Σταύρος Πλουμιστός: Η ψυχή ενσωματώνετε με τις εμπειρίες μας για να γίνουμε ενεργειακά όντα

Σταύρος Πλουμιστός: Η ψυχή ενσωματώνετε με τις εμπειρίες μας για να γίνουμε ενεργειακά όντα

👉Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται επιβεβαίωση ότι τα κάνουν όλα σωστά και ότι τους έχουν δοθεί με την ψυχή τους στις ιεροτελεστίες της αφύπνισης. Είναι ο φόβος της μη ανόδου που μπλοκάρει περισσότερο την εργασία του εαυτού, περισσότερο από οποιεσδήποτε ενέργειες. Είναι δύσκολο μερικές φορές να συνειδητοποιήσουμε ότι τα εμπόδια, το χάος και η αρρώστια μπορούν όλα να είναι μέρος της διαδικασίας αφύπνισης, και μερικές φορές αυτά τα πράγματα μπορεί να εκληφθούν ως αποτυχία.

Πολλοί από εμάς είμαστε άγκυρες φωτός και δεν έχουμε συνήθως πολλούς φίλους που βιώνουν τα ίδια πράγματα με εμάς. Επομένως, δεν έχουμε πλαίσιο αναφοράς ή επιβεβαίωσης ότι κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για να ανέβουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα διαδικτυακά άρθρα, τα βίντεο και οι συνεδρίες καθοδήγησης είναι τόσο σημαντικά προκειμένου να μοιραστούμε σκέψεις και να μετρήσουμε τις κατανοήσεις.

Όταν έχω μια συνεδρία με κάποιον, μπορώ να «μετρήσω» το επίπεδο ανάληψης κάποιου από τη συνείδηση ​​και την επίγνωσή του. Η Ανάληψη είναι η αύξηση της συχνότητας δόνησης στο φυσικό, νοητικό και συναισθηματικό σώμα σε συνδυασμό με το πνεύμα ή τη συνείδηση, προκειμένου να ξεκλειδώσει το DNA που θα ανοίξει τις πόρτες σε πολυδιάστατες πραγματικότητες. Δεδομένου ότι δεν μας δόθηκε ένα λεπτομερές, εξατομικευμένο εγχειρίδιο ανάληψης για κάθε άτομο, είναι σαν ένα παιχνίδι εικασιών να προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιες πρακτικές πρέπει να γίνουν για να ολοκληρώσουμε την απαραίτητη «εργασία». Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα, αλλά είναι η αρχική φάση για να φτάσουμε σε αυτές τις απαντήσεις που είναι το πιο δύσκολο μέρος της διαδικασίας. Το να ψάχνετε έξω για επιβεβαίωση είναι απολύτως αποδεκτό μόλις μάθετε να διακρίνετε τι είναι πραγματικά σωστό για εσάς. Πολλές φορές κάνουμε ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνουμε, αλλά δεν είστε μάλλον έτοιμοι για να προχωρήσετε...


Ένα από τα πράγματα που κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι δεν αφυπνίζονται είναι όταν βγαίνουν "εκτός σύνδεσης" και αναγκάζονται να "ξεκουραστούν" για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Μπορεί να έχουν ένα ατύχημα, τραυματισμό ή ασθένεια ή μπορεί απλώς να αισθάνονται πνευματικό λήθαργο ή να νιώθουν κουρασμένοι και διάσπαση προσοχής. Ξεχνούν όλες τις πνευματικές τους πρακτικές και την ανώτερη καθοδήγησή τους και νιώθουν ότι χρειάζεται να μείνουν "ακίνητοι". 

Η αναφορά μου στο μένουν "ακίνητοι" είναι το ίδιο πράγμα με την απογύμνωση του προγραμματισμού, των πεποιθήσεων και των ψευδαισθήσεων του μυαλού τους. Αυτό περιλαμβάνει να τους κάνει να ξεχάσουν πολλά απαρχαιωμένα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν και πνευματικές πρακτικές που νόμιζαν ότι χρησιμοποιούσαν κάποτε για να φτάσουν σε ένα ορισμένο επίπεδο συνείδησης. Το να μην μπορούν να κάνουν την παλιά τους ρουτίνα μπορεί να τους κάνει να νιώθουν ένοχοι και μπορεί ακόμη και να κόψουν τις ψυχικές τους ικανότητες για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό εάν δεν έχουν καμία αναφορά ή γνώση ότι αυτό είναι φυσιολογικό. 

Αυτός ο χρόνος διακοπής είναι σαν να ξεκινάτε μια νέα αρχή στο επόμενο επίπεδο του ταξιδιού, το οποίο επιτρέπει νέα μαθήματα, νέες ικανότητες και νέα εργαλεία.

