Σταύρος Πλουμιστός: Οι επιρροές που διαμορφώνουν την συναισθηματική μας ανταπόκριση

Σταύρος Πλουμιστός: Οι επιρροές που διαμορφώνουν την συναισθηματική μας ανταπόκριση

👉Αυτό που σας κάνει μοναδικό είναι η προσωπικότητά σας, και σίγουρα είναι η προσωπικότητά σας που τραβάει την προσοχή όταν συναντάτε νέους ανθρώπους. Αντιπροσωπεύει ποιος « είσαι πραγματικά » και συμβάλλει στην προσωπική σου ανάπτυξη και είναι πολύ σημαντικό για τη δημιουργία σχέσεων και τον τρόπο που σκέφτεσαι και ενεργείς σε καθημερινές καταστάσεις.

Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την προσωπικότητα, συμπεριλαμβανομένων των γονέων, της κοινωνίας, της γενετικής, του περιβάλλοντος και της συνεχούς αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους. Όλες αυτές οι επιρροές διαμορφώνουν συνεχώς την προσωπικότητά μας στη ζωή.

Όταν γεννιόμαστε, υπάρχει μέρος της προσωπικότητάς μας και υπάρχουν κάποια εγγενή χαρακτηριστικά όπως η διάθεση, η συμπεριφορά και η συναισθηματική ανταπόκριση. Μπορούν να οδηγήσουν τις μαθησιακές μας εμπειρίες που διαμορφώνουν την προσωπικότητά μας αργότερα στη ζωή.

Η προσωπικότητά μας αποτελείται από 3 διαφορετικά στοιχεία:
  1. Χαρακτήρας – είναι αυτό που μαθαίνουμε από την εμπειρία και καθορίζει πώς συμπεριφερόμαστε και νιώθουμε (εξελίσεται στη ζωή, αλλά εξαρτάται κυρίως από τα εγγενή χαρακτηριστικά και τις πρώιμες εμπειρίες) και επηρεάζει έντονα την ηθική μας ανάπτυξη.
  2. Ταμπεραμέντο – είναι το βασικό μέρος της προσωπικότητας και παρουσιάζει ένα σύνολο κληρονομικών χαρακτηριστικών και καθορίζει την προσέγγισή σας στη ζωή.
  3. Περιβάλλον – περιλαμβάνει όλα τα προσαρμοστικά πρότυπα και σύμφωνα με πολλούς ψυχολόγους, ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες μαζί με την ιδιοσυγκρασία για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς μας (παράγοντες όπως η οικογένεια και ο πολιτισμός είναι πολύ σημαντικοί για την οικοδόμηση αξιών στη ζωή)

Πώς αναπτύσσεται η προσωπικότητά μας;

