Η Πανσέληνος των «σκουληκιών» στις 07/03/2023 φέρνει πιέσεις, εντάσεις και διλήμματα

Η Πανσέληνος των «σκουληκιών» στις 07/03/2023 φέρνει πιέσεις, εντάσεις και διλήμματα

👉Η Πανσέληνος των «σκουληκιών» στις 07/03/2023 φέρνει πιέσεις, εντάσεις, διλήμματα, αλλά και ξαφνικές λύσεις για 4 ζώδια

Κάθε Πανσέληνος είναι μοναδική στην επιρροή της και κρύβει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για το τι μας επιφυλάσσει. Η Πανσέληνος των «σκουληκιών», όπως είθισται να ονομάζεται το ολόγιομο φεγγάρι του Μαρτίου, πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 7 Μαρτίου 2023 και δεν έρχεται με τις καλύτερες διαθέσεις, αλλά έρχεται με εντάσεις, αποκαλύψεις και ουρανοκατέβατες λύσεις. Είναι ένα φεγγάρι που σχηματίζει αντίθεση με τον απατηλό Ποσειδώνα, τετράγωνο με τον παθιασμένο Άρη και τρίγωνο με τον πλανήτη των ξαφνικών καταστάσεων, τον Ουρανό και αυτό σημαίνει ότι καλούμαστε να κάνουμε αλλαγές και να πάρουμε αποφάσεις για το παρακάτω της ζωής μας. Βέβαια μπορεί όλο αυτό να συμβεί υπό καθεστώς έντονης πίεσης ή σύγχυσης, αλλά πρέπει να τις πάρουμε και όχι να χάνουμε χρόνο προσπαθώντας να αποφύγουμε τα προβλήματα. Εξάλλου την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο, ο Κρόνος, ο πλανήτης που κυβερνά τα όρια, την ευθύνη και την αυτοκυριαρχία, αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στους Ιχθύς και δεν θα μας αφήσει περιθώρια να κρύψουμε τα κακώς κείμενα κάτω από χαλάκι, να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις και να παραμυθιαζόμαστε. Γι’ αυτό τον λόγο, αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να φέρει το τέλος μιας κατάστασης που ξεκίνησε στις 22 Μαρτίου 2020, όταν ο Κρόνος μπήκε για πρώτη φορά στον Υδροχόο και τώρα που αλλάζει ζώδιο ίσως υπάρξουν κάποιες καρμικές αλλαγές. Επίσης, μπορεί να έχουμε αποκαλύψεις σκανδάλων, ξαφνικές εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο, εντάσεις και ανατροπές σε κοινωνικά θέματα.

Η Πανσέληνος συνήθως συνδέεται με ξεκαθαρίσματα και ολοκλήρωση, οπότε αυτό το διάστημα μπορεί να δούμε την αρχή του τέλους σε κάποια κατάσταση είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική μας ζωή. Και επειδή η Πανσέληνος είναι η εποχή της κορύφωσης και εκπλήρωσης αυτού που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε, ίσως αν κάνατε κάποιο νέο ξεκίνημα με τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου, δηλαδή στις 20/02/2023, τώρα να δείτε αν αυτό αξίζει τον κόπο να συνεχίσει ή αν θα πρέπει να κάνετε αλλαγές ή ακόμη και να εγκαταλείψετε την προσπάθεια. Επίσης, επειδή πάντα η Πανσέληνος αυξάνει τα συναισθήματα μας και μας κάνει πιο ευαίσθητους ψυχολογικά, ίσως κάποιοι πάρετε την απόφαση να ολοκληρώσετε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας προσφέρουν ευχαρίστηση.

