Στ. Πλουμιστός: Οι πνευματικοί λόγοι του άγχους

Στ. Πλουμιστός: Οι πνευματικοί λόγοι του άγχους

👉Φανταστείτε ότι παρακολουθείτε μια παράσταση όλη σας τη ζωή, αλλά δεν το ήξερες καν. Ήσουν τόσο απορροφημένος σε όλη τη δράση.

Ήσουν απασχολημένος με το γέλιο μαζί με όλες τις ανόητες σκηνές, να κλαις στις θλιβερές σκηνές, να εξοργίζεσαι με τις θυμωμένες σκηνές και φυσικά να αγχώνεσαι στις τεταμένες σκηνές.

Και τότε, ξαφνικά, η αυλαία πέφτει.

Προς μεγάλη σας έκπληξη, αντιλαμβάνεστε (έστω και για μια στιγμή) ότι βρίσκεστε πραγματικά σε ένα θέατρο. Αντιλαμβάνεσαι ότι η δράση που έπαιζε μπροστά στα μάτια σου ήταν κάποιου είδους παράσταση.

Δεν ήσουν ο ερμηνευτής, αλλά ο θεατής.

Ειλικρινά, μπορεί να μας τρομάξει και να μας προκαλέσει κάποιο σοβαρό άγχος. Γι' αυτό το άγχος και η πνευματική αφύπνιση μπορεί για πολλούς να πάνε χέρι-χέρι.

Πρώτα πρώτα, βεβαιωθείτε ότι είναι πνευματικό άγχος
Το άγχος υπάρχει σε πολλές μορφές και μπορεί να προκληθεί για πολλούς λόγους.

Ναι, οι πνευματικές αφυπνίσεις μπορούν να ενεργοποιήσουν το αδρανές άγχος ή να δημιουργήσουν νέο πνευματικό άγχος. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να μην αγνοήσετε οποιοδήποτε υπάρχον άγχος ή άγχος οποιουδήποτε τύπου που παλεύετε να αντιμετωπίσετε.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Για παράδειγμα, κάποιες ανησυχίες δημιουργούνται από ανισορροπίες στο σώμα. Ενώ πνευματικές πρακτικές όπως ο διαλογισμός ή η αναπνοή μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του άγχους, μπορεί να μην είναι αρκετές.

Υπάρχουν όμως πολλές θεραπείες και είναι σημαντικό να αναζητήσετε ε βοήθεια για να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. 

Τούτου λεχθέντος, εάν κανονικά δεν υποφέρετε από άγχος, ίσως αναρωτιέστε γιατί προέκυψε ξαφνικά ως μέρος του πνευματικού σας ταξιδιού.

Τι είναι το πνευματικό άγχος;
Το πνευματικό άγχος μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα ανησυχίας, αβεβαιότητας και αμφιβολίας. Μπορεί απλώς να έχετε μια αίσθηση ανησυχίας. Μπορεί να είναι γενικευμένο άγχος που σας βάζει σε ένταση. Αυτό μπορεί να διαταράξει τον ύπνο ή να σας κάνει ανήσυχους.

Αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων - απελπισία, ντροπή, φόβο, θλίψη, μοναξιά, αίσθηση ότι είσαι εκτός ελέγχου, αυξημένη ευαισθησία κ.λπ.

Μπορεί επίσης να βιώσετε κοινωνικό άγχος. Καθώς γίνεστε όλο και πιο ευαίσθητοι στον κόσμο γύρω σας, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστείτε.
 
Οι πνευματικοί λόγοι του άγχους
Αυτές οι διαφορετικές μορφές πνευματικού άγχους εμφανίζονται καθώς οι αντιλήψεις σας για τον κόσμο αρχίζουν να αλλάζουν. Αυτό μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε κλονισμένοι.

Αυτό συμβαίνει επειδή μια αφύπνιση περιλαμβάνει τη διάλυση ορισμένων πεποιθήσεων, ιδεών και σκέψεων όχι μόνο για τον κόσμο γύρω σας, αλλά και για τον εαυτό σας.