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Erik Erikson, ο χαρακτήρας μας αναπτύσσεται σε 8 φάσεις που συνοδεύονται από μια ψυχοκοινωνική κρίση που πρέπει να διαχειριστούμε, ώστε να πάμε στην επόμενη με επιτυχία. Όλα αυτά τα στάδια επηρεάζουν την ανάπτυξή σας, αλλά τα πρώτα 5 είναι τα πιο σημαντικά.
  1. Βρεφική ηλικία (εμπιστοσύνη εναντίον δυσπιστίας) – Στη βρεφική ηλικία, κατά τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής, αναπτύσσεται η βασική αισιοδοξία, εμπιστοσύνη και ασφάλεια, έτσι εάν το βρέφος δεν λάβει την απαραίτητη αγάπη, θα αισθανθεί ανασφάλεια αργότερα στη ζωή
  2. Νηπιακή ηλικία – αυτή η σελίδα ξεκινά από την ηλικία των 18 μηνών και μπορεί να διαρκέσει έως ότου το βρέφος φτάσει στην ηλικία των 3 ή 4 ετών. Αυτό το στάδιο περιλαμβάνει αρνητισμό, πείσμα και εκρήξεις, που εξαρτώνται από τον χαρακτήρα του παιδιού. Το παιδί διδάσκει πώς να βρίσκει τον αυτοέλεγχο.
  3. Προσχολική ηλικία – το παιδί αρχίζει να έχει φαντασία και χρησιμοποιεί τη φαντασία και τη συνεργασία για να γίνει ηγέτης ή ακόλουθος. Εξαρτάται από τους ενήλικες να αναπτύξουν τη φαντασία τους και, σε αυτό το στάδιο, αν δεν είναι επιτυχές, το παιδί γίνεται φοβισμένο.
  4. Σχολική ηλικία – κατά τη διάρκεια αυτής της ηλικίας, το παιδί μαθαίνει πώς να παίζει πιο δομημένα παιχνίδια και απαιτεί ομαδική εργασία και βασική πνευματική εργασία και να σχετίζεται με τους συνομηλίκους του σύμφωνα με κανόνες. Εάν το παιδί είχε επιτυχία στις προηγούμενες φάσεις, θα είναι αυτόνομο και γεμάτο πρωτοβουλίες και θα μάθει πώς να είναι εργατικό. Ένα παιδί που δεν έχει εμπιστοσύνη θα νιώθει κατώτερο.
  5. Εφηβεία – στην ηλικία των 13 ή 14 ετών, η ωριμότητα αρχίζει να αναπτύσσεται και ο νεαρός αρχίζει να αποκτά αυτοπεποίθηση και να εδραιώνεται η σεξουαλική ταυτότητα. Το παιδί προσπαθεί να βρει κάποιον που το εμπνέει και του αναπτύσσει ιδέες.
  6. Ενηλικία (19 – 40) – σε αυτή την ηλικία, οι άνθρωποι μαθαίνουν πώς να δημιουργούν οικειές και ερωτικές σχέσεις (γεμάτες ειλικρίνεια, αγάπη και εγγύτητα) και αν δεν τα καταφέρουν θα καταλήξουν να είναι μόνοι και απομονωμένοι.
  7. Μέση ενήλικη ζωή (40 έως 65) – οι ενήλικες δημιουργούν πράγματα που θα τους διαρκέσουν, όπως η ανατροφή των παιδιών και η πραγματοποίηση αλλαγών που θα ωφελήσουν τους άλλους.
  8. Γεράματα (65 ετών μέχρι θανάτου) – Οι άνθρωποι τείνουν να βλέπουν τις προηγούμενες ζωές τους με ακεραιότητα ή απόγνωση σε αυτή την ηλικία. Αν κοιτάξουν πίσω με ακεραιότητα, σημαίνει ότι θα κοιτάξουν την ολοκλήρωση και την εκπλήρωσή του. Αν κοιτάξουν πίσω με απόγνωση, σημαίνει ότι νιώθουν πικρία, ντροπή και απογοήτευση.
Από πού προέρχεται η προσωπικότητα; Γεννιέται ή Φτιάχτηκε;

Πώς διαμορφώνονται οι προσωπικότητες; Αυτό είναι ακόμα ένα ερώτημα που δεν έχει λάβει καμία οριστική απάντηση. Όμως, υπάρχουν μερικές θεωρίες, και μια από τις πιο διάσημες θεωρίες είναι η ψυχαναλυτική θεωρία του Sigmund Freud, η οποία προτείνει ότι η προσωπικότητα είναι μια αντανάκλαση του έργου του ασυνείδητου νου.

