Μάρτιος 2023: Ο μήνας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας! Ποια 4 ζώδια μπαίνουν στο στόχαστρο των πλανητικών αλλαγών;

Μάρτιος 2023: Ο μήνας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας! Ποια 4 ζώδια μπαίνουν στο στόχαστρο των πλανητικών αλλαγών;

👉Αν έπρεπε να ιεραρχήσω με κριτήρια σημαντικότητας τους μήνες του 2023, θα έλεγα με σιγουριά ότι ο Μάρτιος είναι αυτός που προΐσταται όλων. Καταρχάς έχουμε μαζεμένες τις περισσότερες πλανητικές αλλαγές από κάθε άλλο μήνα της χρονιάς και δευτερευόντως έχουμε τις πλέον επιδραστικές πλανητικές αλλαγές καθώς αλλάζουν ζώδιο δυο αργοί πλανήτες ο Κρόνος στις 07/03/2023 που περνά στους Ιχθύς και ο Πλούτωνας στις 23/03/2023 που περνά στον Υδροχόο. Ο Πλούτωνας βέβαια θα μας δώσει μόνο μια πρόγευση καθώς τον Ιούνιο θα επιστρέψει στον Αιγόκερω για κάποιους μήνες ακόμη. 

Ο Κρόνος και οι Ιχθύες είναι ένα περίεργο ζευγάρι καθώς ο Κρόνος αγαπά την πειθαρχία, τις ευθύνες, τα όρια ενώ οι Ιχθύες έχουν μια πιο ψυχεδελική, πνευματική, ονειρική διάσταση που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στον πλανήτη του σκληρού ρεαλισμού. 

Την τελευταία φορά που ο Κρόνος βρισκόταν στους Ιχθύς ήταν από το 1993 μέχρι το 1996 και η προτελευταία από το 1964-1967. Όσοι είστε μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορείτε να γυρίσετε πίσω σε αυτά τα διαστήματα γιατί κάποια μοτίβα που κυριάρχησαν στις ζωές σας τότε, μπορεί με κάποιο τρόπο να επαναληφθούν. Αν έχετε γεννηθεί σε αυτά τα διαστήματα τότε θα βρίσκεστε σε αυτό που ονομάζουμε στην αστρολογία «Κρόνια επιστροφή» μέχρι το 2026. Μέχρι τότε μπορεί να κλείσετε κεφάλαια στη ζωή σας και να σπείρετε τους σπόρους του καινούριου που θα έρθει. Το πως θα επηρεαστείτε φυσικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες στον αστρολογικό σας χάρτη.

Αναλυτικά για το πως επηρεάζει ο Κρόνος στους Ιχθύς, μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία στις 02/03/2023 στο ζώδιο του Κριού, που θα ευνοήσει ιδιαίτερα Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου τόσο σε προσωπικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Τη μέρα που ο Κρόνος θα προχωρήσει στους Ιχθύς στις 07/03/2023 έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στην Παρθένο, που μας καλεί να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα έχουμε κι όχι να τα αποφύγουμε ή να αναβάλλουμε τη λύση τους για αργότερα. 

Το βράδυ της 20ης Μαρτίου 2023 ο Ήλιος προχωρά στον Κριό και έχουμε την εαρινή ισημερία. Μια νέα αστρολογική χρονιά ξεκινά και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πρωτοβουλίες καθώς στις 21/03/2023 έρχεται η νέα Σελήνη στο ίδιο μαχητικό και δυναμικό ζώδιο που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τις δράσεις. 