Είναι μια περίοδος αποπροσανατολισμού.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η διαδικασία της αφύπνισης μπορεί να αρχίσει να ανακατεύει μέρη της ζωής σας και του εαυτού σας που είχατε προσπαθήσει να θάψετε. Αυτά μπορεί να είναι συναισθήματα και γεγονότα με τα οποία δεν θέλατε να ασχοληθείτε. Αλλά καθώς το πνευματικό φως λάμπει την αλήθεια του στο σκοτάδι, η απόκρυψη δεν είναι πλέον επιλογή. Και η πραγματικότητα είναι ότι αυτό είναι αντιμέτωπο, και όχι πάντα άνετο.

Μια πνευματική αφύπνιση μπορεί να φέρει μαζί της πολλή ενέργεια που είναι συντριπτική τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό.

Τι δημιουργεί πνευματικό άγχος;

1) Ο εγωισμός σου τρομάζει

Ο εγωισμός σας ήταν στο κάθισμα του οδηγού για όλη σας τη ζωή. Αλλά όταν αρχίζεις να ξυπνάς, νιώθει η λαβή του να χαλαρώνει. Και δεν του αρέσει.

Προσωπικά, δεν θεωρώ το εγώ ως «κακό», το νιώθω πιο άστοχο.

Η δουλειά του είναι να προσπαθεί να μας κρατά ασφαλείς και να μας προστατεύει. Αλλά το κάνει αυτό με μερικούς πολύ ανθυγιεινούς και τελικά καταστροφικούς τρόπους.

Το φαντάζομαι σαν ένα φοβισμένο παιδί να παίζει. Η συνείδηση ​​είναι ο σοφός γονιός που θέλει να έρθει και να μας διδάξει έναν καλύτερο τρόπο. Αλλά για το εγώ, αυτό είναι απειλητικό. Άρα ενεργεί.

Το εγώ σας μπορεί να προκαλέσει άγχος όταν καταρρέει και αρνείται να δεχτεί τη νέα τάξη πραγμάτων.

2) Νιώθεις αντίσταση
Είναι περίεργο—ειδικά όταν θέλουμε πραγματικά να ξυπνήσουμε—αλλά πολλοί από εμάς εξακολουθούμε να προσπαθούμε να προσκολληθούμε στην παλιά μας ζωή.

Λοιπόν, το εγώ κάνει ούτως ή άλλως.

Το να εγκαταλείψεις αυτό που ήξερες δεν είναι πάντα εύκολο. Δεν είμαστε πάντα έτοιμοι να τα παρατήσουμε . Σε κάποιους από εμάς άρεσαν ορισμένα στοιχεία του κόσμου των ονείρων. Είναι δύσκολο να εγκαταλείψεις τη φαντασία. Αντίθετα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε βάσανα προσπαθώντας να κρατηθούμε. Δεν νιώθουμε έτοιμοι για το μέγεθος των νέων αληθειών που μας δείχνουν.

3) Αμφισβητείτε τη ζωή
Όταν ξαφνικά αρχίζετε να αμφισβητείτε κάθε πράγμα που είχατε κάποτε ως ευαγγέλιο, ποιος μπορεί να μας κατηγορήσει για το άγχος;

Μέρος της διαδικασίας αφύπνισης είναι αυτή η βαθιά επαναξιολόγηση σχεδόν των πάντων. Και αυτό αφήνει πολύ περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Έτσι είναι βέβαιο ότι θα είναι πραγματικά ανησυχητικό και ανησυχητικό.

4) Η ζωή όπως ξέρατε αρχίζει να καταρρέει
Ένα άλλο χαρακτηριστικό πολλών πνευματικών αφυπνίσεων είναι η αποσύνθεση της παλιάς σας ζωής. Καθώς θα εξερευνήσουμε περισσότερα αργότερα, ένα ατυχές μέρος μιας πνευματικής αφύπνισης είναι η απώλεια.