Ένα άλλο πράγμα που κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται ότι δεν κάνουν το σωστό είναι όταν βρίσκονται σε μια σχέση που φαίνεται να γίνεται ασταθής. Οι σχέσεις είναι καθρέφτες που μας δείχνουν τι υπάρχει μέσα μας. Ναι, μπορεί να υπάρξουν στιγμές που το άλλο άτομο προσπαθεί να σας εμποδίσει να κάνετε τη δουλειά σας αποσπώντας σας την προσοχή και κλέβοντας την ενέργειά σας. Αλλά τις περισσότερες φορές, όταν έχετε κατανοήσει τη φύση της δυαδικότητας και ότι τα πάντα προέρχονται από την Πηγή, μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε τα αρνητικά σας, τα αρνητικά του άλλου καθώς και τις ακαμψίες που έχετε ως ζευγάρι.

Δεδομένου ότι η δική μας ατομική ενέργεια είναι μια προβολή αυτού που υπάρχει μέσα μας, ολόκληρη η καθημερινή ρουτίνα μας δείχνει τι σκεφτόμαστε. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε τους εαυτούς μας να έχουμε μια κακή μέρα ή μπορούμε να κάνουμε τους εαυτούς μας να έχουμε μια καλή μέρα καθώς μπλέκουμε την ενέργεια μας. Αν κάποιος έχει μια πολύ κακή μέρα, συνήθως έχει αρνητικές σκέψεις που εκδηλώνονται. Το θέμα είναι να καταλάβεις αν αυτά είναι δικά σου ή επιρροή κάποιου άλλου. Τις περισσότερες φορές, αυτός που βρίσκεται στο πνευματικό μονοπάτι πιστεύει ότι είναι τόσο προχωρημένος που απλά δεν μπορεί να αναγνωρίσει ότι κάποιος άλλος στη ζωή του αντικατοπτρίζει τις σκέψεις και τις πράξεις του για εκείνον, για να τους βοηθήσει να δουν τι δημιουργούν. Το να είσαι πραγματικά πρόθυμος να κατέχεις οποιαδήποτε αρνητικότητα και να την ακολουθήσεις μέχρι τον πυρήνα της ρίζας είναι ένα μέρος του μονοπατιού προς την ανάληψη.

Το να ακολουθείς αυτές τις αρνητικές σκέψεις οδηγεί σε συναίσθημα, το οποίο απαιτεί ανοιχτή καρδιά. Η προθυμία να μπορείς να είσαι ευάλωτος ενώ στέκεσαι στην κυριαρχία σου και θέλεις να φτάσεις στο πραγματικό ζήτημα μέσα σου είναι σημαντική. Συχνά αυτό μπορεί να γίνει λίγο άσχημο και επειδή η ανάληψη έχει ζωγραφιστεί μέσα σου με πεποιθήσεις, ο αρνητικός προγραμματισμός μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν κάνουμε κάτι σωστά όταν νιώθουμε μακροχρόνια θλίψη ή ξεκινάει η κατάθλιψη.

Πολλές φορές, εάν η καρδιά είναι κλειστή, εμφανίζεται η εσωτερική «λειτουργία πανικού» όπου υπάρχει ως φόβος να μην ανέβεις πνευματικά, είτε αναγνωρίζεται έτσι, είτε όχι, στην επιφάνεια της καθημερινότητας. Το μεγαλεπήβολο φαινόμενο εξαπάτησης που λέει ότι η καρδιά σας είναι ορθάνοιχτη, για παράδειγμα επειδή αγαπάτε τον σκύλο ή τη γάτα σας, δεν σημαίνει ότι είστε εντάξει.  Η πληγή και η προδοσία μπορεί να εισέλθουν στη ζωή αυτού του ατόμου, ώστε να αρχίσει να αισθάνεται. Όλα αυτά είναι μέρος της ανάληψης και μερικές φορές θεωρείται ότι γλιστράμε δύο βήματα προς τα πίσω και ένα βήμα μπροστά. Να θυμάστε ότι η αφύπνιση προχωρά πάντα μπροστά στην επέκταση και ο καθένας έχει τη δυνατότητα να κινείται με τον δικό του ρυθμό, αλλά η αφύπνιση δεν θα σας άφηνε ποτέ πίσω.

Τα πάντα στην πραγματικότητα ενός ανθρώπου έχουν ενδείξεις. Απλώς για να δώσω ένα μικρό παράδειγμα, με το αυτοκίνητό μου, συνέβη το πιο περίεργο πράγμα. Όταν το οδήγησα σε μια δοκιμή έπειτα από βλάβη, δεν άκουσα θορύβους ή προβλήματα. Μια εβδομάδα αργότερα, φαινόταν ότι υπήρχε διαρροή καυσαερίων από κάτω. Η σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό είναι ότι το όχημά μπορεί να χρησιμεύσει ως αναπαράσταση του σώματός μας, ίσως είχα διαρροή ενέργειας κάπου στο σώμα μου και αισθανόμουν διαφορετικά... Σίγουρα, μετά από ψυχική εσωτερική έρευνα, είχα ένα "ενεργειακό καλώδιο" συνδεδεμένο στο ηλιακό μου πλέγμα που προκαλούσε την αποστράγγιση της ενέργειάς μου! Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, σκέφτηκα ότι ίσως το ένστικτό μου να με μπέρδευε με το αυτοκίνητό μου για να με εμποδίσει να ανέβω. Είναι αστείο πώς μπορεί το μυαλό να μας κάνει κόλπα.