Λογική και συναίσθημα

Η Πανσέληνος ουσιαστικά είναι η αντίθεση του Ήλιου και της Σελήνης και στην προκειμένη περίπτωση ο Ήλιος βρίσκεται στους ονειροπόλους και συναισθηματικούς Ιχθύς και η Σελήνη στην Παρθένο που είναι το ζώδιο της λογικής. Αντιτίθεται λοιπόν το όνειρο με την πραγματικότητα και η ευαισθησία με την ορθολογική σκέψη. Ίσως λοιπόν, θα αισθανόμαστε λίγη σύγχυση, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε γειωμένοι και να ακούμε τη διαίσθηση μας που θα είναι έντονη και ισχυρή. Οι Ιχθύες συμβολίζουν τον πνευματικό μας εαυτό και η Παρθένος τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας μας. Επομένως αυτό το φεγγάρι μάς προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν στην καθημερινή μας ρουτίνα και οι οποίες μας δημιουργούν έντονες συναισθηματικές ανάγκες. Θα αισθανόμαστε ότι ισορροπούμε σε ένα τεντωμένο σκοινί, τα διλήμματα θα είναι πολλά και οι εναλλακτικές μπερδεμένες. Μάλιστα, επειδή η Παρθένος σχετίζεται με θέματα εργασίας και υγείας, ίσως μπούμε στη διαδικασία να αναζητήσουμε διεξόδους που να φέρουν καλύτερες συνθήκες τόσο στη δουλειά όσο και στην υγεία μας σωματική και ψυχολογική. Αν λοιπόν κάτι κάνουμε λάθος, αν έχουμε επιλέξει τη λάθος δουλειά, τη λάθος σχέση ή δίνουμε την ενέργεια μας καθημερινά σε λάθος κανάλια, τότε η Πανσέληνος θα τονίσει αυτές τις αδυναμίες και θα μπούμε στη διαδικασία να πάρουμε αποφάσεις και να ακολουθήσουμε σωστά μονοπάτια που θα μας οδηγήσουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Το φεγγάρι αυτό θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, αλλά θα πρέπει να τα εκφράσουμε και όχι να τα θάψουμε και να μας… τρώνε. Βέβαια η εξωτερίκευση πρέπει να γίνει με κάποια προσοχή και όχι με εντάσεις, νεύρα και δηλώσεις που δεν βγάζουν νόημα και είναι αποτέλεσμα χαοτικής σκέψης. Οι ξεκάθαρες κουβέντες και η εναρμόνιση με τη λογική και την πραγματικότητα θα οδηγήσουν στην ισορροπία. Ακόμη, η Παρθένος είναι το ζώδιο που συνδέεται με την τελειότητα, την τάξη και μισεί το χάος και την έλλειψη οργάνωσης και αυτό το φεγγάρι θα μας κάνει να νιώσουμε την ανάγκη να βάλουμε όρια σε σχέσεις και συνεργασίες και να τακτοποιήσουμε τον χώρο μας, αλλά και τυχόν εκκρεμότητες που έχουμε σε όλα τα επίπεδα.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Τα καλά νέα είναι ότι η Πανσέληνος θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, που σημαίνει ότι μπορεί να βρούμε ουρανοκατέβατες λύσεις σε προβλήματα που μας ταλαιπωρούσαν, ή να πάρουμε ξαφνικές αποφάσεις και να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες στη ζωή μας που ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες πρακτικές μας. Βέβαια, αυτή η όψη κρύβει και πολλές εκπλήξεις, αλλαγές και αποκαλύψεις, οι οποίες μπορεί αρχικά να μας σοκάρουν, αλλά στο τέλος θα μας λυτρώσουν. Το τρίγωνο μεταξύ Πανσελήνου και Ουρανού μας δίνει μεγάλη φιλοδοξία και πρωτότυπο πνεύμα. Θα θέλουμε να ακολουθήσουμε τον δικό μας δρόμο, να χαράξουμε τη δική μας πορεία και θα αναζητούμε νέες μεθόδους για να κάνουμε βήματα στο μέλλον. Θα είμαστε πιο αποφασισμένοι, ευφάνταστοι και πρόθυμοι να αλλάξουμε και να κάνουμε διαφορετικά πράγματα που θα μας ανανεώσουν. Το μυαλό μας θα είναι πιο κοφτερό και θα έχουμε ιδέες που μπορεί να εντυπωσιάσουν τους άλλους. Είναι μια υπέροχη όψη για διασκέδαση, για εξόδους και περιπέτειες, αλλά και να αλλάξουμε τα πράγματα στο σπίτι, να αναδιακοσμήσουμε τους χώρους μας και να ασχοληθούμε με νέες τεχνολογίες.

