Τι σημαίνουν οι πολλαπλές ταυτόχρονες παρουσίες ΑΤΙΑ σε όλο τον πλανήτη: Οι πιθανές εξηγήσεις (κάποιες δύσκολες)

Τι σημαίνουν οι πολλαπλές ταυτόχρονες παρουσίες ΑΤΙΑ σε όλο τον πλανήτη: Οι πιθανές εξηγήσεις (κάποιες δύσκολες)

👉To «κακό» με τα ΑΤΙΑ «τρίτωσε» χθες το βράδυ στην Βόρεια Αμερική με την νέα κατάρριψη (τρίτη κατά σειρά) μετά από αυτές πάνω από την Αλάσκα και πάνω από την πόλη Γιούκον στον Καναδά πάνω από τη λίμνη Huron στα σύνορα με τον Καναδά και όλοι αναζητούν τις «κατάλληλες» εξηγήσεις» για αυτά που συνέβησαν πέραν της Βόρειας Αμερικής και σε Κίνα, Ουρουγουάη.

Θυμίζουμε ότι ΑΤΙΑ ή αλλιώς UFO σημαίνει Αγνώστους Ταυτότητας Αντικείμενο και υπονοεί ακριβώς αυτό: Δεν ξέρουμε τι ήταν το αντικείμενο που είδαμε/καταρρίψαμε.

Οι εξηγήσεις λοιπόν είναι οι εξής:

Ή είναι κινεζικά και οι ΗΠΑ δεν θέλουν να πουν ότι όντως είναι κινεζικά για να μην φανεί πως οι Κινέζοι ελεύθερα «πετούν» πάνω από το αμερικανικό έδαφος (κάτι τέτοιο θα ήταν πλήγμα για το αμερικανικό γόητρο και την αυτοπεποίθηση της αμερικανικής κοινωνίας που έχει γαλουχηθεί να είναι πρώτη σε όλα)

Ή κάποιοι που θέλουν να δημιουργήσουν έναν Γ’ ΠΠ σκοπίμως προσπαθούν να εμπλέξουν τις τρεις υπερδυνάμεις (ΗΠΑ,Ρωσία και Κίνα) σε πολεμική σύγκρουση, ώστε να διαλυθεί ο πλανήτης και αυτοί οι κάποιοι να κυβερνήσουν στα αποκαΐδια (κάτι σαν την παγκόσμια εγκληματική οργάνωση SPECTRE των ταινιών James Bond).

Ή όντως πρόκειται για αντικείμενα που δεν ανήκουν στον κόσμο αυτό και θα πρέπει να μας προβληματίσει η συχνή παρουσία τους σε μία εποχή «πονηρή» και δύσκολη για την Ανθρωπότητα που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην καταστροφή της.Το τρίτο αντικείμενο που καταρρίφθηκε στον βορειοαμερικανικό χώρο είχε αρχικά εντοπιστεί πάνω από τη λίμνη Μίσιγκαν και στη συνέχεια μετακινήθηκε βορειότερα.

Όπως αναφέρεται το αντικείμενο είχε σχήμα οκτάγωνου και καταρρίφθηκε από μαχητικό F-16 ενώ πετούσε σε ύψος 20.000 ποδών.

Νωρίτερα είχε όπως ανακοίνωσαν οι καναδικές αρχές κλιμάκιο του FBI έσπευσε να ερευνήσει τα συντρίμμια από το ΑΤΙΑ που καταρρίφθηκε χθες πάνω από την πόλη Γιούκον.

Αυτή ήταν η δεύτερη κατάρριψη ΑΤΙΑ στην Βόρεια Αμερική (ο Καναδάς εδώ και πολλές δεκαετίες συμπεριφέρεται σαν η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ).
Για ποιο λόγο ο Καναδάς ζήτησε την συνδρομή του FBI; Τι ακριβώς συντρίμμια είναι αυτά και για ποιο λόγο οι καναδικές αρχές από τους κατοίκους να μείνουν μακριά από αυτά ή εάν έρθουν σε επαφή να ειδοποιήσουν αμέσως την Αστυνομία.

Εδώ αξίζει να προσθέσουμε, πως το FBI στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με οποιαδήποτε περίπτωση ΑΤΙΑ μπορεί να είχε σχέση με εξωγήινη τεχνολογία και εξωγήινη ζωή.

Συνεπώς η πρόσκλησή του στον Καναδά, δημιουργεί έντονες υποψίες για το ότι αυτά τα ΑΤΙΑ μπορεί να είναι κάτι… άλλο.

Υπενθυμίζεται ότι μια εβδομάδα μετά την κατάρριψη ενός φερόμενου κινεζικού κατασκοπευτικού μπαλονιού που πετούσε πάνω από τις ΗΠΑ, αμερικανικά F-22 κατέρριψαν ένα άγνωστο αντικείμενο που απειλούσε τις πτήσεις πάνω από την Αλάσκα την Παρασκευή.

Η κατάρριψη της Παρασκευής ήταν η πρώτη κατάρριψη ΑΤΙΑ. Το κινεζικό μπαλόνι δεν πιάνεται ως τέτοιο, διότι δεν ήταν ΑΤΙΑ. Αναγνωρίστηκε ως κατασκοπευτικό κινεζικό μπαλόνι κι άρα είχε ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Τα άλλα τρία όμως περιστατικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ. Είναι δηλαδή ΑΤΙΑ.

