Σταύρος Πλουμιστός: Πώς να αυξήσετε τον αυτοσεβασμό και την αγάπη για τον εαυτό σας

Σταύρος Πλουμιστός: Πώς να αυξήσετε τον αυτοσεβασμό και την αγάπη για τον εαυτό σας

👉Η κοινωνία μπορεί να είναι άγρια ​​και επικίνδυνη και να ρίχνει στο πάτωμα ακόμα και το πιο σίγουρο άτομο και ούτε ο αυτοσεβασμός αλλά ούτε η αγάπη για τον εαυτό μας να είναι μια έννοια που οι άνθρωποι μαθαίνουν να εφαρμόζουν. Αντίθετα, η κοινωνία ωθεί τους ανθρώπους να είναι μικροί και υποτακτικοί. Μπορεί ακόμη και να αισθάνεστε ότι είναι πιο εύκολο να κάνετε αυτό που όλοι γύρω σας θέλουν να κάνετε.
 
Αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να καταστρέφεις την ατομικότητά σου για να ευχαριστήσεις τους άλλους. Ταυτόχρονα, αν έχετε ζήσει όλη σας τη ζωή με την ιδέα ότι πρέπει να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να ευχαριστήσετε τους άλλους, μπορεί να είναι δύσκολο να αλλάξετε. Η ενσωμάτωση του αυτοσεβασμού στη ζωή σας μπορεί να είναι πρόκληση όταν δεν έχετε μάθει πώς να το κάνετε αυτό.

Δυστυχώς, όλο αυτό το ζήτημα πηγάζει από το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά από τους γονείς τους. Συνήθως, οι γονείς περιμένουν τυφλό σεβασμό από τα παιδιά, αλλά δεν τον επιστρέφουν. Και αυτό συμβαίνει με όλες σχεδόν τις μορφές εξουσίας που έχουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Τα παιδιά πρέπει να σέβονται τους δασκάλους τους και τους μεγαλύτερους γενικότερα. Όμως, επειδή είναι απλά παιδιά, δεν τους φέρονται τόσο όμορφα όσο υποτίθεται ότι φέρονται στους άλλους.

Επιπλέον, είναι πιο εύκολο να στραφείτε σε ανθρώπους-ευχάριστους αν θέλετε να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να πετύχετε κάτι. Για παράδειγμα, όσο πιο καλοί είστε με το αφεντικό σας, τόσο πιο εύκολο μπορεί να είναι να εξασφαλίσετε μια προαγωγή. Και αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα. Για να μην αναφέρουμε ότι όλη αυτή η ανάγκη να είσαι ευχάριστος στους ανθρώπους προέρχεται από το να μην έχεις κανέναν σεβασμό για τον εαυτό σου, κάτι που είναι ψυχολογικό θέμα. Έτσι, δεν θα σας κάνει καθόλου καλό να συνεχίσετε να κάνετε τον εαυτό σας μικρό μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Είναι καιρός να αρχίσετε να σέβεστε τον εαυτό σας και να αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας με περισσότερη ευγένεια.


Γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν αυτοσεβασμό;

Όλοι γνωρίζουν κάποιον που είναι πάντα ήσυχος και προτιμά να μένει μόνος του. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους επιλέγουν να είναι ντροπαλοί και ήσυχοι, αλλά αυτό το άτομο είναι συνήθως κάποιος που έχει κακομεταχειριστεί σε όλη του τη ζωή. Και υπάρχει ένας πραγματικός λόγος που είναι όλοι κυκλοθυμικοί και λυπημένοι, και δεν είναι μόνο επειδή θέλουν να φαίνονται νευρικοί. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που παλεύουν με την εικόνα και την αυτοαντίληψη τους.

Τα λόγια του κινήτρου είναι κάτι που πρέπει να ακούσουν όλοι!

Όπως έχουμε ήδη διαπιστώσει, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι στερούνται αυτοσεβασμού . Και αυτά τα θέματα μπορούν να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σημείο της ζωής κάποιου. Για παράδειγμα, ακόμη και το άτομο με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μπορεί να φοβηθεί αν βρεθεί αντιμέτωπο με ένα φρικτό ατύχημα. Αλλά τα θέματα αυτοσεβασμού συνήθως προέρχονται από τραύμα, ειδικά αν αυτό το τραύμα συνέβη κατά την παιδική ηλικία. Δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών σε νεαρή ηλικία. 