Φυσικά, τεχνικά σε πνευματικό επίπεδο, δεν υπήρχε τίποτα να χάσουμε καθώς ήταν απλώς μια ψευδαίσθηση. Αλλά αυτό σπάνια το κάνει να νιώθει καλύτερα.

Μπορεί να δημιουργηθεί άγχος καθώς παλεύουμε με στοιχεία της ζωής που φαινομενικά καταρρέουν μπροστά στα μάτια μας.

Μπορεί να υπάρχουν χαμένες σχέσεις, δουλειές, φιλίες, κοσμικά υπάρχοντα ή ακόμα και η υγεία μας για να παλέψουμε.


5) Δεν μπορείς πλέον να κρυφτείς από τον υπάρχοντα πόνο
Θυμάστε εκείνη τη σκηνή στην ταινία Matrix όπου ο Neo παίρνει το κόκκινο χάπι και ξυπνά στον πραγματικό κόσμο;

Δεν υπάρχει επιστροφή από αυτό. Δεν μπορεί πλέον να κρύβεται στο κατασκεύασμα της πραγματικότητας όπως έκανε κάποτε.

Λοιπόν, κατά τη διάρκεια μιας πνευματικής αφύπνισης, δυσκολευόμαστε ολοένα και περισσότερο να προσπαθήσουμε να κρυφτούμε σε όλα τα πράγματα που κάποτε αναζητούσαμε την άνεση και την απόσπαση της προσοχής μέσα μας.

Και αυτό μας αφήνει να πρέπει να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προσπαθούσαμε να αποφύγουμε:
  • Άλυτα συναισθήματα
  • Τραύματα του παρελθόντος
  • Μέρη του εαυτού μας που δεν μας αρέσουν
Το να μουδιάζεις τον πόνο μέσω του αλκοόλ, των αγορών, της τηλεόρασης, των βιντεοπαιχνιδιών, της δουλειάς, του σεξ, των ναρκωτικών κ.λπ. δεν χτυπάει το σημείο με τον ίδιο τρόπο.

Γιατί τώρα, το βλέπουμε μέσα από αυτό. Αυτή η επίγνωση μέσα δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί τόσο εύκολα.

6) Ανοίγεις τον εαυτό σου σε νέα πράγματα που δεν έχεις ξαναζήσει
Μια πνευματική αφύπνιση είναι μια νέα περιοχή. Φέρνει αμέτρητα συναρπαστικά, αλλά ταυτόχρονα τρομακτικά πράγματα μαζί του.

Αυτό μπορεί να είναι νέες ιδέες, νέες πεποιθήσεις και νέες ενέργειες.

Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι συχνά γίνονται πολύ πιο ευαίσθητοι στον έξω κόσμο. Έτσι το σώμα σας μπορεί πολύ γρήγορα να αισθάνεται καταβεβλημένο. Είναι λίγο σαν αισθητηριακή υπερφόρτωση. Αισθάνεται σαν άγχος στο σώμα. Και μπορεί να γίνει χειρότερο όταν το μυαλό σας αρχίσει να πανικοβάλλεται με αυτές τις αισθήσεις.

7) Το νευρικό σας σύστημα μπορεί να γίνει κομμάτια
Το νευρικό μας σύστημα είναι η υπηρεσία αγγελιοφόρου μας για το σώμα. Στέλνει τα σήματα που μας επιτρέπουν να λειτουργούμε. Και έτσι ελέγχει πολλά από αυτά που σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και τι κάνει το σώμα.

Ερμηνεύει όλα τα δεδομένα έξω από το σώμα μας και δημιουργεί πληροφορίες με αυτά. Είναι ο μεταφραστής μας. Αλλά όλες αυτές οι αλλαγές και τα επιπλέον ερεθίσματα μπορεί να είναι κατανοητά συντριπτικά για το νευρικό σας σύστημα καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί και να αντιμετωπίσει αυτές τις νέες αισθήσεις.


