Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23/03/2023;

Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23/03/2023;

👉Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της μεταμόρφωσης και των ριζικών αλλαγών, στις 23/03/2023 θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Αιγόκερου και θα κάνει μια δοκιμαστική είσοδο στον Υδροχόο έως τις 11/06/2023. Θα επιστρέψει στον Αιγόκερω ανάδρομος και θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο στις 21/01/2024. Θα επιστρέψει για ένα δίμηνο μέσα στο 2024 πάλι στον Αιγόκερω ανάδρομος από τις 02/09/2023 μέχρι τις 19/11/2024 που θα περάσει οριστικά πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει έως τον Ιανουάριο του 2044. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι μια τέτοια μακροχρόνια παραμονή δεν θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο και με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο όλοι θα βιώσουμε αυτή την αργή και σαρωτική αλλαγή που φέρνει κάθε φορά ο Πλούτωνας.

Κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχή

Ο Πλούτωνας, ο πιο απομακρυσμένος πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος, συμβολίζει τη βαθιά επίγνωση και συνδέεται με οτιδήποτε είναι μυστικό και απόκρυφο. Αναλόγως με τον τομέα που θα επηρεάσει στο ωροσκόπιο μας, θα μας φέρει αντιμέτωπους με κρίσεις και θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε από ποιες καταστάσεις θα πρέπει να απαλλαγούμε οριστικά και πώς θα αντλήσουμε ψυχική δύναμη για να πάμε παρακάτω. Ακόμα κι αν βιώσουμε απώλειες ή αν έρθουμε αντιμέτωποι με επίπονες καταστάσεις, ο Πλούτωνας είναι εκείνος ο πλανήτης που θα μας βοηθήσει να σταθούμε ξανά στα πόδια μας και να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας. Με τη διαφορά όμως ότι μετά από μια τέτοια εμπειρία δεν θα είμαστε ποτέ ξανά όπως πριν, αφού η γνώση που θα αποκτήσουμε θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις μας, αλλά και την ίδια τη ζωή.

Ας πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23/03/2023 και σε ποιους τομείς θα βιώσουν αλλαγές

ΚΡΙΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο και στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα φέρει αλλαγές και ανακατατάξεις μέσα στον τομέα που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα αρχίσετε να παίρνετε τις φιλίες σας πιο σοβαρά και είναι πιθανό να αλλάξει η στάση σας απέναντι σε κάποια πρόσωπα που μπορεί να ήταν εδώ και χρόνια στη ζωή σας. Κάποια γεγονότα θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ποια άτομα αξίζουν να είναι δίπλα σας και με ποιους δεν μοιράζεστε κάτι κοινό και πρέπει να απομακρυνθούν από τη ζωή σας. Μπορεί λοιπόν να νιώσετε ότι ένα άτομο σας πρόδωσε με κάποιο τρόπο ή ότι άλλαξε συμπεριφορά και δεν σας κάνει πλέον. Δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας με φίλους ή συνεργάτες, ή να αντιμετωπίσετε χειριστικές συμπεριφορές που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας. Από την άλλη πλευρά όμως, θα μπουν στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα τα οποία θα φέρουν ριζικές αλλαγές στη ζωή σας και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Μη διστάσετε λοιπόν να επενδύσετε σε καινούριες παρέες ή να εμπλακείτε σε ομάδες και συλλόγους. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα σας δείξει επίσης ποιους στόχους και όνειρα αξίζει να κυνηγήσετε και ποια από αυτά θα πρέπει να εγκαταλείψετε οριστικά.