Ορισμένες είναι περιπτώσεις σωματικής κακοποίησης, αλλά, τις περισσότερες φορές, είναι συναισθηματική και ψυχολογική κακοποίηση. Δεν έχει σημασία αν αυτή η κατάχρηση αφήνει ορατό σημάδι, επειδή το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Οποιαδήποτε κακοποίηση θα κάνει το θύμα να νιώθει ότι δεν αξίζει να το αγαπούν και να το εκτιμούν. Και αυτό συχνά κάνει τους ανθρώπους να χάνουν όλη την εμπιστοσύνη που έχουν στον εαυτό τους.

Επιπλέον, όταν ένα παιδί νιώθει ότι ούτε οι γονείς του δεν το αγαπούν, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα μεγάλωνε για να γίνονταν άλλοι ευχαριστημένοι. Αυτό συμβαίνει γιατί, στο μυαλό τους, αν δεν μπορούσαν να πάρουν την αγάπη των γονιών τους, τουλάχιστον θα μπορούσαν να την πάρουν από εικονικούς αγνώστους. Αλλά αυτό το τραύμα δεν χρειάζεται καν να προέρχεται από πλήρη κατάχρηση για να οδηγήσει σε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Κάτι τόσο φαινομενικά ασήμαντο όσο η κακή ανατροφή των παιδιών μπορεί επίσης να έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Οι επιπτώσεις της κακής γονικής μέριμνας και των καταχρηστικών σχέσεων


Αυτό συμβαίνει γιατί ένας κακός γονιός , ακόμα κι αν δεν είναι καταχρηστικός, δεν θα προσπαθήσει να σας μάθει πώς να αγαπάτε τον εαυτό σας. Σίγουρα, ένας τέτοιος γονέας θα διασφαλίσει ότι το παιδί του έχει τα απαραίτητα για να επιβιώσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα φροντίσουν πραγματικά. Μαζί με θέματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας κάποιου, ορισμένοι άλλοι παράγοντες μπορούν να εξαλείψουν την αυτοεκτίμηση κάποιου.

Και ένα από τα πιο συνηθισμένα είναι να έχεις μια κακή ή καταχρηστική σχέση. Ο σύντροφός σας είναι αυτός που υποτίθεται ότι σας αγαπά περισσότερο. Έτσι, θα αρχίσετε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας όταν αυτό το άτομο αρχίσει να μην σας σέβεται και να σας συμπεριφέρεται με κακία. Για να μην αναφέρουμε ότι ορισμένοι καταχρηστικοί σύντροφοι θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι είστε κατώτεροι και ότι θα πρέπει να κάνετε ό,τι σας λένε.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι ακόμα κι αν ο σύντροφός σας δεν είναι ευθέως καταχρηστικός, μπορεί να κάνει πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ανάξιοι. Για παράδειγμα, το να σας απατήσει ο σύντροφός σας θα σας κάνει να νιώσετε ότι δεν είστε άξιοι αγάπης. Θα σας κάνει να αναρωτιέστε αν κάνατε κάτι λάθος ή αν είναι δικό σας λάθος που συνέβη. Θα εξαφανίσει την αγάπη του εαυτού σας μέχρι να σταματήσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας.

Το να είσαι ευχαριστημένος με τους ανθρώπους προκαλεί μείωση της αγάπης για τον εαυτό σου

Εκτός από όλους αυτούς τους λόγους, μερικά ακόμη πράγματα μπορούν να καταστρέψουν τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας. Για παράδειγμα, ατυχήματα, κακοί φίλοι, αποτυχία και πολλά άλλα πράγματα μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε ανεπαρκείς. Και όταν οι άνθρωποι χάνουν την αυτοπεποίθησή τους , συνήθως στρέφονται σε ανθρώπους που τους ευχαριστούν ως τρόπο για να λάβουν αυτή την επικύρωση που δεν μπορούν να δώσουν στον εαυτό τους. Αλλά, φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα εγγενώς λάθος στο να είσαι αρεστός των ανθρώπων.

Αλλά δεν είναι επίσης ότι καλύτερο για εσάς ή τους ανθρώπους γύρω σας. Το να είσαι ευχάριστος στους ανθρώπους δεν είναι το ίδιο πράγμα με το να είσαι ευγενικός. Και ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε να καλύψετε ένα κενό παίρνοντας επικύρωση από άλλους, δεν θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. Ο μόνος τρόπος για να συνδυάσεις πραγματικά τη ζωή σου είναι να σταματήσεις να κάνεις τον εαυτό σου μικρό για να ταιριάζει με τις αφηγήσεις των άλλων. Αντίθετα, θα πρέπει να εστιάσετε στο να χτίσετε ξανά τον εαυτό σας. Βρείτε αυτή την αγάπη για τον εαυτό σας!