Οι αναφορές προσφέρουν αντικρουόμενες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες και την προέλευση των αντικειμένων και αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν δημοσιεύσει περιορισμένα στοιχεία σχετικά με το σχεδιασμό ή τον επιδιωκόμενο σκοπό του και τώρα ήρθε πάλι ακόμα ένα άγνωστο αντικείμενο να προστεθεί.

Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πάνω από την Αλάσκα και τον Καναδά τις τελευταίες ημέρες δεν έμοιαζαν με το κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι που καταρρίφθηκε ανοιχτά των ακτών της Νότιας Καρολίνας και ήταν πολύ μικρότερα, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου.

«Αυτά τα αντικείμενα δεν έμοιαζαν πολύ και ήταν πολύ μικρότερα από το μπαλόνι της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και δεν θα τα χαρακτηρίσουμε οριστικά μέχρι να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τα συντρίμμια – ένα θέμα για το οποίο εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε σε απάντηση ερωτήσεων που αφορούσαν το σχόλιο του επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ, ότι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι πίστευαν πως τα μη επανδρωμένα αντικείμενα ήταν μπαλόνια.

Παραμένει λοιπόν το μυστήριο ως προς το ΑΤΙΑ το οποίο κατέρριψε η αμερικανική Αεροπορία την Παρασκευή, όπως και για τα ΑΤΙΑ του Σαβάτου και της Κυριακής καθώς οι Αμερικανοί δεν έχουν δώσει καμία πειστική εξήγηση ως προς το τι ήταν τελικά αυτά τα οποία καταρρίφθηκαν και πετούσαν πάνω από αμερικανικό και καναδικό έδαφος.

Το να «φορτωθεί» και αυτά στους Κινέζους είναι μία εύκολη και βολική λύση, αλλά επισήμως οι Αμερικανοί δεν το έχουν δηλώσει.

Όσο δεν το κάνουν, τροφοδοτούνται έντονες φήμες ότι αυτά τα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα θα μπορούσαν να μην ανήκουν ούτε καν στον πλανήτη αυτό.

Το ABC News και συγκεκριμένα η επικεφαλής του Global Affairs Correspondent Martha Raddatz πρώτη είχε αναφέρει πως oι πιλότοι των μαχητικών που έσπευσαν να συναντήσουν το ΑΤΙΑ της Παρασκευής είχαν την εικόνα πως αυτό δεν διέθεται κανένα σύστημα προώθησης!

Περιγράφηκε μάλιστα ως «κυλινδρικό και γκρίζο» και έμοιαζε σαν να επέπλεε, όπως δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος.

Πάντως δεν απογειώνονται F-22 για να το καταρρίψουν χωρίς λόγο και αιτία. Μόνο το κόστος απογείωσή τους απαιτεί σοβαρό λόγο για να γίνει αυτό.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, είχαμε θέαση ΑΤΙΑ και στην Κίνα!

Όπως μεταδίδεται από την Κίνα (Global Times) ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο εντοπίστηκε να πετά πάνω από την επαρχία Rizhao και σύμφωνα με το κρατικό μέσο δόθηκε εντολή στην κινεζική Αεροπορία να το καταρρίψει.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα κινεζική ΜΜΕ η τελευταία θέαση UFO στην Κίνα καταγράφηκε στην παράκτια πόλη Rizhao της Κίνας, καθώς οι κινεζικές αρχές προετοιμάζονταν να το καταρρίψουν στα νερά της ακτής κοντά στην επαρχία Rizhao.

Τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης Global Times ανέφεραν τις θεάσεις και οι λεπτομέρειες αποκάλυψαν πώς οι αρχές προετοιμάζονταν να καταρρίψουν το UFO.

Σε συναγερμό τέθηκε επίσης η Αεροπορία της Ουρουγουάης όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της εξαιτίας της ύπαρξης λάμψεων άγνωστης προέλευσης στον ουρανό, στην περιοχή Termas de Almirón.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,567,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2197,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,834,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,210,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,968,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,224,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1102,ΒΙΝΤΕΟ,673,ΒΟΛΟΣ,129,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1866,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,302,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2158,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,91,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,143,Θεσσαλία,1318,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,125,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1399,Κόσμος,10340,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,63,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,895,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1731,Πολιτική,6961,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6307,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,95,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,75,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1326,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3413,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,105,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,831,Eco-News,2994,GP - info,5,voice healing therapy,97,
ltr
item
Ploumistos.com: Τι σημαίνουν οι πολλαπλές ταυτόχρονες παρουσίες ΑΤΙΑ σε όλο τον πλανήτη: Οι πιθανές εξηγήσεις (κάποιες δύσκολες)
Τι σημαίνουν οι πολλαπλές ταυτόχρονες παρουσίες ΑΤΙΑ σε όλο τον πλανήτη: Οι πιθανές εξηγήσεις (κάποιες δύσκολες)
Τι σημαίνουν οι πολλαπλές ταυτόχρονες παρουσίες ΑΤΙΑ σε όλο τον πλανήτη: Οι πιθανές εξηγήσεις (κάποιες δύσκολες)
https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2023/02/13/ufo-activity-map-social.jpg
https://i.ytimg.com/vi/XzsZMC2bVy0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/02/blog-post_22.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/02/blog-post_22.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content