TΑΥΡΟΣ

Η διέλευση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα φέρει ριζικές αλλαγές στην καριέρα, στην κοινωνική σας εικόνα και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Έχετε φιλοδοξίες, θέλετε να φτάσετε ψηλά και πάνω απ’ όλα θέλετε να αναγνωριστείτε για την προσπάθεια, αλλά και τις ικανότητες σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε εντάσεις και παιχνίδια δύναμης με ανωτέρους ή με πρόσωπα εξουσίας και δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι η θέση σας απειλείται ή ότι κάποιοι σας ζηλεύουν και προσπαθούν να σας σαμποτάρουν. Ωστόσο, όλα αυτά θα είναι μια δοκιμασία για εσάς και μέσα από αυτή θα βγείτε πιο δυνατοί ψυχικά και θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Κάποιοι μπορεί να αλλάξετε εντελώς επάγγελμα μέσα σε αυτό το διάστημα, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να αναθεωρήσετε στόχους ή με κάποιο τρόπο να αποκτήσετε περισσότερη εξουσία και δύναμη. Θα αναζητήσετε τρόπους για να επεκταθείτε επαγγελματικά, θα διεκδικήσετε με πάθος αυτό που επιθυμείτε και δεν θα συμβιβαστείτε με μέτριες καταστάσεις. Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα έρθουν στην επιφάνεια φόβοι ή ανασφάλειες και θα νιώσετε ότι δεν είστε αρκετά ικανοί ή ότι κάποιος άλλος μπορεί να σας αντικαταστήσει. Ωστόσο, θα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να μην επιτρέψετε σε αυτά τα συναισθήματα να σας καταβάλλουν. Είναι σημαντικό να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνετε και να αποφύγετε χειριστικές και υπόγειες συμπεριφορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αλλά μπορούμε να πούμε ότι θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να αλλάξετε ριζικά την κοσμοθεωρία σας. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι τα πιστεύω και οι ιδεολογίες που είχατε υιοθετήσει έως τώρα δεν μπορούν να σας πάνε παρακάτω και θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Είναι πολύ πιθανό να μπουν στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Ίσως κάποιοι από εσάς να αποκτήσετε πολύ έντονες και μεταμορφωτικές εμπειρίες μέσα από ταξίδια που θα κάνετε και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας, οι οποίοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Εάν είστε σπουδαστές, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο αποτελεί επίσης μια καλή ευκαιρία για να δείτε εάν είστε ικανοποιημένοι από το μονοπάτι που έχετε ακολουθήσει ή αν θα πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση. Ίσως μέσα σε αυτό το διάστημα να πάρετε μια υποτροφία ή να γνωρίσετε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο που θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Πλούτωνας εγκαταλείπει επιτέλους το ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση η οποία κλόνισε τις σχέσεις σας μέσα στα προηγούμενα χρόνια και σε κάποιους από εσάς έφερε απώλειες και έντονες συναισθηματικές καταστάσεις που ήταν δύσκολο να διαχειριστείτε. Τώρα ο Πλούτωνας στον Υδροχόο μιλάει για αναγέννηση και μεταμόρφωση, αφού σας καλεί να αφήσετε οριστικά πίσω σας το παλιό και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για το νέο. Έχει έρθει λοιπόν η ώρα να λήξουν οι καταστάσεις και οι σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους και κυρίως να αποδεσμευτείτε από ανθρώπους που μπορεί να έχετε σχέση οικονομικής ή συναισθηματικής εξάρτησης. Θα βγουν επίσης στην επιφάνεια θέματα εξουσίας και δεν αποκλείεται να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Θα πρέπει λοιπόν να ελέγξετε τη ζήλια, την κτητικότητα και τις εμμονές σας και να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική. Αν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε την ανάγκη να συνδεθείτε πολύ βαθιά με τα άτομα που θα γνωρίσετε από εδώ και στο εξής. Ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει στη ζωή σας μια παθιασμένη σεξουαλική σχέση ή ένα άτομο που θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια την σκοτεινή σας πλευρά. Κάποιοι από εσάς μπορεί μάλιστα να εμπλακείτε σε παράνομες σχέσεις, σε ίντριγκες και πολύπλοκες συναισθηματικές καταστάσεις. Σε οικονομικό επίπεδο είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές που σχετίζονται με κληρονομικά ζητήματα ή χρέη, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και κυρίως να είστε όσο πιο αυτόνομοι γίνεται.