8) Δεν ξέρουμε τι θα γίνει μετά
Όπως έχουμε δει ξεκάθαρα, τόση καινούργια φέρνει τόση αβεβαιότητα. Οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό να είναι τρομακτικό. Μπορούμε να νιώσουμε άγχος κατά τη διάρκεια μιας πνευματικής αφύπνισης επειδή δεν έχουμε ιδέα τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Για τους περισσότερους από εμάς, η αίσθηση ότι είμαστε εκτός ελέγχου μπορεί γρήγορα να δημιουργήσει πανικό σε σχεδόν κυτταρικό επίπεδο. Είναι σαν να μπαίνεις σε τρενάκι του λούνα παρκ. Όλη η αβεβαιότητα μας κάνει να φοβόμαστε για το τι θα ακολουθήσει.

Ο δρόμος προς την πνευματική αφύπνιση για πολλούς είναι ο πόνος. Ξέρω, δεν είναι τόσο ευχάριστος τίτλος, αλλά είναι επίσης η αλήθεια, σωστά;

Γιατί η πνευματική αφύπνιση είναι τόσο επώδυνη μερικές φορές;
Η πραγματικότητα είναι ότι η απώλεια κάθε είδους είναι συνήθως οδυνηρή. Ακόμα κι αν είναι για το καλύτερο. Και ακόμα κι αν κατά βάθος θέλεις να εγκαταλείψεις κάτι.

Το γεγονός παραμένει:
  • Η διαδικασία της αποχώρησης δεν είναι εύκολη.
  • Αναγκαζόμαστε να αμφισβητήσουμε όλα όσα αποδεχόμασταν κάποτε. Καταρρίπτουμε τις ψευδαισθήσεις μας. Έχουμε τα πράγματα στα οποία κάποτε κολλούσαμε για άνεση, ξεκόλλησαν από πάνω μας.
  • Ξυπνάμε από τον ύπνο μας…και μερικές φορές αυτό δεν είναι ένα απαλό ανακάτεμα. Μπορεί να αισθάνεται πολύ περισσότερο σαν ένα βίαιο κούνημα.
Νομίζω ότι μέρος του προβλήματος είναι ότι δεν είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι για το αγενές ξύπνημα.

Σε τελική ανάλυση, συνδέουμε την εύρεση της πνευματικότητας (Θεός, Συνείδηση, Σύμπαν — ή όποιες λέξεις ταυτίζεστε περισσότερο) με την εύρεση μεγαλύτερης ειρήνης. Έτσι, η συνειδητοποίηση ότι η πορεία προς αυτή την ειρήνη στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου ειρηνική μπορεί να είναι συγκλονιστική.

Όσο σκληρό κι αν φαίνεται, μερικές φορές μπορεί να χρειαστούμε μια επιπλέον ώθηση από τον Θεό.

Όπως το λέει τόσο όμορφα ο Πέρσης ποιητής του 14ου αιώνα Χαφίζ στο «Κουρασμένος να μιλάω γλυκά»:

«Η αγάπη θέλει να μας πλησιάσει και να μας χειριστεί,
Κόψτε όλες τις κουβέντες του τσαγιού μας για τον Θεό.
Αν είχες το θάρρος και
Θα μπορούσε να δώσει στον Αγαπημένο την επιλογή του, μερικές νύχτες,
Απλώς θα σε έσερνε στο δωμάτιο
Στα μαλλιά σου,
Αφαιρώντας από τη λαβή σας όλα αυτά τα παιχνίδια στον κόσμο
Αυτό δεν σου δίνει χαρά».

Η πνευματικότητα δεν μας μιλάει πάντα γλυκά
Ας το παραδεχτούμε: Μπορούμε να νιώσουμε τόση πίεση στη ζωή για να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα τέλεια. Το εγώ μου αντιλήφθηκε την ιδέα ότι η πνευματική μου αφύπνιση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη.

