Στ. Πλουμιστός: 5 τρόποι για να προστατευτείς από την αρνητικότητα όταν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος

Στ. Πλουμιστός: 5 τρόποι για να προστατευτείς από την αρνητικότητα όταν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος

👉Οι ευαίσθητοι άνθρωποι αισθάνονται τα πάντα, συχνά στα άκρα, και υπάρχει μικρή απόσταση μεταξύ τους και των άλλων. Ως αποτέλεσμα, συχνά κατακλύζονται από υπερβολική διέγερση και είναι επιρρεπείς σε εξάντληση και αισθητηριακή υπερφόρτωση.

Το κλειδί για την αυτοφροντίδα είναι να αναγνωρίζεις πρώιμα σημάδια αισθητηριακής υπερφόρτωσης ή όταν αρχίζεις να απορροφάς την αρνητικότητα ή το άγχος από τους άλλους. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να ενεργήσετε για να μειώσετε τη διέγερση και να επικεντρωθείτε, τόσο πιο ισορροπημένοι και προστατευμένοι θα είστε.

Κάθε φορά που αρχίζετε να αισθάνεστε εξαντλημένοι ή καταπονημένοι, εφαρμόστε τις παρακάτω πέντε συμβουλές προστασίας που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την ισορροπία σας.

1. Βάλτε ισχυρά όρια
Οι άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι στο περιβάλλον τους και στις συναισθηματικές ενέργειες των άλλων, πράγμα που μπορεί συχνά να σημαίνει ότι απορροφούν περισσότερο το περιβάλλον τους, σαν σφουγγάρι.

Πιστεύω ότι αν δεν γίνει προσεκτικά, μπορεί να επηρεάσει τη θέλησή σας, τις αποφάσεις σας, τις συνήθειές σας και τις συμπεριφορές σας. Δηλαδή, τα προσωπικά, ενεργειακά, διανοητικά και συναισθηματικά όριά σας μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο.

Είστε ένα κυρίαρχο ον με ελεύθερη βούληση. Είναι η ζωή σας, η ευθύνη και οι επιλογές σας. Κάπως πρέπει να είσαι σε επιφυλακή στις πύλες των διαφορετικών επιπέδων της ύπαρξής σου, όχι με φόβο, αλλά απλά να γνωρίζεις «τι είναι και τι δεν είναι δικό σου».

Ως ευαίσθητο άτομο, αν δεν θέσετε υγιή όρια, τα συναισθήματα, τα ζητήματα και όλος ο θόρυβος από το διαδίκτυο και τα μέσα θα εισχωρήσει και θα κλέψει την ηρεμία σας. Η αρνητικότητα θα εισχωρήσει μέσα σας και θα σας καταναλώσει μέχρι να μπείτε για να τη σταματήσετε.

Συμβουλή: Για να προστατεύσετε το επίπεδο ενέργειάς σας σε ένα συναισθηματικά απαιτητικό ή πολυσύχναστο περιβάλλον, περιβάλετε την εξωτερική άκρη του χώρου σας με φυτά ή φωτογραφίες οικογένειας ή κατοικίδιων για να δημιουργήσετε ένα μικρό ψυχολογικό εμπόδιο. Τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου μπορεί επίσης να είναι χρήσιμα.

2. Επικοινωνήστε τις ανάγκες σας

Ως ευαίσθητος άνθρωπος, αυτό που μαθαίνω τώρα είναι ότι όταν μάθω ποιες είναι οι ανάγκες μου, πρέπει να μάθω πώς να τις επικοινωνώ άμεσα με έναν ισορροπημένο τρόπο με τους γύρω μου.

Γιατί όσο οι βασικές μας ανάγκες δεν ικανοποιούνται, συχνά περιοριζόμαστε σε ικανοποίηση σε άλλα επίπεδα της ύπαρξής μας.

Με άλλα λόγια, εάν οι βασικές σας ανάγκες για τροφή, στέγη, ξεκούραση, ύπνο, σχέσεις και επιβίωση δεν ικανοποιούνται, μπορεί να περιοριστείτε στην ανάπτυξή σας, τη γενική σας ευημερία ή τη ζωή σας. στον φυσικό κόσμο.

Ως πολύ ευαίσθητο άτομο, λοιπόν, αν θέλεις να αναπτυχθείς και να ευημερήσεις, πρέπει να ανακαλύψεις ποιες είναι οι ανάγκες σου και να τις επικοινωνήσεις στη ζωή σου.

Εάν δεν επικοινωνείτε τις ανάγκες σας, η αρνητικότητα μπορεί να συσσωρευτεί στη ζωή σας και να κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα. Θα αρχίσετε να ζείτε μια ζωή που δημιουργήθηκε γύρω από τις ανάγκες των άλλων και όχι τις δικές σας.

3. Αφιερώστε χρόνο και χώρο όταν το χρειάζεστε
Όταν κάποιος επισκέφτηκε έναν άντρα που ισχυριζόταν ότι ήταν πολύ ηλικιωμένος, καθόταν μόνος του σε ένα γιγάντιο δωμάτιο, μακριά από τους άλλους.