ΛΕΩΝ


Ο Πλούτωνας θα περάσει στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αυτό σημαίνει ότι θα βιώσετε ριζικές αλλαγές μέσα σε αυτές και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με τις σκοτεινές πλευρές των άλλων ή ακόμα του ίδιου σας του εαυτού. Οι σχέσεις σας τώρα αποκτούν βάθος και ουσία και δεν θα συμβιβαστείτε με επιφανειακές καταστάσεις. Ταυτόχρονα όμως μπορεί θα βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας, παράνοια και εμμονές, και θα είναι δύσκολο να υπάρξει αρμονία και ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας. Τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και μέσα στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και παιχνίδια εξουσίας, αφού ο ένας θα προσπαθεί με κάθε τρόπο να υπερισχύσει έναντι του άλλου. Αυτό που φοβάστε τώρα περισσότερο απ’ όλα είναι να μην προδώσουν την εμπιστοσύνη σας και γενικώς να μην χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Γι’ αυτό τον λόγο δεν αποκλείεται να υπάρξουν στιγμές που θα σας τρομάζει υπερβολικά η οικειότητα με ένα άλλο άτομο και θα προτιμήσετε να κλείνεστε στον εαυτό σας. Είναι επίσης πολύ πιθανό να σας έλκουν άνθρωποι οι οποίοι θα είναι έντονοι, χειριστικοί και παθιασμένοι και θα βγάζουν προς τα έξω πλευρές του εαυτού σας που δεν ξέρατε καν ότι έχετε. Με λίγα λόγια, ο Πλούτωνας σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σας θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε και πάνω απ’ όλα θα σας διδάξει πολλά για τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Υδροχόο και στον 6ο Ηλιακό σας οίκο για τα επόμενα χρόνια θα φέρει σταδιακές, αλλά ριζικές αλλαγές στη ρουτίνα, την καθημερινότητα σας και τον εργασιακό χώρο. Θα εργαστείτε με πάθος προκειμένου να είστε όσο πιο παραγωγικοί γίνεται και θα προσπαθήσετε να τελειοποιήσετε όσα κάνετε για να αποφύγετε την κριτική των άλλων. Είναι πιθανό βέβαια να υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας με συναδέλφους και γι’ αυτό είναι σημαντικό να αποφύγετε να εμπλακείτε σε ίντριγκες, γιατί μπορεί στην πορεία να εκτεθείτε και να χάσετε την υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Η θέση αυτή του Πλούτωνα θα στρέψει επίσης την προσοχή σας σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, αφού θα νιώσετε την ανάγκη να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να αλλάξετε διατροφή ή να βάλετε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αναζητήσετε εναλλακτικές θεραπείες ή να αναζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού για ένα ψυχοσωματικό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Προσπαθήστε μόνο να μην καταπονήσετε υπερβολικά το σώμα σας με γυμναστική ή με εξαντλητική δίαιτα. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση του Πλούτωνα για να κόψετε οριστικά βλαβερές συνήθειες, όπως για παράδειγμα το κάπνισμα, και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, μια θέση η οποία δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα αλλάξει ριζικά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τον έρωτα και θα πάρετε τις σχέσεις σας πιο σοβαρά. Οι επιθυμίες σας τώρα θα είναι έντονες και δεν θα συμβιβαστείτε με ενδιάμεσες λύσεις ή με εφήμερες και επιφανειακές καταστάσεις. Τα θέλετε όλα ή τίποτα. Εάν λοιπόν είστε μέσα σε μια σχέση θα δοθείτε ολοκληρωτικά και θέλετε το ίδιο και από το άλλο πρόσωπο. Ο Πλούτωνας στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα αναζωπυρώσει το πάθος και θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση, όμως είναι πιθανό να τεθούν θέματα εμπιστοσύνης ή να βγει στην επιφάνεια ζήλια, κτητικότητα και καχυποψία. Προσπαθήστε λοιπόν να μην υποκύψετε σε χειριστικές συμπεριφορές ή σε παιχνίδια για το ποιος έχει τον έλεγχο και το πάνω χέρι στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, αλλά από την άλλη μπορεί να φτάσετε στα άκρα και να γίνετε εμμονικοί μαζί του/ης ή να σας κατακλύσουν οι ανασφάλειες. Η θέση αυτή του Πλούτωνα μπορεί επίσης να επηρεάσει τη σχέση σας με τα παιδιά, αφού μπορεί ένα γεγονός να σας βοηθήσει να εμβαθύνετε στη σχέση μεταξύ σας και να κατανοήσετε καλύτερα τα θέλω και τις επιθυμίες τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα βιώσετε σημαντικές αλλαγές