Ο Φρόυντ πίστευε ότι η προσωπικότητα 3 τμημάτων και κάθε τμήματος έχει τις χαρακτηριστικές λειτουργίες του:
  1. Id - αυτό το τμήμα βρίσκεται στο ασυνείδητο μυαλό και είναι υπεύθυνο για τη φυσική μας ιδιοσυγκρασία, τις φυσικές ορμές και τα βασικά ανθρώπινα ένστικτα και είναι παρόν κατά τη γέννηση. Αυτά τα έμφυτα χαρακτηριστικά είναι ενστικτώδη και δεν εξαρτώνται από τις εμπειρίες μας.
  2. Το εγώ (Εαυτός) είναι τόσο ο συνειδητός όσο και ο ασυνείδητος νους και αναπτύσσεται μεταξύ γέννησης και ηλικίας 3 ετών. Εκφράζει τις παρορμήσεις του ID και πώς παίρνετε αποφάσεις για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον εξωτερικό κόσμο. Βοηθά την ταυτότητα να πάρει αυτό που θέλει εφαρμόζοντας κρίση.
  3. Το Superego είναι το τμήμα που είναι υπεύθυνο για τη χρήση της συντεχνίας και της υπερηφάνειας και της ηθικής. Ελέγχει τις παρορμήσεις και αποτελείται από δύο άλλα στοιχεία: τον ιδανικό εαυτό και τη συνείδηση. Ο ιδανικός εαυτός προς τον οποίο φιλοδοξείς στη ζωή οδηγεί τη συνείδηση.
Τέσσερις διαφορετικοί τύποι προσωπικότητας

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, υπάρχουν 4 τύποι προσωπικότητας, οι οποίοι, όταν συνδυαστούν, κάνουν κάθε προσωπικότητα μοναδική και είναι γνωστοί με τα ονόματα:
  • Ο σκεπτόμενος
  • Ο υποστηρικτής
  • Ο κοινωνικοποιητής
  • Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Η θεωρία των τύπων προσωπικότητας δημιουργήθηκε από τους δύο καρδιολόγους Friedman και Rosenman, οι οποίοι ανακάλυψαν τη συμπεριφορά τύπου Α.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν διάφορα τεστ προσωπικότητας που μπορείτε να κάνετε, αλλά σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τους τύπους προσωπικότητας A, B, C και D.

Καθένας από εμάς έχει κυρίαρχα χαρακτηριστικά ενός από αυτούς τους τέσσερις τύπους προσωπικότητας, αν και μπορεί να έχει στοιχεία από έναν άλλο τύπο.
 
Προσωπικότητα τύπου Α (Ο σκηνοθέτης)

Οι προσωπικότητες τύπου Α είναι υπεύθυνοι για τα πάντα, πολύ πρακτικές στην εύρεση λύσεων, είναι προσανατολισμένες στο στόχο και είναι γνωστές ως σκηνοθέτες.

Έχουν υψηλά πρότυπα και είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί, αναλαμβάνουν κινδύνους και λειτουργούν καλά υπό πίεση. Μερικές φορές εργάζονται τόσο σκληρά που μπορεί να είναι εργασιομανείς και θέλουν να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους με τα υψηλότερα πρότυπα.

Συνήθως βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις ή προσπαθούν να φτάσουν εκεί και να πετύχουν τους στόχους της ζωής τους.

Προσωπικότητα τύπου Β (The Socializer)

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν χαλαρές προσωπικότητες και είναι φιλήσυχοι και πολύ καλά προσγειωμένοι. Τους αρέσει να περιτριγυρίζονται από ανθρώπους, να τους αρέσουν και να τους αναγνωρίζουν όλοι και να μιλούν πολύ για τον εαυτό τους, όχι για να επιδεικνύονται, αλλά για να τους αρέσουν. Μπορούν να βελτιώσουν τα εργασιακά περιβάλλοντα χτίζοντας σχέσεις μεταξύ διαφορετικών προσωπικοτήτων και είναι πολύ καλοί στο να μετατρέπουν τις ιδέες σε εφαρμόσιμες λύσεις. Αυτός ο τύπος είναι γνωστός ως The Socializer.

Προσωπικότητα τύπου Γ (The Thinker)

Αυτές οι προσωπικότητες είναι σταθερές, ορθολογικές και λογικές και μπορούν να ευδοκιμήσουν σε ελεγχόμενα περιβάλλοντα. Εκτιμούν τη λογική πάνω από το συναίσθημα, θέλουν γεγονότα και δεδομένα και δεν τους αρέσει το δράμα στη ζωή τους.

Τείνουν να αναλύουν τα πάντα πριν κάνουν οποιοδήποτε βήμα και είναι πολύ λεπτομερώς προετοιμασμένοι, λογικά προετοιμασμένοι και προσεκτικοί πριν προχωρήσουν στην εργασία που πρέπει να αναλάβουν.