Έκανε μια ερώτηση στον γέρο: «Ποιο είναι το μυστικό σου για να ζήσεις τόσο πολύ;» »

Μου απάντησε και παραφράζω: «Κρατάω αποστάσεις από τους άλλους ανθρώπους. »

Είναι σημαντικό να έχουμε υγιείς κοινότητες και κοινωνικά περιβάλλοντα. Στην πραγματικότητα, είναι μια από τις κύριες ανάγκες μας ως ανθρώπων και ανθρώπων. Ωστόσο, πρέπει επίσης να έχουμε υγιή χώρο και απόσταση από τους άλλους για να επαναφορτίσουμε και να απολαύσουμε τη δική μας παρέα.

4. Δώστε προσοχή σε αυτό που σας φθείρει
Οι ευαίσθητοι άνθρωποι τείνουν να είναι πολύ διαισθητικοί. Η διαισθητική ενέργεια συνδέεται πολύ συχνά με την ικανότητα να αισθανόμαστε τα συναισθήματα και τις προθέσεις των άλλων.

Αυτό έχει πνευματικά και θεραπευτικά οφέλη, αλλά έχει επίσης το πιθανό μειονέκτημα ορισμένων διαισθητικών χαρισμάτων.

Πρέπει να ζεις με τη διαίσθησή σου. Χρησιμοποιήστε το για να σας καθοδηγήσει σε περιβάλλοντα και με τις επιλογές σας.

Ως ευαίσθητοι άνθρωποι, μερικές φορές έχουμε μεγάλες καρδιές που απαλύνουν τον πόνο των άλλων και μπορούμε ακόμη και να εμποδίσουμε τον πόνο των άλλων. Και ειλικρινά, αυτή είναι μια άστοχη προσέγγιση και δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να επιτρέψετε σε κάποιον να αναπτυχθεί, όλα είναι θέμα εγωισμού και ανασφάλειας, και η αρνητικότητα μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό.

Μάθετε τι σας εξαντλεί την ενέργεια.5. Ελευθερώστε τον εαυτό σας και προστατέψτε τον εαυτό σας
Ως ευαίσθητοι άνθρωποι, πρέπει να απελευθερωθούμε από την αρνητική ενέργεια που έχουμε απορροφήσει.

Πρέπει να κατανοήσουμε τα μαθήματα που πρέπει να μάθουμε μόλις εμφανιστούν στη ζωή μας για κάποιο λόγο και έναν σκοπό.

Πρέπει να προστατευθούμε από τις ενεργειακές επιπτώσεις του μέλλοντος. 

Ακολουθούν αρκετοί τρόποι για να απελευθερωθείτε και να προστατευτείτε.
Και μπορείτε να το κάνετε με διάφορους τρόπους…
  • Εκτεθείτε στον ήλιο, το φεγγάρι και τη φύση
  • Γειώστε τα πόδια σας στο έδαφος
  • Κάνε ένα δροσερό μπάνιο
  • Κάντε Voice Healing οπτικοποιώντας το λευκό φως
  • Κάντε ένα υγιεινό καθημερινό τελετουργικό
  • Αποτοξίνωση από ψηφιακές συσκευές
  • Εξάσκηση στην Ευγνωμοσύνη
Είμαστε όλοι σε μια συνεχή αναζήτηση να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, χωρίς να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ή να προβάλλουμε αρνητικότητα στον κόσμο μέσω των αντιδράσεών μας.

Βασικά, ως ευαίσθητο άτομο, μπορεί να είναι μέρος της ιστορίας της ζωής σας να αποδεχτείτε τις αντιξοότητες και να τις ανατρέψετε.

Έχοντας έναν ισχυρότερο τρόπο σύνδεσης με τον κόσμο, γίνεστε ένα βαρόμετρο για το πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αλλαγή σας στον κόσμο. Παίζετε σημαντικό και υπέροχο ρόλο. Και όπως όλα τα μεγάλα δώρα, χρειάζεται προσπάθεια, αγάπη και φροντίδα για να τα γαλουχήσετε.

Ώρα να ζήσετε μια καταπληκτική ζωή, γεμάτη χαρά και ευτυχία!
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,521,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2115,ΑΠΟΨΕΙΣ,112,Άρθρα,830,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,171,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,882,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,204,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,956,ΒΙΝΤΕΟ,467,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1859,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,241,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1962,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,46,ΕΡΕΥΝΕΣ,81,ΖΩΗ,233,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,100,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,99,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1102,Κόσμος,10178,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,59,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,718,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1671,Πολιτική,6941,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6230,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,89,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,72,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1257,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3295,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,85,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,122,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,770,Eco-News,2925,GP - info,5,voice healing therapy,75,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: 5 τρόποι για να προστατευτείς από την αρνητικότητα όταν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος
Στ. Πλουμιστός: 5 τρόποι για να προστατευτείς από την αρνητικότητα όταν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος
Στ. Πλουμιστός: 5 τρόποι για να προστατευτείς από την αρνητικότητα όταν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2017/12/pos-na-prostateftite-apo-tin-arnitiki-energia.jpg
https://i.ytimg.com/vi/cchgrOBwfSs/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/01/5_8.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/01/5_8.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content