Ο Πλούτωνας στις 23/03/2023 θα περάσει στον Υδροχόο τη θέση που θα κρατήσει για τα επόμενα 20 χρόνια φέρνοντας βαθιές αλλαγές στις ζωές μας και επαναστατική διάθεση. Θα χρειαστεί να αναδιοργανώσουμε τις προτεραιότητες μας ως κοινωνία και θα στραφούμε περισσότερο στην τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, το διάστημα. Αναλυτικά για το πως θα επηρεάσει ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ

Η επόμενη σημαντικότατη αλλαγή του Μαρτίου είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 25/03/2023. Ο Άρης κατά παρέκκλιση έμεινε από τις 20/08/2022 στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας ιδιαίτερες εξελίξεις αλλά και αρκετή σύγχυση στα μεταβλητά ζώδια. Στις 25/03/2023 θα περάσει στον Καρκίνο και θα οδηγήσει σε μια πιο μαχητική περίοδο ιδιαίτερα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Καιρός να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες μας, να εκπονήσουμε ένα πλάνο και να ετοιμαστούμε για όλα τα νέα που θα έρθουν στη ζωή μας χωρίς φόβο και πάθος. Άλλωστε ο Μάρτιος είναι μόνο η αρχή!

Τα ζώδια που μπαίνουν στο στόχαστρο των πλανητικών αλλαγών τον μήνα αυτό είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Μαρτίου και όχι μόνο φυσικά αυτού του μήνα αλλά σχεδόν και των επόμενων 3 χρόνων, καθώς ο Κρόνος θα λάβει θέση στο μεσουράνημα σας, στον τομέα της καριέρας και της κατεύθυνσης της ζωής σας γενικότερα μέχρι το 2026. Είναι η στιγμή να καθίσετε το τιμόνι του οδηγού της ζωής σας και να πατήσετε γκάζι προκειμένου να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ

Αν έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους διαβάστε την επιρροή του πατώντας εδώ

Μαζί με τον Κρόνο που στις 07/03 θα περάσει στους Ιχθύς, θα συμπορεύονται στον ίδιο τομέα ο Ήλιος μέχρι τις 20/03 και ο Ερμής από τις 03/03 μέχρι τις 18/03. Τον Μάρτιο η δράση σας θα είναι ορατή σε όλους ιδίως στον τομέα που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά κι αυτό μπορεί να σας φέρει προτάσεις ή και νέα πρότζεκτ. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους προϊσταμένους και τους ανωτέρους σας όπως και τους ανταγωνιστές σας. Παρόλα αυτά καθώς το ίδιο διάστημα θα είναι ενεργός ο Ποσειδώνας και σε κόντρα με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σας σε αυτή την παρατεταμένη του επιρροή, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σχετικά με τους στόχους σας. Κοντά στις 16/03 που σχηματίζεται η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα και ταυτόχρονα το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τη φήμη σας καθώς μπορεί εύκολα να υπάρχουν είτε κουτσομπολιά είτε κάποιο άτομο που θα προσπαθήσει κάπως να σαμποτάρει την πρόοδο σας. Μη δώσετε δικαιώματα μπαίνοντας σε παρασκηνιακές δράσεις και συζητήσεις και μην αντιδράτε σπασμωδικά σε οποιαδήποτε πρόκληση. 

