Τι σε καθοδηγεί περισσότερο στην αγάπη, το μυαλό ή καρδιά; - Επιλέξτε έναν από τους κύκλους και θα μάθετε

Τι σε καθοδηγεί περισσότερο στην αγάπη, το μυαλό ή καρδιά; - Επιλέξτε έναν από τους κύκλους και θα μάθετε

👉Όλοι βλέπουν την αγάπη και ενεργούν απέναντί ​​της με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Ενώ μερικοί άνθρωποι είναι πιο συναισθηματικοί και ονειροπόλοι, άλλοι είναι πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι.

Ξέρεις σε ποια κατηγορία ανήκεις; Ξέρεις τι καθοδηγεί τα βήματά σου στον έρωτα;

Το σημερινό κουίζ μπορεί να σας βοηθήσει να το μάθετε! Επιλέξτε έναν από τους κύκλους που φαίνονται στην παρακάτω εικόνα και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να ανακαλύψετε τη σημασία του.

(Η εικόνα δείχνει 6 μαύρους κύκλους με διαφορετικά γεμίσματα. Επιλέξτε έναν αριθμό από το 1 έως το 6 για να μάθετε τι σας καθοδηγεί περισσότερο στην αγάπη.)



Αν επιλέξατε...

Κύκλος 1…
Σε αυτό το σημείο της ζωής σας, αυτό που έρχεται πρώτο όταν πρόκειται για την αγάπη είναι ο φόβος. Μπορεί να έχετε απογοητευτεί από μια προηγούμενη σχέση ή να έχετε άλυτα παιδικά ζητήματα που συνεχίζουν να επηρεάζουν την τρέχουσα ζωή σας.

Μπορεί να σε περιμένει μια μεγάλη ευκαιρία στον έρωτα, αλλά πρώτα πρέπει να γιατρευτείς από ό,τι ακόμα σε απασχολεί.

Κύκλος 2…
Το μυστήριο είναι αυτό που ελέγχει την ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Σου αρέσουν οι άνθρωποι που σου τραβούν τα βλέμματα και σου κεντρίζουν την περιέργεια. Η επιθυμία να αποκρυπτογραφήσετε τον άλλον και να ανακαλύψετε σιγά σιγά την πραγματική του ταυτότητα είναι αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Κύκλος 3…
Αυτό που καθοδηγεί περισσότερο τα βήματά σας στην αγάπη είναι το πνεύμα σας και η εσωτερική σας σοφία. Δεν μπαίνεις σε μια σχέση χωρίς να ξέρεις ότι έχεις ασφάλεια, σταθερότητα και μέλλον με τον άλλον. Για σένα, δεν έχει νόημα να βγαίνεις με κάποιον, αν δεν θέλεις να τον έχεις στη ζωή σου στο μέλλον, θέλεις κάτι αληθινό και δεν σταματάς μέχρι να τον βρεις.

Κύκλος 4…
Οι παρορμήσεις είναι οι πραγματικοί σας οδηγοί στην αγάπη. Δεν μπορείς να εκλογικεύσεις αυτό το συναίσθημα. Όταν ενδιαφέρεσαι για κάποιον, ρίχνεσαι στη σχέση χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες ή τι θα πουν οι άλλοι. Όσο αυτό μπορεί μερικές φορές να σας φέρει κάποιες απογοητεύσεις, σας επιτρέπει επίσης να ζήσετε πολλές θετικές στιγμές.

Κύκλος 5…
Το όραμά σας για την αγάπη είναι πολύ αγνό και ιδιαίτερο. Δεν φοβάστε να ακούσετε ό,τι σας λέει η καρδιά σας και να ισορροπήσετε αυτά τα συναισθήματα με τη σοφία του μυαλού σας. Αυτό σας επιτρέπει να βιώσετε την αγάπη πλήρως και με πολύ υγιή τρόπο. Όταν συνδέεστε με κάποιον, είναι πολύ βαθύ και πραγματικό, και ο δεσμός παραμένει, παρά το χρόνο και την απόσταση.

Κύκλος 6…
Η λογική ελέγχει απόλυτα την ερωτική σφαίρα της ζωής σας. Έχετε την τάση να καταστέλλετε τις παρορμήσεις σας όταν αγαπάτε κάποιον επειδή φοβάστε ότι τα πράγματα θα παρεξηγηθούν. Για εσάς, η αγάπη πρέπει να είναι πάντα δίκαιη, σχεδόν «προγραμματισμένη». Ωστόσο, τις περισσότερες φορές ενδιαφέρεστε για άτομα που ακολουθούν την καρδιά τους.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Τι σε καθοδηγεί περισσότερο στην αγάπη, το μυαλό ή καρδιά; - Επιλέξτε έναν από τους κύκλους και θα μάθετε
Τι σε καθοδηγεί περισσότερο στην αγάπη, το μυαλό ή καρδιά; - Επιλέξτε έναν από τους κύκλους και θα μάθετε
Τι σε καθοδηγεί περισσότερο στην αγάπη, το μυαλό ή καρδιά; - Επιλέξτε έναν από τους κύκλους και θα μάθετε
https://www.espritsciencemetaphysiques.com/wp-content/uploads/2023/01/amour-test-1024x597.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/01/blog-post_62.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/01/blog-post_62.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content