Είναι πολύ σχολαστικοί με τις πληροφορίες στη δουλειά και θα βρείτε αυτές τις προσωπικότητες σε ρόλους όπως η ιατρική, η νομική και η επιστήμη.

Προσωπικότητα τύπου Δ (Ο υποστηρικτής)

Αυτός ο τύπος προσωπικότητας δείχνει συμπόνια, στοχασμό και φροντίδα για τους άλλους και είναι ο υπαρξιστικός. Έχουν εργατικό χαρακτήρα και ευχαριστούν τους ανθρώπους, αλλά όχι για να τους αρέσουν, παρόμοιοι με τον τύπο προσωπικότητας Β, αλλά όχι για την επικύρωση, αλλά για τη δουλειά που κάνουν.

Είναι καλά οργανωμένοι, προσεκτικοί, σταθεροί και δίνουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, επομένως είναι πολύ καλοί στο να εκτελούν επαναλαμβανόμενες εργασίες σε ένα εργασιακό περιβάλλον επειδή δεν τους αρέσουν οι αλλαγές. Αποτελούν ένα καλό μέρος της ομάδας και λειτουργούν ως πατρικές φιγούρες για να βοηθήσουν τους άλλους να πετύχουν τους στόχους τους.

Είναι η προσωπικότητα στα γονίδιά μας;

Η προσωπικότητα θεωρείται ένα πολυπαραγοντικό χαρακτηριστικό, έτσι πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την ανάπτυξή της που μπορεί να είναι τόσο περιβαλλοντικοί όσο και γενετικοί. Τι λέει όμως η επιστήμη για αυτό; Είναι το περιβάλλον ή η γενετική που μας κάνει εσωστρεφείς ή εξωστρεφείς;

Σύμφωνα με μελέτες και έρευνες, ορισμένα χαρακτηριστικά κληρονομούνται και αυτά είναι:
  • εξωστρέφεια
  • νευρωτισμός
  • τερπνότητα
  • ευσυνειδησία
  • διαφάνεια
Ωστόσο, περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως οι διαφορετικοί τύποι εκπαίδευσης, η φροντίδα και ακόμη και η διατροφή μπορούν να επηρεάσουν την ανάπτυξη της προσωπικότητας. Φυσικά, το πώς μεγαλώνει το παιδί και η κουλτούρα με την οποία μεγαλώνει μπορεί επίσης να επηρεάσει την ανάπτυξη της προσωπικότητας και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ανάπτυξη της προσωπικότητας είναι πολυπαραγοντική και επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες.

Ωστόσο, όταν γεννιέστε, έχετε ήδη ορισμένα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που ονομάζονται ιδιοσυγκρασία, και ορισμένες μελέτες επιβεβαίωσαν ότι το 20 έως 60% της ιδιοσυγκρασίας βρίσκεται στα γονίδιά μας και επηρεάζει τα εξής: 
  • Το επίπεδο ενέργειας
  • Διάθεση
  • Διασπαστικότητα (πόσο εύκολα αποσπάται η προσοχή τους)
  • Τακτικότητα (πόσο συχνά χρησιμοποιούν το μπάνιο, κοιμούνται και τρώνε)
  • Πώς προσεγγίζουν καταστάσεις (είναι άνετα σε νέες καταστάσεις)
  • Προσαρμοστικότητα σε νέες καταστάσεις
  • Αισθητικό κατώφλι – πόσοι ήχοι χρειάζονται για να ανταποκριθεί το παιδί


Γιατί νιώθεις ότι δεν έχεις προσωπικότητα;


Νιώθεις μερικές φορές ότι δεν έχεις άποψη και νιώθεις κενός, δεν έχεις κάτι να συνεισφέρεις; Όταν αμφιβάλλετε πολύ συχνά και υποχωρείτε πολύ συχνά στο δικό σας καβούκι για να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις και θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας συναισθηματικά, εμποδίζετε τη λάμψη της προσωπικότητάς σας.

