Η πρώτη διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών στον κόσμο για τους ανεμβολίαστους!!

Η πρώτη διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών στον κόσμο για τους ανεμβολίαστους!!

👉Η πρώτη διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών στον κόσμο για τους ανεμβολίαστους!! Και όμως έγινε και αυτό, κόντρα στο αφήγημα των παγκοσμιοποιητών.. Και όχι μόνο έγινε, αλλά έχει πετύχει κιόλας.. Η Χαβάη λανσάρει την πρώτη διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών στον κόσμο για τους ανεμβολίαστους!! Δύο επιχειρηματίες από το Maui της Χαβάης ανέπτυξαν την πρώτη διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών στον κόσμο, αφιερωμένη σε άτομα που δεν έχουν κάνει jabs για τον Covid .

Η Shelby Thomson και η Heather Pyle είπαν ότι βρήκαν τις διαδικτυακές γνωριμίες απογοητευτικές για τους μη εμβολιασμένους κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της κυκλοφορίας του εμβολίου κατά του Covid 19 το 2021..

Περιγράφουν τον ιστότοπο τους Unjected ως μια πολυεπίπεδη πλατφόρμα μη εμβολιασμένων ανθρώπων με επίγνωση της υγείας, που πιστεύουν στην ιατρική ελευθερία, την ελευθερία επιλογής, την ελευθερία του λόγου και τη σωματική αυτονομία.

Το Natural News αναφέρει: Οι μη-τρύπημα «δεν είχαν την επιλογή να πουν ότι ήταν ανεμβολίαστοι» σε πιθανούς συντρόφους διαδικτυακών γνωριμιών, είπε ο Thomson.

«Επιτρέπονταν μόνο να εμβολιαστούν. Και έπρεπε να έχετε αυτό το σήμα στο [διαδικτυακό] προφίλ σας», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι, πολύ συχνά, οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι έβλεπαν σε ιστότοπους γνωριμιών, «σάρωση προς τα αριστερά», που σημαίνει να προχωρήσουμε.

Ως εκ τούτου, τον Μάιο του 2021, οι δύο επιχειρηματικοί εταίροι, οι μητέρες και οι καλύτεροι φίλοι ξεκίνησαν τον ιστότοπο “Unjected”, ο οποίος έγινε μια εφαρμογή γνωριμιών για μη εμβολιασμένα άτομα στα καταστήματα εφαρμογών Google και Apple.

«Αρχίσαμε να βλέπουμε ανθρώπους που θέλουν να βρουν συντρόφους», είπε ο Thomson για τους ανεμβολίαστους φίλους τους. Αλλά αμέσως μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής, οι δυο τους άρχισαν να λαμβάνουν μηνύματα μίσους, επειδή οι αριστεροί που ισχυρίζονται ότι είναι τόσο «ανεκτικοί» δεν είναι πραγματικά ανεκτικοί άνθρωποι. Στη συνέχεια ήρθε η αρνητική δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης, που οδήγησε την Apple να αφαιρέσει το Unjected από το κατάστημά της αφού ισχυρίστηκε ότι παρείχε «ιατρική παραπληροφόρηση» στους χρήστες.

«Προσαρμόσαμε τα πάντα και παίξαμε αυτό το παιχνίδι σκακιού μέχρι να [εκπληρώσει] τα πρότυπα της Apple», θυμάται ο Thomson, σημειώνοντας ότι ακόμα δεν ήταν αρκετό. «Μας πήρε μέχρι τις 31 Ιουλίου για να αποκλεισθούμε».

Οι Epoch Times σημείωσαν περαιτέρω:

Όταν η Google απείλησε να ακολουθήσει το παράδειγμά της, ο Thomson και ο Pyle απομάκρυναν και τους δύο γίγαντες των μέσων ενημέρωσης και το Unjected.com κυκλοφόρησε χρησιμοποιώντας τον οικοδεσπότη τομέα web GoDaddy τον Αύγουστο του 2021.

