Το ακατόρθωτο είναι μόλις μία σκέψη μακριά!

Το ακατόρθωτο είναι μόλις μία σκέψη μακριά!

👉Τι θα σήμαινε αν γινόσασταν υπερφυσικοί; Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να συντονιστείτε με συχνότητες πέρα από τον υλικό μας κόσμο; Θα θέλατε να αλλάξετε τη χημεία του εγκεφάλου σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπερβατικά επίπεδα συνειδητότητας; Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ένα νέο μέλλον και να μεταμορφώσετε τη βιολογία σας ώστε να θεραπευτείτε βαθιά;

Χρησιμοποιώντας εργαλεία και πρακτικές, από την πιο σύγχρονη απεικόνιση του εγκεφάλου μέχρι ασκήσεις, όπως ο περιπατητικός διαλογισμός και μια τεχνική για να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό σύστημά σας μόνο με τη σκέψη, στο βιβλίο Becoming Supernatural: Πώς συνηθισμένοι άνθρωποι κάνουν το ακατόρθωτο, που κυκλοφορεί από την Key Books, ο συγγραφέας και ερευνητής Dr Joe Dispenza προσφέρει μια μέθοδο που μας οδηγεί έξω από τα στενά όρια της φυσικής μας πραγματικότητας και μας εισάγει σε έναν νέο κόσμο.

Στο απόσπασμα που ακολουθεί, ο συγγραφέας αναλύει τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου μας και πώς αυτός μπορεί να αναβαθμιστεί, προκειμένου να επιτύχουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής, ξεκινώντας από το εσωτερικό μας.

Η Παρούσα στιγμή

Αν θέλετε να βιώσετε το υπερφυσικό στη δική σας ζωή, θεραπεύοντας το σώμα σας, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες που δεν μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε πριν και έχοντας υπερβατικές, μυστικιστικές εμπειρίες, πρέπει πρώτα να κατακτήσετε την έννοια της παρούσας στιγμής: το αιώνιο τώρα. Αυτές τις μέρες γίνεται πολύς λόγος για το να είσαι παρών ή να βρίσκεσαι στο τώρα.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν τα βασικά του τι σημαίνει αυτό (να μη σκέφτεστε το μέλλον ή να μη ζείτε στο παρελθόν), θέλω να σας προσφέρω μια εντελώς διαφορετική κατανόηση της έννοιας. Αυτό θα απαιτήσει να ξεπεράσετε τον φυσικό κόσμο –συμπεριλαμβανομένου του σώματός σας, της ταυτότητάς σας και του περιβάλλοντός σας– και ακόμα και τον ίδιο τον χρόνο. Εδώ είναι που μετατρέπετε τη δυνατότητα σε πραγματικότητα.

Εξάλλου, αν δεν ξεπεράσετε αυτό που νομίζετε ότι είστε και τον τρόπο με τον οποίο έχετε μάθει να πιστεύετε ότι ο κόσμος λειτουργεί, δεν είναι δυνατόν να δημιουργήσετε μια νέα ζωή ή ένα νέο πεπρωμένο. Έτσι, κατά μια πολύ πραγματική έννοια, πρέπει να ξεφύγετε από τον δρόμο σας, να υπερβείτε τη μνήμη του εαυτού σας ως ταυτότητα και να επιτρέψετε σε κάτι μεγαλύτερο από σας, σε κάτι μυστικιστικό, να αναλάβει την εξουσία. Σε αυτό το κεφάλαιο θα σας εξηγήσω πώς λειτουργεί αυτό.

Πρώτον, ας δούμε πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος. Όταν ενεργοποιείται οποιοσδήποτε νευρολογικός ιστός στον εγκέφαλο ή στο σώμα, δημιουργείται νους. Κατά συνέπεια, από νευροεπιστημονική άποψη, ο νους είναι ο εγκέφαλος σε δράση. Για παράδειγμα, έχετε ένα συγκεκριμένο μυαλό για να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας. Έχετε ένα άλλο μυαλό για να κάνετε ντους. Έχετε ένα διαφορετικό μυαλό όταν τραγουδάτε ένα τραγούδι ή ακούτε μουσική. Χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο επίπεδο νου για να εκτελέσετε καθεμιά από αυτές τις πολύπλοκες λειτουργίες, επειδή πιθανώς το έχετε κάνει αυτό χιλιάδες φορές, οπότε ο εγκέφαλός σας ενεργοποιείται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο κάθε φορά που κάνετε κάποια από αυτές.

Όταν ο εγκέφαλός σας είναι σε δράση καθώς οδηγείτε το αυτοκίνητό σας, για παράδειγμα, στην πραγματικότητα ενεργοποιείτε μια συγκεκριμένη ακολουθία, μοτίβο και συνδυασμό νευρολογικών δικτύων. Αυτά τα νευρωνικά δίκτυα είναι απλώς ομάδες νευρώνων που συνεργάζονται ως κοινότητα –ακριβώς όπως ένα αυτόματο πρόγραμμα λογισμικού ή μια μακροεντολή– επειδή έχετε κάνει τη συγκεκριμένη ενέργεια τόσο πολλές φορές. Με άλλα λόγια, οι νευρώνες που πυροδοτούνται μαζί για να φέρουν εις πέρας την εργασία συνδέονται περισσότερο μεταξύ τους.

