Σταύρος Πλουμιστός: Σταματήστε να δίνετε ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν τις αξίζουν

Σταύρος Πλουμιστός: Σταματήστε να δίνετε ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν τις αξίζουν

👉Έχεις ιδέα πόσο καταπληκτικός είσαι; Ξέρεις πόσο ικανός για αγάπη και μεγαλείο είσαι; Έχεις επίγνωση της ομορφιάς που κουβαλάς σε αυτή την ευάλωτη καρδιά σου;

Τόνοι αγάπης και φωτός κρύβονται κάτω από αυτή τη φωτεινή ψυχή.

Εσύ, φίλε μου, είσαι ένα πραγματικό αριστούργημα. Είστε αυτό που οι άνθρωποι αποκαλούν «ένας στο εκατομμύριο». Είσαι κάποιος που αγαπά βαθιά. Είσαι κάποιος που δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς αγάπη. Είστε κάποιος που είναι ειλικρινής και ειλικρινής. Κάποιος που πιστεύει στο καλό των ανθρώπων.

Είσαι εσύ και δεν χρειάζεται να απολογηθείς γι' αυτό.

Από πότε είναι αμαρτία να νοιάζεσαι; Από πότε είναι αμαρτία να φοράς την καρδιά σου στο μανίκι;

Συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις ξεχάσει την αξία σου.

Κυνηγάς ανθρώπους που δεν εκτιμούν τα πράγματα που τους δίνεις. Κυνηγάς ανθρώπους που δεν ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ για σένα.


Το καταλαβαίνω. Μερικές φορές, όλοι πρέπει να είμαστε αδιάφοροι, αλλά έχει γίνει η συνήθεια σας; Έχετε, κάποια στιγμή στη ζωή σας, πληγωθεί και απογοητευτήκατε ανεπανόρθωτα και πιστεύατε ότι κάθε νέα σχέση θα είναι έτσι; Έχετε αγκαλιάσει σχέσεις με ανθρώπους που δεν σας κάνουν ευτυχισμένους ως κάποιου είδους ασπίδα; Αν ξέρεις σε τι μπαίνεις, τότε δεν θα καταλήξεις πληγωμένος. Γιατί ξέρεις τι να περιμένεις. Ναι, ξέρω ότι αυτό σκέφτεστε και υπήρξαν στιγμές που αυτή η σκέψη πέρασε κι εμένα από το μυαλό μου.

Αλλά, σε παρακαλώ, σταμάτα. Ήσουν πάντα καλός. πάντα αγαπούσατε την αγάπη και την εκτίμηση, και το έχετε δώσει άφθονα στο άτομο με το οποίο είστε. Αλλά ξέρετε τι; Δεν σου αξίζει κάποιος που σε θεωρεί δεδομένο.

Πρέπει να καταλάβετε ότι κάποιοι άνθρωποι θα εξακολουθούσαν να σας βλάπτουν αν είχαν την ευκαιρία, επειδή αυτοί είναι. Τοξικός. Ανίκανος για αγάπη. Εγωιστικός. Εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τα παιδικά τους τραύματα που δεν μπορούν να ξεπεράσουν μια για πάντα. Δεν είναι προσωπικό. Μην χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο πάνω από αυτούς τους ανθρώπους. Σταματήστε την καρδιά σας να μην πονάει πάνω τους.

Δεν είσαι απέραντος όπως νομίζεις. Δεν είσαι εσύ το πρόβλημα όπως πάντα νομίζεις ότι είσαι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι ψηλά στην αγάπη και να θέλεις περισσότερη προσοχή από τον σύντροφό σου, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερη προσπάθεια. Απλώς μερικές φορές οι άνθρωποι δεν μπορούν να σε δουν γι΄αυτό που είσαι. Η αγάπη μπορεί να αλλάξει κάποιον από τον πυρήνα του, αλλά μόνο αν αυτό το άτομο θέλει να αλλάξει. Και δεν είναι στο χέρι σας να τα σώσετε.



Ξέρεις όμως τι έχεις να κάνεις φίλε μου; Είναι στο χέρι σου να παλέψεις για τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Στο χέρι σου είναι να φερθείς σωστά στον εαυτό σου και να πας να βρεις τον άνθρωπο που τροφοδοτεί την ψυχή σου, που ακτινοβολεί την ομορφιά σου, που καταλαβαίνει πώς θέλεις να σε αγαπούν και που ανταποδίδει. Μη φοβάστε να ψάξετε για το άτομο που αφήνει την ψυχή σας να λάμψει και να ακτινοβολεί σε όποια χρώματα θέλει.

Ήρθε η ώρα να αφήσετε όλα αυτά τα βάρη και να επικεντρωθείτε σε εσάς. Και ίσως, τα συναισθηματικά σας φορτία να σταματήσουν να σας βαραίνουν και οι πληγές σας να επουλωθούν και να αγαπήσετε ξανά. Αλλά το πιο σημαντικό, θα επιλέξετε το σωστό άτομο. Το να έχεις υψηλά κριτήρια σημαίνει ότι ξέρεις τι θέλεις και ότι εκτιμάς τον εαυτό σου.

Σε έναν κόσμο τόσο υψηλό σε κοινωνικά μέσα και ατομικότητα, συναισθηματικά εμπόδια, αυτό είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας. Και κάπως έτσι, μόλις αλλάξεις νοοτροπία, θα εμφανιστεί το σωστό άτομο. Και θα εξαφανίσουν την πληγή των προηγούμενων σχέσεων.

Άκουσε με και εκτίμησε τον Εαυτό σου! 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας.
 
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση. Έτσι, σε αυτήν την αναζήτηση να νιώσετε καλύτερα, οι καρδιές μπορούν να βρουν κομμάτια γαλήνης, κομμάτια ευτυχίας και τη βεβαιότητα ότι κάθε στιγμή προσφέρει μια νέα ευκαιρία να ανθίσουν.
Για την εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Σταματήστε να δίνετε ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν τις αξίζουν
Σταύρος Πλουμιστός: Σταματήστε να δίνετε ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν τις αξίζουν
Σταύρος Πλουμιστός: Σταματήστε να δίνετε ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν τις αξίζουν
https://cdn.tinybuddha.com/wp-content/uploads/2018/06/Couple.png
https://i.ytimg.com/vi/TgkPJuo5ICg/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/02/blog-post_59.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/02/blog-post_59.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content