Ο Thomson είπε ότι το “Unjected” είναι κάτι περισσότερο από μια υπηρεσία γνωριμιών για μη εμβολιασμένους. Είναι επίσης μια βάση δεδομένων τράπεζας αίματος και μια τράπεζα γονιμότητας για τους μη εμβολιασμένους. Μόνο η υπηρεσία γνωριμιών διαθέτει 110.000 συνδρομές σε 85 χώρες και 3.000 έως 5.000 νέους πελάτες κάθε μήνα, είπε ο Thomson.

«Αποφασίσαμε – ΟΚ – ο κόσμος της μεγάλης τεχνολογίας δεν είναι φίλος μας. Δεν θέλουν να υπάρχουμε σε αυτό το βασίλειο. Θα κάνουν πάντα τα δυνατά τους για να διασφαλίσουν ότι θα λογοκριθούμε ή θα μας καταργήσουν», είπε.

«Η Unjected ιδρύθηκε για να μας βοηθήσει να συνδεθούμε ευκολότερα σε έναν κόσμο ιατρικών διακρίσεων και λογοκρισίας», σύμφωνα με την ηλεκτρονική εισαγωγή του ιστότοπου.

«Όλοι έχουμε πολλά κοινά όσον αφορά τη συνειδητοποίηση των επιλογών μας και πιστεύουμε ότι υπάρχουν εξαιρετικές συνδέσεις όταν συγκεντρώνονται ομοϊδεάτες άνθρωποι στον ίδιο κοινωνικό χώρο», είπε. «Ήταν ενδιαφέρον να δούμε πόσοι άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκουν το δρόμο τους σε κάθε ομάδα. Δεν περιορίζεται σε καμία ηλικιακή ομάδα».

Συνέχισε λέγοντας ότι η ομάδα που δεν εμβολιάστηκε είναι πολύ ευαισθητοποιημένη για την υγεία της και ανησυχεί πολύ για τη γενική της ευημερία, γι’ αυτό αποφάσισαν να αποφύγουν ένα εμβόλιο που έχει επιδείξει σημαντικές παρενέργειες , συμπεριλαμβανομένου του πρώιμου πρόωρου θανάτου από καρδιακή προσβολή.

«Λαμβάναμε σχεδόν 1.000 email την ημέρα πριν από την κυκλοφορία της εφαρμογής από άτομα που ήθελαν να εγγραφούν. Περιστασιακά, υπάρχουν οι πολεμιστές του πληκτρολογίου που χτυπούν μέσα. «Σκοτώνεις ανθρώπους. Τα εμβόλια είναι ασφαλή», σημείωσε ο Thomson.

“Έχουμε μια υπηρεσία γνωριμιών, αλλά έχουμε επίσης ευκαιρίες προφίλ για φιλίες και μια κοινότητα”, είπε ο Thomson στους The Epoch Times . «Είχαμε επίσης μια ολόκληρη ενότητα για καταχωρίσεις επιχειρήσεων. Ήταν πολύ πολύπλευρο. Δεν ήταν μόνο άνθρωποι που έψαχναν [για ραντεβού]. Θέλουμε τους πιο αφοσιωμένους ανθρώπους. Είναι καιρός να αρχίσουμε να χρηματοδοτούμε τους εαυτούς μας στην κοινότητά μας. Η υποστήριξη ήταν απίστευτη.”

To διάβασα στο lumi-news.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,567,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2199,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,834,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,210,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,968,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,224,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1104,ΒΙΝΤΕΟ,674,ΒΟΛΟΣ,130,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1866,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,302,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2162,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,91,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,143,Θεσσαλία,1318,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,125,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1402,Κόσμος,10341,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,63,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,897,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1732,Πολιτική,6961,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6308,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,95,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,75,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1328,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3416,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,107,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,831,Eco-News,2996,GP - info,5,voice healing therapy,97,
ltr
item
Ploumistos.com: Η πρώτη διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών στον κόσμο για τους ανεμβολίαστους!!
Η πρώτη διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών στον κόσμο για τους ανεμβολίαστους!!
Η πρώτη διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών στον κόσμο για τους ανεμβολίαστους!!
https://lumi-news.gr/wp-content/uploads/2023/02/Screenshot_258.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/02/blog-post_49.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/02/blog-post_49.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content