Ο Ποσειδώνας βέβαια κάνει πιο δυνατή τη διαίσθηση σας και θα μπορείτε να διακρίνετε ενστικτωδώς ποιος θέλει να σας «κατεβάσει». Το να αντιδράσετε με θυμό και χωρίς φίλτρα δεν θα βοηθήσει να βρείτε το δίκιο σας. Εδώ θα βοηθήσει πολύ ο Κρόνος καθώς μπορείτε να αποφύγετε τα δύσκολα βάζοντας σθεναρά όρια, αποδεικνύοντας με πράξεις και όχι λόγια αυτά που θέλετε. Πολύ σύντομα τα πράγματα θα κατευναστούν και θα γλιτώσετε από πολλά ζόρια. Κοιτάξτε τη δουλειά σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας και μην ανησυχείτε γιατί τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει. Η έξοδος του Άρη από το ζώδιο σας μετά τις 25/03 θα διώξει το πολύ άγχος, την αγωνία για την εξέλιξη μιας κατάστασης ή σχέσης και θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά για τη δράση σας από κει και κάτω. Ακόμη κι η νέα θέση του Πλούτωνα από τον Υδροχόο θα είναι πιο βοηθητική προς το ζώδιο σας και υποστηρικτική. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση φίλων, συνεργατών και θα σας δοθούν ευκαιρίες να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε σημαντικές γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάρτιος φέρνει σε προτεραιότητα όλες τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας είτε σε προσωπικό επίπεδο, ερωτικό, φιλικό, οικογενειακό και φυσικά και τις συνεργασίες. Απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, θα λάβει θέση άλλωστε ο Κρόνος στις 07/03 μέχρι τις αρχές του 2026. Ο Κρόνος απαιτεί να βάλετε στο μικροσκόπιο τις πιο σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας, να δείτε με ρεαλιστικό τρόπο τι σας προσφέρει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά και τι προσφέρετε κι εσείς στην όποια σχέση έχετε. Τα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο, έχετε να πάρετε μαθήματα δέσμευσης και ευθύνης στις σχέσεις σας αλλά και αντικειμενικότητας στην κρίση σας. Κάποιες σχέσεις θα γίνουν πιο ανθεκτικές και συμπαγείς και όσες δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια απλά θα τελειώσουν. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ

Αν έχετε ωροσκόπο στην Παρθένο διαβάστε την επιρροή του πατώντας εδώ

Στον ίδιο τομέα σχέσεων – γάμου – συνεργασιών θα συμπορεύονται με τον Κρόνο ο Ήλιος μέχρι τις 20/03 και ο Ερμής από τις 03/03 μέχρι τις 18/03. Με κάθε τρόπο αυτός ο μήνας σας ζητά να δείτε το «εμείς» στη ζωή σας και να στηρίξετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν ή πιστεύουν σε σας. Η διπλωματία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, όμως θα υπάρχουν μέρες που μπορεί να σας φέρνουν στα όρια σας. Κάποιες από αυτές είναι γύρω στις 07/03 που σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας και στις 16/03 η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα και ταυτόχρονα το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα. Μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις από το περιβάλλον σας οικογενειακό ή επαγγελματικό, αποκαλύψεις για τη δράση ατόμων που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας αλλά και αρκετή σύγχυση προς το παρόν για το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας. Όλο αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε προσωρινά άγχος και πίεση. Κι εδώ είναι που πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, πως θα εκφράσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα ή τον θυμό σας. Σαφώς οι μέρες αυτές δεν προσφέρονται για να πάρετε παρορμητικά αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας ή σχέσης. Θα πρέπει αξιοποιώντας τον Κρόνο (υπομονή, επιμονή, πειθαρχία) να δείτε τα δεδομένα που έχετε, να τα αξιολογήσετε σωστά και να εκδηλώσετε τη δράση και τις επιθυμίες σας μετά τις 21/03 που σχηματίζεται η νέα Σελήνη στον Κριό. Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03, στην αρχή μπορεί να σας φανεί δύσκολη καθώς θα νιώθετε ότι στη ζωή σας τίποτε δεν είναι σταθερό και ασφαλές. 

Αν το καλοσκεφτείτε όμως στην πραγματικότητα στη ζωή μας τίποτε δεν είναι σταθερό όλα αλλάζουν. Ευτυχώς από τη φύση σας είστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι και θα βρείτε τον τρόπο να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Στις 25/03, ο Άρης μετά από 8 μήνες που βρισκόταν σε όψη πολιορκίας προς το ζώδιο σας θα περάσει στον φιλικό σας Καρκίνο δίνοντας τέλος σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό, κουραστικό και αγωνιώδες διάστημα. Σαφώς θα είναι πιο βοηθητικός για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να έχετε επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας πολυσύνθετος μήνας και σίγουρα ο πιο σημαντικός της νέας χρονιάς αφού αλλάζει κατά πολύ τα δεδομένα όλων μας. Καταρχάς ξεκινά με μια ιδιαίτερα θετική όψη προς το ζώδιο σας τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στις 02/03, που σας χαρίζει αισιοδοξία, αυξάνει την κοινωνικότητα σας, βοηθά στις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις και μπορεί να προκύψουν και καλές οικονομικές ευκαιρίες. Γενικότερα θα διαπιστώσετε ότι έλκετε πιο εύκολα δίπλα σας ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν ενώ μπορεί να προκύψουν και θετικά νέα για την ερωτική σας ζωή. 