Πώς να αυξήσετε τον αυτοσεβασμό και την αγάπη για τον εαυτό σας


1. Κατανοήστε ποιες είναι οι αξίες σας για να εφαρμόσετε τον αυτοσεβασμό

Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να κατανοήσουν τι είναι αυτό που πραγματικά εκτιμούν . Αντίθετα, συμβαδίζουν με τις αξίες που επιβάλλουν οι άνθρωποι γύρω τους χωρίς να αμφισβητούν αν έχουν δίκιο ή λάθος. Δεν χρειάζεται να ακολουθείς τον ορισμό όλων των άλλων για το σωστό και το λάθος αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένος. Σίγουρα, κάποια πράγματα μπορούν να θεωρηθούν αντικειμενικά καλά ή κακά.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμμορφώνεστε με τα πρότυπα άλλων ανθρώπων με την ελπίδα ότι μπορεί να σας σεβαστούν λίγο περισσότερο. Είναι πολύ πιο σημαντικό να είστε πιστοί στις δικές σας αξίες και να ενεργείτε σύμφωνα με αυτό που σας κάνει ευτυχισμένο. Για παράδειγμα, αν εκτιμάτε τη φιλία πάνω από όλα, μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι δεν πρέπει να νοιάζεστε για τους φίλους σας.

Ένας τρόπος για να κατανοήσετε τις αξίες σας είναι να απαριθμήσετε και να ταξινομήσετε τα σημαντικά πράγματα για εσάς. Έχετε αυτή τη λίστα μαζί σας παντού και διαβάστε την όποτε χρειάζεστε μια μικρή υπενθύμιση για το τι είναι σημαντικό. Όσο περισσότερο μπορείτε να ζήσετε σύμφωνα με τις αξίες και τα θέλω σας, τόσο πιο ευτυχισμένοι μπορείτε να είστε. Και τελικά, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε πίσω λίγη από την αγάπη για τον εαυτό σας που χάσατε στο παρελθόν.


2. Εξασκηθείτε στη φροντίδα του εαυτού σας για να δείξετε αγάπη προς τον εαυτό σας

Όλοι φαίνεται να κάνουν πολλά πράγματα σχετικά με την αυτοφροντίδα τον τελευταίο καιρό, αλλά παρόλα αυτά, η ιδέα είναι πολύ πιο ασήμαντη από όσο θα έπρεπε. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή άποψη, η αυτοφροντίδα δεν είναι μόνο να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να κάνεις αφρόλουτρα. Είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Σίγουρα, μπορεί επίσης να αφορά ένα ωραίο, χαλαρωτικό μπάνιο ενώ κάνετε μια μάσκα προσώπου.

Αλλά είναι περισσότερο να φροντίζετε τον εαυτό σας και να εργάζεστε για την ψυχολογική και συναισθηματική σας ευεξία. Επομένως, ο στόχος έχει σημασία ανεξάρτητα από τη δραστηριότητα που επιλέγετε να ασκήσετε. Γυμνάζεστε, περιποιείστε τον εαυτό σας ή αποφασίζετε να αφιερώσετε χρόνο διαβάζοντας ένα βιβλίο. Ό,τι κι αν κάνετε, αν το κάνετε για τον εαυτό σας, αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.

Η φροντίδα του εαυτού είναι σημαντική γιατί σας επιτρέπει να αφιερώνετε χρόνο με τις δικές σας σκέψεις. Επιπλέον, όταν κάνετε κάτι μόνο για τον εαυτό σας, θα σας επιτρέψει να νιώσετε ξεχωριστοί. Σίγουρα, θα ήταν ωραίο αν άλλοι άνθρωποι έκαναν ειδικά πράγματα για εσάς. Αλλά ο κόσμος δεν είναι πάντα τόσο ωραίος. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να βεβαιωθείτε ότι κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Κάνοντας μια συνειδητή προσπάθεια να φροντίσετε τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την αξία σας και γιατί πρέπει να αρχίσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας ξανά.

3. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με καλούς ανθρώπους για να αυξήσετε τον αυτοσεβασμό

Σίγουρα, ο αυτοσεβασμός πηγάζει από μέσα. Και είστε ο μόνος που μπορεί να διασφαλίσει ότι θα περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τη φροντίδα και την αγάπη που σας αξίζει. Τούτου λεχθέντος, είναι απαραίτητο να περιβάλλετε τον εαυτό σας με καλούς ανθρώπους , όχι μόνο επειδή οι κατάλληλοι άνθρωποι μπορούν να σας οικοδομήσουν, παρόλο που αυτό είναι επίσης μια σημαντική πτυχή.

