Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου 2023 έως το 2026;

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου 2023 έως το 2026;

👉Ο Κρόνος, ή αλλιώς ο πλανήτης του Κάρμα, στις 7 Μαρτίου 2023 θα εγκαταλείψει τον Υδροχόο και θα εισέλθει στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει αρχικά έως τον Μάιο του 2025 και αργότερα θα κάνει το τελευταίο πέρασμα από τον Σεπτέμβριο του 2025 έως τον Φεβρουάριο του 2026. 

Ο Κρόνος είναι ένας σοφός δάσκαλος ο οποίος μας διδάσκει τα όρια και την πειθαρχία και μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις γύρω μας με ρεαλισμό και να μην ονειροβατούμε. Από την άλλη πλευρά, το υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στη φύση του Κρόνου και αυτό γιατί λειτουργεί διαισθητικά, ορίζεται από τα συναισθήματα του και δυσκολεύεται να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα. Ωστόσο, ο Κρόνος σε αυτή τη θέση για τα επόμενα τρία χρόνια περίπου θα μας ωθήσει να δώσουμε σάρκα και οστά στα όνειρα μας και θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε τι ανήκει στον κόσμο της φαντασίας και τι μπορεί να υλοποιηθεί. 

Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε δεν είναι επειδή ο Κρόνος θέλει να μας τιμωρήσει, όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν, αλλά γιατί πρέπει έρθουμε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών μας και να εξοικειωθούμε με εμπειρίες που μπορεί να εμπεριέχουν πόνο, μοναξιά και απώλεια. Άλλωστε, μόνο έτσι θα εξελιχθούμε ως προσωπικότητες και θα νιώσουμε πιο αυτάρκεις.

Ας πάμε όμως να δούμε πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από τη διέλευση του Κρόνου στους Ιχθύς

KΡΙΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα διελαύνει σε έναν πιο κρυφό και παρασκηνιακό τομέα για εσάς και αυτό σημαίνει ότι σας καλεί να κλείσετε κύκλους ή να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει ανοιχτές τα προηγούμενα χρόνια. Η ενέργεια σας θα είναι αρκετά πεσμένη και δεν είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε νέα ξεκινήματα ή για να αναλάβετε κάτι καινούριο. Θα διαπιστώσετε ότι καταστάσεις που είχαν να σας προσφέρουν κάτι, τώρα δεν σας ωφελούν πια. Μπορεί να νιώσετε ότι η ζωή σας χρειάζεται μια αλλαγή, αλλά δεν ξέρετε πώς ακριβώς να την κάνετε. Ίσως μάλιστα να νιώσετε την ανάγκη να αποσυρθείτε προκειμένου να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα σας δώσει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε όλα όσα συνέβησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Θα συνειδητοποιήσετε τι έχετε καταφέρει έως τώρα και τι όχι, όμως δεν θα πρέπει να είστε αυστηροί και σκληροί με τον εαυτό σας. Αρκεί να αναγνωρίσετε τα σφάλματα σας και να μην τα επαναλάβετε στο μέλλον. Με λίγα λόγια, η διέλευση του Κρόνου σε αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα επόμενα βήματα σας και να διώξετε οριστικά από τη ζωή σας ό,τι σας βαραίνει. Μην αφήσετε τις φοβίες, τις ανασφάλειες και τα απωθημένα να σας κατακλύσουν και να σας γεμίσουν με ενοχές για όσα δεν έγιναν όπως τα θέλατε. Οραματιστείτε το μέλλον και κρατήστε κοντά σας τις σχέσεις και τους ανθρώπους που σας εμπνέουν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και σας προσφέρουν την ασφάλεια και την αποδοχή που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων θα στρέψει την προσοχή σας στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Φιλίες που δεν έχουν κάτι παραπάνω να σας προσφέρουν θα λήξουν οριστικά και θα διαπιστώσετε ποια άτομα είναι αξιόπιστα και μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά με τους άλλους ή ότι κάποια άτομα στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξη σας και στα όνειρα σας. Ίσως να σας αναθέσουν περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να φέρετε εις πέρας ή θα αισθανθείτε ότι οι άλλοι έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις από εσάς. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε πιεσμένοι ή ακόμα και απογοητευμένοι από φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες. Το ζώδιο των Ιχθύων συμβολίζει επίσης για εσάς τα όνειρα, τις προσδοκίες, τα ιδανικά και τους μελλοντικούς σας στόχους. Με τον Κρόνο λοιπόν σε αυτό το ζώδιο θα διαπιστώσετε τι έχετε καταφέρει από όλα αυτά μέχρι τώρα, αλλά και ποιους στόχους θα πρέπει να εγκαταλείψετε οριστικά. Τώρα θα έρθετε αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, επομένως αν έχετε προετοιμαστεί και εργαστεί σκληρά θα ανταμειφθείτε και θα έχετε στο πλάι σας πολύτιμους συμμάχους ή μια ομάδα ανθρώπων πρόθυμη να σας στηρίξει στα επόμενα βήματα σας. O Κρόνος στους Ιχθύς θα σας διδάξει πόσο σημαντική είναι η συλλογική προσπάθεια και η αφοσίωση στους στόχους. Καλείστε λοιπόν να αφήσετε στην άκρη τις ηγετικές σας τάσεις και να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε πιο αρμονικά με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δηλαδή σε ένα κρίσιμο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει την καριέρα, την κοινωνική καταξίωση και τους στόχους σας. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινά μια κρίσιμη περίοδος για την επαγγελματική σας πορεία. Αν τα προηγούμενα χρόνια κάνατε θυσίες και εργαστήκατε σκληρά, τώρα οι προσπάθειες σας επιτέλους θα αναγνωριστούν. Κάποιοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή ή θα αναλάβετε μια καινούρια θέση η οποία όμως συνοδεύεται από παραπάνω υποχρεώσεις και καθήκοντα. Είναι λοιπόν η ευκαιρία να αποδείξετε τι αξίζετε και να κερδίσετε τον σεβασμό και την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Από την άλλη πλευρά, αν μέχρι τώρα αποφεύγατε τις ευθύνες και δεν προσπαθούσατε αρκετά για να εκπληρώσετε τους στόχους σας, τώρα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις συνέπειες. Μπορεί λοιπόν μια συνεργασία να λήξει οριστικά για εσάς ή να λάβετε αυστηρή κριτική και σχόλια που δεν θα σας χαροποιήσουν. Με λίγα λόγια, η άνοδος προς την κορυφή δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, γιατί θα συναντήσετε εμπόδια και προκλήσεις που μπορεί να σας αποθαρρύνουν. Με τον Κρόνο στους Ιχθύς, η βοήθεια ατόμων εξουσίας ή ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας θα είναι πολύτιμη για εσάς. Μη διστάσετε λοιπόν να ζητήσετε τη συμβουλή όσων έχουν περισσότερη εμπειρία από εσάς και μπορούν να σας κατευθύνουν σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς, σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς, και αυτό σημαίνει ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα αποκτήσετε πολύτιμες εμπειρίες και θα χτίσετε μια καινούρια φιλοσοφία ζωής. Τώρα θα αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και σοβαρότητα νομικά ζητήματα και οτιδήποτε αφορά σπουδές, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό. Μπορεί λοιπόν μέσα στα επόμενα χρόνια να αποφασίσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας, να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό ή να παρακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει μετέπειτα στην επαγγελματική σας αποκατάσταση. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας, τα οποία θα σας δώσουν πολύ σημαντικά μαθήματα, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να έχετε μια πρόταση δουλειάς από το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για σκληρή δουλειά και προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Μπορεί λοιπόν να αντιμετωπίσετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να διευρύνετε τις δραστηριότητες σας, όμως δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω γιατί τώρα χτίζετε το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ

Με τον Κρόνο στους Ιχθύς, για τα επόμενα χρόνια θα έρθετε αντιμέτωποι με βαθιές και μεταμορφωτικές αλλαγές. Θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά ζητήματα και πιο συγκεκριμένα οτιδήποτε αφορά τράπεζες, ασφάλειες, οφειλές και κληρονομικά. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να έχετε κάποιες οικονομικές απώλειες ή να προκύψουν κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να αισθανθείτε ανασφάλεια σε αυτούς τους τομείς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς διδάσκει ότι πρέπει να στηρίζεστε στον εαυτό σας και στους δικούς σας πόρους και να μην βασίζεστε στους άλλους. Εάν είστε σε ένα γάμο και εξαρτάστε από τα χρήματα του συντρόφου σας, κάποιο γεγονός θα σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να βρείτε τρόπους να αυτονομηθείτε. Ανεξάρτητα όμως από την οικογενειακή σας κατάσταση, καλείστε τώρα τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και τις οικονομικές εκκρεμότητες, διαφορετικά θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστες συνέπειες. Σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προβλήματα μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις ή να νιώσετε ότι δεν θέλετε τα ίδια πράγματα με τον άλλον. Ίσως εσείς να επιθυμείτε μια πιο βαθιά και ουσιαστική σχέση, ενώ το άλλο άτομο να θέλει κάτι πιο εφήμερο. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε παρελθοντικά τραύματα και να απαλλαγείτε από καταστάσεις οι οποίες είναι ψυχοφθόρες για εσάς, ακόμα κι αν αυτή η διαδικασία μοιάζει επίπονη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, σε έναν πολύ σημαντικό τομέα για εσάς που αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες σας. Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα γίνουν αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Εάν λοιπόν είστε μέσα σε μια μακροχρόνια και σταθερή σχέση, είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα χρόνια να την επισημοποιήσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Από την άλλη πλευρά, αν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση η οποία έχει πολλά προβλήματα και είναι αρκετά κλονισμένη, τώρα μπορεί να λήξει ριζικά, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο σας πληγώνει. Οι επιπόλαιες κινήσεις τώρα δεν θα σας βγουν σε καλό, επομένως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με σοβαρότητα και ρεαλισμό. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί τώρα να αισθανθείτε περισσότερη μοναξιά, όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας. Αν μπείτε τώρα μέσα σε μια καινούρια σχέση, μπορεί να είναι με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή με κάποιον/α αρκετά ώριμο/η και συγκροτημένο/η που θα σας δώσει μαθήματα ζωής και θα σας μάθει να βάζετε όρια. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά κάποιες συνεργασίες θα λήξουν, ενώ κάποιες άλλες θα σταθεροποιηθούν και θα σας φορτώσουν με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Καλείστε να αποδείξετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν, γιατί είναι η ευκαιρία να αποδείξετε έμπρακτα τις ικανότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα στρέψει την προσοχή σας στην εργασιακή ρουτίνα και στα ζητήματα της καθημερινότητας και θα σας φορτώσει με αρκετές ευθύνες και καθήκοντα. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο εργασιακό σας περιβάλλον ή να έρθετε σε σύγκρουση με συναδέλφους και υφιστάμενους. Όλο αυτό το κλίμα θα σας αγχώσει και θα σας πιέσει αρκετά, όμως δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω. Αντιθέτως, θα πρέπει να στρωθείτε στη δουλειά και να είστε όσο πιο παραγωγικοί γίνεται. Άλλωστε, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να είστε πιο οργανωτικοί και θα σας χαρίσει υπομονή και επιμονή για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι επίσης πιθανό να φύγετε από ένα εργασιακό περιβάλλον όπου αισθάνεστε ότι καταπιέζεστε ή ότι οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν την αξία σας. Ωστόσο, η ενέργεια σας θα είναι αρκετά πεσμένη και δεν θα πρέπει να τη σπαταλάτε σε άσκοπες δραστηριότητες. Θα πρέπει επίσης να προσέξετε την υγεία και το σώμα σας και να μην καταπονείτε τον εαυτό σας. Αποφύγετε λοιπόν τις εξαντλητικές δίαιτες ή την έντονη σωματική δραστηριότητα και μην αναβάλλετε τις εξετάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι στα ζητήματα του έρωτα και δεν θα παρασυρθείτε εύκολα από ρομαντικές φαντασιώσεις. Θα είστε λοιπόν αρκετά συγκρατημένοι απέναντι στο ταίρι σας ή σε ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει και δεν θα βιαστείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ή να δείξετε ενθουσιασμό. Αναζητάτε έμπρακτες αποδείξεις για το ενδιαφέρον των άλλων και δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να αφεθεί άνευ όρων. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να εμπλακείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο σοβαρό και συγκροτημένο ή ακόμα και με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τον έρωτα και τις σχέσεις μέσα από ένα πιο ώριμο πρίσμα. Αν έχετε παιδιά είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια στη σχέση μαζί τους ή να χρειαστεί να δείξετε το πιο αυστηρό πρόσωπο απέναντι τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Κρόνος στους Ιχθύς μπορεί να δώσει σάρκα και οστά σε δημιουργικές ιδέες που μπορεί να έχετε, αρκεί να εργαστείτε σκληρά και να μην το βάλετε κάτω. Αν είστε καλλιτέχνες ή ασχολείστε με κάτι δημιουργικό, τα επόμενα δυόμισι χρόνια θα είναι κρίσιμα για εσάς και θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποδείξετε τι μπορείτε να καταφέρετε και να ξεχωρίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και το παρελθόν. Είναι πολύ πιθανό να επωμιστείτε αρκετά βάρη μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, κάτι που θα σας πιέσει και θα σας ρίξει ψυχολογικά. Ίσως να χρειαστεί να φροντίσετε ή να συμπαρασταθείτε σε ένα κοντινό σας πρόσωπο που σας χρειάζεται και να νιώσετε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση από τον σύντροφο ή από συγγενικά πρόσωπα ή να κλονιστεί μια σχέση που είναι πολύ σημαντική για εσάς, αφού θα νιώσετε ότι οι συναισθηματικές σας ανάγκες δεν καλύπτονται και δεν σας προσφέρουν την ασφάλεια που ζητάτε. Ίσως μάλιστα θα πρέπει να κλείσετε οριστικά έναν κύκλο και να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους που σας κρατάνε με κάποιο τρόπο δέσμιους του παρελθόντος. Το ζώδιο των Ιχθύων, εκτός από την οικογένεια και τους συναισθηματικούς δεσμούς, συμβολίζει για εσάς το σπίτι και τον τόπο κατοικίας, επομένως είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εμπόδια σε σχέση με κάποιο ζήτημα ακίνητου. Σε κάθε περίπτωση, η διέλευση αυτή θα είναι απαιτητική για εσάς και μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με συναισθήματα μοναξιάς και να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες από παρελθοντικά τραύματα. Είναι όμως μια ευκαιρία να απαγκιστρωθείτε από σχέσεις εξάρτησης και να στηριχτείτε ξανά στις δικές σας δυνάμεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Κρόνος, εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δηλαδή στον τομέα που για εσάς συμβολίζει την επικοινωνία, τον κοινωνικό σας περίγυρο και τις επαφές σας. Είναι πιθανό να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε τις σκέψεις σας με άνεση και ειλικρίνεια κι αυτό γιατί αισθάνεστε ότι οι άλλοι σας κατακρίνουν και σας δημιουργούν αμφιβολίες για τις απόψεις σας. Δεν αποκλείεται επίσης να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη σχέση με τα αδέρφια σας, με κάποια συγγενικά πρόσωπα ή με άτομα από τον περίγυρο σας. Με τον Κρόνο στους Ιχθύς μπορεί να νιώσετε έντονη την ανάγκη να απομονωθείτε ή να είστε αρκετά επιφυλακτικοί όταν γνωρίζετε καινούριους ανθρώπους. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέψετε στις αρνητικές σκέψεις να σας κατακλύσουν και να προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε τις συμφωνίες που κλείνετε, καθώς και τα συμβόλαια που υπογράφετε μέσα στο επόμενο διάστημα, γιατί μπορεί να δεσμευτείτε σε κάτι το οποίο θα σας περιορίσει αρκετά. Αν ασχολείστε με το γράψιμο, τη διδασκαλία και οτιδήποτε έχει σχέση με την επικοινωνία και τη μετάδοση ιδεών και πληροφοριών, τώρα θα είστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι και αποδοτικοί σε αυτό που κάνετε και θα εργαστείτε με πειθαρχία και οργάνωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων έρχεται για να δοκιμάσει τη σχέση σας με το χρήμα, τα υλικά αγαθά και τα αποκτήματα σας. Θα επαναξιολογήσετε την αξία όσων έχετε και θα διώξετε από τη ζωή σας όσα δεν έχουν κάτι παραπάνω να σας προσφέρουν. Σε οικονομικό επίπεδο, ίσως να έχετε κάποιες απώλειες ή να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία θα σας αγχώσουν και θα σας δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Κρόνος θα σας χαρίσει σύνεση και ωριμότητα και θα σας μάθει να κάνετε πολύ καλύτερη οικονομική διαχείριση. Δύσκολα λοιπόν θα πέσουν έξω οι εκτιμήσεις σας και θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού εάν λειτουργήσετε με οργάνωση και μεθοδικότητα. Τα ρίσκα τώρα δεν ευνοούνται και είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις σπατάλες, τα μεγάλα ανοίγματα και τις αβέβαιες επενδύσεις. Αντιθέτως, θα πρέπει να κινηθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια και να σκεφτείτε τι έχετε να κερδίσετε σε πρακτικό επίπεδο. Είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις στις πληρωμές ή στα επιχειρηματικά σας πλάνα, όμως αν κάνετε υπομονή να είστε βέβαιοι ότι θα ανταμειφθείτε. Στον προσωπικό τομέα, ο Κρόνος μπορεί να κλονίσει την αυτοεκτίμηση σας και να σας κυριεύσουν συναισθήματα ανεπάρκειας. Θα πρέπει λοιπόν να θυμάστε ότι μόνο αν αναγνωρίσετε εσείς οι ίδιοι την προσωπική σας αξία θα καταφέρετε να κερδίσετε την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανήκετε σε ένα ακραία συναισθηματικό ζώδιο το οποίο δε γνωρίζει όρια, αγαπά τον κόσμο της φαντασίας, ονειρεύεται διαρκώς και προσπαθεί με κάθε τρόπο να δραπετεύει από την πραγματικότητα. Για τα επόμενα δυόμισι χρόνια θα φιλοξενήσετε τον Κρόνο στο ζώδιο σας, δηλαδή τον πλανήτη των ορίων, της πειθαρχίας και του ρεαλισμού. Ο Κρόνος είναι ένας σοφός δάσκαλος ο οποίος μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με εμπόδια και δυσκολίες, όμως θα σας δώσει πολύτιμα μαθήματα ζωής. Ο πλανήτης αυτός δεν ωραιοποιεί τα γεγονότα και είναι πιθανό να προσγειωθείτε απότομα ή να απογοητευτείτε, γιατί θα αντικρίσετε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Είναι πιθανό να σας φορτώσουν με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να νιώσετε ότι οι άλλοι έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις από εσάς. Όλο αυτό θα σας δημιουργήσει ψυχολογική πίεση και μπορεί κάποιες φορές να νιώσετε ανεπαρκείς απέναντι στους άλλους ή να αισθανθείτε ότι πρέπει να προσπαθήσετε πάρα πολύ σκληρά για να κερδίσετε την αποδοχή τους. Δεν θα πρέπει όμως να το βάλετε κάτω και να εγκαταλείψετε τους στόχους σας ή ανθρώπους και σχέσεις που σημαίνουν πολλά για εσάς. Αντιθέτως, θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε αξιόπιστοι και ότι μπορούν να βασιστούν επάνω σας. Επιπλέον, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα και είναι πιθανό να λήξουν οριστικά κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και δεν σας βοηθάνε να εξελιχθείτε. Από την άλλη πλευρά, σχέσεις που ξεκινάνε τώρα θα σας διδάξουν πολλά και θα σας μάθουν να βάζετε όρια. Με λίγα λόγια, ο Κρόνος θα σας ωριμάσει, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο συνειδητοποιημένοι και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου 2023 έως το 2026;
Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου 2023 έως το 2026;
Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου 2023 έως το 2026;
https://m.eirinika.gr/sites/default/files/styles/ogimage_thumb/public/b31e96e84b3fae98b45559de297b8f2d_xl.jpg?itok=tcg84WKG
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/02/12-7-2023-2026.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/02/12-7-2023-2026.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content