Έχοντας μεγαλύτερη επίγνωση των ενδείξεων και της καθοδήγησης που προσπαθούν να σας δώσουν οι "ψιθυριστές" θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα μπλοκ σας και να σας μεταφερθείτε στο επόμενο επίπεδο μύησης. Όπως λένε πολλοί πνευματικοί δάσκαλοι, ο φόβος είναι ο χειρότερος εχθρός και δεν είναι πραγματικός. Όταν γεννιέσαι σε σώμα, γεννιέσαι μέσα στο φόβο. Οι άνθρωποι αναλαμβάνουν αμέσως το πρόγραμμα του φόβου μέσω της γήρανσης και του θανάτου. Βλέπουμε ηλικιωμένους ανθρώπους γύρω μας και φοβόμαστε μήπως γεράσουμε ή αρρωστήσουμε. Ο φόβος να μην αφυπνιστείς και να σκέφτεσαι ότι θα πεθάνεις, μπορεί κυριολεκτικά να το εκδηλώσει αυτό στην πραγματικότητά σου.

Πολλοί άνθρωποι τελικά παίρνουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο για να απελευθερώσουν αυτόν τον φόβο, γνωρίζοντας ότι απλώς αλλάζουμε την πραγματικότητά μας σε άλλη μορφή. Ωστόσο, ακόμη και ο φόβος για το τούνελ της μεταθανάτιας ζωής και ο δρόμος προς την Θέωση, επαναφέρει την αβεβαιότητα στην τωρινή ζωή σου. Τι κάνω αν πεθάνω αύριο, πώς θα βεβαιωθώ ότι θα πάω εκει που "ανήκω"; 

Καταλαβαίνω ότι αυτό το σύστημα ψευδούς αστήριχτης αφύπνισης που μας εξαπατά, δεν είναι πλέον λειτουργικό και ανεβάζουμε τη συχνότητά μας, καθώς φτάνουμε στο τέλος αυτού του προγράμματος της διαχείρισης της ζωτικής ενέργειας μας, δηλαδή στο τέλος της ζωής μας. Όσοι δεν είναι έτοιμοι για τη Νέα Ζωή θα βοηθηθούν μόνο με άλλο τρόπο. 

Έχω γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους που ξέρουν ότι έχουν "πεθάνει" πνευματικά (έπειτα από μεγάλες αρνητικές περιπέτειες στην ζωή τους) και ξαναδημιούργησαν το πνεύμα και το σώμα τους, ξαναμπαίνοντας στην νέα πραγματικότητα τους. Οπότε σίγουρα δεν φοβούνται να πεθάνουν, γνωρίζοντας ότι δεν θα εγκαταλείψουν το σύνολο τους (πνεύμα και σώμα) αν δεν είναι στον υψηλότερο δρόμο τους (αφύπνιση) για να το κάνουν. 


Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω για να απαλλαγείτε από τον φόβο της μη ψυχικής αναβάθμισης σας, ότι δεν κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να παραδοθείτε στον συνειδητό εαυτό σας, στην υπερψυχή (υπερσυνείδητο) και την πίστη σας. Αυτό δεν σημαίνει να εφησυχάζεις, αλλά σημαίνει επίσης να πιστεύεις ότι έχεις όλα όσα χρειάζεσαι όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος για σένα. 

Η υπερψυχή σας θα ήθελε να μπορέσετε να ενσωματώσετε όλες τις εμπειρίες σας και να γίνετε ένα ολόκληρο ον σε ένα αποκατεστημένο ανθρώπινο πρότυπο ενέργειας. Ο ανώτερος συνειδητός εαυτός σας είναι ο τελικός οδηγός σας που γίνεται μέσω της πραγματικής αφύπνισής σας. Αποκαθιστάτε τη σύνδεσή σας με την Πηγή του Θείου καθώς ξεκολλάτε τα πέπλα της ψευδαίσθησης και αρχίζετε να θυμάστε ότι είστε μια πτυχή της ίδιας της Πηγής. Έτσι ενεργοποιείτε το DNA σας, το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας (αρσενικό - λογική) και επανασυνδέεται με το δεξί σας ημισφαίριο (θηλυκό - συναισθήματα).

Το μόνο πράγμα που σταματά αυτή τη διαδικασία ανάληψης είσαι ΕΣΥ. 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Η ψυχή ενσωματώνετε με τις εμπειρίες μας για να γίνουμε ενεργειακά όντα
Σταύρος Πλουμιστός: Η ψυχή ενσωματώνετε με τις εμπειρίες μας για να γίνουμε ενεργειακά όντα
Σταύρος Πλουμιστός: Η ψυχή ενσωματώνετε με τις εμπειρίες μας για να γίνουμε ενεργειακά όντα
https://www.pemptousia.gr/wp-content/uploads/2016/07/METH_39_UP.jpg
https://i.ytimg.com/vi/16IhPSXgweI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/01/blog-post_26.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/01/blog-post_26.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content