μέσα στο σπίτι στην οικογενειακή σας ζωή, αλλά και στον ψυχισμό σας. Μπορεί να νιώσετε έντονη την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με το παρελθόν σας και τις ρίζες σας και να κατανοήσετε καλύτερα τις συμπεριφορές των γονιών σας ή κάποιων πολύ κοντινών σας ατόμων που έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας. Όσα αρνητικά συναισθήματα ή τραύματα είχατε κρύψει βαθιά μέσα σας, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια. Καλείστε λοιπόν να αντιμετωπίσετε και να διαχειριστείτε βαθύτερες ανασφάλειες και φοβίες οι οποίες μπορεί να έχουν τη ρίζα τους στην παιδική ηλικία. Μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με παιχνίδια εξουσίας ή με ανταγωνιστική διάθεση από άτομα της οικογένειας σας και θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις που μέχρι τώρα νομίζατε ότι έχετε ξεπεράσει, όμως δεν θα πρέπει να γίνετε εμμονικοί ή να τα βάλετε με τον εαυτό σας. Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα νιώσετε επίσης πολύ έντονη την ανάγκη να κάνετε πιο ουσιαστικές σχέσεις και καλείστε να αφήσετε οριστικά πίσω σας σχέσεις που δεν σας προσφέρουν τη συναισθηματική ασφάλεια που έχετε ανάγκη. Άλλωστε, βρίσκεστε σε μια αρκετά ευάλωτη φάση και θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι σας και να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση, παρά να αναλωθείτε σε επιφανειακές καταστάσεις. Γενικώς, πρόκειται για μια πολύ κομβική περίοδο κατά την οποία θα συνειδητοποιήσετε πολλά και θα ρίξετε φως σε πλευρές του εαυτού σας που μέχρι τώρα αγνοούσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Πλούτωνας στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα επηρεάσει άμεσα την επικοινωνία σας, τις επαφές και τον τρόπο σκέψης σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα οι αντιλήψεις και οι απόψεις σας θα αλλάξουν ριζικά και θα συνειδητοποιήσετε ποια ζητήματα έχουν πραγματικά σημασία και ποια όχι. Θα αρχίσετε να αμφισβητείτε οτιδήποτε θεωρούσατε δεδομένο έως τώρα και θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με τους γύρω σας και να φτάσετε στη ρίζα του κάθε προβλήματος που σας απασχολεί. Θα μπουν στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα, τα οποία θα σας φέρουν αντιμέτωπους με κάποιες σκληρές αλήθειες ή συνειδητοποιήσεις που θα αλλάξουν εντελώς όσα πιστεύατε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να συγκρουστείτε με κάποια κοντινά σας πρόσωπα ή να νιώσετε ότι σας ασκείται έντονη κριτική για τις ιδέες και το σκεπτικό σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε κι εσείς με τη σειρά σας να είστε πιο διαλλακτικοί και να μην είστε απόλυτοι μέσα στις συζητήσεις που κάνετε. Εάν ασχολείστε με τις πωλήσεις, τη διδασκαλία, την επικοινωνία ή το επάγγελμα σας σχετίζεται με τη μετάδοση ιδεών και πληροφοριών, ο Πλούτωνας θα σας βοηθήσει να εργαστείτε με πάθος και αφοσίωση και μπορεί να φέρει μια επικερδή συμφωνία ή συνεργασία. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο με αυτή τη θέση του Πλούτωνα είναι να μην βυθιστείτε σε αρνητικές σκέψεις και να μην αφήσετε την καχυποψία και τις εμμονές να σας κατακλύσουν και να σας κάνουν να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας εγκαταλείπει επιτέλους το ζώδιο σας και περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, όπου θα φέρει ριζικές αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά ζητήματα. Είναι γεγονός ότι εσείς νιώσατε τη μεταμορφωτική επίδραση του Πλούτωνα βαθιά στο πετσί σας και αρκετοί από εσάς βιώσατε καταστάσεις οι οποίες άλλαξαν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας, αλλά και την ίδια τη ζωή. Τώρα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα αρχίσετε να επαναπροσδιορίσετε την αξία των πραγμάτων γύρω σας και θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια σε υλικό επίπεδο. Κάποιοι από εσάς θα ανακαλύψετε νέα ταλέντα ή θα βρείτε νέες οδούς για να τα αξιοποιήσετε και να τα αναδείξετε. Επιπλέον, θα γίνει ένα απαραίτητο ξεκαθάρισμα στα υλικά αποκτήματα και μπορεί να έχετε κάποιες απώλειες, οι οποίες θα σας διδάξουν τι είναι πραγματικά αναγκαίο και χρήσιμο στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε μια ωφέλιμη συμφωνία ή να επενδύσετε σε