμη και με το "ευαγγέλιο της απιστίας".

Περιβαλλοντισμός και Θρησκεία: Θα δοθεί αυξημένη προσοχή στον ρόλο της θρησκείας στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προκλήσεων όπως η κλιματική αλλαγή. Ορισμένες θρησκευτικές οργανώσεις θα τονίσουν τη σημασία της περιβαλλοντικής διαχείρισης και βιωσιμότητας ή να εργαστούν για την προώθηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον στις κοινότητές τους.

Συνολικά, τα έρη ως το 2026 χαρακτηρίζονται από συνεχείς αλλαγές και προκλήσεις στο θρησκευτικό τοπίο, συμπεριλαμβανομένων και των αλλαγών για λατρεία στο σατανά καθώς οι θρησκευτικές οργανώσεις θα προσαρμόζονται σε αυτές τις αλλαγές και θα εργάζονται πυρετωδώς για να συνδεθούν με νέες γενιές οπαδών.

Ο "Κύριος" Έρχεται... Προετοιμάσου


Συμβουλή

Ως άνθρωποι, κοιτάμε συνεχώς προς το μέλλον. Θέτουμε στόχους, κάνουμε σχέδια και ονειρευόμαστε πώς θα είναι η ζωή μας τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε να παραμένουμε προσγειωμένοι στην παρούσα στιγμή και να μην χάνουμε τον εαυτό μας στο μέλλον.

Είναι εύκολο να είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι στις μελλοντικές μας φιλοδοξίες που ξεχνάμε να απολαύσουμε το ταξίδι που μας οδηγεί εκεί. Μπορεί να βρισκόμαστε διαρκώς να ανησυχούμε για το τι θα ακολουθήσει, να νιώθουμε άγχος ή άγχος για το αν θα πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα για όσους από εμάς είμαστε δυναμικοί και φιλόδοξοι.

Όταν χάσουμε τον εαυτό μας στο μέλλον, μπορεί να χάσουμε την ομορφιά και το θαύμα της παρούσας στιγμής. Μπορεί να αποτύχουμε να εκτιμήσουμε τους ανθρώπους και τις εμπειρίες που βρίσκονται ακριβώς μπροστά μας επειδή το μυαλό μας είναι απασχολημένο με το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Μπορεί επίσης να παραβλέπουμε τη σημασία της ξεκούρασης και της αυτοφροντίδας, πιέζοντας τον εαυτό μας πολύ σκληρά στην επιδίωξη των στόχων μας.

Για να αποφύγουμε να χάσουμε τον εαυτό μας στο μέλλον, πρέπει να εξασκηθούμε στη συνείδηση ​​και την παρουσία. Αυτό σημαίνει να ασχολείσαι πλήρως με την παρούσα στιγμή, αντί να ανησυχείς για το μέλλον ή να μένεις στο παρελθόν. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό κάνοντας διαλογισμό, κάνοντας βόλτες στη φύση ή απλά παίρνοντας μερικές βαθιές αναπνοές κατά τη διάρκεια της ημέρας για να επιστρέψουμε στην παρούσα στιγμή.

Η πιο χρήσιμη πρακτική είναι να εστιάσετε στην ευγνωμοσύνη. Όταν καλλιεργούμε ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης για τους ανθρώπους και τις εμπειρίες στη ζωή μας, μπορούμε να εκτιμήσουμε καλύτερα την παρούσα στιγμή και να αφήσουμε τις ανησυχίες για το μέλλον. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό κρατώντας ένα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης ή αφιερώνοντας χρόνο κάθε μέρα για να αναλογιστούμε τα πράγματα για τα οποία είμαστε ευγνώμονες.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι το μέλλον είναι αβέβαιο. Ανεξάρτητα από το πόσο σχεδιάζουμε ή προετοιμαζόμαστε, πάντα θα υπάρχουν παράγοντες εκτός του ελέγχου μας. Αποδεχόμενοι αυτήν την αβεβαιότητα, μπορούμε να μάθουμε να είμαστε πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί, κάτι που θα μας εξυπηρετήσει καλά στο μέλλον.


Πρέπει να θυμόμαστε να φροντίζουμε τον εαυτό μας στην παρούσα στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι δίνετε προτεραιότητα στην ξεκούραση, τη φροντίδα του εαυτού και τη συμπόνια για τον εαυτό σας. Δεν μπορούμε να είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας στο μέλλον, εάν δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας στο παρόν.

Εν κατακλείδι, ενώ είναι σημαντικό να έχουμε στόχους και φιλοδοξίες για το μέλλον, πρέπει να θυμόμαστε να παραμένουμε προσγειωμένοι στην παρούσα στιγμή. Με την εξάσκηση της επίγνωσης, της ευγνωμοσύνης και της αυτοφροντίδας, μπορούμε να αποφύγουμε να χάσουμε τον εαυτό μας στο μέλλον και να αγκαλιάσουμε πλήρως την ομορφιά του παρόντος.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1067,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1230,ΒΙΝΤΕΟ,797,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1526,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6344,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Ένα "απρόβλεπτο" μέλλον ως το 2026 - Στο στόχαστρο η "μετάλλαξη" και η προσαρμογή μας
Στ. Πλουμιστός: Ένα "απρόβλεπτο" μέλλον ως το 2026 - Στο στόχαστρο η "μετάλλαξη" και η προσαρμογή μας
Στ. Πλουμιστός: Ένα "απρόβλεπτο" μέλλον ως το 2026 - Στο στόχαστρο η "μετάλλαξη" και η προσαρμογή μας
https://t3.ftcdn.net/jpg/03/11/51/30/360_F_311513081_OPhmyD2y3F9JiPBKag4etoku2OrRVk8j.jpg
https://i.ytimg.com/vi/WKwvBZ7Lh60/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/03/2026.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/03/2026.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content