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό: 
  • Αισθάνεσαι τρομοκρατημένος από τους άλλους και θέλεις να τους εντυπωσιάσεις, αλλά νιώθεις ότι σε κρίνουν.
  • Νιώθετε κατάθλιψη και αυτό σας κάνει να νιώθετε αρνητικά για εσάς
  • Έχετε χαρακτηρίσει τον εαυτό σας ως δύστροπο και ανεπαρκή
  • Νιώθεις ότι οι άνθρωποι σε περιφρονούν αν σε κοροϊδεύουν και σε εκφοβίζουν ως νέος
  • Βάζεις άλλους ανθρώπους σε ένα βάθρο και ανεβάζεις την κατάστασή τους αντί για τη δική σου.
Εάν θέλετε να βελτιώσετε την προσωπικότητά σας, μπορείτε:
  • Μάθετε πώς να νικάτε την αυτοαμφιβολία σας, μην σκέφτεστε ποτέ υπερβολικά τα προβλήματά σας και γίνετε πιο συνειδητοποιημένοι.
  • Πάρτε περισσότερες ενέργειες και πρωτοβουλίες στη ζωή.
  • Εξασκηθείτε στην αφήγηση και δείτε πώς ανταποκρίνονται οι άλλοι άνθρωποι σε αυτές αν βαριούνται εύκολα.
  • Προσδιορίστε τις προσωπικές ιδιότητες των άλλων ανθρώπων που θαυμάζετε και προσπαθήστε να δημιουργήσετε στόχους για τον εαυτό σας και δείτε πώς μπορείτε να αναπτύξετε παρομοίως τη δική σας προσωπικότητα.
  • Αποδεχτείτε ότι είστε πρόθυμοι να αλλάξετε ΤΩΡΑ! Διαβάζετε αυτό το άρθρο, οπότε αποδεχτείτε ότι πρέπει να αλλάξετε τη ζωή και την προσωπικότητά σας.
  • Ξεκινήστε να μοιράζεστε τις ιδέες σας με άλλους ανθρώπους, παρόλο που μερικές φορές νιώθετε άβολα. Η ανταλλαγή ιδεών βοηθά στη διεύρυνση των προοπτικών.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας.
 
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση. Έτσι, σε αυτήν την αναζήτηση να νιώσετε καλύτερα, οι καρδιές μπορούν να βρουν κομμάτια γαλήνης, κομμάτια ευτυχίας και τη βεβαιότητα ότι κάθε στιγμή προσφέρει μια νέα ευκαιρία να ανθίσουν.
Για την εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Οι επιρροές που διαμορφώνουν την συναισθηματική μας ανταπόκριση
Σταύρος Πλουμιστός: Οι επιρροές που διαμορφώνουν την συναισθηματική μας ανταπόκριση
Σταύρος Πλουμιστός: Οι επιρροές που διαμορφώνουν την συναισθηματική μας ανταπόκριση
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnM6L47pgqpmJx0TGNJ1e0l7uPorqQzUfbee3Cz3pOhTtPlaF_YBOGW4X1stX_25Hg74_3ek90QCoIBWHtWA3iBKUxKbUOqW0uj0A5n9BVGc9407vRKt1fwChotxXxTPzEZ7-eRyUkZRJBUp5t-ZjVTS4tzgXSRjTBdKE9TFZRJbpKzVg6BxhCnuYBLX85/w400-h355/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%9F%CE%B9%20%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%81%CF%81%CE%BF%CE%AD%CF%82%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnM6L47pgqpmJx0TGNJ1e0l7uPorqQzUfbee3Cz3pOhTtPlaF_YBOGW4X1stX_25Hg74_3ek90QCoIBWHtWA3iBKUxKbUOqW0uj0A5n9BVGc9407vRKt1fwChotxXxTPzEZ7-eRyUkZRJBUp5t-ZjVTS4tzgXSRjTBdKE9TFZRJbpKzVg6BxhCnuYBLX85/s72-w400-c-h355/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%9F%CE%B9%20%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%81%CF%81%CE%BF%CE%AD%CF%82%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/02/blog-post_30.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/02/blog-post_30.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content