Η Πανσέληνος στις 07/03 στην Παρθένο, συμβάλει στο να γίνετε πιο ορατοί στον τομέα που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά και να δεχτείτε ίσως και κάποια πρόταση. Βέβαια μπορεί με αυτό το φεγγάρι να προκύψουν και κάποιες εντάσεις καθώς θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Όμως η μέρα της Πανσελήνου φέρνει κάτι ακόμη πιο σημαντικό. Τον Κρόνο, τον πλανήτη του Κάρμα στους Ιχθύς σε ένα ζώδιο που θα επηρεάσει και το δικό σας μέχρι τις αρχές του 2026. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της υπομονής και της πειθαρχίας και παίρνει θέση μέσα στον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας σας αλλά θα επηρεάσει και εξ αντανακλάσεως και τον τομέα της καριέρας. Πολλά μπορεί να αλλάξουν τα επόμενα χρόνια στους τομείς αυτούς καθώς θα συνειδητοποιήσετε ποιοι είστε, τι ακριβώς θέλετε από τη ζωή σας και θα μπείτε στη διαδικασία να χτίσετε τις βάσεις μιας καινούριας ζωής. Άλλοι θα αποκτήσετε μεγαλύτερες ευθύνες στη δουλειά, άλλοι μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να φτιάξετε τη δική σας οικογένεια, να μετακομίσετε σε ένα άλλο σπίτι ή σε ένα άλλο τόπο. Σαφώς και δεν θα είναι όλα εύκολα και απλά, ποτέ άλλωστε δεν είναι με την επιρροή του Κρόνου, όμως με σκληρή δουλειά και άπειρη υπομονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα δύσκολα. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Τοξότη διαβάστε την επιρροή του πατώντας εδώ

Μια ημερομηνία αρκετά απαιτητική εκτός αυτής της Πανσελήνου στις 07/03 είναι η 16η Μαρτίου. Είναι η μέρα που ο Ήλιος συναντά τον Ποσειδώνα σε σύνοδο και ο Άρης σχηματίζει τετράγωνα τόσο με τον Ήλιο όσο και με τον Ποσειδώνα. Οι μέρες κοντά σε αυτή την ημερομηνία μπορεί να φέρουν αποκαλύψεις αλλά και μεγαλύτερη σύγχυση, αίσθηση ματαίωσης ή απογοήτευση τόσο σε ένα προσωπικό ή και σε ένα επαγγελματικό θέμα. Μην πτοείστε γιατί θα είναι κάτι περαστικό. Απλώς εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μη αντιστέκεστε στις αλλαγές. Άλλωστε ό,τι αλλάζει μπορείτε να το διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο αν δεν βιάζεστε. Στις 23/03 ο Πλούτωνας κάνει τη δοκιμαστική του είσοδο στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας. Ο λόγος σας έχει δύναμη και θα το αντιληφθείτε συντόμως. 

Η νέα Σελήνη στις 21/03 φέρνει ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα και μάλιστα πολλά υποσχόμενο στη ζωή σας. Στις 25/03 λαμβάνει τέλος η μακρά πορεία του Άρη απέναντι σας στους Διδύμους. Η πορεία αυτή ξεκίνησε από τις 20/08/2022 και σας προβλημάτισε με πολλούς και ποικίλους τρόπους στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας αγαπητοί μου Ιχθύες είναι ο πιο σημαντικός του 2023, όχι μόνο για το ζώδιο σας βέβαια, αλλά σίγουρα είστε από τους πρωταγωνιστές του. Με τον Ήλιο να λάμπει στο ζώδιο σας σαφώς είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και με τον Ερμή από τις 03/03 μέχρι τις 18/03 στο ζώδιο σας θα θέλετε να εκφράσετε με πολλούς τρόπους τις σκέψεις, τις ιδέες σας. Αυτό θα είναι ένα αρκετά κουραστικό διάστημα με πολλές επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις και άγχος στην καθημερινότητα σας. Οι πιο απαιτητικές μέρες του μήνα είναι γύρω από την Πανσέληνο στις 07/03 στην Παρθένο που φέρνει σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο και γύρω από τις 16/03 που ο Ήλιος συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας και ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. 