Ένιωθα ότι έπρεπε να γίνω γρήγορα πιο σοφός , πιο ήρεμος και πιο αγγελικός με κάθε βήμα. Οπότε δεν μου άρεσε όταν έχανα τον έλεγχο, είχα μικροκαταρρεύσεις ή βυθιζόμουν ξανά στην αυταπάτη. Γιατί κατά τη γνώμη μου (ή τον εγωισμό μου), αυτό φαινόταν σαν αποτυχία.

Η πραγματική πνευματικότητα, όπως ακριβώς και η πραγματική ζωή, είναι πιο ωμή από όσο θα ελπίζαμε. Είναι ζωηρό σαν το αίμα που τρέχει στις φλέβες μας. Είναι πλούσιο και χοντρό σαν τη γη κάτω από τα πόδια μας. Και έτσι ο ειρηνικός δρόμος απλά δεν είναι ο τρόπος που ξετυλίγεται για πολλούς.

Μπορούμε τόσο εύκολα να πέσουμε σε πνευματικές παγίδες που δημιουργεί το εγώ

Έτσι, όταν το πνευματικό μας μονοπάτι δεν ξεδιπλώνεται σωστά ως μια τακτοποιημένη και γραμμική διαδρομή, μπορεί να ανησυχούμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι που μάλλον ειρωνικά μπορεί να συσσωρεύσει ακόμα περισσότερο άγχος.

Αναρωτιόμαστε αν πρέπει να νιώθουμε τόσο ανήσυχοι ακόμα, τόσο λυπημένοι ή χαμένοι όταν έχουμε ξεκινήσει μια πνευματική αφύπνιση.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι από πολλές απόψεις περιμέναμε ότι η πνευματικότητα θα «διορθώσει» αυτά τα αντιληπτά ελαττώματα για εμάς.

Χωρίς καν να το σκοπεύουμε, δημιουργούμε ιδέες για το τι πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι η πνευματικότητα. Για το πώς πρέπει να φαίνεται και να αισθάνεται.

Δεν είναι περίεργο που νιώθεις ανησυχητικό όταν η πραγματικότητα δεν καταλήγει να ταιριάζει με αυτήν την ψεύτικη εικόνα που έχουμε φτιάξει.

Παρουσιάζει όμως και άλλες πιθανές παγίδες.
Μπορεί να καταλήξουμε να πέφτουμε στους μύθους και τα ψέματα που επιπλέουν εκεί έξω για την πνευματικότητα.

Όταν είχα την πρώτη μου πνευματική εμπειρία , ένιωσα σαν να είχα δει την αλήθεια. Δεν μπορούσα να το εκφράσω με λέξεις, δεν μπορούσα να το καταλάβω με το σκεπτόμενο μυαλό μου. Αλλά ήξερα ότι ήθελα περισσότερα...

Πολλές από τις οποίες είναι δραστηριότητες που γνωρίζουμε ότι μπορούν να μας στηρίξουν στην πορεία μας. Όπως ο διαλογισμός, οι προσεκτικές κινήσεις όπως η ανάγνωση πνευματικών κειμένων κ.λπ. Αλλά καθώς το έκανα, παρατήρησα ότι άρχισα όλο και περισσότερο να ταυτίζομαι με αυτές τις λεγόμενες πνευματικές δραστηριότητες.

Άρχισα να σκέφτομαι ότι έπρεπε να συμπεριφέρομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να μιλάω με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή ακόμα και να κάνω παρέα με συγκεκριμένους τύπους ανθρώπων, εάν επρόκειτο να πάρω στα σοβαρά όλο αυτό το θέμα της πνευματικής αφύπνισης. Απλώς προσπαθούσα να ανταλλάξω τον παλιό μου εαυτό με έναν λαμπερό νέο πνευματικό εαυτό.

Το προφανές πρόβλημα είναι ότι η αφύπνιση δεν έχει να κάνει με τον εαυτό.
Στην πραγματικότητα, είναι το εντελώς αντίθετο. Πρόκειται για το ξύπνημα από την ψευδαίσθηση του εαυτού. Αλλά αυτή τη φορά αυτό γινόταν διαφωτισμένο αντί να ανέβω την σκάλα, να συναντήσω την αγάπη της ζωής μου ή να κερδίσω περισσότερα χρήματα κ.λπ.

Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του δικού μας πνευματικού ταξιδιού
Ίσως σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Ή ίσως έχετε πέσει σε μια από τις πολλές άλλες πιθανές παγίδες στον πνευματικό κόσμο.

Γίνεται τόσο εύκολα με τις ηχητικές συνεδρίες του Voice Healing. Έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα πράγματα που μας κρατούν ακόμα πίσω. Αλλά είναι διαφορετικό από ορισμένους σημαντικούς τρόπους.

Για αρχή, σας βάζει στο κάθισμα οδήγησης του δικού σας πνευματικού ταξιδιού. Κανείς δεν πρόκειται να σου πει τι είναι σωστό ή λάθος για σένα. Θα κληθείτε να κοιτάξετε μέσα και να απαντήσετε μόνοι σας. Γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να έχεις πραγματική αυθεντικότητα. Οτιδήποτε άλλο είναι απλώς εμείς να προσπαθούμε να αντιγράψουμε κάποιον άλλο – το οποίο είναι βέβαιο ότι προέρχεται από το εγώ.

Είναι ουσιαστικά για όποιον θέλει υποστήριξη να βγει από την απογοήτευση, το άγχος και τον πόνο που μπορεί να δημιουργήσει αυτό το πνευματικό ταξίδι και σε ένα μέρος μεγαλύτερης αγάπης, αποδοχής και χαράς


«Το πνευματικό ταξίδι είναι η απομάθηση του φόβου και η αποδοχή της αγάπης».
Και υποθέτω ότι το πώς θα φτάσουμε εκεί θα είναι πάντα τόσο ξεχωριστό όσο είμαστε.

Δυστυχώς, αυτό το ταξίδι δεν συνοδεύεται από προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα. Οπότε δεν ξέρουμε πραγματικά πόσο θα διαρκέσει. Αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να παρηγορηθούμε από το γεγονός ότι είμαστε τουλάχιστον στο δρόμο μας.

Αγάπα πρώτα τον εαυτό σου και όλα τα άλλα μπαίνουν στη θέση τους
Μπορεί να ακούγεται αλαζονικό ή ναρκισσιστικό να εστιάζεις στο να αγαπάς πρώτα τον εαυτό σου. Αλλά δεν είναι.

Το θέμα δεν είναι να πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από τους άλλους ή να αποδέχεσαι πράγματα για τον εαυτό σου που πραγματικά πρέπει να αλλάξεις.

Έχει να κάνει με την ανάπτυξη μιας υγιούς και ανατροφής σχέσης με… εσάς!

Το να αγαπάς τον εαυτό σου σημαίνει να δεσμεύεσαι για αυτό που είσαι, να κατανοείς τις πολλές διαφορετικές αποχρώσεις της ταυτότητάς σου και να δείχνεις στον εαυτό σου ένα επίπεδο φροντίδας και οικειότητας που συνήθως επιφυλάσσουμε για άλλους ανθρώπους.

Δυστυχώς, δεν έχουμε μάθει πώς να αγαπάμε τον εαυτό μας από μικρή ηλικία. Και καταλήγουμε να νοιαζόμαστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς αντί να εστιάζουμε σε αυτό που χρειαζόμαστε σε ένα πιο θεμελιώδες επίπεδο.

Μην φοβάσαι. 

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Οι πνευματικοί λόγοι του άγχους
Στ. Πλουμιστός: Οι πνευματικοί λόγοι του άγχους
Στ. Πλουμιστός: Οι πνευματικοί λόγοι του άγχους
https://aprilamente.info/wp-content/uploads/2020/07/spirituale23.jpg
https://i.ytimg.com/vi/oO5U9lR6mwM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/02/blog-post_41.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/02/blog-post_41.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content