Αλλά το να έχεις τους λάθος ανθρώπους στη ζωή σου μπορεί να καταστρέψει ακόμα και το παραμικρό ίχνος αυτοσεβασμού που είχες κάποτε. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι άνθρωποι γύρω σας μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας. Και, τις περισσότερες φορές, οι κακοί άνθρωποι στη ζωή σας σας κάνουν να χάνετε τα μάτια σας για το ποιοι είστε και τις αξίες σας. Πρέπει, λοιπόν, να εντοπίσεις αν έχεις τέτοιους ανθρώπους στη ζωή σου, ώστε να τους αποκόψεις από τη ζωή σου.

Παρόλο που η αγάπη προς τον εαυτό προέρχεται από μέσα, κανείς δεν χρειάζεται τοξικούς ανθρώπους γύρω του. Είναι καλύτερα να έχετε λιγότερους ανθρώπους στη ζωή σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να προσθέσουν αξία στη ζωή σας. Διαφορετικά, θα αφήσετε τις αβάσιμες απόψεις των άλλων να επηρεάσουν τη σκέψη σας.


Τελικές σκέψεις για το πώς να σταματήσετε να κάνετε τον εαυτό σας μικρό για να ευχαριστείτε τους άλλους

Το μόνο άτομο στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε για το υπόλοιπο της ζωής σας είναι ο εαυτός σας. Επομένως, πρέπει να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας με καλοσύνη και σεβασμό. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο αυτοσεβασμός σας μπορεί να είναι σκουριασμένος, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε πράγματα για να το διορθώσετε. Πάντα υπάρχει πρόοδος που πρέπει να γίνει. Απλά πρέπει να είσαι αποφασισμένος να εργαστείς για να βελτιώσεις τον εαυτό σου.

Πρώτα, πρέπει να καταλάβετε ποιες είναι οι αξίες σας, ώστε να σταματήσετε να ακολουθείτε τυφλά τις αξίες όλων των άλλων. Τότε, μπορείτε να εστιάσετε στην αγάπη για τον εαυτό σας και την ευτυχία. Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε ή τουλάχιστον αφήστε τον εαυτό σας λίγο χρόνο για να κάνετε ένα ωραίο, χαλαρωτικό μπάνιο. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι περιτριγυρίζεστε από άτομα που μπορούν να σας σηκώσουν αντί να σας γκρεμίσουν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας.
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση.
Έτσι, σε αυτήν την αναζήτηση να νιώσετε καλύτερα, οι καρδιές μπορούν να βρουν κομμάτια γαλήνης, κομμάτια ευτυχίας και τη βεβαιότητα ότι κάθε στιγμή προσφέρει μια νέα ευκαιρία να ανθίσουν.
Για την εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Πώς να αυξήσετε τον αυτοσεβασμό και την αγάπη για τον εαυτό σας
Σταύρος Πλουμιστός: Πώς να αυξήσετε τον αυτοσεβασμό και την αγάπη για τον εαυτό σας
Σταύρος Πλουμιστός: Πώς να αυξήσετε τον αυτοσεβασμό και την αγάπη για τον εαυτό σας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpCqU5qJ6f62rMkFOBpbFdduaPv8XPWRw7h1LoRW0TVnRirexylUc6F-ksPEiIPcn1IgQ3iYsGS-GeK-2LqTYFdYrXTHVUyR9BV3fGPqr9TjV_t0ILpHeMMPQvSAr2dlzIoDsYedpEn5fCBfxn5wAnP-GyqDykdLwv0xqAy8ss_0B-eOZxmaGmaodiDcv1/w400-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A0%CF%8E%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%B5%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%20%CF%83%CE%B1%CF%82.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpCqU5qJ6f62rMkFOBpbFdduaPv8XPWRw7h1LoRW0TVnRirexylUc6F-ksPEiIPcn1IgQ3iYsGS-GeK-2LqTYFdYrXTHVUyR9BV3fGPqr9TjV_t0ILpHeMMPQvSAr2dlzIoDsYedpEn5fCBfxn5wAnP-GyqDykdLwv0xqAy8ss_0B-eOZxmaGmaodiDcv1/s72-w400-c-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A0%CF%8E%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%B5%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%20%CF%83%CE%B1%CF%82.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/02/blog-post_46.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/02/blog-post_46.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content