Καθώς επιλέγετε συνειδητά να εκτελέσετε το έργο της οδήγησης του οχήματός σας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι επιλέγετε και καθοδηγείτε αυτόματα αυτούς τους νευρώνες στον εγκέφαλό σας να ενεργοποιηθούν για να δημιουργήσετε ένα επίπεδο νου.

Ως επί το πλείστον, ο εγκέφαλός σας είναι προϊόν του παρελθόντος. Έχει σχηματιστεί και διαμορφωθεί ώστε να γίνει ένα ζωντανό αρχείο όλων όσων έχετε μάθει και βιώσει μέχρι αυτό το σημείο της ζωής σας. Η μάθηση, από νευροεπιστημονική άποψη, είναι όταν οι νευρώνες στον εγκέφαλό σας συγκεντρώνονται για να σχηματίσουν χιλιάδες συναπτικές συνδέσεις και αυτές οι συνδέσεις στη συνέχεια συναρμολογούνται σε πολύπλοκα, τρισδιάστατα νευρολογικά δίκτυα.

Σκεφτείτε τη μάθηση ως αναβάθμιση του εγκεφάλου σας. Όταν δίνετε προσοχή σε γνώσεις ή πληροφορίες και αυτές βγάζουν νόημα, αυτή η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον αφήνει βιολογικό αποτύπωμα στον εγκέφαλό σας. Όταν βιώνετε κάτι νέο, οι αισθήσεις σας γράφουν την ιστορία νευρολογικά στον εγκέφαλό σας και ακόμα περισσότεροι νευρώνες συγκεντρώνονται για να δημιουργήσουν ακόμα πιο εμπλουτισμένες συνδέσεις, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο τον
εγκέφαλό σας.

Οι εμπειρίες όχι μόνο ενισχύουν τα εγκεφαλικά κυκλώματα, αλλά δημιουργούν και συναισθήματα. Σκεφτείτε τα συναισθήματα ως τα χημικά κατάλοιπα από προηγούμενες εμπειρίες – ή χημική ανατροφοδότηση. Όσο ισχυρότερο είναι το συναισθηματικό πηλίκον από ένα γεγονός στη ζωή σας, τόσο περισσότερο η εμπειρία αφήνει μια μόνιμη εντύπωση στον εγκέφαλό σας. Έτσι σχηματίζονται οι μακροπρόθεσμες μνήμες. Έτσι, αν μάθηση σημαίνει να δημιουργείς νέες συνδέσεις στον εγκέφαλό σου, οι αναμνήσεις είναι όταν διατηρείς αυτές τις συνδέσεις. Όσο περισσότερο επαναλαμβάνετε μια σκέψη, μια επιλογή, μια συμπεριφορά, μια εμπειρία ή ένα συναίσθημα, τόσο περισσότερο αυτοί οι νευρώνες πυροδοτούνται και συνδέονται μεταξύ τους, και τόσο περισσότερο θα διατηρήσουν μια μακροπρόθεσμη σχέση.


Δεδομένου ότι οι αισθήσεις σάς συνδέουν με το εξωτερικό περιβάλλον και καταγράφουν νευρολογικά την αφήγηση στον εγκέφαλό σας, όταν βιώνετε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικό γεγονός –κακό ή καλό–, εκείνη η στιγμή αποτυπώνεται νευρολογικά στον εγκέφαλό σας ως ανάμνηση.

Επομένως, όταν μια εμπειρία αλλάζει το πώς αισθάνεστε κανονικά χημικά και οξύνει την προσοχή σας σε αυτό που την προκάλεσε, θα συνδέσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή πράγμα με το πού βρίσκεται το σώμα σας σε μια συγκεκριμένη στιγμή και τόπο. Έτσι δημιουργείτε αναμνήσεις αλληλοεπιδρώντας με τον εξωτερικό κόσμο. Είναι ασφαλές να πούμε ότι το μόνο μέρος που υπάρχει πραγματικά το παρελθόν είναι στον εγκέφαλό σας – και στο σώμα σας.

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Το ακατόρθωτο είναι μόλις μία σκέψη μακριά!
Το ακατόρθωτο είναι μόλις μία σκέψη μακριά!
Το ακατόρθωτο είναι μόλις μία σκέψη μακριά!
https://static.wixstatic.com/media/0869a6_a6f85a5a09c4410d8788b1865f3896bf~mv2.jpg/v1/fill/w_560,h_318,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/Image-empty-state.jpg
https://i.ytimg.com/vi/stJ1qcNyLJQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/01/blog-post_74.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/01/blog-post_74.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content