Οι μέρες αυτές μπορεί να σας κάνουν καχύποπτους καθώς ίσως δεν θα είστε σίγουροι σε ποιον από το περιβάλλον σας μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη και μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη απογοήτευση. Από την άλλη μπορεί να αποκαλύπτεται ένα μυστικό, ένα ψέμα κάτι το οποίο προσπαθούσατε να αποφύγετε. Πιθανώς να κατηγορηθείτε για κάτι που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν ή να σας ζητήσουν τα ρέστα για μια συμπεριφορά ή μια δράση σας. Με το να πέφτετε ψυχολογικά ή να κατηγορείτε τον εαυτό σας ή τους άλλους για ό,τι συμβαίνει σαφώς δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα στη διαχείριση μιας κρίσης. Αναλάβετε την ευθύνη που σας αναλογεί και προσπαθήστε με υπομονή και ψυχραιμία να βγείτε από τη δύσκολη θέση. Ο λόγος που πλέον στη ζωή σας θα πρέπει να είστε λιγότερο παρορμητικοί είναι ο Κρόνος, που θα κάνει πανηγυρική είσοδο στο ζώδιο σας στις 07/03 τη μέρα της Πανσελήνου. Ένας καινούριος κύκλος εμπειριών ξεκινά και σε αυτό τον κύκλο που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές του 2026 θα πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα πετώντας τις ψευδαισθήσεις και τα φανταστικά σενάρια. Ο Κρόνος απαιτεί ρεαλισμό και πειθαρχία. Αρχικά μπορεί να νιώσετε ένα πλήγμα στην αυτοπεποίθηση σας αλλά όσο περνά ο καιρός θα δυναμώνετε, θα πατάτε πιο γερά στα πόδια σας και θα κατανοήσετε τις ανάγκες του εαυτού σας με τον καλύτερο τρόπο. Αναλυτικά για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ

Αν έχετε ωροσκόπο στους Ιχθύς διαβάστε την επιρροή του πατώντας εδώ

Η νέα Σελήνη στις 21/03 στον Κριό, θα βοηθήσει να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ή οικονομικό ξεκίνημα. Μια από τις πιο σημαντικές όμως πλανητικές αλλαγές του μήνα είναι η έξοδος του Άρη από τους Διδύμους και η είσοδος του στον φιλικό σας Καρκίνο. Ξεκινά ένα σαφώς πιο δημιουργικό, ευχάριστο και διασκεδαστικό διάστημα για σας που θα το διαπιστώσετε περισσότερο τον επόμενο μήνα. Η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03 και μέχρι τις 10/06 στον Υδροχόο θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από φαντάσματα του παρελθόντος και να πετάξετε ό,τι είναι τοξικό στη ζωή σας.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Μάρτιος 2023: Ο μήνας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας! Ποια 4 ζώδια μπαίνουν στο στόχαστρο των πλανητικών αλλαγών;
Μάρτιος 2023: Ο μήνας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας! Ποια 4 ζώδια μπαίνουν στο στόχαστρο των πλανητικών αλλαγών;
Μάρτιος 2023: Ο μήνας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας! Ποια 4 ζώδια μπαίνουν στο στόχαστρο των πλανητικών αλλαγών;
https://www.astro-live.gr/wp-content/uploads/2014/03/didaskalia-planitwn-afroditi.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/02/2023-4.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/02/2023-4.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content