κάτι το οποίο μελλοντικά θα σας αποφέρει κέρδη. Προσπαθήστε μόνο να μην γίνετε εμμονικοί με το να βγάλετε χρήματα και πάνω απ’ όλα μην επιμένετε σε καταστάσεις οι οποίες αποδεδειγμένα δεν έχουν κάτι παραπάνω να σας προσφέρουν και τις συντηρείτε μόνο και μόνο από ανασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο θα πρέπει να προετοιμαστείτε για πολύ κομβικές αλλαγές, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στην εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω. Ο Πλούτωνας θα σας χαρίσει δύναμη και αντοχή και δε θα διστάσετε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να ορίσετε εσείς τους κανόνες του παιχνιδιού. Θα βρείτε λοιπόν το κουράγιο να απελευθερωθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που με κάποιο τρόπο σας κρατάνε πίσω και θα διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Από την άλλη πλευρά, ο Πλούτωνας θα σας διδάξει ότι κάποιες καταστάσεις είναι πάνω από εσάς και ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις των άλλων. Η διέλευση του στο ζώδιο σας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες, αμφιβολίες και αρνητικά συναισθήματα που κρατούσατε καλά κρυμμένα. Θα είναι δύσκολο να εμπιστευτείτε τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και θα φοβάστε πολύ την απόρριψη ή την προδοσία, με αποτέλεσμα να κλείνεστε στον εαυτό σας και να μην αποκαλύπτετε τις προθέσεις και τα συναισθήματα σας. Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά έντονες και παθιασμένες τώρα και μπορεί να εμπλακείτε σε καταστάσεις οι οποίες θα εμπεριέχουν ανταγωνισμό και παιχνίδια εξουσίας. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τη λογική που σας χαρακτηρίζει και να μην παρασυρθείτε σε ακραίες συμπεριφορές. Πρόκειται γενικώς για μια μεταμορφωτική περίοδο για εσάς και θα πρέπει απλώς να αφεθείτε στις αλλαγές που έρχονται και να μην αντισταθείτε σε αυτές. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας είναι ένα εξαιρετικά αργός πλανήτης, επομένως οι αλλαγές αυτές δεν θα συμβούν από τη μια μέρα στην άλλη. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι μετά το πέρασμα του θα είστε ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος, πολύ πιο δυναμικός και συνειδητοποιημένος.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Πλούτωνας περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου και ενεργοποιεί τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με οτιδήποτε κρυφό και ασυνείδητο. Με αυτή τη θέση του Πλούτωνα θα μπείτε στη διαδικασία να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες με το παρελθόν και να δείτε ποιες σχέσεις και καταστάσεις θα πρέπει να αφήσετε οριστικά πίσω σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση, να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να καταπολεμήσετε φοβίες, ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί με κάποιο τρόπο να μην σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε παρακάτω. Εάν είχατε θάψει μέσα σας επίπονες εμπειρίες, αρνητικά συναίσθημα ή συμπεριφορές οι οποίες σας πλημμυρίζουν με ενοχές, τώρα όλα αυτά θα βγουν στην επιφάνεια προκειμένου να τα αντιμετωπίσετε. Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να μην είναι εύκολη, όμως θα σας βοηθήσει να μάθετε σε βάθος τον εαυτό σας και να συμφιλιωθείτε με εκείνες τις πλευρές σας που προσπαθείτε να αποκρύψετε. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσετε ότι κάποιες καταστάσεις είναι έξω από τον έλεγχο σας και θα πρέπει απλώς να αφεθείτε στις αλλαγές που έρχονται. Προσπαθήστε μόνο να μην οδηγηθείτε σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και να μην επιτρέπετε στους άλλους να σας χειραγωγούν ή να σας υπονομεύουν.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23/03/2023;
Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23/03/2023;
Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23/03/2023;
https://christosarchos.gr/wp-content/uploads/2023/01/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2023-01-05_14-07-40-505.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/03/12-23032023.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/03/12-23032023.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content