Τα κακά νέα είναι ότι η Πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους και οι πιέσεις θα είναι πολλές. Από τη μία μπορεί να μας κάνει πιο ενθουσιώδεις, παθιασμένους και διεκδικητικούς, αλλά από την άλλη ίσως να πέσουμε σε λάθη λόγω βιασύνης και συναισθηματικής εμπλοκής. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αφού όλοι θα είναι ξεροκέφαλοι, φορτισμένοι και κανείς δεν θα βάζει νερό στο κρασί του. Επίσης, μπορεί να γίνουμε πιο σπάταλοι, πιεστικοί, αλλά και να ξεσπάμε πιο εύκολα στους άλλους τον θυμό μας. Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Άρη θα απογειώσει τα συναισθήματα μας, τα λόγια μας θα είναι φορτισμένα και να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και παράπονα. Κάποιοι μπορεί να συμπεριφερθούν αδίστακτα και επιθετικά στην προσπάθεια τους να επιβληθούν και να γίνει το δικό τους, χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και αυτή η όψη μπορεί να μας κάνει ονειροπόλους, γεμάτους φαντασία, αλλά και λίγο… ανισόρροπους και επιρρεπείς στα ψέματα και στην απάτη. Θα είμαστε υπερευαίσθητοι, νευρικοί και ασυνεπείς στις υποσχέσεις μας και, επειδή θα επικρατεί η σύγχυση και το χάος στο μυαλό μας, ίσως δεν θα μπορούμε να λάβουμε ξεκάθαρες αποφάσεις. Θα αμφιταλαντευόμαστε συνεχώς δημιουργώντας περισσότερα διλήμματα στον εαυτό μας, ενώ παράλληλα δεν θα θέλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σε ό,τι πρόβλημα προκύψει.

Μία ώρα μετά την Πανσέληνο στην Παρθένο, ο Κρόνος εισέρχεται στο απέναντι ζώδιο, στους Ιχθύς, όπου και θα παραμένει μέχρι τον Φεβρουαρίου 2026. Αλλάζοντας ζώδιο ο πλανήτης του Κάρμα θα προκαλέσει καρμικά μαθήματα από τα οποία πρέπει να διδαχθούμε, να ωριμάσουμε και να σοβαρευτούμε. Αναλυτικά για το πώς επηρεάζει ο Κρόνος από τους Ιχθύς το ζώδιο σας, μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Επίσης, μια Πανσέληνος σε αντίθεση με Ποσειδώνα, τετράγωνο με τον Άρη και την εμπλοκή του Ουρανού, μπορεί να φέρει και ξαφνικές μεταβολές στις μετεωρολογικές ή στις γεωφυσικές συνθήκες.
Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς το καθένα, αλλά η συγκεκριμένη που πραγματοποιείται στις 16 μοίρες και 40 λεπτά της Παρθένου θα έχει έντονη επιρροή στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή στους Διδύμους, στους Παρθένους, στους Τοξότες και στους Ιχθύς που έχουν τον Ήλιο τους από τις 11 έως τις 21 μοίρες, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 11 μέχρι τις 21 μοίρες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλαγές, αποκαλύψεις, άγχος, πίεση και συναισθηματική φόρτιση φέρνει η Πανσέληνος που σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας και θα πρέπει να προσέξετε καλά τα λόγια σας για να μην πληγώσετε τους άλλους. Το φεγγάρι αυτό επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας και ίσως έχετε ξαφνικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως οίκημα, την ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, τους συγκατοίκους σας, τον γάμο και το στάτους σας και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει απίστευτο άγχος. Μπορεί, για παράδειγμα, εσείς να θέλετε να τα δώσετε όλα για την καριέρα σας και οι απαιτήσεις της οικογένειας να μην σας επιτρέπουν να παραμείνετε στοχοπροσηλωμένοι και να πιέζεστε, ή μπορεί να έχετε τεράστιο όγκο δουλειάς και να δυσανασχετείτε, αφού όλοι σας φορτώνουν με κάτι και απαιτούν από εσάς τα μέγιστα. Γενικά θα είστε πιο φορτισμένοι συναισθηματικά αυτές τις μέρες, καθώς μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε ή να πιέζεστε γιατί ολοκληρώνεται τώρα ένας κύκλος σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και να προχωράτε σε νέες περιπέτειες. Ενδεχομένως να προκύψουν ξαφνικά κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον, να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ή στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ή μπορεί να βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα που είχατε θάψει το προηγούμενο διάστημα και να ζητούν λύσεις. Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Άρη στο ζώδιο σας αυξάνει τις φιλοδοξίες, το πάθος, τις ευαισθησίες σας, αλλά και τον θυμό σας, απέναντι σε άτομα που δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας και μπορεί να πάρει πολλούς η μπάλα. Όμως ο στόχος δεν είναι να… τρελαθείτε και να αφήσετε πίσω σας καμένη γη, αλλά να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις καταστάσεις. Τόσο η Πανσέληνος και οι όψεις που σχηματίζει, όσο και ο Κρόνος που μπαίνει στους Ιχθύς την ίδια μέρα, σας ζητούν να αποστασιοποιηθείτε λίγο από τις καταστάσεις και με νηφαλιότητα να δείτε πού βαδίζετε από εδώ και πέρα, τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά και ποιοι στέκονται πραγματικά στο πλευρό σας. Σίγουρα χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις, αλλά με το θυμικό και υπό πίεση δεν βγαίνουν σωστά συμπεράσματα. Δώστε λίγο χρόνο, πάρτε μια βαθιά ανάσα και θέστε με ευγένεια τα όρια σας, τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένεια.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 11 μέχρι τις 21 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 11 μέχρι τις 21 μοίρες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της Πανσελήνου που σχηματίζεται στο ζώδιο σας και η οποία ίσως προκαλέσει σύγχυση, τάσεις φυγής και περισσότερο στρες. Όταν η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο μας είναι η στιγμή μέσα στον χρόνο που πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για τον εαυτό μας και το μέλλον μας. Και αυτή είναι η δική σας στιγμή, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καθώς οι δονήσεις που θα δεχτείτε θα είναι πιο έντονες. Με αυτό το φεγγάρι λοιπόν θα σκέφτεστε συνεχώς και θα προβληματίζεστε για τα πάντα και ίσως φτάσετε στα όρια σας. Θα ξεψαχνίσετε τις σχέσεις σας, τις συνεργασίες σας και θα αναρωτιέστε αν είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας, την εμφάνισή σας, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, τη συμπεριφορά σας, τα όρια που βάζετε, τον τρόπο που φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το θέμα όμως είναι πως όσο περισσότερο θα σκέφτεστε, τόσο περισσότερο θα μπερδεύεστε και θα πιέζεστε, διότι ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της φαντασίας, του ονείρου και της ψευδαίσθησης, που είναι απέναντί σας και σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο δεν σας αφήνει να έχετε ξεκάθαρη εικόνα και όσο τα ανακατεύετε τα πράγματα τόσο θα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο. Έτσι, από τη μία μπορεί κάτι να σας ενοχλεί, αλλά από την άλλη δεν θα μπορείτε να το προσδιορίσετε, να το περιγράψετε και να το εκφράσετε και θα στρεσαριστείτε πολύ. Έτσι μπορεί να κλειστείτε στο καβούκι σας, στον δικό σας κόσμο και να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις, προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε τη σκληρή πραγματικότητα. Όμως το θέμα δεν είναι να κρύψετε τα κακώς κείμενα για άλλη μια φορά κάτω από το χαλάκι, αλλά να διεκδικήσετε αυτό σας αξίζει. Και επειδή η Πανσέληνος είναι σε δύσκολη όψη με τον Άρη, μπορεί να έχετε ξεσπάσματα, διαφωνίες και εντάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Οι εντάσεις όμως μπορεί να σας οδηγήσουν και σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε πολύ τις μάχες που θα δώσετε και να είστε σίγουροι ότι η επανάσταση σας δεν βασίζεται σε λάθος συμπεράσματα ή σε λάθος πληροφορίες. Σκεφτείτε καλά πριν εξαπολύσετε τα βέλη σας, διότι επικρατεί πολύ σύγχυση στην ατμόσφαιρα. Το φεγγάρι όμως κρύβει και κάποιες εκπλήξεις για εσάς ή κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί αρχικά να σας σοκάρουν, αλλά θα σας οδηγήσουν σε πιο γόνιμα μονοπάτια.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 11 μέχρι τις 21 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 11 μέχρι τις 21 μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων επηρεάζει θέματα καριέρας, επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, τη φήμη, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Επηρεάζει όμως και την οικογένεια, το σπίτι και ίσως νιώθετε μοιρασμένοι στα δυο, δηλαδή ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και στις επαγγελματικές σας ευθύνες. Από τη μία λοιπόν μπορεί να έχετε κάποιες ευκαιρίες να ανελιχθείτε επαγγελματικά, να δείξετε σε όλους την αξία σας, να προοδεύσετε και να ενισχύσετε τη φήμη σας, αλλά θα είστε μπερδεμένοι και πιεσμένοι και ίσως απόμακροι από αυτούς που αγαπάτε. Ίσως σας πιάσει και το ανικανοποίητο και δεν θα νιώθετε ευχαρίστηση πουθενά. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει και κάποιες αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο, όχι απαραίτητα αρνητικές, αλλά κάθε αλλαγή συνοδεύεται και με το ανάλογο άγχος και την ανασφάλεια αν έχετε πάρει τη σωστή απόφαση. Ίσως κληθείτε να αναλάβετε έναν πιο υπεύθυνο ρόλο στη δουλειά σας, ίσως έρθει μια προαγωγή ή κάποια πρόταση δελεαστική για να κάνετε μια νέα αρχή σε καινούριο περιβάλλον. Σίγουρα δεν είναι καλό να χάνουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά πριν υπογράψετε και δεσμευτείτε, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις για το μέλλον σας. Αν κάτι μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει, διότι ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ακόμη, προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα και αποφύγετε τον ειρωνικό τόνο στα λόγια σας, διότι μπορεί να σας μπλέξει σε καβγάδες και άγονες αντιπαραθέσεις. Επίσης, το φεγγάρι μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή να προκύψουν κάποια θέματα στη δουλειά που να σας προβληματίσουν και να θέλετε να κάνετε αλλαγές. Προσοχή σε θέματα υγείας και σχέσεων.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 11 μέχρι τις 21 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 11 μέχρι τις 21 μοίρες πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Απέναντι από το ζώδιο σας πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Μαρτίου και βάζει στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σας σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες σας και οι πιέσεις που θα δεχτείτε θα είναι πολλές. Την ίδια μέρα μπαίνει και ο πλανήτης του Κάρμα στο ζώδιο σας, ο Κρόνος, και σας καλεί να γειωθείτε, να είστε ρεαλιστές και να βάλετε όρια. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, τα… ψέματα τέλειωσαν. Ξεκινά μια περίοδος ωριμότητας και σοβαρότητας και η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα ή τουλάχιστον να πάρετε μια πρώτη μυρωδιά. Θα πρέπει λοιπόν να κατέβετε με κάποιον τρόπο από το «συννεφάκι» σας, να σταματήσετε να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και να βάλετε τα πράγματα κάτω, προκειμένου να δείτε αν είστε ικανοποιημένοι από τις επιλογές σας και τι αλλαγές θα πρέπει να κάνετε για να είστε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Μην πέσετε στη παγίδα του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας και σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο και βάλετε πάλι μπροστά τις ανασφάλειες και το συναίσθημά σας και συνεχίζετε να διαιωνίζετε τις καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό. Αυτό το φεγγάρι όμως θέλει αλλαγές και αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μην χάνετε τον χρόνο σας με ανούσιες καταστάσεις, οι αλλαγές, όσο και αν σας τρομάζουν και σας ξεβολεύουν, είναι μόνο για καλό. Τι νόημα έχει να βρίσκεστε σε μια σχέση ή μια συνεργασία που δεν σας ικανοποιεί μόνο και μόνο επειδή φοβάστε να βάλετε όρια ή να έχετε έναν σύντροφο που δεν σας καταλαβαίνει και εσείς συνεχώς να τον δικαιολογείτε και να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Όσο και να θέλετε να δείχνετε προς τα έξω ότι είστε καλά, βαθιά μέσα σας υποφέρετε και η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να βρείτε τη δύναμη και το θάρρος να πείτε το αντίο και να πάτε παρακάτω. Αν όμως είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, τότε ίσως προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή μπορεί να δεσμευτείτε σε μια δουλειά. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, αλλά να είστε προσεκτικοί στις υποσχέσεις και στα μεγάλα λόγια. Είπαμε από εδώ και κάτω τα λάθη και οι αφελείς αποφάσεις δεν συγχωρούνται. Η Πανσέληνος, εκτός από ξαφνικές ευκαιρίες, μπορεί να φέρει και κάποιες αποκαλύψεις μυστικών, είτε δικών σας είτε άλλων, που θα φέρουν τα πάνω-κάτω και θα εκθέσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μην ξεσπάτε τα νεύρα σας.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 11 μέχρι τις 21 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 11 μέχρι τις 21 μοίρες πατήστε εδώ.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,267,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1260,ΒΙΝΤΕΟ,841,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1565,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Πανσέληνος των «σκουληκιών» στις 07/03/2023 φέρνει πιέσεις, εντάσεις και διλήμματα
Η Πανσέληνος των «σκουληκιών» στις 07/03/2023 φέρνει πιέσεις, εντάσεις και διλήμματα
Η Πανσέληνος των «σκουληκιών» στις 07/03/2023 φέρνει πιέσεις, εντάσεις και διλήμματα
https://www.in.gr/wp-content/uploads/2020/03/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%82.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/03/07032023.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/03/07032023.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content